Kantoor Wishlist

Inmiddels heb ik twee stagiaires gevonden en begint mijn pandje in Lombok langzamerhand op een echt kantoortje te lijken. De laminaatvloer ligt erin en ik heb alle spullen van het kantoor in Nieuwegein overgebracht, dus nu kan het leuke werk beginnen: inrichten! Ik heb natuurlijk al flink lopen rondsurfen op het net en ik ben hele leuke – en handige – items tegengekomen die ik heel graag in mijn nieuwe kantoor wil zetten.

Vtwonen Tijdschriftenrek in wit
Ik ben dol op het doorbladeren van magazines! Ik zie deze rekken altijd staan in de kantoren van PR bureau’s en ik zou er zelf ook graag één in mijn kantoor willen hebben. Ze zijn helaas niet goedkoop (namelijk €89,95), maar ik ben nergens iets soortgelijks tegengekomen voor minder. Het is niet alleen leuk om in dit rek magazines uit te stallen waarin Beautylab is genoemd, het staat ook meteen heel kleurrijk en decoratief. Must have this!

Ferm Living Kalender Wandsticker
Zo, dit is handig! Een wandsticker in de vorm van een grote maandkalender. Je kunt erop krijten, maar handiger vind ik het om er post-it briefjes op te plakken waarmee je makkelijker kunt schuiven. Ik zou deze kalender gebruiken als een soort megagrote ‘to do list’. Het ding is lekker groot zodat iedereen op kantoor een goed overzicht heeft van wat er nog gedaan moet worden. Op de redactie van Grazia werken ze ook met een wandkalender, maar dan met lege pagina’s die in de loop van de week gevuld moeten worden. Op die manier hebben ze een goed overzicht van wat er al gedaan is en wat er nog gevuld moet worden. Ik vond het echt een goed systeem en ik ben blij dat ik met deze wandsticker een soortgelijk systeem kan gaan aanhouden. Ook dit ding is helaas niet goedkoop, namelijk €79.

Grote houten eettafel
De bureau’s op kantoor zijn nogal wit en klinisch, dus ik zou graag een grote houten eettafel willen hebben die wat meer sfeer in het kantoor komt brengen. Deze zet ik dan bij het raam zodat er veel daglicht op schijnt zodat ik er ook mooie productfoto’s kan schieten. Verder is zo’n grote tafel echt een must om aan te brainstormen of voor wanneer er mensen langskomen. Ik vind de eettafel van Yara van thischicksgotstyle.com zo gaaf. Je ziet de tafel vaak terugkomen in mooie sfeervolle productfoto’s voor haar site. Volgens mij is het een steigerhouten tafel, dus naar zoiets wil ik nog op zoek. Wie weet heb ik geluk bij de kringloop!

Etalage buste
Naast talloze beautyproducten krijg ik ook geregeld kleding en accessoires opgestuurd. Het lijkt me leuk om deze te displayen op een buste. Niet alleen ter decoratie, maar door er vaak naar te kijken krijg ik vast goede inspiratie voor outfit posts! Plus, handig voor DIY’s van kettingen of kledingstukken. De foto’s hieronder komen van lovemaegan.com. Deze buste’s heb ik gezien bij Xenos voor zo’n €30,-.

Whiteboard of prikbord
Onmisbaar in elke kantoorruimte! Voor een paar euro te koop bij IKEA, Blokker of bij office supply stores zoals Staples.

En verder…
Het kantoortje ga ik verder gezellig maken met schilderijen, etalagemateriaal (parfum posters en dergelijke), bloemen, dienbladen met bekers, thee, verse munt, leuke stoeltjes en misschien een kleed. Ik ga lekker snuffelen bij de kringloop! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan en jullie het eindresultaat te laten zien. De stagiaires beginnen in februari, dus voor die tijd moet het in elk geval af zijn.

Trouwens, zo zag het eruit voor de laminaatvloer erin lag:

Mochten jullie nog handige kantoortips voor me hebben (of misschien heb je nog een mooie steigerhouten eettafel over, of leuk decoratiemateriaal) let me know!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

122 Reacties

 1. Kelsey
  1 februari 2013 / vrijdag, 1 februari 2013

  Je kunt ook met houte letters (Xenos) beautylab ofzo op de muur hangen is ook heel leuk ik heb dream op mijn kamer geeft een leuk effect en bij de action hebben ze allemaal zinnen die je op de muur kunt plakken heel leuk
  Veel plezier met inrichten
  X

 2. 11 januari 2013 / vrijdag, 11 januari 2013

  Super leuk!, bij de Ikea hebben ze altijd leuke dingen,
  Als je kantoor lekker wilt laten ruiken of gezellig maken.. Kan je altijd de geurkaarsjes gebruiken ( ik heb zelf appel kaneel) heel lekker!

 3. 2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Oh wat leuk dat je in Lombok zit met je kantoor! Daar woon ik gewoon 🙂 Ben benieuwd naar het eindresultaat!

 4. Lija
  28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  ohhh, dat witte tijdschriftenrek wil ik ook al heel lang! alleen nu nog niet genoeg plek ervoor, maar ooit (!!) ga ik ‘m kopen :):) ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van je kantoor, gaat er vast heel sfeervol uit zien!

 5. 28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  Die wandsticker lijkt me echt heel tof! Want! Veel succes met de verdere inrichting trouwens! Ik ben benieuwd om het te zien als het af is 🙂

 6. Bo van Mierlo
  28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  Het rek dat je in het begin noemt, heb ik ook gezien bij de Xenos. Ik heb alleen niet gekeken hoe duur die is, maar wie weet is hij daar goedkoper?

 7. Charlotte
  27 december 2012 / donderdag, 27 december 2012

  Zo’n tijdschriftenrek zag ik laatst bij xenos, hier in Den Haag. Daar verkopen ze ook leuke letters die je er in kunt zetten.
  En tsja, ik ben een sucker voor mooie koffie-apparaten, zoals zo’n jaren zestig look Illy. Mooie waterkoker erbij. Kom maar op met cappuccino’s, thee en chai tea lattes. En natuurlijk zo’n mooie stapelpot of taartplateau voor lekkere koekjes of cakejes voor bezoek en voor je stagiaires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *