Herfst wish list

Zelfs voor een meisje als ik, iemand die praktisch alles heeft dat haar hartje begeerd, blijft er nog wat te wensen over. Zeker omdat we nu een nieuw seizoen in gaan en het flink is afgekoeld (waarrrrrr komt die kou ineens vandaan?) wil ik mijn herfstgarderobe wat aanvullen en het hier in huis gezellig maken met leuke items waardoor je helemaal in de herfst mood komt. Het leek me daarom leuk om mijn Herfst Wist List met jullie te delen!

All Black Timberlands
zwarte timberlandsIk ben dol op mijn oude, geliefde, afgetrapte Timberlands. Er zit een snee in (geen idee, hij zat er ineens) en allemaal spetters nagellak omdat ik ooit in de Douglas een flesje op de grond had laten vallen (sorry), maar ze zijn nog steeds favoriet en zeker in de herfst. Ze houden mijn voeten lekker warm omdat ze kou en wind tegenhouden en ze staan leuk onder bijna elke outfit. Ze maken je outfit meteen wat stoerder. Mijn nichtje Maren spotte ik laatst met all black Timberlands, wow, die zijn gaaf! Sinds ik ze bij haar heb gezien wil ik ze ook graag hebben.

Bordeaux items
bordeaux kledingBordeauxrood is zo’n prachtige, diepe kleur, maar ik heb slechts één kledingstuk in deze mooie kleur, en dat is een vrij dunne trui die nu eigenlijk te koud is. Ik wil daarom graag wat meer bordeaux aan mijn garderobe toevoegen, zoals mooie laarsjes, een hoed, een warme trui en een lange, wollen jas. In de herfst ben ik toch snel geneigd om zwart en grijs te dragen, maar met bordeaux breng je meteen wat meer kleur in je outfits. Love this!

Laarsjes – Aldo | Sweater – Bik Bok | Jas – Free People | Hoed – Asos

Wollen hoofdband
gebreide hoofdbandenIk heb al een aantal leuke mutsen, maar eigenlijk zijn het voornamelijk mijn oren die verwarmd dienen te worden. Vooral wanneer er een koude wind waait krijg ik snel last van mijn oren. Ik heb dan na 5 minuten al oorpijn en dat is echt heel vervelend, ik voel me dan echt rot. Ik zou daarom graag een aantal leuke, wollen hoofdbanden willen hebben. Ze staan ook gewoon leuk en fashionable en houden je kapsel iets mooier in shape. Ik zou er graag eentje in bordeaux willen hebben (dat zou dan goed passen bij mijn andere bordeaux items, zie hierboven, maar ook een luipaardprintje vind ik leuk! Ik heb namelijk een luipaardprintjas waar deze goed bij zou matchen! Of zou dat too much zijn? En grijs, want zwart valt weg op mijn donkere haar, en grijs past overal bij; bij zwart, bordeaux, beige en natuurlijk bij andere tinten grijs. Bij Asos hebben ze een aantal leuke exemplaren, maar ook op Etsy.com zijn er veel te vinden.

Claudia Sträter Teddy Coat in Petrol
claudia strater teddy jasDeze Teddy Coat van Claudia Sträter loop ik al een tijdje te eyeballen en ik heb hem ook al gepast in de winkel, maar toch nog niet gekocht. Maar ik ga van de week terug om hem te kopen, want ik vind het een geweldige kleur (weer eens wat anders dan zwart, grijs of kaki) en bovendien is hij lekker oversized en zacht. Over nette kleding draag ik graag een trenchcoatachtige winterjas, maar als ik iets sportiever gekleed ben, bijvoorbeeld met biker boots, sneakers of Timberlands, vind ik zo’n oversized jas juist erg leuk!

Schapenwollen inlegzooltjes
Wollen inlegzolen WC etalageMisschien hebben jullie het wel eens gelezen of opgevangen, maar ik houd dus niet zo van sokken. Hoe dit precies is gekomen weet ik niet, maar ik vermoed dat het is gekomen toen ik zoveel jaar geleden met blote voeten in mijn Uggs stapte. OEH, FEELS SO GOOD! En daarna kwamen die cut out boots in de mode, en daar draag je ook geen sokken in. Dus ik denk dat het erin geslopen is en dat ik daarna niet anders meer wilde. Ik stap daarom het liefst met mijn blote voeten in mijn schoenen, gympen en laarzen. Maar, in de winter is dit natuurlijk veel te koud, en soms zitten er ook schurende dingetjes aan de binnenkant van mijn schoenen waardoor ik wel sokken aan moet.

Gelukkig heb ik superlieve en attente lezeressen! Ik ontving vorige maand een mailtje van een lieve bezoekers die mij wees op schapenwollen inlegzooltjes. Lekker zacht en bouncy en ook nog eens warm, dus perfect voor bij koud weer én voor de liefhebbers van blote-voeten-in-schoenen. Op deze manier voelt elke schoen aan als Uggs en loop je er dit najaar warmpjes bij. Juist omdat je blote voeten met schapenwollen inlegzooltjes combineert worden je voeten extra warm. Bovendien is wol ademend, en is de kans klein op zweet kakkies. Wordt het toch te zweterig? Dan vervang je de zooltjes gewoon. Zijn je schoenen ook niet verpest. I-DE-AAL!

Jo Malone Candles
jo malone kaarsenIk weet niet wat het is met deze geurkaarsen, maar ik ben er verslaafd aan! Ze zijn hartstikke kostbaar, maar ik vind deze kaarsen echt ontzettend goed. Ze geven goed geur af en ze staan ook zo heerlijk luxe op tafel. Mijn favoriete geuren zijn Pomegranate Noir, Velvet Rose & Oud en Incense & Embers. Ik ga binnenkort weer een aantal nieuwe kaarsen inslaan, zodat ik er het hele najaar van kan genieten! En het goede nieuws, ik hoef er niet per se voor naar Amsterdam of Den Haag, je kunt ze namelijk gewoon online bestellen via Douglas.nl, net zo makkelijk!

Crock Pot
Cool-interior-design-featuring-stainless-slow-cooker-on-cabinet-put-beside-tomato-and-glass-bowlIn het najaar krijg ik altijd zin in comfort food zoals stoofvlees of andere gerechten die er lang over doen om zacht en gaar te worden. Op Amerikaanse food blogs lees ik vaak over de Crock Pot, oftewel een ‘slow cooker’. Dit is een apparaat waar je ingrediënten en kruiden in stopt en waar -MAGIC- zoveel uur later een heerlijke maaltijd uitkomt. Het is in feite een soort rijststomer, maar dan niet voor rijst. Je kunt er bijvoorbeeld pulled porc mee maken (wilde ik altijd al een keertje maken) of hachee, smoor, rendang, chili con carne, maar ook kip, soep, pasta, eigenlijk gewoon van alles! Maar waar het mij vooral om gaat is dat ik ingrediënten in dat ding gooi, op een knopje druk en dan zoveel uur later een lekkere maaltijd heb zonder dat ik er steeds bij moet staan om te roeren of iets. Want net als met een rijstkoker springt hij van ‘heat’ naar ‘warm’ zodra de maaltijd klaar is. Zo kan ik in de tussentijd lekker werken, boodschapjes doen, ik heb er geen omkijken meer naar. Ideaal toch! Op Pinterest een Foodgawker zie ik superveel Crock Pot maaltijden en steeds als ik zo’n recept bekijk dan begint het helemaal te kriebelen. Ik heb ook echt zin om meer te experimenteren in de keuken dus IK WIL EEN CROCK POT!

Rifle Paper Co. telefoonhoesjes
rifle paper phone casesIk ben niet iemand die elke week weer een ander telefoonhoesje heeft. Zo heb ik nu al maanden hetzelfde doorzichtige, flexibele siliconenhoesje om mijn iPhone 6 zitten. OK, ik liet me even gaan met de Moschino beer, maar verder wissel ik praktisch nooit af. MAAR. Toen zag ik de telefoonhoesjes van Rifle Paper Co. in Austin en ik was echt verkocht. Ik ben op slag verliefd geworden op deze leuke prints! Wat een pracht en praal! Ik kocht er een ‘To Do’ note block van en een ‘Week Planner’ maar ik had nog veel meer willen kopen. Ze hebben namelijk ook supermooi inpakpapier, notitieboekjes, kalenders, kaarten en dus ook deze mooie telefoonhoesjes.

De hoesjes kosten zo rond de $35 dus ik vond het op de een of andere manier toch net te duur (ja, ik heb toch al een hoesje?) maar nu heb ik SPIJT! Had ik er maar eentje gekocht! Het is wel wat geld voor een hoesje, maar als je hem er een half jaar of een jaar gebruikt is dat toch omgerekend prima te doen. Ik vind ze zo leuk! Deze vrolijke, gekleurde printjes zijn helemaal mijn smaak en ik word er helemaal vrolijk van. Dat wordt dus een online zoektocht, want ik heb me bedacht en wil er toch eentje hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar de doorzichtige siliconenhoesjes onderaan, alhoewel de hoesjes van hard plastic bovenaan ook erg mooi zijn. Welke is jullie favoriet?

Zo, dit was mijn Herfst Wist List! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie nog leuke aanraders en aanvullingen voor mij hebben?

Welke Fall Essentials staan er bij jou hoog op je lijstje?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

110 Reacties

 1. Celine
  23 oktober 2015 / vrijdag, 23 oktober 2015

  Ik vond de trui van Bik Bok super mooi en bezocht de site (ik wou echt alles), maar ze leveren spijtig genoeg niet in België of Nederland 🙁

 2. Joanna
  21 oktober 2015 / woensdag, 21 oktober 2015

  Die hoesjes kan je op ebay voor een paar euro kopen sereen. İk heb die ene rechtsonder! Superleukkk

 3. 21 oktober 2015 / woensdag, 21 oktober 2015

  De Timberlands zijn echt mooi, ik zag ze in de Bijenkorf staan en werd er gelijk verliefd op!

 4. 18 oktober 2015 / zondag, 18 oktober 2015

  Wat een prachtige, vrolijke telefoonhoesjes! 🙂 maar inderdaad aan de dure kant voor een simpel hoesje…

 5. Lisa
  18 oktober 2015 / zondag, 18 oktober 2015

  Bij h&m en v&d heb ik laatst hele leuke hoofdbanden gekocht! Een zwarte gebreide en een grijze mrt fleece voor lage prijsjes, erg leuk! Lekker warm!

 6. Yuni
  16 oktober 2015 / vrijdag, 16 oktober 2015

  Schapenwollen inlegzooltjes zou ik zo graag willen! Lekker zacht en warm (:

 7. 15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Ik heb net een bordeaux rode hoed gekocht, erg blij mee!

 8. t.
  15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Hoi sereen dat 2e hoesje van onder staat ook op plekken als ebay. Hij is net wat anders maar die vind je dan vast ook mooi en scheelt toch gauw zo’n 30 dollar 🙂

 9. 15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  All black Timberlands en een wollen hoofdband wil ik eigenlijk al jaren! Alleen ik ben bang dat de schoenen te lomp worden aangezien ik maat 40/41 heb.

  • Sanne
   16 oktober 2015 / vrijdag, 16 oktober 2015

   Ik heb 41…valt echt mee!

 10. 15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Ik zou mijn Timberlands nu het liefst ook inruilen voor een zwart paar! Maar ze blijven geweldig..

 11. Marieke
  15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Die hoofdband heb ik vandaag meteen gemaakt. Ik heb precies hetzelfde probleem! Een paar uurtjes werk en dan heb je hem heel makkelijk zelfgemaakt. Misschien een ideetje voor een DIY?

 12. 15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Die zwarte timberlands en teddy coat vind ik super gaaf!

 13. llse
  15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

  Volgens mij staat er een slow cooker in de folder bij de lidl deze week….ik dacht 30 euro!

 14. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Oeh ik wil ook zo graag een Crock pot!
  Ik kocht laatst trouwens een zwarte hoed bij c&a en ze hadden ook een bordeaux variant. (Ik vond hem heel mooi maar is minder mijn kleur. ) maar voor jou dus misschien iets ?! 🙂

  • Serena
   Auteur
   15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

   Ik ga zeker even kijken Lisette, maar mijn hoofd is een BIG ASS mother dus ik weet niet of het gaat passen haha!

 15. Petra
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Leuke dingen! Ik hou echt van bordeaux. De zwarte timberlands zijn ook super!

  Bij http://www.miniinthebox.com hebben ze echt heel veel hoesjes voor alle soorten telefoons. Voor hele leuke prijzen. De verzending is goed, de webshop is betrouwbaar. Tipje.

 16. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Fantastisch die inlegzooltjes van wol! Ik heb nog steeds een wishlist van zomerspullen, maar wordt nu wel echt tijd om op de winter te gaan focussen idd

 17. Vannesa
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  All black timberlands heb ik al 3 jaartjes in m’n bezit. Ik weet nog dat ik er helemaal moeite voor moest doen omdat ze destijds niet in Nederland te koop waren. Zeker een aanrader! Was er ook echt helemaal obsessed mee haha (constant zoeken op tumblr en google naar mooie plaatjes) Moet ze maar weer eens uit de kast halen haha

 18. Sim
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Sendra cowboy laarzen!

 19. Natasja
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Leuke items!
  Over de telefoonhoesjes, op ebay verkopen ze in ieder geval soortgelijke als de 4e en 6e! (de rest waarschijnlijk ook wel) Dat scheelt weer wat geld 🙂

 20. Nanoe
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Vroeger gebruikte wij heel vaak de rijskoker als crockpot. Het geeft hetzelfde effect, als het water op is slaat hij toch af, dus het is best safe. Er werd van alles in gemaakt. Ook werd er vaak soep in gemaakt die uren op moet staan ( alles erin dumpen en het pruttelt lekker away) eigenlijk best handig. Ook werd het soms op parties gebruikt om eten warm te houden. Je kunt dus best nogal wat doen met de rijstkoker.

  Als ik jou was zou ik het even uitproberen voordat je een crockpot aanschaft.
  🙂

 21. Angel
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Tip voor geurkaarsen liefhebbers namelijk de WoodWick candle, lont is van hout waardoor je een knisperend geluid hoort, maar dan de verpakking, echt super mooi, denk dat jij dat wel wat vind serena! Zeker als je via Google op afbeeldingen bekijkt.

 22. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Serena ik kan mij een foto van jouw moeder herinneren met donkerbruine timbs aan maar ik heb ze nog nooit ergens te koop gezien. Krijg ze nog steeds niet uit mijn hoofd, die waren ook echt gaaf. I love Timbs

 23. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Schapenwollen inlegzooltjes! Wat een geweldig idee! ♥__♥

 24. Carlijn Kleinjan-Deelstra
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Ik wordt hebberig van jouw wishlist oh nooo! Vooral doe crockpot en de zooltjes! Heb net nieuwe Timbs en ook erg blij mee! Laat je ons weten wanneer je iets hebt aangeschaft?

  • Serena
   Auteur
   15 oktober 2015 / donderdag, 15 oktober 2015

   Zeker! Zaterdag ga ik sowieso de Claudia Strater jas scoren 🙂

 25. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Die zooltjes lijken me echt hemels! Ik wil trouwens ook heel graag All black Timbs. Zeker in combi met die zooltjes loopt dat heerlijk 😀

 26. Mar
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  De crockpot is een absolute aanraden. Ik heb er sinds een half jaar een en kan hem niet meer uit mn keuken wegdenken..het maakt mn leven makkelijker 🙂 Tipje: neem er eentje met braadfunctie, want anders moet je toch weer een ander pannetje gebruiken om je uitjes te fruiten of je vlees te searen of rullen. Ik gebruik nu alleen nog maar de slowcooker wanneer ik een bolognese saus, soepjes, of stoofgerechten moet maken..even een paar zaken aanfruiten/bakken (hoeft niet maar vind ik lekkerder) de rest van de ingedrienten erbij en hoppaa see you tonight at dinner. Echt doen!

 27. Sanne
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Nieuwe Timberlands heb ik net van de week gekocht. Ook zwarte maar een ander model waarvan de neus zilver is. Een slow cooker zou ik ook nog wel eens willen hebben. Lijkt me zo handig en lekker

 28. Aimée
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Ik ga denk ik ook zo’n wollen hoofdband proberen, ziet er zo leuk uit dus ben benieuwd hoe het bij mezelf staat!

  Ik heb het telefoonhoesje dat rechtsonder staat heel toevallig een paar dagen terug voor 3 euro gekocht via ebay van een betrouwbare koper. Hij is precies hetzelfde http://www.ebay.com/itm/161786810613?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=460761351121&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

  Echt zo stom zulke dingen, ik wilde diezelfde eerst ook voor minstens 10 euro meer kopen via etsy maar zo origineel was ie dus niet :’) Dan ga ik toch liever voor de goedkopere optie! Ik vermoed dat die andere 5 ook wel te vinden zijn op ebay, twee andere heb ik ook voorbij zien komen geloof ik.

 29. Amber
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Leuke items!! Ik zou zelf ook voor het siliconen hoesje gaan want als je dan je telefoon laat vallen is je telefoon wel beschermd maar je hoesje niet kapot en dat heb ik vaak met de plastic varianten wel. Dan is er weer een hoekje afgebroken ofzo

 30. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Kaarsen! Daar kan ik nooit genoeg van krijgen!

 31. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Deze Crock Pot lijkt mij heerlijk in gebruik zeker de winter maanden met de winterse gerechten die er weer aan komen liefs soraya

 32. Sanne
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Hoi serena!

  Mag ik je aanraden ook is naar het merk Panama jack te kijken ipv Timberland. Ik heb zelf hiervan de camel kleur en ook zwart! En in die zwarte variant zit dus zo’n wollig zoolje en ook aan de enkels zit dat. Daarbij naar mening betere kwaliteit. Bij de schoenen krijg je ook nog is een zakje met verzorgende wax en een linnen tasje. 😉

  • 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

   Panama jacks zijn echt superfijn! 2 jaar terug een paar gekocht en zit nog steeds heerlijk en ziet er nog steeds goed uit. Hele stevige laarzen zijn het.

 33. Robin
  14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Telefoonhoesjes iets voor een DIY?

 34. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Gave wishlist! Vind vooral die zwarte timberlands en het bordeaux kleurige hoedje heel erg tof!

 35. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Een mooie bordeaux winterjas staat bij mij nog op de wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *