Lacquester ‘Summer is a state of mind’ collection

Summer is a state of mind. En ja, dat moet ook wel als je in Nederland woont. De afgelopen weken was er geen teken van de zomer te bekennen in ons landje, en dat midden in de maand juli. Maar zie, als je maar lang genoeg de zomer in je bol hebt, komt het goede weer vanzelf. Wat boffen we deze week met het zonnetje!

laquester zomercollectie 2015 - 25 De nieuwste nagellakcollectie van Lacquester zit vol felle, zomerse kleurtjes, afgewisseld met wat chique donkere kleuren en hier en daar een mooi glansje en holo-effectje. Perfect voor bij dit mooie weer! Bij sommige kleuren lijken je handen en voeten zelfs een stukje bruiner en dat is natuurlijk mooi meegenomen als je dat zomergevoel wat langer wilt vasthouden.

laquester zomercollectie 2015 - 28Nu hoor ik je denken, “Lacquester, ik ken dat merk helemaal niet! Ik heb het nog nooit in de winkels gezien”. Dat is op zich niet zo héél gek, aangezien Lacquester een Indie Polish Brand is. Indie staat voor independant (onafhankelijk) en houdt in dat dit nagellakmerk niet meedoet met de massa. Indie polishes zijn nagellakken die met de hand door één persoon worden bedacht en gemaakt in zeer gelimiteerde oplage. De lakken zijn daarom vaak wat specialer en unieker dan wat je doorgaans in de winkel tegenkomt. En ja, daar gaat menig nagellakliefhebbend hartje sneller van kloppen!

Het brein achter Lacquester is mijn vriendin Caroline, die me de afgelopen tijd heeft voorzien van swatchfoto’s en whatsappjes als ze weer aan het experimenteren was met nieuwe kleuren. Dit maakt het voor mij éxtra leuk om deze collectie te reviewen, aangezien ik stiekem een beetje heb kunnen meegenieten van het hele proces.

Power to the Purple

laquester zomercollectie 2015 - 34 laquester zomercollectie 2015 - 39 laquester zomercollectie 2015 - 38 laquester zomercollectie 2015 - 40 Ik weet dat er veel mensen helemaal weg zijn van paars, maar helaas behoor ik niet tot deze mensen. Ik heb gewoon niet zo veel met paars. Je moet als paarse kleur van goede huize komen, wil ik je mooi vinden. En yes, Power to the Purple heeft me overtuigd. Dit lakje heeft een creamy finish en dekt mooi in twee laagjes. De kleur heeft iets fels, bijna neon-achtigs, waardoor ik hem zo mooi vind. Het is gewoon een prachtige, krachtige kleur. En wat lichter, feller en knallender dan wat ik normaal gewend ben van paarse kleuren. I love it!

You’ll meet a Dark Blue Stranger

laquester zomercollectie 2015 - 37 laquester zomercollectie 2015 - 7 laquester zomercollectie 2015 - 9 laquester zomercollectie 2015 - 8Wow! Net zoals bij paars, ben ik ook niet zo van de blauwe lakken, maar You’ll meet a Dark Blue Stranger is echt fantastisch mooi. Hij is diep, knallend donkerblauw. Sommige donkerblauwe lakken neigen bijna naar zwart, maar hier komt de mooie, felle blauwe kleur toch goed en duidelijk naar voren. De finish is creamy en deze lak dekt mooi met twee laagjes. Let vooral op de sterke, bijna gelachtige glans.

Pearl Grey First Pick

laquester zomercollectie 2015 - 33 laquester zomercollectie 2015 - 2 laquester zomercollectie 2015 - 3 laquester zomercollectie 2015 - 1Pearl Grey First Pick is geen holografische lak, maar bevat wel allemaal minuscule holografische glittertjes en prachtige gouden shimmertjes en gouden mini flakies. Deze lak wordt ook wel een ‘crelly’ genoemd, oftewel een mix tussen een creamy en een jelly lak. Hij is dus niet heel dekkend en kan goed worden ingezet als top coat, om je lak net even wat meer shine en glitter te geven.

In de foto’s hierboven heb ik 4 laagjes gebruikt voor een dekkend resultaat, ook erg mooi. Wil je sneller zijn, dan kun je ook twee laagjes aanbrengen over een witte lak (voor de kleur van een kopje thee met melk) of twee laagjes over een donkergrijze of zwarte lak (voor de kleur van een sterk getrokken kopje thee). Ik houd wel van deze finishes en ik vind het leuk dat de lak zowel als top coat als dekkende lak in te zetten is. De zilvergrijze kleur krijgt door de gouden shimmers een iets warmere gloed en de holografische glittertjes geven het een magische finishing touch. Een sprookje op je nagels. Niet per se heel zomers, maar wel erg mooi.

Pink Cadillacquester

laquester zomercollectie 2015 - 30laquester zomercollectie 2015 - 5 laquester zomercollectie 2015 - 4 laquester zomercollectie 2015 - 6 Jep, zet die zonnebril maar op want hier is Pink Cadillacquester. Een hele vrolijke, felle, knallende, bijna-pijn-in-je-kop-krijgende neonroze kleur. Zoals jullie misschien weten is neon niet goed op de foto te krijgen, dus in het echt is de kleur een tikkeltje feller en iets koeler van tint. De finish is creamy en de lak dekt mooi in twee laagjes. Echt een heerlijke zomerkleur! Staat erg leuk op de teennagels (je voeten lijken dan nóg bruiner) en kleurt ook mooi bij zongebruinde handen.

Prima Celadona

laquester zomercollectie 2015 - 29 laquester zomercollectie 2015 - 18 laquester zomercollectie 2015 - 16 laquester zomercollectie 2015 - 17 Geïnspireerd door het prachtige Chinese Celadon aardewerk, creëerde Caroline de lak Prima Celadona. Lijkt op mint, maar is toch echt wat blauwer. En soms neigt hij weer wat groener. Het is een lastige kleur om op de foto te krijgen. Prima Celadona heeft een creamy finish en dekt mooi met twee laagjes. Het is echt een heerlijk zomers kleurtje. Heel vrolijk en mooi bij zongebruinde handen en voeten. Dit is één van mijn favoriete kleuren uit de collectie!

Lime Lizard Larry

laquester zomercollectie 2015 - 31 laquester zomercollectie 2015 - 21 laquester zomercollectie 2015 - 20 laquester zomercollectie 2015 - 19Liefhebbers van groene nagellak kunnen hun hartje ophalen met Lime Lizard Larry. Een felle, knallende limoengroene kleur met hele fijne holografische glittertjes. De kleur is lekker zomers, maar nét geen neon te noemen. Het is inderdaad echt limoengroen. Schenk de mojito’s maar in! Lime Lizard Larry dekt in twee laagjes.

Twister Start – Knee On Green


laquester zomercollectie 2015 - 35
laquester zomercollectie 2015 - 22 laquester zomercollectie 2015 - 24 laquester zomercollectie 2015 - 23En jaaaaa, die zonnebril kan weer op, want dit is Twister Start, Knee On Green. Deze neongroene kleur heeft ook iets romigs en een vleugje pastel, dus is anders dan de meeste neongroene kleuren die ik ken. Die zijn wat harder, en deze is wat zachter. Een heerlijk zomers kleurtje, dat is in elk geval zeker! Perfect voor de liefhebbers van groen en neon. Twister Start dekt mooi met twee laagjes en heeft een creamy finish.

The Purpletraitor

laquester zomercollectie 2015 - 36 laquester zomercollectie 2015 - 13 laquester zomercollectie 2015 - 14 laquester zomercollectie 2015 - 15Een paarse holo, die kom je wel eens vaker tegen, maar The Purpletraitor is toch een tikje anders omdat het hintjes rood en fuchsia bevat. Hierdoor is de kleur iets warmer. Dekt mooi in twee laagjes en heeft een sterke holografische finish. Als het (zon)licht erop valt, sprankelen alle kleuren van de regenboog je tegemoet. Een holo lak zoals een holo lak hoort te zijn! Ik vind deze kleur echt fantastisch en dit is dan ook één van mijn favorieten uit de collectie.

Katy Did Pink


laquester zomercollectie 2015 - 32
laquester zomercollectie 2015 - 10 laquester zomercollectie 2015 - 12 laquester zomercollectie 2015 - 11Katy Did Pink is vernoemd naar een sprinkhaansoort met dezelfde kleur (wacht even, bestaan er roze sprinkhanen? Jazeker, klik hier). Deze nagellak is knallend roze, maar niet neon, en heeft hintjes peach en een schitterende gouden shimmery finish. Moeilijke kleur om goed op de foto te krijgen. Voor echte Pink lovers (zoals ik!) is dit echt een musthave in je collectie. Deze felle, zomerse roze kleur laat je gebruinde handen en voeten nóg bruiner lijken. In het echt iets feller dan op de foto. Ook dit is één van mijn favorieten uit de collectie. Het is echt een bijzondere kleur!

summer is a state of mind collectionEigenlijk zijn alle kleuren bijzonder en uniek, aangezien ze met de hand zijn gemaakt en ik eigenlijk geen van deze kleuren ooit ben tegengekomen in de winkels. Als je écht iets bijzonders wilt, en je bent een echte nagellakliefhebber, zou je echt eens een Indie polish moeten aanschaffen. Of nou ja, je moet natuurlijk niets, maar ik kan het jullie sterk aanraden 🙂

laquester zomercollectie 2015 - 26De nagellakken van Laquester bevatten 10 ml per flesje en kosten €7,25 per stuk. Je bestelt ze via de Lacquester.com webshop (let op, deze collectie is limited, dus wacht niet te lang met bestellen!).

Wat vinden jullie van de Summer is a State of Mind collectie van Lacquester? Welke kleurtjes vind je het mooist?

Until next  time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

 1. Renoeka
  10 augustus 2015 / maandag, 10 augustus 2015

  Prettyyy!

 2. 9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

  De paarse holo en de roze met gouden glitter vind ik beide echt de mooiste van het stel! Prachtig!

 3. 9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

  Wauw ik had niet verwacht dat zo zo mooi en speciaal zouden zijn!

 4. Dominique
  8 augustus 2015 / zaterdag, 8 augustus 2015

  Ik ben nooit zo’n fan van normale kleur lak met fijne glittertjes haha

 5. 8 augustus 2015 / zaterdag, 8 augustus 2015

  prima celadona en Pink Cadillacquester zijn echt heel erg mooi!

 6. 8 augustus 2015 / zaterdag, 8 augustus 2015

  Wauw prima celadona is gaaf!

 7. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Prima Celadona is zeker mijn favoriet, maar You’ll meet a Dark Blue Stranger is ook erg mooi! Staat zo mooi op (zon)gebruinde huid. Even een vraagje, hoeveel dagen blijft de nagellak goed op je nagels zitten?
  Liefs, Jolijn

 8. Petra
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  ze zijn heel mooi! ik ben altijd gek op mint kleurtjes. zelfs daar zijn weer 1001 verschillende tinten in. deze is ook weer heel mooi!

  even een vraag die niks met de nagellak te maken heeft, maar ik heb nu een paar mooie foto’s gezien bij je met een marmer ondergrond. en dat staat echt heel mooi. is het een stuk marmer, of een tafeltje? en (als je het wilt vertellen) waar komt hij vandaan? i love it! ik ben heel benieuwd 🙂

 9. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik ga voor Pink Cadillacquester en Prima Celadona, prachtige kleuren.

 10. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik heb al 3 lakjes van Caroline en ik ben er nog steeds heel blij mee. Uit deze collectie vind ik pink cadillacquester en prima celadona het mooist, echt gave kleuren!

 11. Elise
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Mooie pakjes en prachtige foto’s weer Serena.

  • Elise
   7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

   Lakjes dus.

 12. Marieke
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wauw, echt slecht voor mijn portemonnee deze review! Direct de twee roze lakken besteld…

 13. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik vind de kleuren allemaal wel erg leuk

 14. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wat een prachtige kleuren! Vooral ”The Purpletraitor” en ”Katy Did Pink”

  XO

 15. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wat een prachtige kleurtjes allemaal! Prima Celadona is zeker mijn favoriet 🙂

 16. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Jeee wat zien ze er leuk uit! Echt super leuke kleurtjes!

 17. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Er zitten zoveel mooie kleuren tussen. Ik vind vooral de creamy roze kleur en de mint kleur erg mooi!

 18. Esther
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Mooie collectie, ik ben altijd meer van de Nudes en de Pinks, dus zojuist de prachtige kleur ‘Katy Did Pink’ besteld! Ben benieuwd, die gaat meteen op mijn nagels zodra hij binnen is 😉

 19. Kiki
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Die lichtblauwe en donkerblauwe zijn wel echt heel erg tof. Wat heb je trouwens mooie nagels ook! Daar zal menig nagellak wel mooi op uit komen.
  Apart dat je zegt dat je niet zo van paars houdt. Ik kan me nog herinneren dat je driftig op zoek was naar een paarse lipstick en dat je helemaal in de wolken was toen je een mooie gevonden had! Is de liefde over?

  • Serena
   Auteur
   7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

   Mwah nee, paarse lipstick vind ik nog steeds cool, maar ik heb geen paarse kleding (nooit gehad ook, dacht ik) en het heeft niet mijn voorkeur in nagellak en oogschaduw. Lila vind ik dan wel mooi voor kleding en nagellak (van dat lila met een hintje grijs).

 20. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Katy Did Pink vind ik echt prachtig!

 21. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik kende het merk ook nog niet. Power to purple is een erg mooie kleur, de glitterkleurtjes vind ik minder.

  x Karen

  • Serena
   Auteur
   7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

   hi Karen,
   zou je alsjeblieft je link willen weglaten uit de comment zelf?
   liefs, Serena

 22. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Eigenlijk vind ik ze op de foto’s ontzettend mooi. Alleen denk ik zelf vaak dat bepaalde kleuren niet bij me staan. LIME LIZARD LARRY en KNEE ON GREEN zou ik erg graag eens willen uittesten. Heb je ze echt allemaal zelf getest? :O dat zal veel werk geweest zijn! 🙂 Mooi gelakt en mooie vorm nagels ook.

 23. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik vind de donkerblauwe en de knalroze het allermooist, en het is extra speciaal omdat het handgemaakt is, erg leuk°!

 24. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Mooie kleuren, voor ieder wat!

 25. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Mooie kleuren, het is toch altijd leuk om iets unieks in handen te hebben
  xx

 26. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Leuke lakjes, ik was al bekend met deze lakken. Volg haar ook via instagram. Die felle roze is gaaf,

 27. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wat een supermooie kleuren. Vooral degene waarbij je ineens verrast wordt door een leuke glitter in de zon

 28. Jeanelle
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik vind alle kleuren geweldig!

 29. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik vind bijna alle kleuren mooi , behalve de lime en neon groene. Blijven de kleuren een beetje lang zitten? Ik vind de prijs trouwens heel netjes voor een handgemaakt product.

  • Serena
   Auteur
   7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

   Jazeker, ik vind ze vergelijkbaar met Essie qua houdbaarheid op de nagels. Al gaan de neonkleuren er iets sneller af (maar daar staat neon wel een beetje om bekend).

 30. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Alleen de 2 hele groene lakjes vind ik niks..De rest vind ik stuk voor stuk erg mooi!

 31. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Er zitten een aantal mooie kleurtjes tussen!

 32. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Hele gave kleuren! Persoonlijk vind ik Pink Cadillacquester het mooist!

 33. Manon
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Hele mooie lakjes en prachtig geswatcht ( of hoe je dat ook schrijft 🙂 )

 34. Marjanne
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wat een mooie kleuren! Ik heb gelijk Katy Did Pink besteld. Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit van Lacquester!

 35. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Die laatste vind ik wel erg mooi! En ik heb nooit geweten dat er roze sprinkhanen bestaan, grappig!

 36. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wat een mooie aparte nagellakjes. Ik vind ze erg mooi, vooral die holografische is echt prachtig 🙂

 37. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Is dit ook het merk/ de vriendin waarbij je de workshop nagellak maken hebt gedaan?

  Het lijkt me wel bijzonder om van die limited edition nagellakjes te hebben. De prijs vallen me voor zo’n uniek product ook niet tegen.

 38. Sanne
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wauw, wat een mooie kleuren. Echt heel anders dan bijv. de nagellakken bij een drogist. Ik mocht eigenlijk van mezelf geen nagellak meer kopen…. Maar voor deze ga ik een uitzondering maken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *