Zijn magnetische wimpers een aanfluiting of een geniale oplossing?

That’s the question! In de theorie klinkt het in elk geval geweldig: je brengt ze aan zonder lijm, je voelt ze niet zitten, je verwijdert ze gemakkelijk zonder eigen wimpers mee te trekken én je kunt ze eindeloos hergebruiken. Zijn deze magnetische lashes van One Two Cosmetics de $69 meer dan waard of blijkt het in de praktijk een complete aanfluiting te zijn? Let’s find out!

Een doosje met The Original lashes van One Two Cosmetics bevat 8 wimperstukjes (ik heb er per ongeluk 9 gekregen, whoohoo!) die samen 2 paar wimpers vormen. Ook zit er een applicator bij waarmee je de wimpersstukjes kunt aanbrengen. Het doosje vind ik erg mooi en chique en heeft een high end uitstraling, en is tegelijkertijd een handige manier om je wimperstukjes veilig in op te bergen.


In de praktijk werkt de applicator helaas voor geen meter, maar met een pincet, engelengeduld en heel veel oefenen is het me uiteindelijk gelukt om de wimperstukjes zo dicht mogelijk bij mijn wimperaanzet aan te brengen. Het resultaat is zo-zo. Van een afstandje erg mooi en ‘fluttery’, maar van dichtbij kun je duidelijk zien dat de wimperstukjes niet geheel aansluiten en een ‘streepje’ vormen. Hierdoor zie je meteen dat het om nepperds gaat en dat vind ik jammer.

Ze voelen wel erg comfortabel aan (je voelt ze echt niet zitten) en ze blijven megagoed vastzitten, maar het gepriegel vooraf om ze er überhaupt goed op te krijgen is mij iets te stressvol, haha! Met dit soort dingen heb ik vrij veel geduld, maar ik wilde het doosje zowat mijn raam uit gooien. Ik vind het al met al behoorlijk veel centen voor een product dat matig blijkt te werken.

Wat vinden jullie van magnetische lashes, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. Daphne
  14 november 2019 / donderdag, 14 november 2019

  Je MOET echt doorzetten! Come on girls, zo moeilijk is het niet. Nu doe ik ze op in 2 minuten en zitten heel de dag flawless. Ja, het was even oefenen maar kan nu echt niet meer zonder.
  Ik vind die magnetische eyeliner juist een aanfluiting want nu hoef ik mijn ogen niet te reinigen ‘s avonds en de wimpers ook niet.

  • Chantal
   29 mei 2019 / woensdag, 29 mei 2019

   Kun je de wimpers opnieuw gebruiken?
   Zo ja hoevaak?

   • Sylvia
    1 september 2019 / zondag, 1 september 2019

    Die kan je steeds opnieuw gebruiken las ik bij Bol. Ik heb een nikkel allergie, dus ik vroeg me af hoe mijn huid (en die van 5 miljoen vrouwen) daarop reageert.
    Daar heb je nog geen nailed it failed it van gemaakt geloof ik.

 2. Dee
  24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Ik zou ze boven een witte tafel of wasbak proberen aan te doen. Ik heb het voor de spiegel in de woonkamer geprobeert. Het was van korte duur omdat 1 ervan op de houten plankenvloer viel. Probeer dat maar eens terug te vinden. Ik heb het opgegeven trouwens.

  • Inge
   23 februari 2019 / zaterdag, 23 februari 2019

   Ik heb ze ook en dan van ardell,en ik kreeg t niet voor elkaar.Maarrrr…….nu wel
   De bovenste lijm ik en dan hoef alleen de onderkant er nog maar aanvast te klikken zonder lijm.helemaal perfect,,De lijm haal ik bij het kruitvat,die plakt beter dan wat je normaal bij nepwimpers mee krijgt ,bovendien kun je m iets langer verschuiven voordat
   Het muurvast zit.

 3. Diana
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Op Wish vind je ook ‘magnetic lashes’ en je ziet ze in alle soorten en maten, zelfs met meerdere magneetjes op 1 wimperrand bestellen, voor heel weinig geld. Zo kun je het leuk uitproberen. Een vriendin van mij is er nu heel handig in. En bij haar zie ik de magneetjes niet. Ook via Wish besteld, maar er zijn er zoveel qua soorten lengtes en dichtheid etc, en ook 1,2 of 3 magneetjes, dat ik niet kan adviseren welke je moet nemen. Ik heb ze nu besteld, en ga er ook mee experimenteren ?

 4. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Leuke video, maar ik vind het ook een echte fail haha. Zou er nog geen minuut geduld voor kunnen opbrengen 😛

 5. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Ik zag deze hype al op Facebook langskomen tijdje terug en ik vind het alleen maar ene rot gepriegel! Jeetje minnaaa, ik kies er liever voor om met nepwimpers en beetje lijm de lashes aan te brengen. Ik gebruik zelf lashes en de lijm van House of Lashes, een brand van de US die geen dierenhaartjes gebruikt en redelijk betaalbaar is. Ik geef liever daar mijn geld uit dan deze dingen. Ook vind ik wel dat de magneetjes duidelijk zichtbaar zijn en niet het juiste resultaat leveren zoals je bij andere nep plak wimpers hebt. Ik skip deze trend!

 6. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Wat jammer dat het zo tegenvalt! Ik zou het ook echt doodeng vinden zo dicht bij je oog… ik houdt het voorlopig gewoon bij mascara ?

 7. Stien
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Hey Serena, komt er toevallig nog een review van het Urban Decay Naked Heat palette? Dat zou echt supertof zijn! Veel groetjes

 8. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Op zich is het een geweldig slim idee! Alleen nog niet helemaal perfect uitgevoerd. Wellicht als de stukjes iets ronder waren, ze minder zouden opvallen.

  Ik kon me eigenlijk niet echt voorstellen hoe het zou werken (voor ik de video had gezien), ik had er namelijk nog nooit van gehoord. Ik dacht dat het met magnetische eyeliner of zo zou werken… Wat bij nader inzien misschien zelfs handiger was geweest, aangezien je die WEL precies aan zou kunnen brengen op je wimperrand.

  • Serena
   Auteur
   3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

   OMG, vraag patent aan op dit geweldige idee!

 9. Jo
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Heb alleen maar slechte verhalen over deze wimpers gehoord. Dus zeker een produkt om over te slaan.

 10. Syl
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Ik vind het rechte effect niet mooi. Het is duur en onhandig. Dan maar winperlijm of gewoon blij zijn met de wimpers die je hebt.

 11. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Ze zijn ook bij groupon te koop. was al heel benieuwd! maar daar zijn ze ook stukken goedkoper. Zonde dat je zoveel geld moest uitgeven aan iets wat ik zelf ook wel een failed it vind. Top om te zien, want ik was heel benieuwd hoe dat nou werkte.

 12. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  ik vind het best goed bedacht maar ik ken mezelf en weet dat ik er echt geen geduld voor heb! :’)

 13. 3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Hahaha grappige intro! En super weer zo’n ‘Facebook’ reclame test!

 14. Maya
  3 september 2017 / zondag, 3 september 2017

  Oh het had best iets cools kunnen zijn, jammer dat het niet praktisch is. Hiervoor is het inderdaad wel veel geld.
  (Je intro vond ik stiekem niet zo geslaagd, net alsof ik zo’n 13 jarige wanna be blogger zie die brugklashumor gebruikt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *