Outfit: first day of Christmas

Met Kerst vind ik het leuk om mezelf op te doffen. Feestelijke glitterlooks, valse wimpers, hoge hakken en chic jurkjes. Dit jaar vond ik mijn kerstoutfit bij Vimodos waar ik een taupekleurige jurk kocht met pailetten van het merk Vila. Het is een assymmetrisch model die aan de achterkant langer valt dan aan de voorkant. Lange jurken en rokken vind ik prachtig en elegant, maar ze zijn niet altijd even praktisch. Zo’n model als dit is voor mij daarom ideaal (en daarom heb ik er ook al een aantal van in mijn kast hangen, hihi!).

De kleur vind ik schitterend, heel warm en verleidelijk en prachtig bij zowel zwart, nude, goud, roségoud en zilver. Zelf koos ik voor nudekleurige pumps van Sam Edelman en een roze met goudkleurig collier van Forever21. Mijn haren chique opgestoken en voila, laat dat kerstdiner maar komen!

Vanwege het slechte weer hebben we de foto’s binnen moeten schieten. Hieronder mijn kerstoutfit:

Fotograaf: Andrej Aravin

What I’m wearing:

Wat dragen jullie met de kerstdagen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

217 Reacties

 1. Fatma
  7 januari 2013 / maandag, 7 januari 2013

  wauwww je ziet er echt heel mooi uit!

 2. Thomas
  4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

  Je ziet er echt prachtig uit! Wauw!

 3. Sarah
  3 januari 2013 / donderdag, 3 januari 2013

  Wauw echt verbluffend mooi!

 4. Maura
  31 december 2012 / maandag, 31 december 2012

  Wat zit je haar mooi zeg! Een tutorial daarvan zou best handig zijn! 🙂

 5. 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  Wauw Serena, wat een prachtige foto’s! Het lijkt wel een reclame campagne! Super!

 6. 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  Prachtig, je hebt het wel rustig gehouden qua makeup!

 7. Roxanne
  28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  Wat een prachtige foto’s Serena!

 8. 28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  Wauw, want een mooie outfit en geweldige foto´s! De jurk staat je echt prachtig! En je haar zit ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *