Geshopt + Giveaway | Makeup Revolution London

Goed nieuws, beautylovers! Makeup Revolution London is vanaf nu verkrijgbaar bij Trekpleister. Dit Britse, budgetvriendelijke merk heeft een luxueuze high end uitstraling, pigmentatie waar je U tegen zegt, maar hanteert zachte prijsjes. Hoe fijn! Prijzen variëren tussen €3,79 tot €11,99 en dat is dus zeer betaalbaar.


Om te vieren dat Makeup Revolution London sinds deze week bij Trekpleister te koop is krijg je nu zelfs 25% korting op ALLE producten. Hierdoor zijn de producten nóg betaalbaarder. Deze actie is geldig t/m 17 juni 2018, dus sla snel je slag. Je hebt nog een paar dagen de tijd!


Ik ben gisteren naar mijn dichtstbijzijnde Trekpleister filiaal gereden (in Nieuwegein) om een aantal prachtige producten met deze mooie korting te scoren. Benieuwd wat ik heb geshopt? Hieronder laat ik mijn aankopen graag aan jullie zien en zal ik ze meteen even kort reviewen en swatchen;

Eyeshadow Palette Reloaded Newtrals 2 – €4,99


Dit palette is mooi strak vormgegeven en heeft een doorzichtig deksel, zodat je in één oogopslag de kleuren kunt zien. Dat vind ik erg handig! Het palette is gemaakt van een stevige kunststof en bedrukt met een rosegold logo, wat het een moderne, chique uitstraling geeft.

Het palette bestaat uit maar liefst 15 kleuren in neutrale, warme terracotta-achtige tinten, afgewisseld met wat peachy en roze. Deze kleuren laten vooral lichte ogen extra opvallen, zoals grijs, groen, blauw en hazelnoot. Zelf heb ik bruine ogen, maar ik vind dat deze kleuren mijn ogen ook extra laten stralen. De oogschaduwkleuren hebben verschillende finishes, zoals mat, satin, shimmery en metallic.

Swatches;

I AM SHOOK! De pigmentatie is werkelijk MEGA intens. De kwaliteit is daarnaast erg mooi, helemaal niet krijtig of poederig; deze oogschaduwkleuren glijden juist lekker soepel en romig over de huid.

Blush Palette Golden Sugar – €6,99


Ook dit palette is mooi strak vormgegeven en heeft een handig doorzichtig deksel. De Blush Palettes bevatten maar liefst 8 kleuren blush. Het Golden Sugar palette bestaat uit overwegend bronze, gouden en rose gold tintjes in verschillende finishes. Zo bevat het een matte bronze kleur waarmee je ook goed kunt shapen en een aantal shimmery blushes die ook prachtig zijn als highlighter. Dit maakt het palette multifunctioneel en je kunt er lekker veel kanten mee op!

Swatches;

Ook van de blushes is de pigmentatie supermooi! De blushes verschillen onderling goed van kleur zodat je niet met ‘dubbele’ kleuren in een palette zit. Dat komt nog wel eens voor bij blush palettes, vind ik, maar hier is dat gelukkig niet het geval.

Revolution x Soph Eyeshadow Palette – €11,99


Dit palette is ontstaan door een samenwerking tussen Makeup Revolution en de YouTuber SophDoesNails. Het palette kwam vorig jaar uit, maar is nog steeds verkrijgbaar. GELUKKIG MAAR, want het is echt een beauty! Het palette wijkt af van de gebruikelijke verpakkingen met haar matte, peachy look. Wel zijn de logo’s en letters nog steeds metallic rosegold, wat het speels en chique tegelijk maakt. Love it!


Aan de binnenkant allereerst een grote spiegel (heel handig!) en maar liefst 24 kleuren oogschaduw. De kleuren variëren van zachte neutrals naar fellere tintjes tot donkere smokey kleuren. Hiermee kun je werkelijk alle kanten op; neutrale everyday looks, knallende kleurrijke looks en feestelijke avondlooks.

Swatches;

ZO INTENS! En wat een mooie kleurencombinaties heeft Soph gemaakt, wow! Ook deze kleuren zijn heerlijk romig en glijden soepel over de huid. Ik ben vooral positief verrast door de felle, vrolijke kleuren in dit palette. Ze combineren erg mooi met de neutrale kleurtjes en de manier waarop ze in het palette zitten geeft goede inspiratie voor creatieve looks.

Retro Luxe Lip Kits – €6,99 (per stuk)

Revolution heeft een aantal matte lip kits en één holographic lip kit in hun assortiment. Hoewel ik eigenlijk meer van de matte lipsticks ben kon ik de holographic variant niet laten liggen met een naam als Unicorn Dream, dat begrijp je!


Noble – 
Een prachtige nude tint met een vleugje bruin en een vleugje roze. Het doet me ergens denken aan Lolita van Kat von D, maar Noble is nog iets zachter/lichter van kleur. De pigmentatie is werkelijk super intens. Na zo’n 2 minuten is de matte lipstick compleet opgedroogd en heeft het inderdaad een hele matte finish. De lipliner in EXACT dezelfde kleur kan gebruikt worden om de lipcontouren iets voller te laten lijken door te overlinen. De textuur is niet uitdrogend en voelt eigenlijk best comfortabel aan op de lippen. Qua houdbaarheid zou ik zeggen dat het zo’n 6 uur mooi op de lippen blijft zitten.


Unicorn Dream – 
Deze gloss is sheer en zachtroze, met minuscule deeltjes in koper en lila. Magical! De bijbehorende lipliner is lila van kleur en zou ik er persoonlijk zelf niet mee combineren, maar gebruik je hem wel dan krijg je inderdaad een sprookjesachtig unicorn effect.

De Unicorn Dream gloss is erg mooi om zo op zichzelf te gebruiken, maar staat ook supermooi wanneer je het over een (matte) lipstick aanbrengt. Het maakt de kleur eronder nét even iets spannender en interessanter.

Liquid Highlighter Dragon’s Blood – €6,99


Ik begin vloeibare highlighter steeds meer te waarderen! Eerst vond ik het maar lastig doseren, maar het is eigenlijk heel makkelijk in gebruik door een klein beetje aan te brengen op je beautyblender en dit over je gezicht te deppen. Het druppelpipetje maakt het doseren trouwens nóg makkelijker.


Dragon’s Blood is een wat fellere, koper-roze tint met lila en fuchsia shimmers. Op de huid verandert de kleur een beetje naar zachtroze-lila, heel mooi! Echt een interessante kleur highlighter die niet zo standaard is als de meeste kleuren (bronze, goud, champagne). De pigmentatie is erg mooi en de finish is subtiel metallic met een goed aanwezige, glinsterende shimmer.

Conceal & Define full coverage concealer – €4,99


Bij de woorden ‘full coverage’ word ik meteen enthousiast en zeker in combinatie met het woord concealer. Foundation mag wat mij betreft best natuurlijk ogen, maar die pigmentvlekjes en donkere kringen onder mijn ogen wil ik graag zo goed mogelijk wegwerken met een goed dekkende concealer. Revolution heeft best veel kleuren concealer in haar assortiment, dus voor de meeste mensen is er zeker wat wils! Ik koos voor de kleur C8.


De pigmentatie is SUPER intens, wow! De formule is lekker creamy, maar verdeelt toch vrij soepel en vloeibaar over de huid. De kleur C8 is medium getint en heeft een neutrale ondertoon. De applicator is trouwens lekker groot, zo kun je gemakkelijk grote delen van je gezicht bedekken met één veeg.

Pro Fix Oil Control Fixing Spray – €5,99


Mijn huid, en dan met name mijn neusvleugels, beginnen zo tegen het begin van de middag behoorlijk te shinen. Ik was dus heel benieuwd naar deze spray en of het mijn glanzende neusje in controle zou kunnen houden. Ik heb de spray nog niet geprobeerd dus een antwoord houden jullie nog van mij tegoed.

De Oil Control Fixing spray bevat 100 ml aan matterende fixing spray. De geur van de spray is hemels lekker! Lekker zoetig, zoals marsepein of kersen.De verfrissende nevel is overigens niet heel fijntjes, dus je gezicht wordt vrij ‘nat’ tijdens het sprayen. Je hebt dus niet veel nodig en moet de spray goed op afstand houden.

Giveaway


Om te vieren dat Trekpleister het merk Makeup Revolution verkoopt mag ik via Instagram 5 make-up pakketjes (met de bovenstaande producten) weggeven aan mijn volgers! Doe snel mee via deze link. Als je geen Instagram hebt mag je natuurlijk ook meedoen door onder deze blogpost een comment te posten. Meedoen kan t/m 17 juni 2018. Good luck!

Prijs & verkrijgbaarheid


Makeup Revolution London is verkrijgbaar bij ruim 120 winkels en online via de webshop van Trekpleister. Prijzen variëren tussen €3,79 tot €11,99 per stuk. Sla snel je slag! Want t/m 17 juni krijg je maar liefst 25% korting op het GEHELE assortiment. 

Hebben jullie al wel eens iets van Makeup Revolution London geprobeerd? En zo ja, wat zijn jouw aanraders?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

129 Reacties

 1. Natascha
  30 juni 2018 / zaterdag, 30 juni 2018

  Ik heb van de week het Sophie pallet gekocht, vond jou swatches zo mooi! Alleen nu vind ik hem best tegen vallen. Ik vind de kleuren helemaal niet zo intens als op jou foto’S en de kleuren mengen heel snel door elkaar heen op mijn oogleden. Erg jammer dus?

 2. 25 juni 2018 / maandag, 25 juni 2018

  Ik heb de highlighter in ‘champagne’ en die is ook zo ontzettend mooi, hij blijft ook heel erg goed zitten 🙂 Het blush palette ook trouwens. Plaatjes!

 3. Denise
  22 juni 2018 / vrijdag, 22 juni 2018

  De producten zien er heel mooi uit!
  Heb de producten nog niet zien liggen maar lijken me zeker interessant!

  X

 4. Nathalie
  21 juni 2018 / donderdag, 21 juni 2018

  Super mooie producten, en dat voor die prijs!!
  Ik heb geen Instagram, dus ik doe via hier heel graag mee aan de winactie!

 5. Naomi
  18 juni 2018 / maandag, 18 juni 2018

  Wat een mooie producten! Moet ik zeker eens gaan proberen! Ook doe ik graag mee met de winactie!

 6. Sanne Minke
  18 juni 2018 / maandag, 18 juni 2018

  Doe graag mee met de win-actie. Top swatches en die blushes…helemaal verliefd! 🙂

 7. 18 juni 2018 / maandag, 18 juni 2018

  Ik vind dit zo’n fijn merk! Heel betaalbaar én mooie producten, ideaal!

 8. Sofie
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik doe graag mee met de win actie 🙂

 9. Priscilla
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Yes Yes Yes!! Ik doe mee!!! Zoooo verliefd op deze producten, ik wil ze echt heel graag uitproberen!

 10. San
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Hele mooie producten, ik doe mee!

 11. Gea Jager
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  erg leuk ik doe graag mee voor deze leuke kleuren

 12. kempenaers anita
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje, meegedaan via instagram

 13. Danielle
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik ben nog heel erg zoekende wat de juiste kleur voor mijn ogen is. Ik zoek het in de warme kleuren. Ik hoop hiermee mijn ogen sprekender te maken. Ik wil er graag representatief uit zien op mijn werk.

 14. Marit
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Verassend dat jij de concealer wel goed gepigmenteerd vindt. Zelf als ik deze heb genoemd en heb afgepoederd, zie ik na een paar uur al weer mijn roze gloed doorkomen. (Ik gebruik namelijk geen foundation). Het kan ook aan mijn poeder liggen natuurlijk 😉
  Verder zien de oogschaduw paletten en wel super mooi uit!

 15. Debbie
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Wat een leuke win actie, helaas geen instagram! Dus bij deze een berichtje! Hoop deze mooie set te winnen zou een leuk vooruitzicht zijn!

 16. 17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik volg je op Instagram!! En vergroot mijn kans graag via FB, geweldige producten ?

 17. Marlies
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik ben vooral heel benieuwd hoe dit op een getinte huid eruit zal gaan zien! Doe graag mee 🙂

 18. Anneliese de Waal
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Meegedaan via instagram.

  Groetjes Anneliese de Waal

 19. Lion
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Wauw, wat mooi! Ik heb geen instagram dus via deze weg doe ik graag mee!

 20. Mieke
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik heb meegedaan via instagram en na het lezen van deze blogpost ben ik heel benieuwd naar de liquid highlighter en de concealer!

 21. anja
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  erg leuke actie ik doe graag mee

 22. Michael Noo
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Make up heeft ze nooit genoeg :). Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient.

 23. Marieka waalwijk
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  WoW gaaf zeg,ik doe graag mee

 24. Clau-dya
  17 juni 2018 / zondag, 17 juni 2018

  Ik ken het merk wel, maar nog nooit eerder mee in aanraking gekomen. Wel heel benieuwd naar deze mooie producten en kleurtjes om mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *