L’Oréal Paris Glam Highlights

In het voorjaar bracht L’Oréal Paris* Préférence deze prachtige Glam Highlights uit. Niet zomaar highlights, maar meer verfijnde, glamourous lichtaccenten door het hele haar, die spelen met de natuurlijke lichtval. Het resultaat is een schitterende coupe waar menig Hollywood celebrity jaloers op zou worden!

l'oreal glam highlights_01 Hoewel ik al een tijdje mijn haren niet kleur – wat ik erg jammer vind, maar mijn haar kan er gewoonweg niet tegen en breekt af – weet ik van vriendinnen en van mijn zusjes dat de L’Oréal Paris Préférence haarkleuringen erg goed zijn. Angel zweert er zelfs bij en gebruikt niets anders.

l'oreal glam highlights_02 Toch had ik een beetje mijn twijfels bij deze Glam Highlights, want het gevaar met het zetten van highlights is dat je van die opvallende strepen krijgt. Het zogenaamde zebra-effect dus. En dat terwijl je er met highlights juist voor wilt zorgen dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet, alsof de zon je haren een beetje heeft opgelicht.

l'oreal glam highlights_05Van L’Oréal Paris kreeg ik twee pakjes opgestuurd, eentje voor lichtblond tot donkerblond haar en eentje voor lichtbruin tot middenbruin haar. Dit zijn de enige twee beschikbare kleuren.

l'oreal glam highlights_03 De ingrediëntenlijst.

l'oreal glam highlights_07 De inhoud van het doosje: het ontkleuringspoeder (1) en de verhelderende crème (3) meng je bij de ontwikkelcrème (2). Na goed schudden breng je de haarkleuring aan op het speciaal ontwikkelde borsteltje. Vergeet niet om handschoenen aan te trekken! Na afloop spoel je je haren goed uit en was je ze met de bijbehorende shampoo (4).

l'oreal glam highlights_06Het borsteltje is speciaal ontwikkeld voor een salon-achtig resultaat: subtiele highlights met een spectaculair Hollywood Star effect. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een makkelijke applicatie. De borstel bevat 2 verschillende type borstelharen voor mooi gemixte highlights. De borstelhaartjes aan de buitenkant staan 7 mm uit elkaar vandaan voor een nauwkeurige verspreiding van de kleuring over de gehele lengte en de korte borstelharen aan de binnenkant garanderen een egale verdeling van het product.

Wow, er zit nogal wat denkwerk in dit nieuwe borsteltje! Het zou het zebra-effect moeten voorkomen en dus juist moeten zorgen voor subtiele highlights. Ik ben benieuwd!

amberIk kon het op mezelf niet uitproberen, maar ik was zo benieuwd naar deze highlights dat ik een oproepje heb geplaatst op Instagram met de vraag wie van mijn volgers ik mocht voorzien van de Glam Highlights. Al snel kreeg ik contact met Amber, van Beautyzoom.nl, een jonge meid van 18 met schitterend middenbruin haar.

Amber had haar haren een aantal weken geleden bruin geverfd, maar was eigenlijk wel toe aan een iets frissere coupe. Gelukkig zijn highlights helemaal trendy dit najaar en dus niet alleen bedoeld voor de zomerperiode. Met highlights creëer je een coupe met kleurverschil en door met schaduw en licht te spelen maak je het geheel een stuk levendiger en natuurlijker.

Foto’s van het eindresultaat;

l'oreal glam highlights_08 l'oreal glam highlights_09 l'oreal glam highlights_11 l'oreal glam highlights_10 Wow, we waren allebei echt aangenaam verrast! Niet alleen zien de highlights er totaal niet streperig of vlekkerig uit, het aanbrengen was ook echt een piece of cake. Gewoon drie lijntjes op het speciale borsteltje aanbrengen, in je haren borstelen (alleen de bovenste laag), laten inwerken, uitspoelen en klaar. In totaal zijn we zo’n uurtje bezig geweest.

amber voor en naHet effect vonden wij erg natuurlijk. Echt alsof de zon haar haren hier en daar op een natuurlijke manier had opgelicht. Sommige delen zijn wat lichter uitgevallen dan de andere, dat komt waarschijnlijk door de 2 verschillende type borstelharen voor mooi gemixte highlights. Maar juist dat zorgt voor het natuurlijke effect.

Het resultaat ziet er echt prachtig uit! Over het algemeen wat lichter, maar dan heel subtiel. Het lijkt ook sterker te glanzen door de lichtere delen. Echt alsof er een soort warme gloed overheen zit. De highlights zijn op Ambers haren erg warm uitgepakt en laten inderdaad zien dat highlights ook prachtig staan in het najaar. Wij doopten deze look dan ook samen om tot “een frisse wintercoupe”. De highlights zijn bij haar wat warmer doordat het op gekleurd haar is aangebracht, bij ongekleurd haar is het resultaat blonder.

l'oreal glam highlights_04Préférence Glam Highlights kosten €16,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in twee kleuren. 

Wat vinden jullie van het resultaat op Ambers haren? Zijn deze Glam Highlights ook iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

* dit artikel is gesponsord door L’Oréal Paris.

Volg:

92 Reacties

 1. Chantal
  8 april 2017 / zaterdag, 8 april 2017

  Na hoeveel wasbeurten gaan de highlights eruit? Of krijg je uitgroei?

 2. Tamara
  9 januari 2017 / maandag, 9 januari 2017

  Ik had n zeer belangrijke vraag ik heb donkerbruin robijnrood haar welk no. Zou ik moeten gebruiken ik heb mn man gezegd no.6 mohany,maar dat word toch niet oranje zoals burgundy,ik had t zonder dye gedaan en was verschrikkelijk maar terug naar mn vertrouwde robijnrood daarom is mn vraag wat doet t met mn haar en is t n koperkleur?die wil ik nl niet de oranje schijn nl.weer maar ik zou nu wel de donker robijn kunnen gebruiken voor de verschillende kleuren die de hightlights met ontkleuren hebben gedaan?gaarne spoedig advies,alvast hartelijk dank..
  Gr.Tamara

 3. 17 augustus 2016 / woensdag, 17 augustus 2016

  ik wil ook mij haar higligten maar ik ben bang dat ik me haar verpest wat kan ik ertegen doen

 4. Justine
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Ik heb een vraagje, ik heb donkerder bruin haar, maar ik ben bang dat mijn haar er ros gaat uitzien na het product te gebruiken. Iemand ervaring? Oh en hoelang gaat het mee tot dat er uitgroei komt? Dankje !

 5. sanneg
  4 juli 2015 / zaterdag, 4 juli 2015

  nou eh ik vind het gewoon , oranje inplaats van wat loreal beloofd.

 6. Talin
  23 mei 2015 / zaterdag, 23 mei 2015

  I want to buy L’Oréal Paris Préférence Glam Lights Nr 1.

 7. Alexi
  2 mei 2015 / zaterdag, 2 mei 2015

  Ziet er goed uit! Ik wil het ook gaan proberen, maar heb nog nooit mn haar geverfd. Nu zie ik op de verpakking dat je een allergie test moet doen 48 uur van te voren. Ik wil dit best doen, maar ik kan nergens (ook niet op internet) vinden hoe dit moet. Heb jij dit gedaan of weet jij hoe het moet?

 8. De Schutter Caroline
  26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

  Heb dit weekend highlights in mijn kapsel gezet en ben een beetje teleurgesteld . Heb lang getwijfeld om het al dan niet te doen en heb er nu spijt van . Ik heb niet het verwachte resultaat, ik heb oranje -achtige lokken. Overweeg om het volledig te verven om de lokken te verwijderen maar ben bang dat mijn haren er gaan onder lijden en er de schaar zal moeten in zetten . Ik ben gewend om maandelijks mijn uitgroei te verven met L’oreal excellent en nooit problemen gehad.Een mislukt experimentje !

  • Serena
   Auteur
   26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

   Probeer het eens te wassen met zilvershampoo, het paarse haalt het gelige uit je haren zodat het echt wat blonder wordt. Als dat niet werkt, dan wellicht even langs de kapper gaan inderdaad. Sterkte!

 9. Julia
  31 oktober 2014 / vrijdag, 31 oktober 2014

  Haaai! Ziet er allemaal hartstikke mooi uit, maar waarom alleen de bovenste laag? Want ik heb mijn haar ook wel eens in een staart, kan je ook de lagen eronder doen? Dat deed de kapper althans wel bij mij toen ik daar highlights nam xxxx

 10. Vera
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Heee,
  Ik vroeg me af of je nog het blonde pakketje gaat uitproberen?
  Heb zelf donkerblond haar en ben heel benieuwd hoe dat uitpakt.
  Liefs

 11. Giulietta
  22 oktober 2014 / woensdag, 22 oktober 2014

  Hoi Serena!
  Ik vroeg me af of je 1 pak of 2 pakken hebt gebruikt? En klopt het dat je de verf alleen op de bovenste lokken hebt gedaan? (Ik heb het filmpje wel bekeken, maar toch maar voor de zekerheid vragen ;)) Eindresultaat is namelijk heel mooi en wil het graag zelf proberen.
  Hoor graag van je!
  groetjes

  • Serena
   Auteur
   23 oktober 2014 / donderdag, 23 oktober 2014

   hi Giuletta,
   we hebben 1 pak gebruikt en hadden zelfs nog de helft over,
   we hebben inderdaad alleen de bovenste plukken gepakt!
   liefs, Serena

   • Giulietta
    25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

    Oh wat goed!! Dankje voor je reply!
    Als ik hem zelf heb geprobeerd, zal ik wel even laten weten hoe het is uitgepakt 😉

 12. marieke
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Ik heb het ook uitgeprbeerd….wat een spijt heb ik ervan.
  Ik heb zelf blond haar en heb allemaal vlekken nu, ipv natuurlijke highlights.

 13. 17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Toen ik dit las dacht ik van ‘JAAA, DIT MOET IK DOEN!!’ maar dat dacht ik ook bij het ombre setje en nu heb ik op al m’n vakantiefoto’s gek haar. 🙁

  Maar wel tof dat L’Oreal Paris steeds iets nieuws verzint. Lekker budget.

 14. Diana
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Mooi hoor! Amber je had al een mooi kapsel en nu al helemaal!

 15. Lynn
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Ziet er mooi uit! Amber (of Serena), welke kleur bruin heb jij je haar eerst in geverfd? Ik ben namelijk op zoek naar net zo’n warm bruine kleur.

  Groetjes!

  • 19 oktober 2014 / zondag, 19 oktober 2014

   Ik had het bij de kapper laten verven. Ze had bruin koper en rood gebruikt zei ze!

   • Lynn
    22 oktober 2014 / woensdag, 22 oktober 2014

    Ah bedankt!

 16. 16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Het resultaat is echt super mooi geworden! Mocht ik ooit weer highlights willen, dan ga ik dit zeker proberen!

 17. 16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Mooi hoor, ik zou dit ook wel graag eens willen proberen! Alleen heb ik een haar dat tussen donkerblond en lichtbruin in zit, dus ik weet niet precies welke van de twee voor mij nou het best zou matchen (voor een mooi subtiel effect dan).

 18. Minne
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Haha. Je lijkt een professionele kapper in dat filmpje!
  Heel mooi resultaat, ik heb zin om het te proberen!
  Ik ben blij dat het een mooi effect geeft op gekleurd haar.

 19. suus
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Heeeel mooi!!! Sowieso heeft zij supermooi dik haar!

 20. Kim
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Heel mooi!

 21. Fenna
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Wauw! heel mooi geworden. Volgens mij kun je voor een minder subtiel effect gewoon langer wachten met uitspoelen. Als je highlights bij de kapper laat zetten is dit iig zo 🙂

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

   Klopt, we hadden ook nog een kwartiertje extra kunnen wachten, maar we vinden het eindresultaat juist heel mooi zo!

 22. julia
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Wauw ziet er echt supermooi en fris uit! Ik denk dat ik de blonde variant ga proberen!

 23. 16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Het effect is zeker mooi, maar voorlopig blijf ik maar even van mijn haar af 😀 Ik gebruikte vorige week een kleuring die niet het gewenste effect had. OOPS! Het is niet groen of blauw geworden, maar ik had het toch anders gewenst.

 24. 16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Wow, ik ben helemaal niet van het haren verven, maar dit vind ik er toch wel heel erg mooi uitzien! Prachtig, die natuurlijke kleurverschillen, het ziet er echt heel ‘normaal’ uit leuk. Mooie foto’s zijn het ook geworden, tof dat je Amber als testpersoon erbij gehaald hebt! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de blonde variant…

 25. Marlous
  15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Wat een prachtig haar heeft zij!

  Serena waar komt die geweldige trui vandaan? Heel gaaf!

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

   hi Marlous,
   van Zara, geleend van Tara.
   Maar al van een aantal collecties geleden helaas, dus niet meer te koop!

 26. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Ik vind het heel mooi geworden!

 27. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Sorry voor zo vaak die reactie, dat was niet zo bedoelt 🙁

 28. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Erg mooi het resultaat!

 29. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Erg mooi het resultaat!

 30. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Erg mooi het resultaat!

 31. 15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Ik moet zeggen ik vind het effect echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *