Getest | boob contour, tijdelijke tattoo en hair hack

Vorige week was ik op bezoek in het leuke huisje van Laura Ponticorvo en daar hebben we de grootste lol gehad! We hebben samen namelijk video’s opgenomen voor op onze YouTube kanalen. De dagen ervoor zaten we al de hele tijd heen en weer te appen over wat we zouden gaan doen en de voorpret was groot!

Ik wilde graag een aantal beauty hacks testen die ik wel eens voorbij heb zien komen op Pinterest en YouTube; de boob contour (krijg je daar écht dikkere tieten van?), een tijdelijke tattoo met pleisterspray (blijft het écht zitten?) en last but not least de stofzuiger hair hack (just for fun!).

Nou, hoe ons dat allemaal vergaan is zien jullie in de video hieronder;

Voor Laura’s kanaal hebben we een video opgenomen waarin we DIY peel-off make-up maken, bestaande uit de peel-off lipgloss en de peel-off brow tint. Hiervoor gebruikten we witte schoollijm op waterbasis (Mod Podge) en voedingsmiddelenkleurstof. We hebben echt zitten klungelen en kliederen, maar vooral veel lol gehad en heel veel en gezellig gekletst. Bekijk de video hieronder;

Nadat we de video’s hadden opgenomen zijn we nog gezellig uit eten geweest bij Palladium en al met al heb ik echt een ontzettend leuke dag gehad. Laura is zo opgewekt en inspirerend, ik vind haar echt heel lief en hartelijk. En omdat we van dezelfde generatie zijn hadden we ook veel raakvlakken met elkaar. Mocht je haar nog niet kennen, neem dan zeker eens een kijkje op haar blog en YouTube kanaal!

Ik hoop dat jullie van onze video’s hebben genoten!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

16 Reacties

 1. auke seinen
  17 november 2016 / donderdag, 17 november 2016

  haaai ik ben al jaren fan van jullie. kijk altijd met plezier naar jullie vlogs. echt heeeeeeeeeel gaafaf

 2. auke seinen
  17 november 2016 / donderdag, 17 november 2016

  nuut

 3. auke seinen
  17 november 2016 / donderdag, 17 november 2016

  wat gaaaaaaaaaaf. ik wil dit ook kunnen hoe leer ik dit omg wat gaaaaaf

 4. Pien
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  De tattoo hack zou je ook kunnen toepassen op tijdelijke/plakplaatjes toch? Die designs zijn vaak strakker en subtieler dan een stift. Ik ga het uitproberen ! 😀

 5. Mirthe
  30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

  Er bestaat gewoon wenkbrauwverf hoor 🙂 ik verf m’n wenkbrauwen ook altijd zelf, je kunt dit gewoon bij etos kopen, een pakje wenkbrauw/wimperverf waar je echt lang mee kunt doen. Blijft een paar weken goed zitten dus scheelt bijtekenen!

  • Serena
   Auteur
   30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

   Welk merk neem jij dan, en pakt dat ook je huid, dus de kale plekjes in je wenkbrauw?

 6. 30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

  Haha leuke video’s en wow wat een verschil met je boobies! Die stofzuiger hack had ik inderdaad al heel vaak gezien vooral bij vaders die hun dochters haar doen haha!

 7. 29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Wat een leuke video! En wat een leuke dingen oook zeg. Liefs soraya

 8. 29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Leuke video! Ik zag ook steeds filmpjes langskomen met de stofzuiger hack en ik vroeg me af of het echt werkt. De tattoo vind ik ook leuk!

 9. nadine
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  super leuk jullie 2 samen! ik volgde laura inderdaad al

 10. Wilma Hammarström
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Hahaha wat een leuk filmpje!
  Ik noem ze altijd gewoon tieten haha en hier in Zweden heten ze tuttar! 😉
  Groetjes!

 11. 29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  borsten zijn bij mij titties XD super leuke video!

 12. Deza
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Whahahahh leukemia filmpie de wenkbrouwe. Zijn NOTT en Serena ik bleef Nast je boobs kijken na shapen whahaha leuk jullie

 13. 29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Ahh wat een leuke video, ik kan inderdaad zien dat jullie het heel gezellig hebben gehad met zijn tweetjes. Vind jullie allebei ook zulke leuke, spontane dames. De video is echt hilarisch geworden, ik ga snel de volgende kijken. 🙂

 14. Carmen
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Wat een leuke video!
  Je kan zien dat jullie het echt gezellig hebben samen :D.
  Jullie ideeen vind ik ook weer erg orgineel.

 15. Marlous
  29 mei 2016 / zondag, 29 mei 2016

  Leuke filmpjes dames! 🙂

  Ik dacht even dat je met donkere lippen naar huis moest Serena! Haha! Boenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *