WIN | TomYang Thaise BBQ

Een tijdje geleden kreeg ik een TomYang opgestuurd, dé hit in Oostenrijk en Duitsland. TomYang is een Thaise BBQ, wat ik het beste kan omschrijven als een ronde grillplaat met daaromheen een rand waar je een soep in kunt klaarmaken. Een kruising tussen steengrillen en fonduen, maar dan Asian style. Supergaaf! Met Moederdag was het prachtig weer dus ik besloot hem mee te nemen naar mijn ouders, waar we hem voor het eerst hebben uitgeprobeerd. En, ik heb leuk nieuws, want ik mag er ook eentje aan jullie verloten!

De TomYang is ons echt supergoed bevallen! Het is niet alleen gezellig, het is ook weer eens wat anders dan het gebruikelijke gourmetten, steengrillen of fonduen. De grillplaat warmt erg snel op en hoef je niet in te vetten met boter of olie, je legt het vlees en vis er gewoon op en alles is razend snel gaar. De sappen druipen langzaam in de bouillon (wij maakten een mix van sojasaus en water, maar het is extra lekker als je hier nog een bouillonblokje aan toevoegt) en daardoor krijgt de bouillon steeds meer en meer smaak. In de bouillon zelf leg je groente zoals paksoi, mais, taugé en worteltjes en aan het einde van de rit heb je een extra smakelijke noodle soep. En omdat je zonder vet kookt en veel gebruik maakt van groente en vis, is het ook nog eens een gezonde maaltijd.

tomyang thai BBQ_De TomYang is in mijn ogen niet iets wat je – net zoals bij gourmetten – één keer per jaar met Kerst doet. Het is eerder iets wat je rustig zo’n twee keer per week op tafel zet. Het is extra leuk om te doen als je met een groepje vrienden bent, maar ook met je gezin. In plaats van elke zaterdagavond afhaal Chinees halen, is dit een veel gezelliger én gezonder alternatief. Ik kook regelmatig Aziatisch en ik ben dol op gevulde noodle soepjes, maar in plaats van te wokken is dit net zo makkelijk. Het is even snel, even lekker, maar hoe gezellig is dit om samen met je vriend of vriendin te doen terwijl je samen Netflix kijkt? Het geeft echt dat knusse quality time gevoel. Dus ja, het moge duidelijk zijn, ik ben fan van de TomYang!

tomyang thai BBQNieuwsgierig geworden? Je kunt hem bestellen via deze site. Hier vind je tevens meer informatie over de TomYang.

Daarnaast mag ik ook één exemplaar verloten onder mijn bezoekers! Wat moet je hiervoor doen? Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal en laat hieronder een lieve comment achter! Volgende week kies ik een winnaar uit die automatisch bericht krijgt via e-mail, dus laat een geldig e-mailadres achter in de comments. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

158 Reacties

 1. Jans
  12 juni 2016 / zondag, 12 juni 2016

  Wat ontzettend gaaf!

  Ik eet regelmatig met vrienden en serveer dan vaak alles los van elkaar, zodat iedereen naar eigen smaak zijn maaltijd kan samenstellen. Smaken verschillen immers ;). Dit lijkt me echt supergezellig, vers en smaakvol!

  Zelf heb ik vanwege een eetprobleem moeite met het gebruik van vet bij maaltijden dus ook ikzelf kan hiermee heerlijk mee-eten!

  Ik zou er dan ook superblij mee zijn! 🙂

 2. Mayling Liu
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Ik zou super graag willen winnen, omdat ik deze vakantie heerlijk met mijn vader en vriend naar Thailand ga en ik zo alvast een beetje ‘Thailand’ in huis kan halen. Ik zou mijn vader er ook heel erg blij meemaken, omdat hij van lekker eten houdt en wij zo op een andere manier tijd kunnen besteden met elkaar! xx mayling19@hotmail.com

 3. Feliz
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Oow, dit is echt zo apart! ! En anders, en leuk…waarom is daar nooit iemand eerder op gekomen! Wordt t alleen niet erg heet? Het lijkt me wel dat al je ingrediënten heel mals en sappig blijven .super leuk, ik wil er ook wel een.

 4. Jolande
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Hoi Serena,
  zo’n Tomyang lijkt me super leuk om uit te proberen!! Ik ken het niet, maar het lijkt me ook erg gezond om deze te gaan gebruiken, weer eens wat anders dan gourmetten of fonduen haha!! Ik zou mijn vrienden uitnodigen!! Gezellig hoor!! Ik vindt je blogs altijd erg leuk en volg ze allemaal!! Vooral doorgaan!! Groetjes!!

 5. Miek
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Hey Serena!

  Ik heb net je blog en kanaal ontdekt en vind het heel leuk dat je zo gevarieerde onderwerpen bespreekt, ik kom zeker vaker een bezoekje brengen 😉

  De bbq lijkt mij ontzettend fijn om te winnen aangezien mijn mama binnen een paar weken jarig is en ze al stiekeme hints heeft gegeven dat een bbq wel nog ontbreekt in onze tuin. Ik zou er haar graag ééntje cadeau doen 🙂

  Groetjes!

 6. ikram
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Oeeeeeh zo leuk 🙂 Ik zag dat je hem ook voor dessert kunt gebruiken ÖÖ Whuuuuut?!! Handig dat je zowel kan grillen als soepje kan bereiden! Lekker 😀

  Ps. De foto’s zijn de bom 😉

 7. Marian
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Wat leuk dat je weer iemand blij mag maken! Mij lijkt het wel wat voor het zomerseizoen, lekker buiten genieten! Heerlijk Thais! Hij lijkt me heel veelzijdig en kan niet wachten om het uit te testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *