L’Oréal Infallible Nail

Door Nena – Ben je nou altijd al op zoek naar een nagellak die bijzonder goed blijft zitten? Een nagellak die zijn belofte van 12 dagen gelakte nagels waar kan maken? Gewoon verkrijgbaar bij de drogist, zonder aanschaf van een dure UV-LED lamp? Dan heb ik vandaag het antwoord voor jullie! Ik heb de nagellak maar liefst 16 dagen laten zitten en tussentijds foto’s gemaakt. Vandaag deel ik het resultaat. En ik kan jullie vast verklappen: Het resultaat van de L’Oréal Infallible Nail collectie zal jullie zéker niet teleurstellen!! Oh en bereid je voor op véél foto’s…

lakjes1b

Zo zien de lakjes eruit. Het lijken wel lipsticks.

L’Oréal Infallible Nail

lakjes2

Met de Infallible Nail collectie geef je je nagels een professionele uitstraling alsof ze net een UV-gelmanicure hebben gehad, maar dan verkregen met een ‘gewone’ nagellak.

lakjes3

De lakjes bevatten een formule op basis van siliconen flex-hars. De formules bestaan uit een combinatie van polymeren die een filmlaagje leggen, gel-achtige bestanddelen en kristalpolymeren die de lak verharden, de hechting verbeteren en de glans versterken. Hierdoor beloofd L’Oréal een perfecte “naildo” die maar liefst 12 dagen blijft zitten!

Het stappen-systeem

stappen

De lakjes bestaan uit 2 stappen. De kleur en top coat zijn met elkaar verbonden door een zwart tussenstuk, maar het zijn eigenlijk twee aparte flesjes.

Stap 1: Is de kleur. De gekleurde lak is voorzien van micro-kleurpigmenten die zorgen voor een semi-transparante kleur. De kleurformule bevat een nieuw soort hars (FLEX-HARS™) dat speciaal is ontwikkeld om de laksubstantie flexibel te maken en een sterke hechting te bevorderen. De lak verspreidt gelijkmatig over het gehele nagelbed waardoor een onverwoestbare basis ontstaat. De flexibiliteit van de lak verlengt de houdbaarheid en helpt afbladderen voorkomen

Stap 2: Is de top coat. Deze zorgt voor een diepe kleur en een sterke glans. De lak bevat versterkende bestanddelen en kristalliseren de basis waardoor een supersterk oppervlak ontstaat. De formule van de gel activator bevat kristalpolymeren die naar het oppervlak komen om de kleurintensiteit te versterken, het nagelbed meer volume te geven en een glanzende finish te bevorderen.

De collectie

De collectie L’Oréal Infallible Nail bestaat uit 14 kleuren.

collectie1Van links naar rechts: 001 Stay Nue, 002 Gris Eternel, 003 Timeless Taupe, 005 Irresistible Bonbon, 006 Double Entendre, 007 Océan Infini, 008 Iconic Indigo, 010 Keep Magenta, 012 Forever Mink, 013 Orange Extreme, 016 Forever Burgundy, 017 Petale Revival, 020 Fuschia for life, 021 Always a Lady.

Stay Nue

Stay NueStay Nue is een zachte nude kleur. In direct zonlicht bevat deze kleur hele fijne shimmers.

nude1 nude2Echt een prachtige kleur op bijvoorbeeld zongebruinde handen. Stay Nue lakt een beetje streperig en daardoor heb je drie laagjes nodig voor een egale dekking. Ik heb echter voor alle 14 lakjes 2 laagjes gelakt, zodat je de dekking ook zelf kunt beoordelen.

Gris Eternel

Gris EternelGris Eternel is een zachte grijze kleur met zeer fijne shimmers die je alleen in direct zonlicht goed kunt zien.

Gris1 gris2De lak dekt redelijk in twee laagjes. Op de nagels is de kleur iets donkerder dan in het flesje.

Timeless Taupe

Timeless TaupeTimeless Taupe neigt voor een taupe kleur meer naar bruin dan naar grijs.

taupe1 taupe2En op de nagels is deze kleur zelfs chocolade bruin te noemen! Hij is vrij donker en dekt al na twee laagjes. In direct zonlicht wordt de kleur iets zachter, maar nog steeds bruin en geen taupe.

Irresistible Bonbon

Irresistible BonbonIrresistible Bonbon is echt snoeperig roze.

bonbon1 bonbon2Helaas lakt de kleur ook een beetje streperig, waardoor een derde laagje net wat mooier staat dan een tweede laagje. De top coat maakt het geheel wel weer echt mooi af (zoals eigenlijk bij alle lakjes).

Double Entendre

Double entendreDouble Entendre is felrood.

entendre1 entendre2De kleur dekt al mooi in twee laagjes en is lekker fel. Na het aanbrengen van de top coat glanst Double Entrendre echt van je nagels af!

Océan Infini

Ocean infiniOcéan Infini is een blauwgroene kleur die inderdaad een beetje aan de oceaan doet denken. In het flesje komt de kleur niet goed tot zijn recht, maar op de nagels is hij goed te zien.

ocean1 ocean2De kleur is vrij donker en dekt in twee laagjes.

Iconic Indigo

Iconic IndigoIconic Indigo is een paarsblauwe kleur met veel shimmers. Dit is dan ook het meest shimmerrijke lakje van de collectie.

indigo1 indigo2Op de onderste foto zijn de verschillende kleuren shimmers goed te zien. Deze lak dekt erg goed na twee laagjes.

Keep Magenta

Keep MagentaKeep Magenta is felroze, zoals je van “magenta” mag verwachten.

magenta1 magenta2Keep Magenta lakt streeploos en dekt in twee laagjes al vrij goed. Het is een koele roze tint.

Forever Mink

Forever MinkForever Mink vind ik nog het meest in de buurt komen van een leverkleur. In de flacon oogt hij nog vrij lichtroze, maar op de nagels ziet hij er heel anders uit!

mink1 Mink2Forever Mink dekt in twee laagjes. Je moet wel een beetje van dergelijke kleuren houden, maar ik kan me voorstellen dat het mooi staat wanneer je bijvoorbeeld kleding of accessoires in dezelfde kleur hebt.

Orange Extreme

Orange ExtremeInderdaad lekker fel oranje!

orange1 orange2Orange Extreme lijkt soms een beetje rood, maar dat klopt ook wel. Het is een hele donkere oranje kleur en hij dekt in twee laagjes.

Forever Burgundy

Forever BurgundyForever Burgundy is een diepe warmrode kleur.

burgundy1 burgundy2De kleur staat heel chic en is het beste te omschrijven als baksteenrood. De lak dekt in twee laagjes.

Petale Revival

Petale RevivalPetale Revival is een romige melkwitte kleur. Mooi te dragen in een laagje of voor wat meer dekking in twee laagjes.

petale1 petale2Ik had niet gedacht dat ik dit over een dergelijke kleur zou zeggen, maar wat een prachtig lakje is Petale Revival! Het staat zeer verzorgd. De lak heeft de neiging iets streperig te zijn na één of twee laagjes, maar de top coat verhelpt dat al snel.

Fuschia for life

Fuschia for lifeFuschia for life lijkt in de flesjes vrij roze…

fuschia1 fuschia2Maar op mijn nagels is het toch echt rood! Dat lijkt niet alleen zo op de foto, maar in het echt is het toch meer rood dan fuchsia roze waar de naam “Fuschia for life” aan doet denken. De kleur is wel lekker fel, maar niet geheel dekkend na twee laagjes.

Always a Lady

Always a ladyAlways a Lady is de meest donkere kleur van de collectie. Het is een donkere bruinrode kleur die op de nagels nóg een stuk donkerder wordt.

lady1 lady2Ook Always a Lady is erg chic en dekt al erg goed na twee laagjes.

 

De 12-dagen test

Na het zien van deze mooie collectie willen we natuurlijk weten hoe goed de nagellak blijft zitten. l’Oréal belooft 12 dagen perfect gelakte nagels met de illusie van een gelmanicure. Ik heb het natuurlijk voor jullie getest!

Hieronder zien jullie een collage van mijn nagels met daarop de kleur Fuschia for Life. Ik heb gedurende 16 dagen af en toe een foto gemaakt, zodat ik het resultaat met jullie kan delen.

12 dagen testTot aan 7 dagen bleven mijn nagels perfect gelakt zonder chips of andere beschadigingen. Na 10 dagen begonnen de lak al aardig “uit te groeien” en begonnen de eerste hoekjes iets af te bladderen. Op zich nog geen hele storende beschadigingen, want het overgrote deel van mijn nagels bleef intact. Op de betreffende hoekjes werden de beschadigingen iets groter, maar de rest van de lak is zeker 12 dagen goed blijven zitten. Sterker nog, zelfs na 16 dagen zag het er nog toonbaar uit! Nu vond ik het wel echt de hoogste tijd om mijn nagellak te verwijderen, want het uitgegroeide deel werd te groot.

Conclusie

Een puntje van kritiek:

kwastjeNa het swatchen van 14 lakjes en hun bijbehorende top coats heb ik ook 28 kwastjes kunnen uitproberen. De vorm van de kwastjes vind ik erg prettig, die is namelijk wat breder en plat, zodat je de nagellak goed over je gehele nagelbed kunt verdelen. De haartjes van de kwastjes zijn echter niet altijd even mooi. Ik heb een stuk of vier lakjes gehad waarbij de haartjes gebogen waren of er zat ineens een stugge langere haar tussen. Deze moet je echt even afknippen, anders krijg je de nagellak niet mooi op je nagels. Ook heb ik twee keer gehad dat het kwastje met haartjes losliet van de dop. De truc is om dan de dop weer even goed vast te draaien op het potje in de hoop dat het stokje met haartjes bij het openen nu wel vast blijft zitten.

lakjesVerder ben ik meer dan tevreden over het resultaat van de L’Oréal Infallible Nail collectie! De lak is erg sterk en blijft zeer lang goed op de nagels zitten en geeft een prachtige glans. Ik vind de collectie ook vrij uitgebreid met 14 kleuren. Al had de dekking van sommige lakjes wat mij betreft iets beter gekund. Ook het streperige van Stay Nue, Irresistible Bonbon en Petale Revival vind ik zonde, maar de top coat maakt  gelukkig een hoop goed. De top coat is wel een must, want anders blijft de lak veel minder lang zitten. Wel netjes de combinatie stap 1 en stap 2 blijven gebruiken dus!

Infallible Nail is verkrijgbaar vanaf begin juni 2014. De lakjes kosten €10,99 per stuk.

Wat vinden jullie van de L’Oréal Infallible Nail collectie?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

Volg:

118 Reacties

 1. Anna
  13 augustus 2016 / zaterdag, 13 augustus 2016

  Hoi,
  Ik heb de stay nue gekocht en krijg de lak niet mooi op mijn nagels,allemaal strepen.

 2. miranda van otterdijk
  5 oktober 2015 / maandag, 5 oktober 2015

  Hoi , ik ben erg blij met jullie gelnagelak , na 7 dagen gaan alleen de randjes boven van de nagellak eraf de rest blijf heel mooi zitten mijn vraag is of jullie ook zwart en of grijze gelnagelak uit gaan brengen grtjs miranda

 3. Ellen
  14 september 2015 / maandag, 14 september 2015

  Heb de nr. 6 er nu 8 dagen opgehad, nog steeds erg mooi. Wel basecoat gebruikt. Nu opnieuw gedaan want ga 9 dagen weg. Denk dat het bij mij ook 10 dagen blijft zitten. Ben er erg blij mee

 4. Ina
  15 februari 2015 / zondag, 15 februari 2015

  Mijn eerste ervaring was met de taupe……geweldig! Waar ik normaal de zelfde dag al met beschadigingen zat, waren ze nu voor het eerst storend na minstens een week . Overigens ook makkelijk weg te werken en dan zit het weer minstens een week
  ik ben fan!

 5. Martha van Veldhuizen
  8 oktober 2014 / woensdag, 8 oktober 2014

  Ik heb stay nue gekocht vind de kleur ronduit lelijk.
  Ik wilde graag een transparante lak maar die was er niet.
  Door deze ngellak zouden de nagels minder snel afbreken
  maar helaas dat werkt ook niet nu gebruik alleen de doorschijnende lak daarvan maar dat is eigenlijk niet de bedoeling ik zou het zeker geen tweede
  keer kopen

 6. de groot
  29 september 2014 / maandag, 29 september 2014

  jeetje.. wat een werk moet dit zijn geweest.

 7. Roeline
  13 september 2014 / zaterdag, 13 september 2014

  Nou, Keep Magenta gekocht, wilde het een kans geven en zou al blij zijn als het een week zou blijven zitten! Maar ik ben een illusie armer! Oké, het brengt fijner op dan een lak ooit gebruikt door mij en het blijft iets langer zonder stukjes eraf, maar toch ook wel na 3 of 4 houd de nagellak het voor gezien! Binnen een week moest het eraf en plaats maken voor een nieuw laagje. Beetje misleidend allemaal, voor mij geen tweede van dit soort! En oja, ik doe echt niks bijzonders met mijn handen, ik werk niet en doe de gewone normale dingen die iedereen doet zoals aankleden, een afwasje, boodschappen en wat je al niet met je handen doet.

 8. Chantal vd Gaast
  21 augustus 2014 / donderdag, 21 augustus 2014

  Ik vond dit een fantastische review en daarom kocht ik direct 2 kleurtjes.
  Heb ze een aantal keren op gehad, maar het houdt nog geen 4 dagen op mijn nagels terwijl ik het er echt in goede volgorde op smeer.
  Vind dit enorm jammer, dit waren best dure nagellakken 🙁
  Heb je misschien enig idee hoe dit zou kunnen?

 9. annuska
  14 augustus 2014 / donderdag, 14 augustus 2014

  na altijd te klungelen met nagellak en meer dan een uur eraan te zitten 🙁 altijd,was ik het beu, als ik ze gelakt had,tegen de avond waren overal al stukjes af. Dus toen ik reclame hierover zag,dacht ik hebben hebben.
  Heb hem van mijn man cadeau gekregen in de roze kleur:en hij is er nu 7dagen op!!!ZALIG!! ik heb al eeeeelke dag in het water ermee gezeten:douchen,ramen gekuist,opgenomen,met nat geboend,… en nog steeds nergens stukjes af???Hoe kan dit,geweldig gewoon. Mijn nagels groeien alleen nogal snel,dus ik moet hem er wel afhalen omdat ik een serieuze uitgroei heb. Ik heb alleen maar positieve commentaar over deze nagellak en ga me dus nog andere kleurtjes aanschaffen 🙂

 10. 13 augustus 2014 / woensdag, 13 augustus 2014

  Ik heb nummer 2 gekocht, maar ik vind het nogal tegenvallen. Na 2 dagen al stukken eraf. 1 Nagel heb ik opnieuw moeten lakken. Ik was er wel mee af en douche en poets thuis, maar dat doe ik ook met andere merken nagellak op mijn nagels en die blijven vaak nog beter zitten.
  Een enorme teleurstelling… bij mijn vriendin blijft het ook niet lang zitten, die heeft ook nummer 002.
  Ik heb gewone nagels, alleen als je in het water zit, dan worden ze wel zacht natuurlijk, maar dat is denk ik bij iedereen zo.
  Groetjes, Wilma

  • 13 augustus 2014 / woensdag, 13 augustus 2014

   ook goed laten drogen tussen de stappen door en net zoals jij even ontvet.

 11. Mirjam Quaak
  28 juli 2014 / maandag, 28 juli 2014

  Geweldig ben benieuwd. Waar kan je de kopen ?

 12. 26 juli 2014 / zaterdag, 26 juli 2014

  Ik vind het prachtige kleurtjes!! x

 13. sanae
  25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  goede uitgebreide review ! top 🙂 x

 14. Guusje
  24 juli 2014 / donderdag, 24 juli 2014

  Ik heb laatst 2 kleuren gekocht maar bij mij ging het al na de eerste dag eraf. Zelfs sneller dan gewone nagellak. Ik snap niet hoe dit kan, ik dacht dat ik mijn nagels tussen het lakken door misschien niet goed had Laten drogen dus heb ik het opnieuw geprobeerd maar het ging er weer na de eerste dag af.

  • Nena
   Auteur
   25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

   Dat is raar! Heb je misschien hele zachte en buigzame nagels? Gelnagellak blijft dan ook minder goed zitten, omdat het zo makkelijk buigt.

 15. roos
  22 juli 2014 / dinsdag, 22 juli 2014

  woooow die wil ik wel uitproberen! nu nog kiezen welke kleur…! denk dat ik voor een rood of voor een nude ga !

 16. Lynn
  22 juli 2014 / dinsdag, 22 juli 2014

  Hoi, bedankt voor de review! Ik vraag me nog af wat je met je nagels doet doordeweeks. Ik heb namelijk altijd het probleem dat zodra ik afwas (geen afwasmachine 🙁 ) er stukken afgaan. Ook het op slot zetten van mn fiets met extra sloten is een gevaarlijke bezigheid. Doe jij ook dingen die normaal gesproken je nagellak verpesten, en waar deze nagellak beter presteerd. Of lijd je een wat ‘voorzichtiger’ leven? 😉 Bedankt!

  • Nena
   Auteur
   23 juli 2014 / woensdag, 23 juli 2014

   Hoi Lynn,

   Ik doe eigenlijk altijd alles wat ik met ongelakte nagels ook zou doen. Hooguit dat ik blikjes met iets anders dan mijn nagels openmaak, maar dat doe ik sowieso altijd.

 17. renoeka
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Ik dacht dat het lipsticks waren! Word de kleur na de topcoat ook echt intenser? Ik vind de kleuren combinatie een beetje beperkt voor 14 kleuren. Veel rood en nude/bruin. Vind alleen niet dat het ook echt als gel nagellak eruit ziet op de nagels. Maar anyway ik ga wel een lakje uitproberen hoor. Wat kan je mooi netjes lakken trouwens!

 18. Petra
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Wow wat een resultaat!

 19. Kristel
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Heb inmiddels double entendre gekocht en wil dit gaan proberen, maar heb jij er nou geen base coat onder?

  • Nena
   Auteur
   21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

   Nee, ik heb mijn nagels ontvet (dat doe ik altijd door m’n handen en nagels even met afwasmiddel te wassen) en vervolgens direct stap 1 aangebracht.

 20. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Ik heb ze nog in mijn handen gehad, maar laten liggen. Maar nu ik dat resultaat zo zie…toch maar snel halen!

 21. kimmie
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Had ik maar zo’n mooie nagels. Leuk artikel ga maandag onmiddelijk kijken dat ik hem ergens vind.

 22. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Aah fijn artikel en wat een mooie lakjes zijn het toch ook, de wit/nude en de baby roze vind ik heel erg mooi vooral!
  Liefs

 23. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Schitterende kleurtjes, vindt alleen de verpakking een beetje mweh. 🙂

 24. Sascha
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Moet ’24’ kwastjes geen 28 kwastjes zijn?

  • Nena
   Auteur
   19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

   Klopt 😉

 25. Melanie
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Ik vind de lichte Petale Revival erg mooi, maar denk dat die toch 3 laagjes nodig heeft om echt mooi en goed te dekken….wel een erg mooie kleur! Hele goede review ook; dank je wel! Ik ben zelf erg fan van de sneldrogende topcoat van Sally Hansen, die er ook echt voor zorgt dat ik 2 tot 3 weken met mijn nagellak kan doen; dan moet het er idd echt af, omdat de uitgroei te groot word ;-).

 26. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Oh wat een prachtige foto’s! Heldere review ook! Ik ga zeker een paar lakjes kopen.

 27. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Leuke review! Wat een werk zeg, al die lakjes testen.
  ik vraag me wel af of de lak ook gemakkelijk te verwijderen is? Lukt het met gewone nagellakremover zonder aceton?

  • Nena
   Auteur
   19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

   Ja de nagellak gaat makkelijk van je nagels af met elke remover.

 28. Lotte
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wauw, wat een review. Kom maar zelden zulke uitgebreide artikelen tegen met alle kleurtjes netjes geswatched. Mooie lakjes, en wat heb je mooie nagels Nena! Ik ga zeker een lakje bemachtigen..

 29. Marlous
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wauw Nena, wat een werk al die lakjes testen! Ik ben erg benieuwd, ik ben vaak sceptisch als er staat dat het lang goed blijft zitten. Jouw review maakt dat ik deze lak zeker wil proberen! Prachtige kleuren en het blijft zo te zien super zitten. Top!

 30. Elody
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Behalve dat de lakjes heel erg mooi zijn, wil ik ook even zeggen dat ik dit een geweldige review vind! Het is heel overzichtelijk en de foto´s zijn prachtig en lekker duidelijk. Een hele fijne, complete review!
  Dank je!!

  (oh en je hebt trouwens ook echt mooie nagels Nena 🙂 )

  • Nena
   Auteur
   18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

   Bedankt voor je lieve comment Elody!

 31. Nathalie
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wauw, ik ben verliefd. Ik had alleen wel 1 vraagje. Hoe krijg je de nagellak er af? Gaat dat net zo makkelijk als gewone nagellak? Met gellak ben ik echt afgeknapt op het rotwerk dat het eraf halen met zich meebracht. Ik was vaak langer bezig om het eraf te krijgen dan het aanbrengen.

 32. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wat heb je een prachtige nagels! en de DIRX drogist verkoopt ze al!!

 33. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Waar kan ik deze kopen?
  Ik heb gekeken bij de Kruidvat en de Douglas beide hadden ze ze niet.

  • Nena
   Auteur
   18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

   Wat raar! Ik heb de lakjes al wel zien liggen in diverse drogisterij filialen… Heb je de Etos al geprobeerd?

   • Anne
    19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

    Bij mij ook nog niet in de etos en kruidvat!

   • 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

    Nee, etos nog niet geprobeerd.
    Probeer ik morgen wel even en zag dat bij de kruidvat deze week 2e product 5.00 is van L’Oréal en op de afbeelding in de folder zag ik deze lakjes.

    Dus hopen dat ze ze nu wel hebben!

    Bedankt!

    • Katja
     27 juli 2014 / zondag, 27 juli 2014

     Ik moest langs 4 Kruidvat filialen voordat ik ze had gevonden. Dus niet alle filialen hebben de nagellak. Maar bij nr4 dus eindelijk wel icm actie

  • Kristel
   21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

   Ze liggen als lippen stiften in het vak, met de kleurkant naar voren. Ik heb ze bij kruidvat gekocht.

 34. A
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Saang, mooie foto’s hoor, moet wel even gezegd worden 🙂

  • Nena
   Auteur
   18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

   Dank je wel 🙂

 35. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Iconic Indigo is denk ik wel mijn favoriet uit het rijtje 🙂

 36. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Die kleuren!! Wauw!! i’m obsessed

 37. Regina
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Heb je wel ook een base coat gebruikt?

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Nee, ik heb direct de kleur (stap 1) aangebracht.

 38. Mahshid
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een goede kwaliteit fotos! En zo mooi gelakt. De grote aantal foto’s hebben mij dan absoluut niet verveelt. Je hebt ook zulke mooie nagels haha

 39. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  wat een super mooie lakjes in mooie kleuren en wat blijven ze geweldig zitten zeg! wow!

 40. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  wauw zitten echt prachtige kleurtjes tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *