Herfst Outfits of the Week

Hoewel ik gek ben op jumpsuits en er van houd om lekker buiten rond te lopen in een T-shirtje, moet ik zeggen dat herfstkleding mijn favoriet is. Heerlijk om laag over laag te dragen en je outfit af te stylen met een mooie sjaal of hoed. Ik ben dol op van die typische, warme herfstkleuren zoals okergeel, bordeaux en mos- of kakigroen! En omdat ik laatst best wat nieuwe herfstkleding heb geshopt leek het me leuk om een video op te nemen waarin ik elke doordeweekse dag van de week mijn herfstoutfitjes aan jullie laat zien. Enjoy!

Maandag
zwarte high waisted skinny jeans van Gina Tricot
oversized trui van BikBok
gevoerde laarsjes van Dockers

Dinsdag
zwarte high waisted skinny jeans van Gina Tricot
zwarte, opengewerkte top van Loavies.com (oude collectie)
lange, geruite blouse van Loavies.com
Timberlands

Woensdag
donkergrijze jurk van Primark (oude collectie)
panty van Hema
enkellaarsjes van Gucci
lange, geruite, mouwloze blouse van Target
zwart, gevlochten tailleriempje (vintage find)

Donderdag
maxi dress van Target
panty van Hema
zwarte Buffalo enkellaarsjes
zwarte hoed van Loavies.com

Vrijdag
zwarte high waisted skinny jeans van Gina Tricot
zwart hemdje van H&M
grijs vest van BikBok
wollen hoed van Target
over knee boots van Aldo

en ook;

fluffy vest in zwart en wit van Hollister
lange, geruite blouse van Loavies.com

herfst outfitsIk hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik zoal draag gedurende de week, en hopelijk doen jullie er leuke inspiratie van op!

Welke outfit is bij jullie favoriet? En houden jullie ook zo van herfstkleding?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

 1. Miss Nova
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Hi Serena,
  Het is weer herfst, wil jij een nieuwe herfstblog maken? Groetjes Miss Nova

 2. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Hallo Serena
  Ik zag jou filmpje over de herfst outfits. Maar waar heb jij die bikbok trui gekocht? Vind hem echt leuk maar kan het nergens vinden.
  Alvast bedankt.
  Liefs s

  • Serena
   Auteur
   27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

   Hi Sietske,
   Bij de winkel BikBok in Kopenhagen, maar ze hebben ook een online store en verzenden naar het buitenland!

 3. 24 oktober 2015 / zaterdag, 24 oktober 2015

  I love dat zwart witte fluffy vest!!!!

 4. Celine
  23 oktober 2015 / vrijdag, 23 oktober 2015

  Hey Serena,

  In een andere post had je ook al een trui van BikBok staan en net als toen vind ik deze oversized trui heel erg mooi. Maar ik vraag me af hoe je er aan bent geraakt want ze blijken alleen naar Noorwegen, Zweden, Finland en Oostenrijk te verzenden en als ik opzoek waar de dichtstbij gelegen winkel is staat er ook gewoon eentje in Oostenrijk aangeduid. Zou je me kunnen vertellen waar jij er aan geraakt bent?

  Liefs

 5. Dominique
  13 oktober 2015 / dinsdag, 13 oktober 2015

  Leuke video en mooie outfits! 🙂 Misschien een stomme vraag maar hoe houd jij je zwarte kleding haarvrij ivm je katten? Ik heb zelf een hond die veel haar verliest en merk dat ik daardoor veel minder zwarte kleding draag en daar baal ik best van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *