Getest | scheerapparaat voor de wenkbrauwen én bikinilijn?

Vandaag test ik de Veet Sensitive Precision Beauty Styler, een apparaatje waarmee je je wenkbrauwen én bikinilijn kunt scheren met de ‘soft shave’ methode (huh?). Zoals jullie weten scheer ik al een hele tijd mijn snor(dons)haartjes en sinds een paar maanden ook de andere donshaartjes in mijn gezicht. Ik was benieuwd hoe dat met dit apparaatje zou gaan. En mijn wenkbrauwen shapen, zou dat ook goed werken? In de video hieronder probeer ik het voor jullie uit!

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler kost €19,95 en is te koop bij de drogist.

Wat vinden jullie van dit apparaatje? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. Lien
  26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Iemand hier ervaring mee voor de bikinilijn? Komen de haartjes even snel terug dan het scheren met een gewoon scheermesje of blijven ze langer weg?

 2. 24 februari 2017 / vrijdag, 24 februari 2017

  Hoi Serena,

  Ik vraag me af hoe de haartjes terug kwamen? Bleef het goed weg?

 3. Brenda
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Benieuwd naar een wenkbrauwen-update…. in deze video lijkt het alsof ze erg vervaagd zijn…?

 4. Felicia
  10 december 2016 / zaterdag, 10 december 2016

  Aah jammer dat het niet oplaadbaar is.

 5. 6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

  ziet er wel erg gemakkelijk uit, ik ben benieuwd. liefs soraya

 6. Fleur
  5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

  En na twee dagen waarschijnlijk allemaal stoppels in je gezicht… Dons kun je beter laten zitten zeker als het licht van kleur is. Dit apparaatje lijkt me meer geschikt voor de heren, zij hebben meestal borstelige wenkbrauwen. Voor de dames volstrekt overbodig.

  • Regina
   5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

   Ik gebruik zo’n apparaatje als dit van Philips al jaren voor de donshaartjes op mijn kaaklijn en hoef dit maar eens in de 5/6 weken te doen. Stoppeltjes komen er zekers niet in de plaats.

 7. 5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

  Klinkt leuk! Ben alleen bang dat ik hierdoor stoppels terug krijg… Of is dat niet het geval?

  Gr.
  Bjorn

  • Fleur
   5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

   Tuurlijk. Alle haren die je afscheert komen weer terug als stoppels.

   • Regina
    5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

    Absoluut niet. Als je donshaartjes weghaalt met dit apparaatje komen er gewoon weer donshaartjes voor terug. Gebruik zoiets als dit van philips al jaren.

 8. 5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

  Ik vind het toch een eng idee! Als ik graag van zulke haartjes af wil dan liever met een pincet, dat ik zeker weet dat ene haartje weggaat ipv dat ik een paar perongeluk meeneem! Wel handig een een bikinilijn ;p

 9. Romy
  4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Hai Serena!
  Krijg je van het scheren van je gezicht ook harde haartjes terug of is dat niet het geval?
  Lijkt me ook fijn gewoon te scheren ipv harsen.
  Ik heb een super donsbaard! 😉

  • Lynn
   16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

   Wanneer je scheert, snij je dus de bovenkant af van het haartje dus het puntje zeg maar en blijft er een platte kant achter. Wanneer het haartje dan weer groeit, komt deze platte, stompe kant dus naar boven waardoor het haartje de eerste tijd als een hardere oftewel stoppelhaartje voelt. Das op elke plek zo dus ook het gezicht. Dat je dikkere haren of meer krijgt van scheren is overigens een fabeltje.

   Ik scheer mijn gezicht ook gewoon omdat ik het fijn vindt maar na een tijdje voel dat wel zoals het op andere plekken voelt als de haren terugkomen. Natuurlijk niet zo erg als bij bijvoorbeeld beenhaar omdat het donshaartjes zijn, maar dan heb je een idee. Vind ik op zich niet erg en wel logisch. Hoort erbij. Dan wacht ik gewoon nog even paar dagen en scheer ik het opnieuw. Maar kan ook gelijk dan voel je het niet. Het valt verder niet op vind ik alleen als je tegen de haarrichting over je gezicht wrijft. Maar ja waarom zou je dat de hele dag doen of laten doen 😛 zou het gewoon een keer proberen. Vind je het niks dan laat je het weer groeien en is het zoals voorheen.

 10. 4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Klinkt goed, toch vind ik het persoonlijk fijner om mijn wenkbrauwen te epileren met een pincet of touw. Ik heb met van die scheerapparaatjes het idee dat het zo snel terug komt!

 11. Sam
  4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Hoi Serena, apparaatje ziet er super handig uit, maar hoe zit het met stoppels? Als je dit in je gezicht gebruikt wil je natuurlijk echt geen stoppels krijgen! Ik ben daar altijd zo bang voor als het om ‘scheren’ gaat!

 12. Maria
  4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Hmm, klinkt goed. Ik ben in ieder geval benieuwd!

 13. Diana Karoyan
  4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Ben ook benieuwd of het zo glad voelt als na echt scheren? Lijkt me wel een leuk apparaatje!

 14. 4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Wat een bijzonder product. Ik epileer alleen liever mijn wenkbrauwen, dan blijft het allemaal wat langer mooi zitten.

 15. Daphne
  4 december 2016 / zondag, 4 december 2016

  Ik heb laatst een soortgelijk apparaatje getest, maar ik ergerde me eraan dat ik het niet perfect glad geschoren kreeg. Ik gebruikte het dan wel onder mijn oksels en bikinilijn. Dat probleem heb ik wel met ieder scheerapparaat. Hoe glad scheert dit apparaatje?

  • Annetthu
   6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

   Soortgelijk is appels en peren vergelijken.
   Het gaat om dit apparaatje toch?

   • Daphne
    8 december 2016 / donderdag, 8 december 2016

    Het gaat inderdaad om dit apparaatje, daarom vraag ik het ook. Ik wil graag weten hoe glad dit apparaat scheert, want het andere apparaatje waar ik het over had lijkt er qua design en concept erg op. Als dit een beter alternatief is ben ik geïnteresseerd. Het is zeker geen appels met peren vergelijken, eerder verschillende soorten appels met elkaar vergelijken. 😛

    Wel jammer dat Serena helemaal niet reageert op de vragen die hier gesteld worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *