Happy New Year – persoonlijke update

Hi iedereen, hebben we de Feestdagen weer overleefd? Dit jaar hostte ik het voor het eerst hier thuis en nu pas snap ik de stress die het met zich meebrengt en heb ik dus wederom NOG meer respect gekregen voor mijn ouders. Hoe die toch elk jaar een keurig gedekte tafel, een home cooked dinner én een kerstboom met daaronder prachtig ingepakte cadeautjes regelenden terwijl er 3 dochters door het huis renden is me echt een mysterie.

Marshall en Cameron gedroegen zich beter dan verwacht. Ze zaten aan een speciaal kindertafeltje dus stonden regelmatig op om even lekker te spelen (met hun nieuwe cadeautjes uiteraard) en namen dan tussendoor hapjes van hun inmiddels koud geworden eten. Prima. Ik had in mijn hoofd om een amuse te serveren, maar die sloeg ik over. In plaats daarvan werd het een glas champagne met eetbare glitters (die niet helemaal lekker uit de verf kwamen), maar ook dat was prima. Je kunt je voorbereiden wat je wilt, maar je zal altijd zien dat het toch een beetje anders loopt. De truc is om dan een extra glas wijn achterover te slaan en je vooral geen zorgen te maken, hahaha! Het gaat zoals het gaat.

Cameron is op 8 januari jarig en word dan alweer 2 jaar oud, wat betekent dat hij naar de peuterspeelzaal mag gaan. Op 10 januari is zijn eerste dag, en het leuke is dat hij dan heel eventjes samen met Marshall in de klas zit. Die gaat namelijk pas over een paar maanden naar groep 1. Omdat Cam de jongste is en nog niet zo heel goed kan praten, is het in mijn ogen echt nog mijn kleine baby’tje. Ik merk dat ik er bij hem meer moeite mee heb om hem naar school te laten gaan. Marshall was er destijds klaar voor, hij was er echt aan toe en zocht op straat vaak kindjes op. Cam is helemaal niet zo… iets meer verlegen, iets meer op zichzelf, dus ben heel benieuwd hoe dat zal gaan allemaal. Vind het daarom wel extra fijn dat hij Marshall in de klas heeft de komende maanden. Iets vertrouwds, totdat hij zijn eigen draai heeft gevonden.


In de liefde gaat het goed. Ben nog steeds dolgelukkig met Jan-Willem en volgende maand kennen we elkaar alweer 1 jaar. Time flies! Op de planning voor 2022 staat samenwonen.

Verder heb ik er weer een aantal nieuwe passies bij. Mijn liefde voor kamerplanten en de verzorging daarvan is zeker nog aanwezig, maar daarnaast ben ik ook groot fan van ‘adult lego’ oftewel Lego bouwsets voor volwassenen. Het begon allemaal toen Jan-Willem me een set van een Strelitzia cadeau deed en daarna eentje van een Bonsai boompje. Deze sets zijn allebei afkomstig uit de Lego Botanical lijn en zijn na het bouwen ontzettend leuk om neer te zetten in je huiskamer. Daarna kocht ik zelf de Lego Tree House en daar bouwen Jan-Willem en ik samen aan. Het is zo gezellig en zo heerlijk ontspannend om te chillen zonder schermpje. Wijntje erbij, fuet worst, hij zoekt de steentjes uit en ik bouw, of andersom. De verrassend kleine details die in de bouwwerken zijn gestopt maken het zo verslavend leuk. We zijn nu een aantal avonden bezig geweest dus je bent er echt wel even zoet mee. Ik verwacht dat we hem deze week afronden.

Daarna staat het volgende project ons al op te wachten, namelijk de Wegisweg (Diagon Alley), die Jan-Willem me gaf met Kerst. I’m so excited! Dit is echt één van de allergaafste Lego sets ever made!

Mijn goede voornemen voor 2022 is om 2 x in de week te sporten (op de ochtenden dan Marshall en Cameron op de peuterspeelzaal zitten), om nog vaker zonder scherm te ontspannen (Lego, luisterboek, plantjes verzorgen) en om iets meer focus te hebben met werk (zo zou ik wel een wat mooiere Instagram feed willen hebben bijvoorbeeld). Maar het allerbelangrijkste: ik wil nog wat meer genieten van mijn kinderen, juist nu ze nog zo klein zijn. Als ze straks allebei op de basisschool zitten kan ik écht het gas erop geven, maar voor nu heb ik er vrede mee dat ik mijn werk op een lager pitje heb staan. Ze groeien zo snel op en zo lang ik het thuiswerken met fulltime moeder-zijn nog prima kan combineren, en die luxe heb ik gelukkig, dan doe ik dat.

Voor jou, die dit leest, wens ik een prachtig jaar vol nieuwe herinneringen, vol liefde, vol kleine geluksmomentjes en een goede gezondheid. Ik wens jou rust in je hoofd, de moed om dingen te beëindigen als dat nodig is en ook juist de kracht om door te gaan. Maak er iets moois van, dit jaar.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. Nelina
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Omg wij zijn ook helemaal verslaafd aan adult Lego! Heerlijk! Muziekje aan, drankje,hapje. Wat een ontspanning???? Onderhand veel Hogwarts in huis+ het grote Disney kasteel! Stiekem ook jaloers op je Diagon Alley??

 2. Nadine
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Ik heb het LEGO Flower Bouquet liggen om nog te maken. Gaat prima staan in ons nieuwe huis en heerlijk cat proof 😉 Die andere uit de Botanical lijn zijn ook allemaal prachtig. Geweldig voor mijn niet zo groene vingers haha!

 3. Amina
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Lieve Serena,

  Zo fijn dat er nog beauty bloggers zijn die ook nog artikelen schrijven, ik blijf ze met veel plezier lezen.
  Ik volg je al vanaf het begin (100 x de ‘koken met serena’ gekeken, bami soeppp ;-)). Het is zo mooi om te zien hoe je leven veranderd, waarbij je eerst nog alleen was (en al die oude video’s met angel!) en nu inmiddels met 2 prachtige kids en opnieuw gelukkig in de liefde! Ik vind het prachtig om te zien hoe Jan Willem in jullie leven is gekomen en hoeveel geluk je weer uitstraalt.

  Ik mis je wel ontzettend op YouTube en ik hoop dat je dat ooit weer gaat oppakken! Jouw nuchtere mening en video’s waren erg prettig om naar te kijken.

  Groetjes,
  Amina

 4. Bahar
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Hoi!
  Ik vind het zo leuk om je te volgen. Denk ook omdat je the real stuff laat zien samen met een vleugje humor.
  Ik wens jou, Jan-Willem, Marsh, Cam Coco en Clarence veel geluk samen.

 5. Brenda
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Zo heerlijk om jou verhaaltjes te lezen! Ik ben net moeder geworden van ons 3e wondertje dit keer een dochter we genieten vol op ook al zijn de nachten nog pittig! Ik ga ook zeker meer tijd voor mezelf proberen in te plannen in 2022 met een goed boek of lekker in bad. Dan is het na mij weten ook beter vol te houden ons drukke leventjes! Prachtige foto van jullie. Mooi en gezond 2022 gewenst met je mooie gezin. Liefs Brenda

 6. Dominique
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Wat een lieve woorden. Mijn goede voornemen is lief zijn voor mezelf en sporten (dat laatste vind ik zo saai!). ?

 7. Tess
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Wat een leuke en lieve foto van jullie met de boys, lekker spontaan!

 8. Lieske
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Wat een heerlijk stuk om te lezen Serena! Ik volg je (en ook je zusjes :)) al jaren met plezier op YouTube en Instagram. En zo nu en dan ook je blogposts. Is er een mogelijkheid om een soort “melding” aan te zetten voor je blogposts? Want ik merk dat ik het een beetje vergeet, en ik vind het juist zo leuk elke keer! Liefs!

 9. Lisa Driessen
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Hey Serena

  Ik vind het zo leuk om je te volgen, je was denk ik de eerste influencer die ik begon te volgen (even geslijm, maar wel echt waar;)) en vind het super leuk om te volgen hoe het gaat met jou en de kids omdat het zo herkenbaar is omdat ik zelf ook 2 kleine kids heb, meisjes ?
  Graag zou ik je bedanken voor het introduceren aan je vriendin Angel ik lig altijd zo in een deuk om haar ?

  Ga zo door je doet het fantastisch!

 10. Sarah
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Wat een prachtige foto van jullie ?

 11. Ilham
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Jeetje, wat is je leven veranderd in een aantal jaar tijd. Ik herinner me nog je zoektocht naar een huurwoning en je eerste stappen richting kattenmoederschap. Time flies when you’re living life 🙂 Fijn om te lezen allemaal!

 12. Britt
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Die foto straalt zoveel liefde uit! Maak er een mooi jaar van samen❤️

 13. Sharweena
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Wat een leuke blogpost en wat een mooie foto! Het is altijd leuk om een update te lezen als je iemand zo lang volgt ❤️

 14. Sophie
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Wat leuk weer eens, deze post! Was jarenlang meerdere keren per week hier te vinden. Favoriet waren de productreviews waarbij je verder in ging op de ingrediënten in producten. Zo fijn om reviews te lezen met wat meer diepgang daarin. Mis deze soms, maar leuk dat je nog steeds af en toe blogt. Op insta zijn de plantenposts favoriet. Keep up the good work, op je eigen tempo!

 15. Michelle
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Wat een leuke blog. Altijd goed om ook persoonlijke dingen te lezen ipv alleen samenwerkingen, vind ik. Heel schattig dat je jongens nu even samen met elkaar in de klas zitten. Kan mij voorstellen, ondanks ik geen kinderen heb, dat dat een veilig gevoel geeft.

  Wat betreft je nieuwe lego hobby, ik heb dit weekend geleerd hoe duur deze hobby kan zijn haha. Zo had een vriendin van mij de volledige harry Potter versie en liet ik mij vertellen dat 1 set al 700 euro was. Nu maar hopen dat je kids dit niet op hun lijstje gaan zetten ;).

  P.s. ik mag toch hopen dat je je vriend zover krijgt bij jou te komen wonen, na deze mooie styling.

 16. Rozemarijn
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Hé deze blogpost is er bij mij tussendoor geglipt, die had ik nog helemaal niet gezien. Nu door je steampod-actie keek ik nog eens op je website en zo kwam ik er op.
  Wat een leuke blogpost om te lezen! Zo leuk om te lezen over je leven (wat ik natuurlijk ook wel voorbij zie komen op Insta, maar dit is nog wat persoonlijker) en hoe gelukkig je bent. Blij voor je! ?
  En OMG herkenbaar die stress met de kerstdagen! Ik had dit keer ook de familie bij mij uitgenodigd, nou dat was echt stress x100. Voornemen voor mij is dus ook om wat controle los te laten en meer te kunnen genieten van dingen haha.

 17. Yvonne
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Wat een onwijs mooie foto bij de blogpost, het geluk straalt van jullie af.
  Ik vind dat je het allemaal maar knap doet zo en mooi om te lezen dat je bewust kiest voor wat je wel of niet (of minder) doet.
  Al het goed voor jou dit komende jaar!

 18. Christine
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Alle geluk gegund dit nieuwe jaar! En wat een goede voornemens ook, het ontspannen zonder scherm neem ik van je over!

 19. Amber
  24 januari 2022 / maandag, 24 januari 2022

  Wat een prachtige foto van jou gezin! Je straalt!

 20. K
  17 januari 2022 / maandag, 17 januari 2022

  Hoi lieve Serena,

  Ik ben onwijs blij om je zo gelukkig te zien. Toen het over was met je ex maakte ik me lichtelijk zorgen en hoopte ik voor je dat je erdoor heen komt.

  En nu kijk jou nou eens shinen. Uiteindelijk valt alles op zijn plaats.

  Je doet het goed en ga zo door in het leven.

  Allerbeste wensen voor 2022! Koester de mooie en minder mooie momenten in het leven, want die vormen jou zoals je nu bent <3

 21. M
  7 januari 2022 / vrijdag, 7 januari 2022

  Ah wat leuk en wat zijn je beebjes ineens groot! Ik geniet nog steeds van schrijfsels! Heerlijk dat je het geschreven woord in ere houdt zo ipv alleen maar filmpjes. Ook voor jou (jullie) de beste wensen voor 2022 met veel liefde, gezondheid en de mooie kleine dingen van het leven lieve Serena. Ik hoop nog vele blogjes van je te lezen, ben met name geïnteresseerd in planten en je lego, show me more! Skincare en make-up is ook goed.

 22. Rita
  3 januari 2022 / maandag, 3 januari 2022

  Ah leuk, een blogpost. Mooi geschreven en mooie nieuwjaarswensen❤️Je doet het goed en niet alles hoeft perfect te zijn, want je doet gewoon je best. Je instagramfeed groeit mee met je leven en je interesses en dat is leuk om te zien.

 23. Valerie
  3 januari 2022 / maandag, 3 januari 2022

  Wat leuk om te lezen dat je ervoor kiest om nog even van je werk niet meteen je prioriteit te maken voor de kleintjes. Heb er zelf 6 jaar geleden voor gekozen om mijn carrière helemaal overboord te gooien voor de kids en nog geen moment spijt van gehad, maar ik merk wel dat dit vaak nog een keuze is die wat negatief wordt bekeken. Ik kan me voorstellen dat de druk die jij ervaart vaak erg hoog moet zijn, knap dat je voor je gezin kiest! En erg fijn om je zo gelukkig te zien. Al het beste!

 24. Evelien
  3 januari 2022 / maandag, 3 januari 2022

  Wat leuk allemaal! Ik was dit jaar ook de gastvrouw en ondanks de stress vooraf was ik toch een half uur voordat iedereen kwam helemaal klaar, opgemaakt met een prachtig gedekte tafel en al.

  Ik vind dat je het heel goed doet als moeder & ondernemer in je eentje. En zo fijn dat je een partner hebt gevonden die dat alles alleen maar aanvult!
  Enne.. een te mooie grid vind ik altijd een afknapper. Ik vind het juist geweldig als er een beetje chaos in zit, maakt het spontaner en persoonlijker. Hou ook echt van Hollywood celebs die full chaos zijn op insta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *