Getest | Lidl make-up

Elke keer als ik boodschappen doe bij Lidl vraag ik me af hoe goed (of slecht) hun make-up producten zijn, maar ondanks de kleine prijsjes heb ik nog nooit iets meegenomen om te testen. Tot ik laatst mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en ik in één keer een stuk of 12 producten in mijn boodschappenkarretje smeet, haha! Het blijft een beetje gek, make-up kopen bij een supermarkt, maar wie weet wordt het wel normaal. Dan hebben we straks ook ook Jumbo make-up, Albert Heijn make-up en Plus make-up. Lol!

Anyways, make-up van de Lidl is lekker cheap, dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit. De kleuren van de lipsticks beloven in elk geval veel goeds. Het zou geweldig zijn om een budget pareltje te ontdekken! In de video hieronder test en swatch ik alles en deel ik meteen mijn eerste indruk. Is het iets, of is het helemaal niets? Let’s find out!

Mijn eerste indruk eindconclusie is als volgt;

Check de foundation. Wow! De substantie is lekker romig, maar heeft eenmaal op het gezicht een mooie, matte finish. Dekking is medium te noemen, maar eventueel op te bouwen als er meer dekking nodig is. De kleur 030 Nutmeg heeft een warme ondertoon en is de perfecte match voor mijn getinte huid. Sta echt versteld!

Wat de oogschaduw betreft, ze zien er mooi uit, maar ik vind de kwaliteit onvoldoende. Niet erg goed gepigmenteerd en heel poederig, dus het verstuift als een malle als je er met je kwast in gaat. Leuk geprobeerd, maar ik zou dit skippen.

De eyeshadow pencil is mooi, blijkt achteraf NIET te creasen, en dat is absoluut een pluspunt. Het is niet zo’n potlood die eenmaal opgedroogd blijft zitten als een huis, er is nog wat beweging in te krijgen. Pigment is goed, glans is sterk metallic (moet je van houden) en potlood zelf is lekker romig. Niet erg bijzonder, maar gewoon een prima product.

De waterproof mascara geeft een heel natuurlijk resultaat en separeert de wimperhaartjes erg mooi, maar naar mijn mening is het iets té natuurlijk. Ik ga liever voor een mascara die voor dat gewilde ‘false lash effect’ zorgt, en die dus meer volume en verlenging laat zien. Het is maar net wat je zoekt. Deze formule houdt de wimpers in elk geval mooi gekruld en omhoog.

Het meest positief verrast ben ik nog over de lipproducten! Ik ben vooral erg fan van de lipgloss in de kleur Sweet Toffee en de lipsticks in de kleur Nude Brown en Natural Kiss. Die vind ik bij mijn huidtint gewoon het mooiste staan. De lipsticks zijn niet super intens gepigmenteerd, je moet wel een paar keer over je lippen heen gaan voor een dekkend resultaat. De glans is satin. Er zijn nog veel meer kleuren, maar deze kleuren die ik vandaag laat zien zijn vooral erg mooie, natuurlijke en flatterende kleurtjes voor everyday gebruik. Kan ze jullie zeker aanraden! Ze hebben ook rode, berry en paarse kleuren dus daar ben ik nu ook erg benieuwd naar!

Nou, dat was mijn eerste indruk over de Cien make-up van Lidl! Ik ben erg benieuwd of jullie deze make-up al gespot hadden tijdens het boodschappen doen, en misschien zelfs al hebben uitgeprobeerd? Zijn jullie enthousiast geworden, of skip jij deze make-up liever? Let me know your thoughts!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. 9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Wat een leuke review!
  Eens iets heel anders dan dure make-up, tof! :)

  Liefs
  x

 2. dominieke
  12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

  heyy, wat kostte de foundation?

 3. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Heel leuk om hier eens een review van te zien :-) Ik vind de lippotloden erg fijn en de nagellak ook. Ben nu ook wel erg benieuwd naar de foundation! :-)

 4. 22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Nog niet gekeken, maar blij dat je de producten test!
  Ben zo benieuwd!!

 5. Myrthe
  22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Je nagels: zo fout. Verder een leuke video.

 6. 22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Wat leuk dat die foundation en lipproducten toch echt wel een succes zijn! Jammer van de oogschaduw, maar daar hebben Essence en Catrice inderdaad hele goede opties voor als je niet teveel geld uit wilt geven. Leuk dat je het getest hebt!

 7. 22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Ziet er erg leuk uit! Ik vind vooral de lipgloss er erg mooi uit zien!
  x

 8. marrie
  22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  De BB creme van Lidl is ook door Miss Lipgloss getest. Deze kwam ook goed uit de test.

 9. 22 september 2016 / donderdag, 22 september 2016

  Zij hebben altijd leuke dingen.

 10. Jasmijntje
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  wauw die nude brown is echt prachtig!

 11. Diana
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Bij de laidel gekocht.

  Zo leuke review dit Serena !

 12. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Meestal skip ik deze make-up van bij de Lidl, maar de lipproducten klinken alvast erg fijn om is uit te proberen ^^ x

 13. Chloé
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ahhh wat ik bij jou altijd zo goed vond, was toen je nog een filmpje deed én een uitgebreide review met foto’s voor mensen die liever lezen. Ik zie dat je meer en meer je focus aan het verleggen bent op YouTube.. Jammer!

  En zou je nog een artikel willen schrijven over je uploadschema? Thanks :)!

 14. Tieske
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Leuke review! Ben alleen wel benieuwd naar de prijzen van de producten.

 15. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ik gebruik al een tijdje make-up van de Lidl, en ik ben er blij mee! Ik ben erg te spreken over de foundation! De lipsticks vervagen redelijk snel, ze overleven een maaltijd niet, maar je kunt ze natuurlijk gewoon bijwerken :) de kleurtjes zijn erg leuk! De nagellak dekt niet zo geweldig (ik heb een nude kleurtje), maar de kleuren zijn wel leuk en laagje extra lost het op!

 16. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  de gloss en laatste lipstick vind ik het mooiste en jou het beste staan. de foundation past echt goed bij je huid! ik ben niet overweldigd voor de producten dus ik zou ze niet zo snel aanschaffen

 17. Renoeka
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Make up van huismerk etos of DA testen. Of de make up die ze bij big bazaar hebben liggen.

 18. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Onze Lidl heeft helaas geen beauty, alleen een nagellak remover en wat douche producten helaas.

 19. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ik kom niet zo vaak bij de Liddle omdat hij niet zo heel dichtbij is. Maar als ik er kom ga ik toch een keer bij de make-up kijken

 20. Felicia
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Hoi Serena,

  Wat leuk dat je ook eens lidl producten reviewed! denk dat veel mensen zich afvragen of het inderdaad iets is :)

  In deze video vallen je wenkbrauwen behoorlijk op en zie je er ook op de een of andere manier ´minder goed´ uit dan voorheen (mss had je gewoon je dagje niet, dat kan natuurlijk). Ze ogen erg onnatuurlijk, donker en matchen niet bij je mooi stralend gezicht. Hopelijk vervaagt het nog wat. Al met al vond ik je veel mooier met de door jou zelf bijgetekende wenkbrauwen. Ze zeggen immers dat die je gezicht bepalen. Probeer niet teveel aan je gezicht te laten doen want de natuurlijke jij is echt het mooist :)

 21. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Leuk om de foundation te zien! Ik kom elke week bij de Lidl, maar heb de foundation nog niet getest. Oogschaduw heb ik al teveel, dus ik ben eigenlijk wel blij dat die niet helemaal top is haha. Zelf ben ik fan van de lipproducten én de nagellak, heb je die overgeslagen of hadden ze bij jouw filiaal niet?

 22. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Leuk artikel! Die lipsticks zijn een pluspunt! Ik zie ze vaak liggen met boodschappen doen.

 23. Zohra
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ik kom zelf nooit bij de Lidl, maar ben er een tijd geleden speciaal naar toe gegaan voor de dag en nachtcreme. Zoveel goede reviews over gelezen dat ik ze moest uitproberen. Het is een fijne creme, dus voor degene die ze wil uitproberen (de anti-rimpelcreme).

  Misschien een beetje offtopic, normaal vallen dit soort dingen mij nooit op en let ik er nooit op. Maar ik zie dat je wenkbrauwen best wel ongelijk zijn of niet? Ik hoop echt voor je dat dat niet zo is, omdat ik het om eerlijk te zijn geen mooi resultaat vind van degene die je wenkbrauwen permanent gedaan heeft.
  (normaal zou ik zoiets nooit zeggen, maar misschien helpt het jou om beter naar je wenkbrauwen te kijken en wellicht terug te gaan naar waar je ze gedaan hebt als je er ontevreden over bent?).

  • 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

   Mij viel dit ook al op. Ook dat de vorm wat ronder is als normaal, klopt dat?
   Misschien lijkt het alleen maar zo hoor, want ze moeten sowieso nog bijgewerkt worden enzo toch?

   Leuke video! Ik zou dit normaal NOOIT kopen, dus echt leuk dat je het laat zien!

   En wat ben je mooi bruin zeg!

 24. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Bij onze lidl heb ik nog nooit makeup gezien, maar die lipproducten zien er goed uit zeg! Wauw

 25. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Heb zelf nog niet gekeken bij de make-up van de Lidl. Zie wel een aantal items die me aanspreken zoals de foundation! Fijne review weer :)

 26. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  de foundation ziet er inderdaad mooi uit, zeker een match te noemen. toch zal ik alleen de lip producten wel is willen proberen. erg jammer van de oogschaduw. liefs soraya

 27. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Die getinte lippenbalsem is zeker wel mijn ding, subtiel maar wel pretty. Alleen weet ik niet of de metallic finish zo mooi is… Zou het in real life moeten zien.

 28. 21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Die foundation, wauw! Je huid ziet er echt stralend uit en helemaal geen pannekoek effectje ofzo! (zie je toch wat vaker bij cheapo foundations).

  Mooi hoor!

  Toch denk ik dat ik deze lijn oversla. Ik weet niet waarom :’)

 29. Evy
  21 september 2016 / woensdag, 21 september 2016

  Ik heb die foundation al een paar keer zien liggen, maar ik dacht eigenlijk: dat kan niet wat zijn.

  Toch maar even proberen haha

  • margit reydon
   17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

   dank voor het testen!
   ik wilde weten of ze ook getest zijn op diren? ik ben erg tegen vivisectie

   • Serena
    Auteur
    17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

    Nee, de Lidl make-up is dierproefvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *