Kerst outfit inspiratie (+ win €1000,- belastingvrij)

Op Kerstavond vieren we altijd Kerst bij mijn ouders thuis, en we hebben er in de loop der jaren een traditie van gemaakt om onszelf dan extra chique aan te kleden. En hoewel het nog erg ver weg lijkt, ben ik stiekem toch al een beetje aan het rondkijken voor mooie outfits, als ik weer eens in een webshop beland.

christmas-dressNu vroeg SaleOnly.nl me laatst om een aantal leuke kledingstukken uit te zoeken via hun aangesloten webshops, die ik vandaag aan jullie wil laten zien. Ik kende Saleonly.nl nog niet, maar ik heb er een tijdje op rondgeneusd en ik moet zeggen, ik vind het écht een handige shop. Omdat je op deze site alleen sale items kunt vinden, geselecteerd uit ruim 150 webshops (waaronder Douglas, Forever21 en Asos), ben je er altijd van verzekerd dat je een goeie deal te pakken hebt. Zelf shop ik het allerliefste in de sale en ik vind het ontzettend handig dat Saleonly.nl alle koopjes op een hoopje heeft gegooid in één shop. Ik bedoel, wie heeft er tegenwoordig nog tijd om langs tientallen webshops te surfen op zoek naar de sale sectie? Ik niet!

Op Saleonly.nl kun je via diverse categorieën gemakkelijk zoeken naar items die in de aanbieding zijn. Via filters zoals merk, kleur en maat, maak je een snelle pre-selectie en kun je overzichtelijk browsen. Ben je op zoek naar een specifiek item, dan biedt de zoekbalk uitkomst. Ook handig, je kunt interessante koopjes opslaan door op het hartje te klikken, zodat je later altijd nog kunt beslissen of je dit product wilt aanschaffen of niet. Saleonly.nl is trouwens niet alleen voor kleding. Ze hebben ook alle sale items uit de categorie elektronica, entertainment, huishouden, wonen, kinderen en sport & vrije tijd voor je verzameld. Ideaal!

De periode rondom de Feestdagen is een dure tijd, maar gelukkig is er een mogelijkheid om €1000,- belastingvrij te winnen! Hoe? Dat lees je onderaan deze post.

kerst outfits inspiratie - 1 kerst outfits inspiratie - 2 kerst outfits inspiratie - 3 kerst outfits inspiratie - 4De eerste outfit die ik jullie wil laten zien is een eenvoudige, zwarte jumpsuit van – geloof het of niet – Christine le Duc. Deze webshop kende ik zelf alleen als een ‘adult’ shop, maar ze blijken dus ook mooie kleding te verkopen. Grappig, want zonder Saleonly.nl was ik daar nooit achter gekomen! Ik viel voor dit zwarte exemplaar met verleidelijk decolleté en prachtige kanten details. Met een colbertje kleed je deze jumpsuit wat chiquer aan. Stel goede hakken eronder, and you’re good to go! Wat mij betreft is een jumpsuit net zoals een Little Black Dress: een absolute musthave voor in je garderobe. Het heeft maar weinig nodig, slechts een aantal accessoires, en klaar ben je! Deze jumpsuit komt uit de nieuwe collectie maar Saleonly.nl geeft jou een kortingscode. Deze kan je vinden in de digitale goodiebag.

kerst outfits inspiratie - 6 kerst outfits inspiratie - 5 kerst outfits inspiratie - 7 kerst outfits inspiratie - 10 kerst outfit inspiratie - 1De tweede outfit die ik jullie wil laten zien is het prachtige jurkje van Asos waarover ik jullie eerder vertelde via mijn laatste Instalab. Het jurkje is niet heel erg stretchy, maar ik paste er gelukkig perfect in en omdat de stof wat steviger is, drukt het her en der wat ‘lady bumps’ weg zodat je er echt een prachtig lijntje in krijgt. De lengte vind ik heel erg chique zo net onder de knie, en de sierlijke tekening laat je figuur extra flatterend uitkomen.

Mijn haren heb ik eenvoudig opgestoken door het op te rollen in een lage, schuine knot en dit vast te steken met 3 speldjes (de speldjes hebben reliëf waardoor ze meer grip hebben en zelfs mijn dikke haar niet laten uitzakken). De bovenkant van mijn haren heb ik wat losser gemaakt door mijn vingers erin te steken en ze vervolgens omhoog te bewegen zodat het geheel een beetje wordt los getrokken. Het was zo simpel, ik geloof dat het er binnen 3 minuten in zat. Ik zal hier nog een video van opnemen voor jullie! Verder: rode lipstick, parel oorhangers, killer heels. Net zoals de jumpsuit heeft ook dit jurkje niet veel nodig. Ook dit jurkje komt uit de nieuwe collectie van Asos. Maar Saleonly.nl geeft ook hiervoor kortingscodes weg. Check de digitale goodiebag. De link vind je onderaan deze post.

Wil jij €1000,- belastingvrij winnen?

Schermafbeelding 2015-11-19 om 21.57.29Via SaleOnly.nl kun je trouwens ook meedoen met het koopjesspel waarmee je maar liefst €1.000,- belastingvrij kunt winnen! Geen shoptegoed dus, want je mag zelf weten waar je dit prachtige bedrag aan uit wilt geven! Wil je een kansje wagen? Ga naar Saleonly.nl, zoek een koopje (je hoeft het koopje niet aan te schaffen), maar hier een screenshot van en deel dit via de Facebook pagina van SaleOnly.nl. Het koopje met de meeste likes wint!

Iedereen die deelneemt aan deze winactie ontvangt ook nog eens een digitale goodiebag met exclusieve geselecteerde kortingscodes (zoals de nieuwe Asos collectie, Bebsy stedentrips voor vrouwen,Treatwell behandelingen, Christine le Duc en Sneakers.nl), super tof! Check deze link voor alle informatie en voorwaarden. Meedoen kan tot 27 november 2015 en de winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook. Good luck!

Klik hier en doe mee!

Wat zou jij doen met 1000 euro? En wat vinden jullie van mijn outfits?


Until next time,
Serena Verbon

sponsored

Volg:

80 Reacties

 1. 28 november 2015 / zaterdag, 28 november 2015

  Leuk artikel Seen! De jurkjes staan je geweldig en ik ben direct fan van de webshop!

  Heel veel liefs,
  Julia

 2. Lenneke
  27 november 2015 / vrijdag, 27 november 2015

  Hey! Met €1000 zou ik eerst gezellig uit eten gaan met mijn vriendinnen omdat mijn verjaardag te vieren. Daarna zou ik graag met mijn moeder een weekendje weg gaan 🙂

  Je outfits vind ik onwijs gaaf, ze geven me oprecht heel veel inspiratie!

  Liefs Lenneke

 3. Laura
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Waar komt de zwarte lange jas vandaan?

 4. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Leuke foto’s! Verrassend idd dat een item van Christine Le Duc komt haha, had ik ook niet verwacht!
  Ik ga niet meedoen aan de foto met de meeste likes want ik vind dat soort dingen niet leuk, je kunt alleen winnen als je iedereen gaat stalken om je foto te liken en ik hou daar niet van.

 5. 21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  Hele mooie outfits Serena!
  Ik krijg spontaan zin om ook leuke setjes kleding bij elkaar te zoeken voor de feestdagen 🙂

  Xox

 6. Carmen
  21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  Wat een super mooie outfits, Ik ben vooral fan van de laatste!
  je figuur komt er prachtig in uit en wat lijkt jij toch op je knappe moeder.

 7. Lousaa
  21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  Je ziet er mooi uit maar ik vind dat de jumpsuit wel wat tekent (en vraag me af of het draagcomfort groot is aangezien het erg synthetisch lijkt. Hij plakt gewoon aan je benen). De jurj vind ik niet zo. De halslijn zit rommelig en ook de rits achter lijkt te trekken. Ben venieuwd of je in die jurk kunt zitten.

  • Sharon
   21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

   Last van pms? 😉

 8. 21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  De jurken staan je prachtig en ik vind je haar ook mooi chique zo aan de zijkant in een knotje 🙂

 9. 21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  Wat een super leuke jurkjes. Die met die strakke taille staat je ook erg mooi. Wel jammer dat veel win acties met Facebook zijn. Ik heb Facebook pas verwijderd omdat ik het een veelte commercieel medium vind worden namelijk. xoxo

 10. Mieke | Mieksmind
  21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  Die jumpsuit staat je echt super goed!

 11. Petra
  21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

  je nieuwe jurk staat je echt geweldig! zo mooi!

 12. 20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Alle twee heel mooie outfits, zo stijlvol. Met €1000 zou ik dan de perfecte basics bij elkaar shoppen zoals mooie suède enkellaarzen, de perfecte coat en doe zo maar voort.
  xx

 13. Malou
  20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Dat eerste jurkje is echt mooi <3

 14. Karin
  20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Die laatste jurk is echt prachtig! Ik heb binnenkort een bruiloft en zou deze graag bestellen maar ik kan hem op de site niet vinden…
  Kun je me vertellen hoe hij heet????

 15. 20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Je jumpsuit! O wauw wat mooi, en inderdaad ik had ook geen idee dat zij ook kleding verkopen. Heel mooi! Ook beide kapsels vind ik trouwens heel stijlvol. Ik heb mijn outfit al bijna compleet: een prachtige zwarte tulle rok en ik zoek nog een leuk topje (met pailletjes, glitters, lekker kitsch) voor erop. En na de feestdagen combineer ik het rokje met een leuk t-shirt of oversized trui 🙂 Ik ben dus voorzien, maar des te meer kans voor de andere ladies op die flappen!
  – X Marloes

 16. Margot
  20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Ga het over de jumpsuit en het kleedje, zie ik enkel de Louboutins 😉 Mama en ik plannen nu al een weekendje Parijs volgend jaar om er samen te kopen! Nu vraag ik me af, zitten ze eigenlijk goed?
  Ik ben fan van de jumpsuit! En nog steeds van het kleedje van vorig jaar!

 17. Anneke
  20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Prachtige jurk van Asos, staat je super!

  Wat ik zelf altijd zo lastig vind met mooie feestkleding voor bijv. kerst of oudjaarsavond, is dat het vaak niet zo’n warme kleding is.
  In december is het altijd koud, ik heb het zelf ook altijd koud, en vaak zijn het mouwloze of dunne jurkjes, tops, etc.
  Laatst had ik een mooi jurkje aan in de winkel en dacht, dit is echt vèèl te koud, zegt de verkoopster, dan doe je er een vest op..?
  Maar vaak doet dat weer afbreuk aan het mooie kledingstuk, ik vind dat echt enorm lastig.

  • Carmen
   21 november 2015 / zaterdag, 21 november 2015

   Ben ik het helemaal mee eens!
   Ik had vorigjaar een nette blouse met een wollen vest eroverheen.
   Niet super chique maar het kon er mee door 😉

 18. Diana
  20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Oh my god, 1000 euro daar weet ik wel 1000 mogelijkheden mee!

 19. 20 november 2015 / vrijdag, 20 november 2015

  Wauw, wauw! Allemaal prachtige items heb je uitgezocht zeg. Vooral dat eerste jurkje staat je geweldig! €1000 kan ik natuurlijk altijd gebruiken, dus ik ga even een kijkje nemen bij die winactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *