Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hyaluronzuur in skincare. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en sterk waterbindend; één molecuul kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Wanneer hyaluronzuur wordt geknipt in kleine stukjes kan het echter ook via skincare in onze diepere huidlagen worden gebracht. En dat is goed nieuws, want het is bewezen dat hyaluronzuur de huid hydrateert, de huidelasticiteit verbetert en rimpels en fijne lijntjes vermindert.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht


Ik ben dol op skincare met hyaluronzuur en vooral over de Hyaluron-Filler lijn van Eucerin ben ik goed te spreken. Ik heb deze lijn vorig jaar uitgebreid getest (lees mijn review hier) en kwam tot de conclusie dat dit heerlijk spul is dat gewoon écht werkt. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik hoorde dat deze lijn is uitgebreid met een Nacht Peeling & Serum. Eucerin combineert hiermee THE BEST OF BOTH WORLDS! Aan de ene kant een peeling en aan de andere kant een hydraterend anti-aging serum.

Ik kan niet wachten om te beginnen met testen en ik heb daarbij ook jullie hulp nodig, want van Eucerin mag ik 5 testpersonen selecteren die samen met mij mee gaan testen. Gezellâg! Maar laat ik jullie eerst inhoudelijk wat meer over de Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht vertellen.

Het proces van huidveroudering


Hyaluronzuur komt met name voor in onze huid; zo’n 50% van al het hyaluronzuur dat ons lichaam bevat bevindt zich in de ruimte tussen collageen en elastine, in het bindweefsel. Hyaluronzuur is een lobbige, jellyachtige substantie die onze huid veerkrachtig, zacht en soepel houdt. Of nou ja, voor enige tijd. Wanneer je ouder wordt produceert het lichaam namelijk steeds minder hyaluronzuur, wat leidt tot een drogere, minder veerkrachtige huid met fijne lijntjes en rimpels.

Ook vertraagt het celvernieuwingsproces van onze huid wanneer je ouder wordt. Dode huidcellen worden niet effectief afgestoten, waardoor je huid er wat doffer uit begint te zien en ruwer aanvoelt. En als je net zoals ik nog steeds last hebt van onzuiverheden, verstoppen de dode huidcellen je poriën en krijg je dus nog meer onzuiverheden. Hyperpigmentatie vervaagt daarbij minder snel en poriën worden zichtbaarder.

Hoe helpt de Peeling & Serum Nacht hierbij?


Dit product bestaat uit twee delen; een serum en een peeling. Het linkerdeel (parelmoer wit) is de peeling, die zorgt dat het celvernieuwingsproces weer wordt versneld. Het rechterdeel (doorzichtig) is het serum met hyaluronzuur en saponine, en heeft dus een anti-aging werking.

De peeling bevat een nieuw AHA-complex bestaande uit actieve exfoliërende ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur en gluconolacton. Deze peeling ingrediënten verwijderen op zeer milde maar effectieve wijze dode huidcellen, waardoor je huid er meteen na gebruik gladder en helderder uit zal zien. Bij langer gebruik belooft het ook hyperpigmentatie te vervagen en het is ook fantastisch wanneer je – ja, zelfs na je dertigste – nog steeds last hebt van onzuiverheden. Het verfijnt de huidstructuur, oftewel het maakt je huid lekker glad en zacht en laat het bovendien prachtig stralen.


Het serum bevat hyaluronzuur in twee groottes; 2000 kDa en 52 kDa (kDa staat voor kilo Dalton, dit is de eenheid die wordt gebruikt om atoommassa’s mee aan te duiden).

Op basis van de grootte in kDa is hyaluronzuur onder te verdelen in 5 groepen;
+ High Molecular Weight (HMW) = 1000 – 2000 kDa
+ Low Molecular Weight (LMW) = 800 – 1000  kDA
+ Extra Low Molecular Weight (ELMW) = 80 – 100 kDa
+ Super Low Molecular Weight (SLMW) = < 50 kDa
+ Ultra Low Molecular Weight (ULMW) = < 6 kDa

Hyaluronzuur van 2000 kDa is te groot om door de huid heen te dringen en vormt daarom een barrière aan de oppervlakte van onze huid. Hier zorgt het ervoor dat er niet te veel vocht uit de huid verdampt. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat rimpels en fijne lijntjes optisch (en dus tijdelijk) vervagen. Hyaluronzuur met een Laag Moleculair Gewicht (LMW) is echter een stuk kleiner en hierdoor wél in staat om door te dringen tot in de diepere huidlagen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hyaluronzuur met een grootte van 52 kDa verreweg het meest effectief als anti-aging ingrediënt is.

Naast hyaluronzuur bevat de Hyaluron-Filler lijn ook het actieve ingrediënt Glycine Saponine (aangeduid in de ingrediëntenlijst met Glycine Soja Germ Extract). Glycine Saponine is een van nature afkomstig extract van de sojaboon. Dit ingrediënt heeft de belangrijke eigenschap om de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren in de diepere huidlagen.

Op deze manier werkt de Hyaluron-Filler van Eucerin vanaf twee kanten: van buitenaf wordt er synthetisch hyaluronzuur naar de diepere huidlagen vervoerd en tegelijkertijd zet saponine de huid ook zelf aan het werk door de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren.

Eerste indruk


De verpakking is mooi, clean en modern. De luchtdichte pompflacon bevat 15 ml van zowel de peeling als het serum (dus 30 ml in totaal), en met één druk op de knop komen beide substanties tegelijkertijd uit de flacon. Op deze manier worden ze ‘vers’ gecombineerd voordat ze op de huid worden aangebracht.

Ik vroeg me af waarom beide producten zich in aparte compartimenten bevinden en de simpele reden is een verschil in pH. De peeling moet een lagere pH hebben dan het serum om een goede, effectieve werking te hebben en door ze apart te bewaren wordt de werkzaamheid van de actieve stoffen zo optimaal mogelijk bewaard.

De textuur van de Peeling & Serum Nacht bestaat uit twee delen; aan de ene kant een parelmoerkleurige peeling met een crème-achtige textuur. Aan de andere kant een transparant serum met een verfrissende, lichtgewicht gel-textuur.

Gecombineerd verdeelt het heerlijk soepel over de huid en trekt het ook nog eens snel in. De gecombineerde textuur doet me denken aan een gel-crème; lekker fris en licht, maar toch ook romig en hydraterend.

De eerste indruk is alvast zeer goed. Ik vind het spul heerlijk aanvoelen en verdelen over mijn huid en ik vind het prettig dat het snel intrekt en niet zo’n vettig laagje achterlaat. Bij de meeste peelings voel ik kort na aanbrengen wat geprik en gejeuk, maar bij deze Peeling & Serum had ik daar absoluut geen last van. Dat betekent dat dit product inderdaad op hele milde wijze exfolieert en dat is goed nieuws voor de mensen met een gevoelige huid.

I KID YOU NOT! De eerste ochtend na gebruik lijkt mijn huid werkelijk stralender. Mijn gezicht lijkt wat gladder, beter gehydrateerd, egaler; eigenlijk over het algemeen minder grauw en vermoeid. Ik lijk wat minder ‘in de kreukels’ te liggen en zie er stralender en frisser uit dan normaal. Zou het echt al zo snel werken? Ik test de komende maand in elk geval vrolijk door om er uiteindelijk een goede mening over te kunnen vormen.

Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Naast de Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 15 is er nu ook Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30. Deze crème heeft, zoals de naam al aangeeft, een hogere beschermingsfactor van SPF 30 die maar liefst 97% UVB stralen tegenhoudt. Hiermee vormt het de perfecte combinatie met het Peeling & Serum Nacht: tijdens je slaap wordt je huid geëxfolieerd en gehydrateerd en in de ochtend wordt het nog eens extra gehydrateerd én beschermd tegen invloeden die voor huidveroudering kunnen zorgen.

Test je met me mee?


Nou, zo in theorie ben ik al helemaal om. Ik ben dol op peelings met AHA en dol op skincare met hyaluron. HOE FIJN dat Eucerin dit allemaal heeft weten te combineren tot één product dat je huid mooier maakt terwijl je SLAAPT. Dit product klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar?

Ik ga de Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht + de Dagcrème SPF30 de komende weken daarom goed testen zodat ik straks een eerlijke, uitgebreide mening kan vormen over deze producten. Eens zien of het in de praktijk ook zo goed uit de test komt! Test jij met mij mee? Ik ben op zoek naar 5 gepassioneerde testpersonen die net als ik gek zijn op skincare.

Als je interesse hebt, laat dan een comment achter onder deze blogpost waarin je me wat meer vertelt over jezelf zoals je leeftijd en je huidtype. Waarom ben je zo benieuwd naar de Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht? Eind van de dag mail ik de 5 personen die mij het beste geschikt lijken.

Prijs & verkrijgbaarheid


De Eucerin Peeling & Serum Nacht (30 ml) kost €37,49 en is – samen met de rest van de Hyaluron-Filler lijn – verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

Wat is je eerste indruk van dit product, is het iets wat geschikt zou zijn voor jouw huid?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
dit is een gesponsord artikel en het bevat producten die mij zijn toegestuurd

103 Reacties

 1. San
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena,

  Toen ik dit las, moest ik meteen denken aan mijn moeder (54). Mijn heeft van nature een hele rustige en mooie (getinte) huid. Ze is zelf lekker simpel als het gaat om verzorging en make-up. Ze kan er flink van genieten om er opgedoft uit te zien, maar als ze het zelf moet doen, heeft ze het ‘t liefst in zo min mogelijk stappen. Zo is ze altijd al geweest. Als huidverzorging teveel (smeer)stappen biedt, haakt zij af. Vroeger was ik juist het tegenovergestelde, hoe meer stappen of hoe uitgebreider, hoe beter dacht ik. De afgelopen jaren moet ik bekennen dat ik haar filosofie steeds meer begin te snappen, want als het in minder stappen kan, waarom niet! Ik ben zelf 26 en heb ook een rustige huid. Het probleem bij ons is altijd een te vette neus, of voorhoofd, pigmentvlekjes bij break-outs en bij een beetje minder slaap of vermoeide tijd (bij mij met tentamen periodes) een grauwe huid. Ook gebruiken wij het hele jaar door heel trouw zonnebrandcreme, om juist die hyperpigmentatie tegen te gaan. Helaas hebben heel veel cremes of een hoge SPF factor of de juiste ingrediënten. Dus kiezen we ervoor die SPF apart te smeren.

  Het lijkt mij dan ook leuk mijn moeder dit product met jou te laten mee testen want een eerlijker persoon dan haar ken ik niet! En mocht je daarnaast NOG iemand nodig hebben, lijkt het mij ook erg leuk!

 2. Mies
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena, het lijkt me echt superleuk om met je mee te testen!! Ik ben 31 jaar en heb een gecombineerd huidtype. Ondanks dat ik gek ben op skincare en al veel merken en producten heb getest ben ik nog niet bekend met de producten van Eucerin, dus dat lijkt me extra leuk. Mijn huid kan wel een boost gebruiken en het gevoel dat je wel eens wakker wordt en het in de kreukels ligt is zeer herkenbaar Haha. Een product kan zorgen en stress natuurlijk niet wegnemen, maar misschien wel iets minder zichtbaar maken :) X

 3. Kaatje
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,

  Het klinkt inderdaad bijna te mooi om waar te zijn, hoe tof om dat met jou en vier anderen te mogen uitproberen? Ik heb een hele lichte, gevoelige huid, met sinds 6 jaar (seborrhorïsch) eczeem, rosacea, roodheid, puistjes en plekjes. Ik ben nu 32 jaar en ik heb al veel getest en uitgeprobeerd om mijn huid rustig te houden. Hoewel sommige dingen werken, zijn ze te duur of is het effect minimaal. Zo heb ik bijvoorbeeld na jouw blogpost over de vitamine C kuur de kuur van Clinique zelf geprobeerd. Het effect was top maar van korte duur en het product erg prijzig voor in de vaste, dagelijkse routine. Kortom: ik ben nog op zoek naar het wondermiddel en zou heel graag met je mee willen testen of dit product de/mijn heilige graal is.

 4. Ier
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Superleuk! Mijn naam is Iris en ik ben 27 jaar. Ik heb een gevoelige en ietwat onzuivere huid. Ik heb iets minder dan een jaar geleden mijn roaccutanekuur afgerond en ondanks de verbetering van mijn huid merk ik dat ik nog steeds snel mee-etertjes en/of puistjes krijg en mijn huid dus “dun” moet houden. Daarnaast is mijn huid ook droger geworden en daardoor zijn rimpeltjes ontstaan. Dus dit klinkt als een perfecte combinatie voor mijn huidtype. Ik test heel graag mee!

 5. Lisanne
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena,

  Wat een super leuke actie, ik word graag testpersoon! Ik ben Lisanne, 25 jaar en fulltime werkend. Mijn huid is gecombineerd, gevoelig en ook ik heb (helaas..) nog last van erg veel onzuiverheden rond mijn mond/kin/wangen. Ik heb al veel verschillende verzorginsproducten geprobeerd uit verschillende prijscategoriën (scrubs, dagcrèmes, vloeibare crèmes, rijke crèmes, nachtcrèmes, vloeistoffen – you name it), maar ik heb nog steeds niet hét product voor mezelf gevonden. Ik ben benieuwd of het product van Eucerin voor mij werkt. Omdat ik fulltime werk, slaap ik ook niet altijd even veel, waardoor mijn huid best een oppepper zou kunnen gebruiken. Jij beschreef dat dit product dat effect bereikt voor jouw huid, ik hoop dat het bij mij hetzelfde effect gaat hebben.

  Liefs, Lisanne

 6. Angelique
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hallo Serena,
  Ik ben Angelique, 36 jaar en ben al jaren aan het “worstelen” om de juiste producten voor mijn huid te vinden. Ik heb een gecombineerde huid; een wat vettere t-zone en de rest van mijn gezicht erg droge huid (wangen en rondom ogen) waardoor ik lange tijd last gehad heb van gerstenkorrels. Ik heb heel wat keren pijn geleden bij de schoonheidsspecialiste!
  Ik heb last van fronsrimpels op mijn voorhoofd en ter hoogte van mn wenkbrauw. Ik ben zo benieuwd of hyaluron werkt voor deze rimpels. Daarnaast zou de peeling goed kunnen zijn om gerstenkorrels in het vervolg tegen te gaan.
  Kortom ik zou graag mee testen!

 7. Kaatje
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,

  Het klinkt inderdaad bijna te mooi om waar te zijn, hoe tof om dat met jou en vier anderen te mogen uitproberen? Ik heb een hele witte, gevoelige huid, met sinds 6 jaar (seborrhorïsch) eczeem, rosacea, roodheid, puistjes en plekjes. Ik ben nu 32 jaar en ik heb al veel getest en uitgeprobeerd om mijn huid rustig te houden. Hoewel sommige dingen werken, zijn ze te duur of is het effect minimaal. Zo heb ik bijvoorbeeld na jouw blogpost over de vitamine C kuur de kuur van Clinique zelf geprobeerd. Het effect was top maar van korte duur en het product erg prijzig voor in de vaste, dagelijkse routine. Kortom: ik ben nog op zoek naar het wondermiddel en zou heel graag met je mee willen testen of dit product de/mijn heilige graal is.

 8. Sharona
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben pas 25 maar heb mijn hele leven al te maken met verschillende huidproblemen. Ik heb een gevoelige, droge tot gecombineerde acne huid. Mijn huid is zo gevoelig dat ik geen makeup op kan doen, want daar krijg ik direct puistjes van. Daar komt mijn passie voor skincare vandaan. Mijn huidverzorging moet top zijn want ik kan geen makeup dragen om dingen te verbergen. De meeste mensen met acne hebben een huid aan de vettere kant, en veel producten voor acne zijn daarop gemaakt. Dat werkt echter helemaal averechts voor mijn huid. Ik heb nu gelukkig ontdekt dat mijn huid veel beter reageert op anti aging producten omdat die zowel exfolierend als hydraterend werken en mijn droge huid houdt daarvan! Als mijn huid goed gehydrateerd is heb ik veel minder last van onzuiverheden. Maar omdat mijn huid zo gevoelig is reageer ik alsnog vaak verkeerd op een of ander ingredient in een product. Het zoeken naar een goede skincare routine is dus een hit or miss bij mij en mijn kamer staat vol potjes die ik niet kan gebruiken. (ik gebruik nu producten van paula’s choice en mario badescu en het gaat momenteel gelukkig langzaam maar zeker de goede kant op met mijn huid.) Ik heb ook nog altijd geen goede spf gevonden waar ik goed op reageer dus ik zou dit product graag willen testen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Dit klinkt namelijk als een mild maar effectief product en ik verwacht dat mijn huid dit goed zou kunnen verdragen.

 9. Demi van Roy
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena, ik zou de producten graag willen testen omdat ik psoriasis heb en mijn celdeling/huidvernieuwing daarom ook anders is dan bij andere mensen. Ik ben 25 jaar maar in de ochtend ligt mijn gezicht ook al in de kreukels haha! Ik gebruik het liefst producten die natuurlijk zijn en geschikt zijn voor een gevoelige huid. Ik ben benieuwd hoe mijn huid op deze producten zou reageren!

  Groetjes Demi

 10. Jip
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena. Ik zou ook graag willen testen! Ik ben 40 jaar en heb een gevoelige huid die hydratatie nodig heeft. Ik gebruik daar momenteel behoorlijk prijzige producten voor, omdat ik erg voorzichtig ben geworden met wat ik gebruik. Eucerin klinkt goed en is een stuk betaalbaarder. Ben heel benieuwd of dit voor mij gaat werken!

 11. Danique Steur
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena!

  Wat goed dat er een testpanel opgezet wordt voor dit product, zat er namelijk al op te wachten! Ik ben 26 jaar maar heb helemaal op mijn voorhoofd al fijne lijntjes (je ziet ze echt al, argh!) die zich uiteindelijk gaan ontwikkelen tot rimpels. Specifiek daarvoor ben ik heel benieuwd of dit product daar iets aan zou kunnen doen. Heb al flink wat getest de afgelopen jaren, maar heb nog steeds niet mijn all time favorite gevonden. Zou dit hem dan zijn??

  Fingers crossed dat ik hem mag tegen voor je blog :-D!

  Groetjes,
  Danique

 12. Celine
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Dit klinkt allemaal zo goed! Ik zou het graag zelf ondervinden. Ik ben pas 24 maar zie dat ik redelijk snel lijntjes krijg helaas.. Omdat ik nog geen zin heb in botox ben ik heel benieuwd wat een goede creme kan doen. Ik heb nog geen idee hoe je de combinatie lichte onzuiverheden en fijne lijntjes kan aanpakken maar dit klinkt zo veel belovend dat ik heel graag zou testen!

 13. Marloes
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hee Serena, ik zou zo graag met je mee willen testen! Ik heb een erg gevoelige huid, hierdoor is Eucerin één van de weinig betaalbare merken die ik kan gebruiken. Verder heb ik met mijn 23 jaar nog veel last van onzuiverheden. Dit omdat ik ook een vochtarme huid heb, waardoor talgproductie toeneemt wat resulteert in puistjes en mee-eters. Ik zit op het moment in een burn-out waardoor die onzuiverheden alleen maar toenemen. Dus als ik jou review lees herken ik mijzelf volledig in dit product! Ik hoop dat ik met je mee kan testen :)

 14. Grace
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena

  Eerder dit jaar heb je de even brighter lijn van eucerin gerevieuwd. Op basis daarvan heb ik die producten gekocht. Ook wegens de laserbehandeling van rosacea leek het me een juiste keuze. Nu ik richting de 48 ga ( volgende maand) en in een mentaal zware periode waar mijn huid ook onder te lijden heeft lijkt het mij leuk om deze lijn samen met jou te testen!
  Groetjes Grace

 15. Ilonka
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,
  ik ben 49 en mijn passie is make-up en huidverzorging (ik ben visagiste en heb ook bij Douglas gewerkt). Graag zou ik dit product willen testen. Ik heb een gecombineerde huid met een vettige t-zone.

 16. Silvia
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben echt enthousiast geworden om dit product uit te proberen na je artikel!
  Ik heb op mijn 29e nog steeds last van onzuiverheden maar tegelijkertijd een droge huid met beginnende rimpeltjes.
  Helaas heb ik nog geen (combinatie van) producten gevonden die voor mij werken.
  Producten tegen onzuiverheden maken mijn huid vaak heel droog en producten tegen huidveroudering verergeren vaak mijn onzuiverheden.
  Ik heb jaren de voorrang gegeven aan het weg houden van de onzuiverheden maar sinds de eerste rimpels zijn ontstaan ontkom ik er niet meer aan.
  Ik ben nu dan ook al poos op zoek naar een product was voor mij werkt.
  Een product wat mijn huid gehydrateerd houdt, de onzuiverheden tegengaat en de rimpeltjes buiten de deur houd is de ideale combinatie!
  Hopelijk krijg ik de kans om het te testen en anders ga ik toch binnenkort maar eens langs de apotheek.

 17. Berith
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten. Ik ben 44 en heb al wel wat rimpeltjes. Helaas heb ik een hypergevoelige huid in combinatie met een gecombineerde huid (vettere T zone en de rest normaal) is het zo moeilijk een geschikte crème / scrub te vinden. Vaak kan ik na een week de pot met crème weggooien vandaar dat ik extra voorzichtig ben met duurdere crèmes.

 18. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ten eerste: wat een mooie foto’s! Die grijze verpakkingen fleuren direct op door de prachtige, roze bloemen. Ten tweede: de producten lijken me heerlijk! Heel bijzonder om zo twee crèmes/serums bij elkaar te brengen. Het ziet er behoorlijk geavanceerd uit!

 19. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Helaas op mijn 27 jarige leeftijd heb ik last van onzuiverheden. Dit had ik een aantal jaren geleden Nooit. Maar nu helaas wel. Mijn huid is ook aan de drogere kant, behalve rond mijn neus. Ik ben erg benieuwd hoe het product zou werken, ik maak graag kans ook. Liefs soraya

 20. Minette
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Je komt als geroepen. Ik weet zeker dat ik over moet stappen op een ander product, maar welke, zomaar iets kopen vind ik een grote gok. Ik ben 51 jaar, heb heel lang een jonge huid zonder rimpels gehad, maar helaas dat is nu verleden tijd. Een frisse strakke huid, zal zeker zorgen voor een vrolijker begin van de dag.

 21. Judith
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Oeh, dat klinkt goed! Ik hou van serums en peelings en Eucerin is een fijn merk.
  Net als jou, heb ik ook nog steeds last van puistjes en andere oneffenheden, ondanks dat ik 30 ben. Door de zwangerschapshormoontjes is mijn huid er ook zeker niet beter op geworden en heb regelmatig nog puistjes en daardoor ook weer littekens. Hopelijk kan deze peeling daar bij helpen. Verder heb ik een gecombineerde huid, een vettere t-zone en drogere wangen. Ik test heel graag met je mee!

 22. Lysanne
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena,
  Mijn dochter is as we speak 17 dagen oud en ik ben zoekende naar verzorging om die zogenaamde glow vast te houden/mn huid in balans te houden nu alle hormonen weer gaan veranderen. Ik test graag mee!
  Ik ben 31 jaar.
  Liefs!

 23. Janna
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena!
  Ik zou graag met jou en andere lezeressen mee willen testen, omdat ik heel benieuwd ben naar wat Hyaluronzuur voor mijn (redelijk) jonge huidje kan doen! Ik ben 24 en heb een erg lastige huid. Hij is vaak erg droog, gevoelig en ik heb ook last van roodheid in mijn gezicht. Ik heb mij toevallig afgelopen week verdiept in het verschil tussen AHA & BHA en ik denk dat deze van Eucerin perfect zal zijn voor mijn huid! Liefs, Janna

 24. Debby
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Wat super dat je het product zo goed onderzocht hebt! Veel huidverzorgingsproducten zijn best prijzig en dan wil ik ook graag dat er werkende ingredienten inzitten.
  De 21e van deze maand wordt ik alweer 35 jaar oud, wat best even een mijlpaaltje voor mij is haha! Het mogen testen van deze producten zou wel een mooie kers op de taart zijn! Ik heb een normale tot droge huid en heb her en der een pigmentplekje van de zon. Ik ben heel benieuwd of met het serum deze plekjes minder worden en mijn rimpeltjes worden verzacht.
  Groetjes!

 25. Dot
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Goeiemorgen! Ik zou heel graag mee testen! Ik ben bijna 46, ik heb nog geen echte rimpels maar ik merk wel dat mijn huid aan het veranderen is, het veert allemaal niet meer zo snel terug tegenwoordig ?, de slaapplooien blijven al wat langer hangen ‘s ochtends… Ik ben benieuwd of ik enig verschil zou merken!

 26. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ja! Ik zou graag meetesten. Ik ben een vrouw van 33 (ohja, deze week nog 34) jaar. Tijdens mijn zwangerschap kon ik zo slecht tegen de luchtjes van cosmetica dat ik eigenlijk niets heb gesmeerd. En niet lang daarna ontwikkelde ik een paar hormonale eczeemplekjes rond mijn mond en neus, waardoor ik ook weinig “normale” gezichtsverzorgingsproducten heb gebruikt. Nu dit steeds meer begint weg te trekken ben ik op zoek naar een product of productlijn die mijn huid een goede oppepper kan geven, want dat kan ze inmiddels wel gebruiken! Mijn huid oogt echt een beetje grauw vergeleken met voor mijn zwangerschap, en ik heb ook meer lijntjes gekregen tussen mijn wenkbrouwen, de huid van mijn oogleden toont wat minder stevig… Ja, een goede opppepper zou wel welkom zijn!

 27. Bente
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben deze zomer gaan reizen in Azie, en ben sindsdien helemaal fan van kpop en de glass-skin trend. Ik houd van een dewy look met light weight concealer/foundation. Youtuber Pony heeft waanzinnige makeup tutorials waarbij ze de eerste 15 minuten alleen maar op haar huid focust, zonder veel product te gebruiken. Ik vind het zo mooi hoe de huid kan stralen door de juiste producten.

  Ik ben nog maar 20 maar hoe eerder je begint met veel aandacht te steken in je skin care hoe beter. Ik ben na je artikel heel erg geintresseerd geraakt in hyaluron zuur

  Ik heb een normale huid met vettig in de T-zone, soms wat oneffenheden.
  Ik zou dit heel graag willen proberen :)

  • Bente
   17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

   Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt! Echt mooie rozen

 28. Pelin
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi serena,

  Ik ben in april bevallen van mijn derde kind. Ik volg je al jaren en ik vind het zo leuk om je zoontje te zien (toen je in een post zei dat hij al kon draaien dacht ik kom op alper nu jij :) . Als moeder (zelf 29 jaar)van drie kindjes is het voor mij nu financieel onmogelijk om een prijzig product te kopen. Heb ik geld dan geef ik het uit aan mijn kinderen ipv van mezelf. En omdat ik nog pas geleden ben bevallen is de structuur van mijn huid veranderd en kan ik eigenlijk wel een oppepper gebruiken! (Want ja, hallo slapeloze nachten) mocht je mij uitkiezen ik heb een gemende huid (meer vet dan droog eigenlijk)

  Groet, pelin

 29. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Dit klinkt al goed, ik ben benieuwd naar de ervaringen van jou en de testpersonen over een tijdje. Normaal gesproken zou ik graag mee doen, zeker ook omdat Eucerin mij tot nu toe nog niet heeft teleurgesteld – ze hebben de fijnste zonnebrandcrème voor het gezicht ever ;-).. maar aangezien ik binnenkort uitgerekend ben mijn handen vol zal hebben aan de baby en ik zomaar gok dat het goed testen van de producten er dan een beetje bij in zal schieten haha.

 30. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Deze producten klinken echt heel erg goed, en ik zou ze graag testen en zo een bijdrage leveren aan een eerlijke betrouwbare review. Ik ben 43 jaar, heb een normale huid, zonder problemen, en ben al jaren een trouwe gebruiker van La Prairie Skin Caviar. Ik zweer erbij en merk direct (nou ja, na een tijdje) verschil als ik om ga naar een ander merk. Nou wil het dat mijn pot leeg is, en ik een nieuwe aan moet gaan schaffen. Hoe gaaf zou het zijn om dan nu om te gaan naar deze producten. Eens kijken hoe deze “goedkope” crème het ervan afbrengt. Zal ik verschil in huidkwaliteit gaan merken, en zo ja, is dat dan positief of negatief ? Ik ben benieuwd !

 31. Makbule
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Dag Serena,
  Wat een toeval! Gisteren avond was ik nogmaals op internet aan het zoeken voor een geschikte gezichtsmasker. En na lang zoeken en inderdaad ook samen met jouw vorige review, wilde ik vandaag na werk langs de apotheek om eucerin even brighter dag en nacht creme aan te schaffen. Het is dan ook even zoeken naar een merk, wat niet op dieren test.
  Ik ben 23 jaar en ik heb een licht getint, droge huid (Turkse afkomst). Door vroeger geen zonnebrand creme te hebben gebruikt, heb ik al een aantal jaar last van hyperpigmentatie met name rond mijn ogen. Ook begint het helaas al een aantal jaar over mijn gezicht te verschijnen, waardoor het er niet meer egaal uitziet, net zoals vroeger.
  Nou heb je dit artikel vandaag heel toevallig online gezet. Wie weet mag ik na al dit toeval een van de testpersonen zijn.

 32. Sabrina
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi ik ben Sabrina (bijna 40 :) en zou graag met je mee willen testen.
  Ben wel heel benieuwd naar het serum/peeling product, Eucerin is een vrij betaalbaar merk en ook goed te verkrijgen. Wellicht vind ik wel een Holy Grail in het serum, ik laat mijn gezicht nu peelen bij de schoonheidsspecialiste en dat is een stuk duurder kan ik je vertellen!!
  Xx

 33. Natalia
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,
  Ik wil je wel helpen met testen!
  Zelf ben ik 28 (deze maand word ik ‘helaas’ 29..) en heb ik nog steeds her en der onzuiverheden. Gewoon niet de gladde huid die ik graag zou willen, met kleine pukkeltjes en soms ontstaat er echt een grote pukkel op mijn gezicht – en deze zijn dan níet uitdrukbaar! Ik weet ook niet wat het is, het is geen acne denk ik en er ontstaat geen wit of zwart puntje bovenop de pukkel. Op dit moment heb ik 2 van die grote pukkels op mijn voorhoofd haha, jeey!

  Ik hoor het wel! :-)

  Groetjes, Natalia

 34. Heleen
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,
  Lijkt mij heel tof om met je mee te testen!
  Ik ben 27 jaar en heb ook nog steeds regelmatig last van onzuiverheden. Daarnaast heb ik een gemengde huid en veel last van kleine velletjes. Ik ben dan ook heel benieuwd of de peeling deze velletjes tegengaat, zonder dat het óf vet wordt, óf mijn huid juist uitdroogt.
  Groetjes,
  Heleen

 35. Anita te Gussinklo
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben 47 jaar en mijn huid is erg vochtarm.
  Ook word ik steeds vaker wakker met van die slaaprimpels/ kreukels.
  Het duurt ook wat langer voor deze weg zijn. Ik ben gewend om wat luxere huidverzorging te gebruiken en ben zeer benieuwd naar deze peeling/serum.

 36. Maureen
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena! Een tijdje geleden kreeg ik een ampul met hyaluronzuur van m’n schoonheidsspecialiste. Dat deed echt wonderen voor mijn huid. Maar helaas erg prijzig en onhandig in gebruik. Dit lijkt me beter!
  Ben bijna 23, heb altijd last gehad van onzuiverheden. Heb een vrij dikke huid, met littekens en af en toe nog puistjes. Maar ook weer heel droog met hier en daar al lijntjes en rimpels. Ik ben benieuwd of dit product mijn huid een oppepper kan geven en er weer uit laat zien als 23 :-)

 37. Ling
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben 45 jaar en heb gecombineerd huid. Goede gezichtsverzorging vind ik erg belangrijk zodat je mooi oud wordt. Ik ben nog niet bekend met Eucerin en ben er benieuwd naar. Deze producten zijn betaalbaar wat heel fijn is.

 38. Deborah
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Dit klinkt erg interessant en deze producten zijn mij op dit moment op het lijf geschreven! Ik ben Deborah, 30 jaar en moeder van een lieve zoon van 7 maanden. Deze dondersteen spookt nog regelmatig in de nacht waardoor ik ‘s ochtends niet de meeste frisse blik heb. In combinatie met een onzuivere huid, vooral op mijn kin flink wat pukkels, zorgt dit ervoor dat ik niet altijd vrolijk in de spiegel kijk.. Wat lijkt het mij fijn om met deze producten mijn huid op te frissen!

 39. Nathalie
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Wat zou ik dit graag testen! Ik ben Nathalie en ben 29 jaar. Ik heb last van een vochtarme huid
  Met wat droogheid en matig tot sterk gevoelig. Ik heb ook regelmatig last van clownseczeem wat een donkere waas rondom mijn mond achterlaat. Ben nieuwsgierig of dit product deze hyperpigmentatie ook zou kunnen aanpakken.

 40. Naomi
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi,

  Het lijkt mij super leuk om met jou mee te testen! Ik ben Naomi, 18 jaar oud. Ik heb een gemengde huid met wat onzuiverheden. Ik vindt de uitleg die je geeft bij skincare producten altijd super interessant en zou graag met eigen ogen willen zien of het ook in de praktijk werkt!

 41. Leonie
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik ben heel benieuwd naar deze lijn! Momenteel de laatste loodjes van mijn 2e zwangerschap aan het afleggen, dus de slapeloze nachten zijn alvast begonnen haha. Helaas begin je dit ook langzaam te zien aan mijn huid, vermoeid, droog en met hier en daar onzuiverheden (33 jaar). Met straks 2 kinderen ben ik vooral op zoek naar producten die makkelijk in gebruik zijn en belangrijker, die ook echt iets voor mijn huid doen. Tot nu toe het altijd gezocht in de wat duurdere merken, dus helemaal geen ervaring met Eucerin maar wel erg nieuwsgierig geworden door dit artikel!

 42. Marjan
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Wauw, dit lijkt me een geweldig product voor mijn gecombineerde huid. Ik word deze week 51 en ik merk dat mijn huid vettiger en onrustiger begint te worden . Hopelijk kan dit product mijn huid helpen. Ik wil je heel graag helpen met testen want ik ben echt zoekende .

 43. Carla
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Lijkt me een fijn product. Ik heb een droge/ vochtarme gevoelige huid, deels door overgang. Ik ben 60 jaar en zou graag mee doen als testpersoon.

 44. Aileen Troost
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Jaaa ik wil graag testen!
  Mijn naam is Aileen, moeder van Aaron die nu 1 is. Ik merkte al tijdens de zwangerschap dat mijn huid veranderde. Voorheen was mijn huid een combatie van vettig en droog. Nu is het vooral droog, maar toch her en der vettig met de ruimte voor die irritante mee-eters! Daar komen ook nog de mama stress lijntjes bij. En dan zit je met een huid die zo divers is en verschillende dingen nodig heeft. Het lijkt me ook super leuk om een product te testen, dit heb ik nog nooit gedaan. Ik ben heel kritisch, dus kan een eerlijke mening geven!

 45. Lisa
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Goedemorgen Serena!

  Wat lijkt dit me gaaf om te testen. Ben zelf 23 jaar en heb altijd al problemen gehad met gezichtsverzorging. Het is moeilijk om goede producten te vinden. Ik heb een erg gevoelige huid die ook puistjes bevat en aan het eind van se dag erg glimt. Ben heel benieuwd wat dit serum voor mij zou kunnen doen. Fingers crossed. X

 46. Lisa
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Goedemorgen Serena

  Dit lijkt me erg gaaf om te testen! Zelf heb ik best een moeilijke huid. Het is gevoelig en gecombineerd. Heb veel rode plekjes en ook last van puistjes. Ook glim ik veel. Ik ben heel benieuwd wat dit serum zal doen voor mijn huid. Fingers crossed! X

 47. Michelle
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Leuk! Eucerin is goed te gebruiken op een eczeemhuid, dus ik wil graag testen!
  Mijn naam is Michelle, ben (bijna) 26, moeder van Milan (2jaar). Heb al mijn hele leven eczeem, dus heb er ondertussen mee leren leven. Blijf wel op zoek naar de perfecte gezichtsverzorging, want die heb ik helaas nog niet gevonden!

 48. Corine
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Lijkt me geweldig om te testen. Ben 43 jaar en afgelopen anderhalf jaar 55 kg afgevallen. Hierdoor is mijn huid toch wat minder strak dan ik zou willen. Ik ben benieuwd wat hyaluron voor mijn huid doet.

 49. Sanne B
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Wauw! Ik ben heeeeeel benieuwd.
  Zelf ben ik 27 en heb een vette (lees: hele vette) huid. Hierdoor zijn de meeste dag / nacht crèmes veel te vol, waardoor ik de hele dag met een glimmend hoofd rond loop. In de puberteit heb ik daarnaast erg last gehad van acne en onzuiverheden, waardoor er nog veel littekentjes te zien zijn.
  Ik gebruik al jaren peelings met AHA, maar deze zijn soms erg agressief.
  Ik zou dus graag met je mee testen, dit klinkt namelijk als een mooie uitkomst voor mijn huid!

 50. Claire
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena!
  Ik ben gek op alles wat met verzorging te maken heeft! Als je een oudere testpersoon zoekt dan heb je haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *