Kardashian Beauty Touch Tones palette in Echo

De Kardashians houden van make-up. Heel. Veel. Make-up. Ze zien er werkelijk altijd prachtig uit; goed geshaped, een goede ooglook, nepwimpers, glanzende lippen en natuurlijk die befaamde Hollywood glow. Geen wonder dat ze een tijdje geleden hun eigen make-up lijn hebben uitgebracht, destijds onder de naam Khroma Beauty. Omdat deze naam al bezet bleek te zijn (oeps!) hebben ze alles omgedoopt tot Kardashian Beauty. Vind ik zelf veel leuker klinken! Bij Khroma Beauty moest ik denken aan die pakjes boter om je vlees in te bakken, haha!

kardashian beauty touch tones beginEen tijdje geleden alweer heeft Kardashian Beauty de Touch Tones palettes uitgebracht, 3 oogschaduwpaletten met elk 8 kleuren. Het palette Silhouette bevat blauwtinten, het palette Mirage bevat natuurlijke bronze- en bruintinten en het palette Echo – die ik vandaag zal reviewen – bevat zwoele kleuren in roze en grijze tinten.

kardashian beauty touch tones_2Echo bestaat uit 8 kleuren oogschaduw; twee matte highlighters, twee shimmery zachtroze kleuren (die ook als highlighter kunnen dienen), drie vrij donkere kleuren oogschaduw en een glitter oogschaduw, voor een eventuele ‘touch of sparkle’.

kardashian beauty touch tones_4Het palette bevat verder geen spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator. Op zich altijd wel handig (stel, je bent je eigen kwasten vergeten), maar ik vind sponsapplicators niet bepaald ideaal om een ooglook mee te blenden.

kardashian beauty touch tones_3De kleuren van links naar rechts;

  • matte crèmekleurige highlighter
  • matte off-white highlighter
  • lichtroze metallic oogschaduw (ook mooi als highlighter)
  • roze satin oogschaduw
  • warme, bronzepaarse satin oogschaduw
  • metallic taupekleurige oogschaduw
  • blauwgrijze satin oogschaduw
  • roze intense sparkle oogschaduw

kardashian beauty touch tones_5Volgens de Kardashian sisters kun je de kleuren het beste aanbrengen zoals hierboven omschreven: de matte highlighters onder je wenkbrauwen, de satin/metallic oogschaduw op het bewegend ooglid en de intense sparkle eyeshadow bij de traanbuis.

Hieronder de swatches:

kardashian beauty touch tones_8Ik moet zeggen dat ik geen heel sterk pigment verwachtte, maar dat viel me alles mee. De textuur is zacht, niet kruimelig en goed gepigmenteerd. Vooral de matte highlighters, de bronzepaarse en blauwgrijze kleur zijn sterk gepigmenteerd. De lichtroze kleuren en de taupekleur zijn iets minder sterk, maar zeker wel goed. Zelfs de intens sparkle geeft goed kleur af, terwijl ik dacht dat deze alleen voor een glittertje zou zorgen.

kardashian beauty touch tones_7Waar ik ook blij mee ben is dat het palette zo compleet is. Er is keuze uit matte, metallic, satin en shimmer in kleuren variërend van licht naar donker. Je kunt hier zowel subtiele, neutrale ooglooks mee maken als een zwoele, feestelijke avondlook. De kleuren passen onderling erg mooi bij elkaar. Ja, ik ben zeer tevreden over zowel de kleurkeuze, de verschillende finishes als het pigment van dit palette!

kardashian beauty touch tones eyelook_5 kardashian beauty touch tones eyelook_3 kardashian beauty touch tones eyelook_4Ik heb hierboven zachtroze en bronzepaars gebruikt aan de bovenkant van mijn ogen en blauwgrijs aan de onderkant. Matte crème onder mijn wenkbrauwen en de intense sparkle bij de traanbuis.

Achteraf gezien vind ik de intense sparkle eyeshadow tegenvallen. Als swatch is het erg mooi, maar eenmaal op de ogen (zie de close-ups hierboven, bij de traanbuis) zie je er amper (of te weinig, naar mijn smaak) van terug. Het had best veel meer glitter mogen bevatten van mij! Ik heb een natuurlijke everyday look gemaakt, maar deze look tover je gemakkelijk om tot avondlook door de blauwgrijze kleur van onder het oog in de crease aan te brengen.

Full Face:
kardashian echo look
Ik vind het mooie, zachte kleurtjes voor een verhelderende, stralende look.

Dit Kardashian Beauty Touch Tones palette in Echo kost €15,95 en is o.a. te koop via JohnBeerens.com

Wat vinden jullie van het Echo palette?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

62 Reacties

 1. Lola Reggy
  27 december 2013 / vrijdag, 27 december 2013

  Wat grappig hoe meningen kunnen verschillen. Ik vind de kleurkeuze niet mooi en goedkoop ogen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de look die je gecreëerd hebt voor jezelf, je erg goed staat. Maar mijn palette is het niet. Had wat meer verwacht van beauty die je in Khroma Bakt ;) . Hoe komen ze op die naam, maar goed dat het nu Kardashian’s heet. Ik hou ook erg veel van die meiden en vind hun make-up altijd geweldig. Maar dit palette, IEEKKKK. Ik vind het helemaal lelijk en goedkoop ogen….

 2. sem
  24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Ik vind vooral je eyeliner erg mooi in deze ooglook! Van welk merk is ie?

  • Serena
   Auteur
   25 december 2013 / woensdag, 25 december 2013

   Thanks, van Essence. Lekker cheap!

 3. 24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Wat een mooi palette! Die gaat op mijn wishlist

 4. 24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Een heel mooi palette!

 5. Lizzie
  24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Op die tweede close up van je oog lijkt jouw oog zo erg op tara’s ogen

 6. melissa
  24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Ik vind het een mooi palette, met kleurtjes die ik wel zou dragen!
  Goede review Serena :)

 7. Puck
  23 december 2013 / maandag, 23 december 2013

  Waar is dit te koop?

  • Serena
   Auteur
   24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

   johnbeerens.com

 8. Kimmetje
  23 december 2013 / maandag, 23 december 2013

  Mooie ooglook heb je gemaakt! Maakt je ogen nog bruiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *