Lush zomer 2014

Een paar dagen geleden werd er een wel héél geurig pakketje bij me afgeleverd, namelijk een doos vol met nieuwe LUSH goodies, wow! Een scheerzeep, haargel, body conditioner, kleurrijke bath ballistic en maar liefst twee nieuwe zepen. Je kunt je voorstellen dat ik stond te trappelen om alles mee te nemen in de badkamer om alles uit te proberen! Vandaag reviews van de 6 nieuwste LUSH zomer 2014 producten.

nieuwe lush zomer producten-01 Vandaag review ik African Paradise body conditioner, D’Fluff strawberry shaving soap, Zest hair gelly, Granny Takes a Dip, Parsley Porridge soap en Mangnificent soap.

Granny Takes a Dip

nieuwe lush zomer producten-03Ik ben dol op de badproducten van LUSH, maar helaas heb ik zelf geen bad. Dat is niet erg, want ik kom regelmatig in een hotel met bad en ook mag ik altijd badderen als een baas bij mijn ouders thuis. Als ik badproducten krijg toegestuurd dan bewaar ik ze tot ik weer ga badderen, dus een instavideo van Granny Takes a Dip houden jullie nog van me te goed!

nieuwe lush zomer producten-02 Granny Takes a Dip is een heerlijke, grote bath bomb bestaande uit prachtige kleuren die zal zorgen voor een kleurenspektakel in je badkuip. De geur is zoet en vrij kruidig, door de toevoeging van de etherische oliën van gember en zwarte peper. Ook bevat deze bath bomb etherische oliën van citroen en gardenia, voor een zachte bloemengeur met een vleugje frisheid.

Granny Takes a Dip weegt zo’n 170 gram en kost €5,65 per stuk.

African Paradise body conditioner

nieuwe lush zomer producten-13Ik ben geen groot fan van body lotions en daarom vind ik de Body Conditioners ook zo’n geweldige uitkomst! Het is een beetje te vergelijken met ‘body lotion voor onder de douche’. Na het wassen stap je even onder de douchestraal vandaan, masseer je je vochtige lichaam in met African Paradise, even laten intrekken, afspoelen. Daarna dep je je huid droog. Je huid is superzacht en geurt nog heerlijk na. Je huid is glad en gehydrateerd en heeft geen body lotion meer nodig. Ideaal!

nieuwe lush zomer producten-14Deze body conditioner is net als Ro’s Argan vrij prijzig, maar het zit dan ook ramvol luxe, exotische oliën en boters, zoals amandelolie, moringa olie, shea boter, baobab olie, marula olie, kalahari meloen olie en cacaoboter. Ook zit er aloe vera- en mangosap in en allerlei etherische oliën zoals ylang ylang, geranium, frangipani, Siciliaanse citroen en het kostbare vanille absolu. Door al deze luxe, uit Afrika afkomstige ingrediënten (de meeste dan) besloot LUSH deze body conditioner African Paradise te noemen.

nieuwe lush zomer producten-15De geur van African Paradise is heel zacht en poederachtig, een beetje zoals babypoeder. De exotische bloemen geven het een vleugje zoetheid en de vanille geeft het iets meer warmte. Het is een heerlijke, poederige geur die goed blijft hangen op de huid. Body Conditioners geven me echt het gevoel van luxe!

African Paradise body conditioner kost €32,95 voor een (flinke) pot van 230 gram.

Parsley Porridge

 

nieuwe lush zomer producten-19De Tea Tree die in de zeep verwerkt zit is vrij overheersend, en ruikt in combinatie met etherische oliën van tijm, sandelhout en grapefruit vrij medicinaal en kruidig met een vleugje fris. Ook zit er in deze zeep aloe vera gel, peterselie en havermeel.

Parsley Porridge zit tjokvol anti-bacteriële, kalmerende ingrediënten en anti-oxidanten. Het is daarom de perfecte (hand)zeep voor bij de gootsteen en in het toilet. Qua geur is het niet echt een lichaamszeep, maar dat is slechts mijn mening.

nieuwe lush zomer producten-18 Parsley Porridge wordt op maat voor je gesneden. Koop je 100 gram dan betaal je €6,85 per stuk.

D’Fluff

nieuwe lush zomer producten-10 Wow, ik wil dit spul het liefst gewoon opeten! Op een toastje smeren, door mijn bakje met yoghurt roeren, of gewoon hoppa een lepeltje erin en scheppen maar. Wat ruikt dit lekker zeg! D’Fluff bevat verse aardbeien, maar dat ruik je er niet echt in terug. Het ruikt vooral heel zoet en fruitig en vooral erg eetbaar. Alsof je over de kermis loopt en de geur van de snoepkraam je tegemoet komt waaien, heerlijk!

nieuwe lush zomer producten-11De textuur is vol en romig, zoals een hele dikke crème of body butter. Het verdeeld gemakkelijk over de vochtige huid en je scheermesje glijdt eroverheen als boter. Love it! Ik hars, maar mijn oksels ben ik nu weer aan het scheren omdat ik die volgende maand definitief laat ontharen met een laser, maar daarover later meer. Scheren ging echt perfect met deze shaving soap. Niet alleen oksels, ook armen, benen, schaamharen en weet ik veel wat nog meer worden perfect geschoren met D’fluff.

nieuwe lush zomer producten-12Deze zachte, romige scheerzeep hydrateert de tere okselhuid en andere delen van je lichaam tijdens en na het scheren. Dat is fijn en eigenlijk ook wel nodig, omdat scheren best heftig kan zijn voor je huid. Na het scheren laat het heel subtiel de zoete geur achter op je huid.

D’Fluff €9,95 voor een potje van 100 gram en is vrij zuinig in gebruik.

Mangnificent

nieuwe lush zomer producten-16Deze opwekkende zeep bevat verse mango, gedroogde mango en etherische oliën van citroen, mandarijn en neroli. Het kan dan ook niet anders dat deze zeep lekker fris en fruitig ruikt, een goed begin van de dag! De geur van mango is aanwezig, maar niet heel overheersend en overdreven zoet.

Deze zalmkleurige zeep is vrij zacht en niet alleen lekker als handzeep, maar ook als body soap voor onder de douche. Het makkelijkste is om de zeep tegen een puff spons aan te wrijven voor een flinke hoeveelheid schuim. Dit schuim kun je dan weer gebruiken om je lichaam mee in te zepen. Het is wat mij betreft de beste manier om schuim te creëren met zeep!

nieuwe lush zomer producten-17Mangnificent wordt op maat voor je gesneden. Koop je 100 gram dan betaal je €6,85 per stuk.

Zest Hair Gelly

nieuwe lush zomer producten-04 Zest Hair Gelly is een soort gele smurrie in een potje, haha! Het ziet er niet bar aantrekkelijk uit, maar het ruikt wel lekker fris naar citrusvruchten.

nieuwe lush zomer producten-05 Normaal ben ik niet zo van de gel, dat is naar mijn idee iets voor mensen met kort haar, maar ik heb het toch maar even geprobeerd en wow, mijn haar zat geweldig! Ik heb gewoon wat Zest tussen mijn vingers gepakt, deze tegen elkaar gewreven en toen mijn handen door mijn haren gekneed.

nieuwe lush zomer producten-06 Het gaf meteen volume omdat het mijn haren wat stugger maakt, maar ook was het makkelijk vormbaar en kon ik er een beetje een slag in kneden. Je moet niet te veel gebruiken anders krijg je wel echt dat slick rick effect, maar a litte goes a long way. Zest is heel zuinig in gebruik. Ook fijn: het laat je haren lekker fris ruiken!

Gel is dus niet alleen voor kortharigen! Mensen met krullen gebruiken trouwens ook vaak gel als ze de ‘Curly Girl’ methode toepassen. Deze gel wordt alleen niet hard.

nieuwe lush zomer producten-07 Good hair days met Zest!

lush zest gelEen postje Zest bevat 100 gram en kost €19,35.

nieuwe lush zomer productenIk hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke nieuwe LUSH producten er momenteel in de winkels liggen. Als het goed is liggen ze al in de filialen, want in de webshop zijn deze newbies al te koop! Ik ben vooral erg fan van African Paradise, D’Fluff en Zest en ik kan niet wachten om Granny Takes a Dip te proberen!

Wat vinden jullie van de nieuwe LUSH zomer 2014 producten? Welk item zou jij aan je stash willen toevoegen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

77 Reacties

 1. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Hoe meer reviews ik over de nieuwe producten lees, hoe meer ik het wil. Aah! Vooral D’Fluff wil ik echt zoooo graag. Ben groot fan van de scheercremes van Lush en kan dan ook niet wachten om deze te proberen.

 2. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Ik vind het er echt heel goed uit zien. Vooral die bodyconditioner doet mij heel erg denken aan dat van Nivea. Leuk dat daar over nagedacht wordt.

 3. Marissa
  1 juni 2014 / zondag, 1 juni 2014

  Jouw haar is prachtig!

  Lush is alleen ook al zo duur. ):

 4. bente
  29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

  is het over met haar vriend?

 5. Patricia
  29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

  Je haar is geweldig met die gel!
  Ik overweeg trouwens om die ‘bodylotion voor onder de douche’ te kopen, maar vind hem wel prijzig.. Weet je misschien hoe veel keer je er ongeveer mee kan doen?

  • Marit
   3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

   Ik heb bij een bestelling zo’n proefpotje African Paradise gekregen en deze is niet zo snel leeg. Ik vind het product dan ook vrij zuinig in gebruik. Je moet alleen de neiging onderdrukken om te veel te smeren omdat het heerlijk ruikt! :)

 6. 29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

  Lush wordt alleen zo prijzig.

 7. 29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

  JOUW HAAR! Wat een effect, bijna ongelooflijk!

 8. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Wauw, wat een geweldig effect in je haar!!

 9. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Jammie jammie die D’Fluff wil ik ook opeten, hmm! En wauwww wat zit je haar goed, die jelly moet ik hebben!

 10. Cherrylyn
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Serena, wouw wat zit je haar hier mooooi zeg! Ziet er echt uit alsof goed blijft zitten.

  Vraagje, is je haar geverfd? Je hebt een hele mooie gloed eroverheen!

 11. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Jummie! wat een fijne producten, ik wil ze meteen gaan ruiken :D x

 12. Charlotte
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Hoi Serena!
  Toevallig heb ik vandaag mijn 5de laserbehandeling gehad, voor mijn 16de en 18de verjaardag heb ik van mijn mama deze behandeling cadeau gekregen! Heb mijn onderbenen, oksels en liezen ondertussen 5 keer laten behandelen en het resultaat mag er zijn! Gladde huid, niet meer scheren of vervelende ingegroeide haartjes, maar het doet natuurlijk wel heel veel zeer!! Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden! Heel veel succes met de behandeling!
  Dikke kus xxx

 13. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Leuk dat Lush eindelijk eens wat nieuws heeft! Ik zie overal heerlijke reviews voorbij komen hihi. Grappig dat die gel zo goed voor je werkt, blijf je hem gebruiken denk je? Of prefereer je je Tigi producten. Ik ben zelf erg benieuwd naar D’Fluff eigenlijk, zoek nog iets prettigs om mijn oksels mee te scheren deze zomer, die zijn namelijk supersnel geïrriteerd :(

 14. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Ah, wat zat je haar gaaf zeg na het gebruik van die gel! Vaker doen zou ik zeggen :) En die scheerzeep lijkt me echt heel fijn, misschien ga ik die wel kopen.

  Ik wil trouwens nog even kwijt dat ik jouw blog tegenwoordig echt de beste beautyblog vind. Je schrijft kwalitatief goede artikelen (voor een groot deel nog steeds over beauty – en daar kom ik ook gewoon voor op een beautyblog) en ook verreweg de mooiste foto’s. Vind ik dan hè ;) Ik laat niet altijd een reactie achter, maar ik wilde dit toch even zeggen! Ga zo door!

  • Josefine
   29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

   Ik ben het helemaal met je eens! De kwaliteit van Beautylab wordt beter en beter en steekt – zeker de laatste tijd – met kop en schouders boven die van andere beautyblogs uit, wat mij betreft. :)

 15. Annika
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Als je langs de winkels loopt, komt er altijd al zo’n walm naar je toe! Ik koop er wel eens van die blokjes zeep, omdat mijn vader ze zo fijn vindt. Die oranje met mango vind ik wel een leuk vaderdag cadeautje :)

 16. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Wat zien de producten er weer goed uit zeg, vooral D’Fluff lijkt mij een uitkomst voor mijn gevoelige huidje :)

 17. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Je haar zit echt geweldig op die foto! :-)
  Ik ben zelf geen fan van ‘body lotion onder de douche’… Ik denk niet dat ik iets van deze producten ga kopen om eerlijk te zijn! :-)

 18. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Je haar ziet er super mooi uit en de producten lijken me erg fijn ^^

 19. anita
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Je kapsel met de gel is super! Hoe heb je dat gedaan?

 20. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Oh gosh your hair looks stunning here Serena! You totally sold me on the Hair Gelly, I’ll have to check it out sometime.

 21. Sascha
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Omg, Zest doet echt wonderen voor je haar. Je haar ziet er perfect uit! :o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *