Aussie Dry Shampoo

Droogshampoo’s zijn echt geweldig. Voorheen gebruikte ik het alleen om mijn vetwordende haaraanzet te verdoezelen zodat ik het haren wassen nog een dagje kon uitstellen, maar sinds begin dit jaar gebruik ik het echt puur en alleen als haarproduct. Ze zorgen voor een onwijs mooi volume zonder dat het te stug of viezig wordt en het laat je haar ook nog eens lekker ruiken. Ik was dan ook superblij om te horen dat één van mijn favoriete haarmerken nu een droogshampoo op de markt heeft gebracht! Vandaag review ik deze Aussie Dry Shampoo.

aussie dry shampoo-04Aussie Dry Shampoo is multiunctioneel. Het maakt een vette of vetwordende haaraanzet weer fris, wat handig is als je te weinig tijd hebt om je haren te wassen. Erg handig dus voor mensen met een drukke baan of gewoon voor mensen die hun tijd niet zo goed kunnen indelen, zoals ik!

aussie dry shampoo-10Zelf gebruik ik Dry Shampoo als stylingsproduct, omdat het ook zorgt voor een geweldig volume. De droogshampoo’s van Aussie bevatten tapiocazetmeel, wat zorgt voor de absorbatie van vet zonder een witte waas achter te laten (behalve als je te veel gebruikt, dan zie je wel iets van een waasje). Ook bevat deze formule jojoba olie, om de haren lichtjes te verzorgen en niet te veel uit te drogen.

aussie dry shampoo-09 De Aussie Dry Shampoo is er in drie varianten; Aussome Volume, Colour Mate en Mega Instant. De bussen zijn lekker groot en bevatten 180 ml product. Helaas te ‘veel’ om mee te nemen als handbagage tijdens het vliegen, dus let er op dat je deze Dry Shampoo in je koffer doet die wordt ingecheckt, mocht je nog op vakantie gaan.

Aussie Miracle Dry Shampoo – Mega Instant

aussie dry shampoo-06 aussie dry shampoo-02 Deze variant is voor normaal of vettig haar. Ideaal om je vette haaraanzet mee te verdoezelen en het zorgt voor een subtiel volume omdat het je haren ietsje stugger maakt.

Aussie Miracle Dry Shampoo – Aussome Volume

aussie dry shampoo-07 aussie dry shampoo-01 Deze variant is bedoeld voor fijn en slap haar, maar ik kan het iedereen aanraden die gewoon lekker veel volume in zijn haren wil hebben! Deze variant doet zijn werk, maar geeft je haren tegelijkertijd een flinke volumeboost! Aussome Volume maakt de haren namelijk nog een fractie stugger dan Mega Instant. Dit is mijn persoonlijke favoriet.

Aussie Miracle Dry Shampoo – Colour Mate

aussie dry shampoo-08 aussie dry shampoo-03 Geen idee waarom deze variant geschikt is voor de bescherming van gekleurd haar, ik zie niets ‘anders’ aan de ingrediëntenlijst behalve dat deze het kortst is. Misschien bevat deze droogshampoo minder ingrediënten die de haren kunnen uitdrogen en misschien bevat het iets meer verzorgende jojoba olie? Who knows! Ik merk in elk geval geen verschil tussen deze variant en en de roze Mega Instant.

Zo. nu eerst even een “Perfecte-Prodent-Smile-Product-Presentatie” foto:

aussie dry shampoo-12 Zien jullie dat platte haar? Dat is gewoon mijn haar wanneer ik er niets mee doe. Ik vind het mezelf een stuk minder leuk staan dan een volumineuze coupe! Vandaag was eigenlijk de dag dat ik mijn haren wilde wassen, maar ik dacht ‘nee, nog even niet, want dan kan ik meteen laten zien hoe goed de Aussie Dry Shampoo werkt!’.

aussie dry shampoo-13 Aanbrengen is simpel. Spray de Dry Shampoo op je haaraanzet, woel er even doorheen met je handen, of als je iets meer tijd hebt, borstel het door met een borstel.

aussie dry shampoo BAM! Superveel volume én een frisse coupe. De glans van de vette haaraanzet is weg én ik heb meteen een bos met volumineuze haartjes. Aussie claimt dat deze Dry Shampoo geen witte waas achterlaat, en dat is ook wel zo, maar als je net zoals ik heel veel gebruikt (en als je het als stylingsproduct gebruikt dan wil dat nog wel eens voorkomen), dan zie je toch een heel subtiel grijzig waasje. Pas hier dus mee op!

aussie dry shampoo-16I Love Dry Shampoo! En vooral deze van Aussie, die zo heerlijk ruikt! Het ruikt precies zoals de shampoo’s en conditioners ook ruiken dus terwijl je haar lekker fresh & clean is en een mooi volume heeft gekregen, ruikt het ook nog eens erg lekker! Omdat je de spray bij de haaraanzet aanbrengt ruik je het op een gegeven moment niet meer, maar het zit er nog wel. Lekker zoet!

aussie dry shampoo-14IT’S AMAZING!

aussie dry shampoo-05Aussie Dry Shampoo is over een kleine twee weken te koop, namelijk vanaf augustus 2014. Aussie is te koop bij Etos en Kruidvat. Deze flessen van 180 ml kosten €7,11. Het grote voordeel is dat ze hun werk doen, geen witte waas achterlaten (behalve als je heel veel gebruikt) en dat ze goddelijk lekker ruiken! Echt een aanradertje dus!

Wat vinden jullie van droogshampoo, gebruik jij het wel eens? En zo ja, alleen om het haren wassen uit te stellen, of ook als stylingsproduct?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

85 Reacties

 1. Shari
  7 januari 2022 / vrijdag, 7 januari 2022

  Hi, ik gebruikte altijd de groene versie van de droogshampoo van Aussie. Als ik je foto’s zo bekijk hebben wij hetzelfde haar. Heb jij intussen een vervanger gevonden van deze droogshampoo want hij is niet meer te koop (na al die succesvolle jaren). En ik heb na 100 probeersels niets meer gevonden om volume en mijn met krultang gemaakte krullen te laten blijven zitten met welke droogshampoo dan ook.
  Help a girl out! haha groetjes, Shari

 2. Dora H
  12 oktober 2014 / zondag, 12 oktober 2014

  Is hij wel echt te koop? Ik kan hem nog nergens vinden :S

 3. Natasja
  9 oktober 2014 / donderdag, 9 oktober 2014

  Ik kan ze nog steeds niet vinden..

 4. Alex
  30 september 2014 / dinsdag, 30 september 2014

  Nog steeds nergens verkrijgbaar. Is er inmiddels bekend wanneer het wel in de winkel ligt?

 5. Danielle
  27 augustus 2014 / woensdag, 27 augustus 2014

  Ik vind het echt belachelijk dat er door een merk als Aussie verkeerde informatie gegeven word aan bloggers.. Ik wacht ook al heel augustus om deze droogshampoo te proberen want ik ben er erg benieuwd naar. Erg jammer dat er dan foutieve data door gegeven worden. Kan serena natuurlijk niets aan doen. Erg goede review ik weet zeker dat veel mensen benieuwd zijn naar dit product, nogmaals jammer van het merk. Ik ben nu geneigd een andere droogshampoo aan te schaffen, zul je zien dat die van Aussie dan natuurlijk een dag later in de winkel ligt hahaha

  • Samrah
   3 september 2014 / woensdag, 3 september 2014

   Dus hij is nog niet te koop bij kruidvat en etos? Het is inmiddels september..

 6. Petra
  18 augustus 2014 / maandag, 18 augustus 2014

  Heel de maand kijk ik elke keer of ze de droogshampoo’s van Aussie hebben bij etos en kruidvat. Maar helaas nog niet gevonden. Ze weten er zelfs helemaal niks vanaf. Zelfs de klantenservice van etos weet er niks van. Ik hoop dat ze er snel komen, want ik kan niet wachten! Haha! Weet jij misschien wanneer ze in de winkels liggen?
  Groetjes Petra

 7. Kim
  14 augustus 2014 / donderdag, 14 augustus 2014

  Bij mij in de kruidvat of etos hebben ze m nog steeds niet 🙁

 8. Dana
  28 juli 2014 / maandag, 28 juli 2014

  Waar kan ik deze kopen ? Kom net van Etos en Kruidvat vandaan, daar niet te verkrijgen 🙁

 9. Ruth
  20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Niet slecht. De Aussie Shampoo zijn nu in de aanbieding bij het Kruidtvat, namelijk vanaf dinsdag 22 juli a.s.

 10. Cherrelle
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Ik gebruik de brunette van batiste al een aantal jaren en dat is persoonlijk ook mijn favoriete droogshampoo

 11. 19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Deze lijken me echt geweldig. Had er al veel over gelezen en was al in de winkels aan het zoeken maar zie nu pas dat ze pas vanaf augustus te koop zijn haha.

 12. Lisa
  19 juli 2014 / zaterdag, 19 juli 2014

  Wow, het lijkt me vooral heel handig om mee te nemen als je naar een festival gaat!

 13. Geke
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Ik begrijp niet wat er mis is hoor, maar ik vind de shampoo en de conditioner echt vies ruiken, niet zoet maar meer naar riool of gier van het boerenland…..ik snap er niks van hoor, prima verpakking, werking is oke maar jak, die lucht

 14. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Ha, ik vroeg me toevallig van de week af waarom Aussie geen droogshampoo heeft. Ik gebruik nu dit van Batiste en soms die van Andrelon, maar dat wordt dus voortaan waarschijnlijk Aussie voortaan!

 15. 18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Wauw, dat ziet er echt geweldig uit. Ik gebruik nu de droogshampoo van Batiste waar ik heel tevreden over ben, maar die van Aussie lijkt me ook heel fijn om uit te proberen!

 16. Sanne
  18 juli 2014 / vrijdag, 18 juli 2014

  Dream come true. Zat van de week nog te denken Aussie moet echt een droogshampoo gaan maken en nu doen ze het nog ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *