Florida Beauty Wish List

Begin september zouden Angel en ik naar Florida vliegen, waar we een week vakantie zouden vieren. Op de planning stond een roadtrip van Orlando naar Miami. Helaas heeft orkaan Dorian daar een stokje voor gestoken, maar gelukkig konden we onze vliegreis kosteloos een week opschuiven.

Mijn hart is bij de Bahama’s, waar Dorian hele wijken met woonhuizen heeft verwoest en talloze levens heeft genomen. Een indrukwekkend en tegelijkertijd verschrikkelijk natuurfenomeen. Gelukkig heeft de orkaan Florida met rust gelaten. En dat zeg ik niet omdat ik anders niet op vakantie had gekund, maar omdat het daar nóg dichter is bevolkt en wie weet wat de orkaan daar voor schade zou hebben aangericht…


Hoe dan ook, ik heb al een tijdje mijn Beauty Wish List klaar staan. Het voelt een beetje gek om van zo’n heftig onderwerp ineens een sprong te maken naar zoiets oppervlakkigs als een wish list, maar ik weet anders ook niet wat ik verder nog kan zeggen behalve dat ik het verschrikkelijk vind wat er op de Bahama’s heeft plaatsgevonden.

Ik weet dat jullie het altijd leuk vinden om mijn Wish Lists te zien en het samenstellen van deze lijst was voor mij een leuke afleiding (in elk geval beter dan om de 10 minuten checken of orkaan Dorian inmiddels van koers is veranderd), dus HERE YOU GO! Pas op, hij is dit keer erg lang, langer dan normaal, en de meeste producten zijn niet gemakkelijk te bestellen als je in Nederland woont.

Herbivore – Lapis Oil


Ik heb altijd al iets van Herbivore willen proberen omdat ik de producten er – laten we eerlijk wezen – werkelijk prachtig uit vind zien. Ik zie het wel eens voorbij komen op Instagram en daar werd ik super hebberig van! Nu is Herbivore niet de goedkoopste, dus ik vroeg op Stories of het merk écht de moeite waard was. An van The Beau Parlour antwoordde dat ik hun Lapis Oil zeker moest aanschaffen, omdat ze het de beste face oil vind voor de vettere huid. An en ik hebben min of meer hetzelfde huidtype, dus ik werd meteen enthousiast!

Herbivore heeft naast de full size flacon ook kleinere flacons van 8 ml (GBP 22) en dat is heel weinig, maar je gebruikt per keer slechts 3 druppels dus ik denk dat je er best nog een tijdje mee vooruit kunt. In elk geval lang genoeg om een oordeel te vellen. Online te koop via Cultbeauty, maar het lijkt me juist zo leuk om Herbivore gewoon in de winkel te kopen!

Glow Recipe – Avocado Melt Retinol Sleeping Mask

Ook Glow Beauty is ‘gewoon’ te bestellen via Cultbeauty, alleen hebben ze daar nog niet Glow Beauty’s nieuwste producten toegevoegd: de Avocado Melt Retinol Sleeping Mask ($49) en Avocado Sleeping Eye Mask ($42). Die moet ik dus in Amerika scoren! Ik ben zeer te spreken over hun Watermelon Sleeping Mask, dus ben dan ook erg benieuwd naar deze variant met avocado.

Path McGrath Labs – Skin Fetish Foundation

Pat McGrath is een MAKE UP GENIUS, ze is werkelijk de allerbeste make up artist ter wereld. Toen ik hoorde dat ze een eigen make-up product op de markt ging brengen was ik (en de rest van de wereld) super enthousiast en het product (Gold 001) was dan ook binnen no-time uitverkocht. Maanden later kwam ze met de rest van haar beautylijn waaronder eerst lipsticks, daarna oogschaduw, en nu ook: foundation! Skin Fetish heet het, en voor een foundation is het behoorlijk aan de prijs, bijna 70 dollar. Hier ga ik natuurlijk eerst een sample van vragen bij Sephora om te zien of het geschikt is voor mijn huid.

Volgens Debbie Zwiers – die de foundation laatst in New York had getest – is Skin Fetish juist wel fijn voor een gemengde huid. Voor haar droge huid vond ze ’em namelijk wat aan de droge kant. Dus, ik heb goede hoop. Nu ook nog hopen op een perfecte kleurmatch! Ook ben ik erg benieuwd naar haar Lip Fetish lipsticks, waar veel lovende kritieken op komen. Ze zijn, net zoals haar hele lijn, behoorlijk aan de prijs, dus ik ga gewoon lekker swatchen en dan zien we wel of ik verliefd word op een kleurtje!

Tatcha – skincare set

Tatcha is een Amerikaans skincaremerk dat deels wordt ontwikkeld in Japan, en wat eigenlijk alleen in Amerika, Canada en een paar Aziatische landen te koop is. Er is geen enkel Europees land of Europese webshop dat Tatcha verkoopt, en dat maakt me dus nóg nieuwsgieriger naar dit merk. Van An (The Beau Parlour) kreeg ik een paar jaar geleden de cleansing oil cadeau en die is super nice, dus ben erg benieuwd naar hun andere producten.

Nu moet ik zeggen dat ik een klein beetje mijn twijfels heb: ziet het er niet vooral heel mooi uit? Want al hun crèmes zitten in potjes. Dus hoe werkzaam zijn hun stoffen? Ik ben nogal een sucker voor mooie verpakkingen, dus ik wil niet te veel in de verleiding komen. Ik ga dus even goed de ingrediëntenlijst bestuderen en misschien wat samples vragen. En omdat Tatcha niet goedkoop is, denk ik dat áls ik overga op aanschaf een kit koop met luxe miniaturen. Die zijn altijd handig voor op reis en ideaal om te kijken of een product écht iets voor me is.

Caudalie – Beauty Elixir

Ik heb zoveel goede dingen gehoord over het Franse merk Caudalie, maar heb nog nooit iets geprobeerd. Ook dit merk is ‘gewoon’ te bestellen via LookFantastic.nl, dus wie weet bestel ik dit gewoon al voor onze trip naar Florida, haha! Ik zag een flesje van 30 ml dus die is ideaal voor op reis. Bovendien kost ‘ie slechts €9,95 (want er is nu 25% korting op Caudalie), dus dat is een mooie deal!

Hoe dan ook, hun Beauty Elixir is één van hun best sellers en schijnt legendarisch goed te zijn, een must onder de visagisten. Ik zie normaal niet zo het nut in van gezichtssprays (tenzij het 40 graden is en ik wil afkoelen), maar deze schijnt écht iets te doen voor je huid. Ook blijft je make-up er langer en mooier van zitten, en dat kan ik wel gebruiken met 33 graden onder de Floridiaanse zon. Ben alvast heel benieuwd!

Glossier – Milky Oil

Ook Glossier is zo’n merk waar je als Nederlander maar moeilijk aan kan komen. En dat is dus echt de truc denk ik, want zo maak je een merk heel gewild. Want HEEL eerlijk, Glossier heeft me nog niet van mijn sokken geblazen hoor. Toch MOET ik er iets van hebben. Het oefent een bepaalde aantrekkingskracht op me uit! Zal de supermooie verpakking wel zijn. Hoe dan ook, geen grote Glossier waslijst verder, ik hoef maar één product te proberen en dat is de Milky Oil ($12). Ik lees goede verhalen over de Milky Jelly Cleanser, maar ik gebruik waterproof make-up, dus de Milky Oil is de slimmere keuze. Wat ik ga doen is een bestelling plaatsen en deze naar mijn hotel laten sturen.

Glossier – Hoodie

Sinds een paar maanden heeft Glossier ook Glossiwear gelanceerd, hoe leuk is dit?! Tja, niets bijzonders eigenlijk, een zachtroze trui met het logo in het wit, maar die aantrekkingskracht… waar komt dat toch vandaan joh? Ik MOET deze hoodie gewoon hebben. Als het goed is wordt de trui in september gelanceerd, dus ik hoop dat ik qua timing precies op het juiste moment in Florida ben. De vorige Glossiwear items waren namelijk binnen no-time uitverkocht dus dat wordt refreshen achter mijn telefoontje in een koffietentje met WiFi, gaan jullie voor me duimen? Prijs is trouwens $45.00

Drunk Elephant – Sukari Baby Facial

Ook Drunk Elephant is ‘gewoon’ te koop via Cultbeauty…. maar NIET de Sukari Babyfacial. Door het hoge gehalte aan AHA/BHA mag dit product niet over de toonbank worden verkocht in Europa. Dus ja, dan maar inslaan in Amerika, waar de cosmeticaregels een stuk minder streng zijn. En dan meesmokkelen naar Nederland, HA! Ik lees alleen maar lovende kritieken over Sukari Babyfacial dus ben zó benieuwd wat het zal gaan doen voor mijn huid. Kan niet wachten! Damn, ik zie nu wel dat ‘ie $80.00 kost – das behoorlijk wat! Ik vraag wel eerst een sample 🙂

Zitsticka – Killa Kit


Dit zag ik ook wel eens voorbij komen op Instagram en het triggerde me meteen, dit moet ik echt hebben. Het zijn namelijk niet zomaar puisten patches (patches met een hoge concentratie aan werkzame stoffen die je puist met een paar dagen laten verdwijnen), maar patches met MICRO NEEDLES. Deze mini naaldjes injecteren de werkzame stoffen direct op de plek in je huid waar ze moeten zijn, waardoor ze hun werking nog beter (en vooral ook sneller) kunnen uitvoeren.

Ik heb reviews gelezen van mensen die hun (onderhuidse) puisten met 1, maximaal 2 dagen alweer kwijt zijn. Ideaal! En altijd handig om in mijn badkamerlaatje te bewaren, als SOS noodoplossing. Je weet maar nooit wanneer er zo’n gemeen kreng zijn kop opsteekt. Altijd op de verkeerde momenten, dus dan is zo’n patch echt een uitkomst! Voor een doosje met 8 patches betaal je €30,95 – so it ain’t cheap. Toch ga ik ’em halen, want ben geen andere pimple patches met micro needles tegengekomen, wat dat betreft zijn ze hier heel uniek in.

Drugstore Beauty

De bovenstaande items zijn wat luxere producten die voornamelijk bij Sephora te koop zijn, maar hieronder heb ik een lijstje van beautyproducten die je bij Target kunt kopen. Deze merken zijn wellicht wat onbekender, maar hebben veel fijnere prijsjes en krijgen – als de reviews op target.com tenminste legit zijn – ook nog eens zeer lovende reviews.

Yuni – Yunicorn Jelly Face Mask Cleanser

Tja, dit hoef ik niet uit te leggen. I mean… LOOK AT IT! Een jelly masker met superveel mooier shimmers die ook nog eens dienst doet als facial cleanser, hello!? Yuni is een ‘groen’ merk, dus dit product is vegan, cruelty free en bevat geen parfum en SLS/SLES en conserveringsmiddelen en dergelijke. Ben echt HEEL benieuwd. Het schijnt wel meer een cleanser dan een masker te zijn, en ook redelijk vettig, maar met mijn waterproof mascara is dat alleen maar fijn. Prijs $20.

Doll Face Clarify Tonic

Toegegeven, ik werd gelokt door deze pretty roze verpakking, maar na wat research blijkt Doll Face een daadwerkelijk goed merk te zijn dat gebruik maakt van actieve ingrediënten. Deze tonic bestaat uit AHA’tjes en zorgt voor een hele mooie glow. Ook bevat het een klein percentage willowbark extract, een natuurlijk ingrediënt rijk aan salicylzuur, wat weer goed is voor een onzuivere huid. Het klinkt in elk geval veelbelovend, dus ik ga deze tonic eens besnuffelen in de winkel en de rest van de ingrediëntenlijst een dubbelcheck geven. Hij kost trouwens $15.99.

Versed skincare


Nou, dit ziet er toch uit om op te eten? Leuke, kleurrijke pasteltintjes met een strakke vormgeving, ik houd er van. En de producten van Versed krijgen zeer goede reviews. Dit merk is ook ‘clean’ dus dat betekent vegan, cruelty free en vrij van parfum, parabenen, sulfaten en kleurstoffen. Ben vooral benieuwd naar hun Vacation Eyes brightening eye gel ($17.99), die vermoeide ogen meteen een goede opkikker zou moeten geven, en naar The Shortcut Overnight Facial Peel (de mini kost $9.99). Deze peel bevat vitamine E, melkzuur en glyzolcuur en geeft je huid een goede peeling (maar ook een hydratatie boost!) tijdens je slaap, zodat je wakker wordt met een zijdezacht babyhuidje. Klinkt goed, toch? Zou het net zo goed werken als de Sukari Babyfacial? Of Good Genes van Sunday Riley? We gaan het meemaken.

Method x Minted

Zoals jullie wellicht weten ben ik groot fan van method, een groen schoonmaakmiddelmerk. Elk jaar gaat dit merk een leuke samenwerking aan met een designer waardoor de producten tijdelijk met een superleukjasje verkrijgbaar zullen zijn. Die staan dan EXTRA leuk op je aanrecht. In Amerika is men met een andere designer in zee gegaan dan hier in Europa, namelijk met Minted. Dat betekent weer hele andere limited edition jasjes! En ja, afwasmiddel en handzeep kun je nooit genoeg hebben, toch? Dus Sereentje neemt zeker een paar flessies mee terug naar Hollandia!

Pacifica Pineapple Cleanse Oil Slaying Face Wash

Mijn hemel, hoeveel face washes kun je hebben? Ik heb er nu 2 in gebruik (deze en de Blueberry Cleanser van Glow Recipe), maar toen ik deze tegenkwam tijdens mijn Target speurtocht werd ik zo benieuwd! Allereerst, hoe leuk en vrolijk is deze kleurrijke verpakking? En ten tweede krijgt deze cleanser HELE goede reviews. Pacifica is ook een clean merk (vegan, cruelty free, vrij van parabenen, ftalaten en sulfaten) en maakt gebruik van biologische ingrediënten. Het is een milde cleanser die ananas- en papaya extracten bevat (AHA’s), die dode huidcellen losweken en wegwassen met als resultaat een zacht en superschoon huidje. Wow! Een tube kost $9.99 dus voor die prijs wil ik het zeker proberen. Wie weet word dit wel mijn nieuwe favoriet. Zo ‘op papier’ klinkt hij in elk geval megagoed.

Kristin Ess Dry Finish Working Texture Spray

Ik ben echt een sucker voor texture sprays, dus ik heb gekeken welke de beste reviews kreeg en dat is deze. Het geeft lekker veel volume aan je haren zonder dat het te stug of te plakkerig wordt. Het maakt je haren niet hard en crunchy, dus je kunt gedurende de dag met een gerust hart bij sprayen. Een fles kost $14 en dat is stukken goedkoper dan de Bumble & Bumble Dryspun finish spray of de texture spray van Oribe of Ouai die ik nu gebruik, dus ik ga duimen dat dit een perfecte dupe is. Het enige minpuntje schijnt de sterke geur te zijn, daar ben ik wel benieuwd naar! Op zich vind ik het wel lekker dat haarproducten lekker ruiken, alsof je net van de kapper vandaan komt, maar dan moet de geur me natuurlijk wel aanstaan!

SGX NYC The Do-It-All 3-in-1 Dry Texture Spray

Deze fles is nóg goedkoper, namelijk $6.99, en schijnt ook erg goed te zijn. Het schijnt wel meer als een texturizing spray te werken dan als een droogshampoo, maar daar wilde ik hem toch ook in eerste instantie voor kopen. Ja en voor die prijs… hoef ik het niet te laten! Ben heel benieuwd.

bliss What a Melon De-Stressing Overnight Face Mask


Dit schijnt een hele goede dupe te zijn van de Glow Recipe Watermelon Sleeping Mask met zeer goede reviews. Dit slaapmasker is echter slechts $12.99 en dat is 1/4 van de prijs in vergelijking met Glow Recipe! Mensen zijn hier zeer over te spreken, krijgen er een glowy en gehydrateerde huid van, en ook de geur schijnt lekker zoet en watermeloenachtig te zijn. Ben heel benieuwd of het inderdaad een goede dupe is, moet dat gewoon zelf even testen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Beauty Wish List te zien voor onze Florida trip. Ben zelf heel benieuwd waarmee ik uiteindelijk thuis kom (natuurlijk zal ik een shoplog video opnemen!), want sommige dingen vallen in het echt toch een beetje tegen, en vaak kom je ook genoeg andere producten tegen in de winkels zelf die je gewoonweg niet kunt weerstaan. Mochten jullie nog tips voor me hebben wat betreft beautyproducten, let me know!

Naar welke producten uit mijn Wish List ben je zelf het meest nieuwsgierig? Laat het me weten in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. Eva
  6 oktober 2019 / zondag, 6 oktober 2019

  A’pieu heeft ook micro needle spot patches. Ik heb ze geprobeerd, maar had niet de indruk dat ze echt zoveel meer doen dan gewone patches.

 2. Linda
  30 september 2019 / maandag, 30 september 2019

  Lieve Serena, ik denk dat je geen idee hebt hoe veel meiden jouw blog dagelijks checken. Laat ze toch niet lijden en stop er gewoon mee als je het allemaal niet meer aankunt.

  No hard feelings, just saying.
  Liefs Linda

  • Serena
   Auteur
   30 september 2019 / maandag, 30 september 2019

   hi Linda,
   dat heb ik wel hoor, want ik kan mijn statistieken prima inzien! 😉
   Een paar artikelen terug heb ik aangegeven dat ik geen beloftes doe wat betreft blogposts, en dat ALS er een nieuwe blogpost online staat, ik dat laat weten via Instagram.

   Hier kun je alles nog eens even nalezen: https://www.beautylab.nl/persoonlijke-update-2/

   Geen reden dus om het blogbijltje erbij neer te gooien, want blogposts zullen er nog steeds verschijnen, alleen voorlopig niet met een vast schema.

 3. 26 september 2019 / donderdag, 26 september 2019

  Hé, heeft iemand van jullie dit olijfproduct gebruikt olijf creme natuurlijke ?

 4. Anne
  23 september 2019 / maandag, 23 september 2019

  Even off topic,want het is uiteraard verschrikkelijk wat er is gebeurd!
  Maar waar ben je?
  Het gaat al een tijdje minder soepel met artikelen plaatsen en geloof me hier heb ik begrip voor omdat ik weet hoe het is niet altijd even lekker in me vel te zitten.
  Ik lees al jaren trouw alle dingen die je online zet. Zo mis ik Angel haar verhalen enorm want die waren pats boem best wel opeens opgehouden, en nu al maanden tot een + half jaar dat het hier ook steeds minder en minder wordt? Je bent me natuurlijk geen verantwoording schuldig of uitleg, wel wil ik kwijt dat ik dit erg jammer vindt en het vertrouwen en plezier dat ik hier altijd kon vinden met rap tempo achteruit gaat en misschien zelfs stiekem al wel kwijt ben :(. Dit vindt ik oprecht heel erg jammer!

  Groetjes en een fijne week!

 5. Céline
  22 september 2019 / zondag, 22 september 2019

  Laat die mooie blog toch geen stille dood sterven meis, watskebeurt?

 6. 20 september 2019 / vrijdag, 20 september 2019

  Wat een inspirerende wishlist! De meeste producten kende ik nog niet :D. De productn van Versed skincare zien er inderdaad heel cute uit. Die kleurtjes!! En zo’n avocado slaapmasker lijkt me echt goddelijk 😀

 7. Evelien
  19 september 2019 / donderdag, 19 september 2019

  Ik ben benieuwd naar je reviews! Vooral die van de pimple patches. En Tatcha ook wel. Weet toevallig dat Jeffree Star er echt fan van is & die heeft wel een sterke mening over t algemeen.

 8. Sarah
  14 september 2019 / zaterdag, 14 september 2019

  Je artikel is niet eens te lezen door de advertentie. Ik klik 100x op het kruisje maar het blijft in beeld. Kan je dit niet op een andere manier doen? Snap dat je geld moet verdienen maar zo valt er niks te lezen.

 9. Myrte
  14 september 2019 / zaterdag, 14 september 2019

  Die patches met micro needles lijken mij interessant, heb in het verleden vaak last gehad van onderhuidse puisten die een week lang bleven zitten.. veel producten van je lijst kan je inderdaad bestellen op sites als lookfantastic, cultbeauty en feelunique (allemaal uk). Op Facebook zit ik zelf in een groep waar we samen bestellen vanuit de VS waaronder Tatcha 🙂
  Ik moet zelf wel zeggen dat ik eerst wel 5 crèmes op mij huid smeerde en nu alleen rozenwater. Me huid heeft lang niet zo puistvrij uitgezien!
  Tip trouwens: bovenstaande websites brengen dit jaar allemaal adventskalenders uit met leuke producten om te proberen. In Engeland zijn adventkalenders veel populairder dan hier.

 10. 10 september 2019 / dinsdag, 10 september 2019

  Lieve Serena. Het lijken me hele fijne producten! Alleen nu ff een hele BRANDENDE vraag.
  Wanneer krijgen wij nou te horen wat het geslacht wordt van jullie baby? I have to know! 😉

  • Diana
   13 september 2019 / vrijdag, 13 september 2019

   Haha wil je dat echt zo graag weten? Vind het juist wel leuk dat Serena en George het voor zichzelf houden!

   • Sharon
    14 september 2019 / zaterdag, 14 september 2019

    Ja super graag haha! Ik dacht dat ik begrepen had dat ze ging onthullen wat het geslacht was. Maar we moeten nog ff geduld hebben! Ik denk zelf dat ze een meisje krijgen 🙂

 11. 10 september 2019 / dinsdag, 10 september 2019

  Wat een heerlijk lijstje met producten!

 12. 9 september 2019 / maandag, 9 september 2019

  Leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar de avocado sleeping mask!

 13. Julie
  8 september 2019 / zondag, 8 september 2019

  ohhh ik ben gek op Caudalie, hier ook prima te bestellen via hun eigen webshop. daar krijg je heel veel gratis samples en spaar je snel voor gratis fullsize producten. en de verpakking is echt een feestje! in Frankrijk sta ik te kwijlen bij de winkels waar het ligt, maar de webshop is een goed alternatief gelukkig. voor mijn huid werkt het goed, ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt! de beauty elixir is heerlijk, maar ook de andere producten vind ik fijn.

 14. Jenny
  8 september 2019 / zondag, 8 september 2019

  Wayne Goss is ook helemaal weg van Drunk Elephant.
  Het klinkt me allemaal wel goed in de oren, maar heb niet de wil om dat dan steeds ergens te moeten bestellen ??

 15. Sabrina
  8 september 2019 / zondag, 8 september 2019

  Have fun! Kan me wel voor mijn kop slaan dat ik geen Fenty heb gekocht 🙁
  Xx

 16. 7 september 2019 / zaterdag, 7 september 2019

  Super tof om dit te lezen! Ik heb de Glossier Milky-Oil en vind hem heel erg fijn (maar eerlijk gezegd niet heel bijzonder). Ik ben meer fan van de Glossier Solution, fantastisch product! Ik ga zelf eind deze maand ook weer naar Amerika en hou jouw shoplijstje even in mijn hoofd als ik de Sephora of Ulta tegenkom!

 17. Sandra G.
  7 september 2019 / zaterdag, 7 september 2019

  Die needle pimple patches! Want! Ik heb ook altijd van die onderhuidse krengen en níks helpt! Laat me weten als je ze hebt, hoe je het dan ervaren hebt. Ben zeer benieuwd.

 18. Daphne
  7 september 2019 / zaterdag, 7 september 2019

  Leuk deze wish list met voor mij onbekende producten en merken, ben benieuwd waarmee je uiteindelijk thuis komt (en wat het voor je doet natuurlijk). Ben zelf ook net in de VS geweest en heb voornamelijk make-up gekocht van merken dit hier niet te verkrijgen zijn. Veel plezier in Florida!

 19. Mieke
  7 september 2019 / zaterdag, 7 september 2019

  Vreselijk toch die natuurrampen.. Ik kan me niet voorstellen hoe bang de mensen daar geweest zijn.
  Wat een toffe items staan er op je lijst! Ik heb de Milky Jelly cleanser van Glossier en ik vind hem niet speciaal. Wel fijn, maar inderdaad niet sterk genoeg voor waterproof mascara.
  Ik ben nu al benieuwd naar je shoplog ?? (en naar je stories op IG!!)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *