MAC x The Simpsons review en swatches

Echte The Simpsons fans staan alvast te trappelen om deze limited collection te bemachtigen! Ik kan mezelf geen diehard The Simpsons fan noemen aangezien ik niet elke aflevering tot nu toe heb gezien, maar ik ben er wel echt mee opgegroeid en ik denk dat ik heel wat afgelachen heb om de avonturen van deze gekke, gele creaties van Matt Groening. Vandaag toon ik jullie enkele MAC x The Simpsons review en swatches van de producten die MAC mij heeft toegestuurd. Kijken jullie mee?

TheSimpsons-BEAUTY-300-791x1024TheSimpsons-AMBIENT-300-791x1024De verpakkingen alleen al vind ik helemaal geweldig! Ze zijn heel kenmerkend voor The Simpsons geel met blauw en rood gekleurd, en op elke verpakking staat het hilarische hoofd van Marge.

mac x the simpsons_01mac x the simpsons_02 De producten die MAC me heeft toegestuurd zijn de Pink Sprinkles powder blush, de Grand Pumpkin Lip Glass en de nagelstickers.

Pink Sprinkles Powder Blush

mac x the simpsons_06 mac x the simpsons_07 mac x the simpsons_08 mac x the simpsons_4 Echte Marge en The Simpsons fans worden natuurlijk helemaal hysterisch van de verpakking alleen al! In de blush zelf zit een print van het hoofd van Marge, geweldig. En dan die naam, Pink Sprinkles! De blush zelf is heel zachtroze en matte. Het bevat dus geen shimmers of glitters. Het laat een heel subtiel roze blosje achter op mijn wangen. Iets té subtiel, naar mijn mening, maar dat is omdat ik getint ben. Deze blush is waarschijnlijk mooier en beter zichtbaar op lichtere huidskleurtjes en persoonlijk houd ik ook van een mooi shimmertje of highlight, wat in deze blush ontbreekt. Voor de liefhebbers van subtiele blushes is Pink Sprinkles absoluut een aanrader. De Pink Sprinkles powder blush kost €23,50 per stuk.

Grand Pumpkin Lip Glass

mac x the simpsons_04 mac x the simpsons_05 mac x the simpsons_3 mac x the simpsons_2 De Lip Glasses van MAC vind ik persoonlijk geweldig: ze zijn niet plakkerig maar blijven wel goed op de lippen kleven, daarmee bedoel ik dat ze best goed blijven zitten, zelfs na wat hapjes en drankjes. Daarnaast zijn ze niet heel transparant, ze zijn best goed gepigmenteerd. En de glans is natuurlijk ook erg mooi. Maar wat ik vooral een pluspuntje vind aan de lip glasses is dat ze voor glossjes erg lang blijven zitten en mooi gepigmenteerd zijn. Grand Pumpkin is een prachtig en lieflijk koraalkleurig glossje. Op de lippen komt het meer over als een zachte peachkleur, die heel flaterend staat bij zowel lichtere als donkere huidskleuren. De Grand Pumpkin lip glass kost €19,50 per stuk.

mac x the simpsons_1 Hier draag ik zowel de Pink Sprinkles powder blush als de Grand Pumpkin Lip Glass. Hele lieve en subtiele kleurtjes.

Marge Simpson’s Cutie-cles Nail Stickers

mac x the simpsons_03 mac x the simpsons_10 mac x the simpsons_09Wow, deze nagelstickers zijn echt heel erg goed! Ze ruiken ook naar nagellak, dus ik denk dat het geen ‘echte’ stickers zijn, maar stickers gemaakt van een heel dun laagje lak. Ze zijn heel dun en flexibel dus je buigt ze prima en zonder oneffenheden en vouwtjes op je nagels. Ze zitten erg goed vast en het afvijlen gaat ook netjes, zonder haaltjes of scherpe kantjes bij de hoekjes. Je kunt hier eventueel nog een laagje blanke lak over aanbrengen, om je The Simpsons manicure nóg langer mooi te houden. Ook leuk: zwarte, gele, blauwe of rode nagels met alleen op de ringvinger een The Simpsons accentnagel. De Marge Simpson’s Cutie-cles nagelstickers kosten €14,50 per setje.
SIMPSONS-Lineup-300-1024x273Op 4 september is het dan eindelijk zo ver… de limited edition MAC x The Simpsons collectie zal vanaf deze dag verkrijgbaar zijn bij de MAC Pro stores in Amsterdam en Den Haag en daarnaast zal de collectie ook beschikbaar zijn op maccosmetics.nl.

Wat vinden jullie van de MAC x The Simpsons collectie? Ga jij op 4 september iets scoren of laat jij deze collectie aan je voorbij gaan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

75 Reacties

 1. S.D.
  2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  I love the simpsons! Probeer sowieso de blush te kopen!

 2. 27 augustus 2014 / woensdag, 27 augustus 2014

  Wat een vrolijke collectie met al die kleurrijke verpakkingen!! 🙂

 3. Ezz
  24 augustus 2014 / zondag, 24 augustus 2014

  wat een leuke producten zeg ! als de producten minder duur waren had ik ze allemaal gekocht.

 4. 24 augustus 2014 / zondag, 24 augustus 2014

  Wat een leuke producten en een super goeie review!

 5. Sanne
  24 augustus 2014 / zondag, 24 augustus 2014

  Me wantssssss! Vooral de lipglass!

 6. 24 augustus 2014 / zondag, 24 augustus 2014

  Ik heb de simpsons echt nooit leuk gevonden, snapte ook nooit wat anderen er leuk aan vonden. Ik vind de blush wel mooi 🙂

 7. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  De lipglass heeft echt een prachtig kleurtje.

 8. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Die blush lijkt me mooi! Ik had een tijdje geleden een blush van glossybox en die was limited edition, heb hem heel vaak gebruikt en nu is ie op 🙁 Misschien is deze wel een goede vervanger want ik denk dat ie er wel erg op lijkt 🙂

 9. anne
  23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  ik vind die nagel stickers echt heel leuk

 10. Nienke
  23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Persoonlijk vind ik deze collectie vreselijk, maar ik houd ook totaal niet van The Simpsons. Dit zou ik echt nooit kopen. Maar wel leuk voor de mensen die er wel van houden.

 11. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Ik heb zelf het oogschaduw quad! Ik vind deze producten er mooi uitzien, vooral de lipglass.

 12. Bea
  23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Jammer dat er geen met Lisa zijn :)! Mijn zus heet Lisa (en haar vriend heet Bart, super toevallig) en dan zou ik dat wel voor haar kopen ;)!

 13. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Hele mooie make-upproducten. Hoewel ik geen fan ben van The Simpsons, vind ik het wel een hele leuke collectie!

 14. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  hehe hele leuke collectie!
  die blush is prachtig maar die gloss ook echt wow

  Liefs
  Karlien

 15. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Ik vind de verpakkingen altijd zo kinderachtig van de Mac LE’s. Ik ga hier dus ook niets van kopen, heb voor dat geld liever gewoon mooie productverpakkingen ipv dit.

 16. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Mooie producten, oogschaduw lijkt mij ook wel wat.

 17. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Die stickers zijn cute!

 18. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Wow, ik had al gehoord van de blush en de lipgloss maar van de oogschaduw en de nagelstickers? Naha. Wat zijn de producten toch leuk!
  Liefs, Amber

 19. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  ziet er allemaal echt super leuk uit!!

 20. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  Ik vind het eigenlijk een best wel toffe collectie! Die blush vind ik ook heel mooi!
  Liefs, Tessa

 21. 23 augustus 2014 / zaterdag, 23 augustus 2014

  De Lipglass en de nagelstickers zien er echt heel leuk uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *