En dan ben je ineens verloofd…

Wat vonden mijn ouders, zusjes en vrienden er eigenlijk van? En ik, vind ik het misschien toch een beetje te snel? Wat ging er door me heen toen George op zijn knieën ging, had ik niet stiekem al iets door? En welke bruidsjurken vind ik mooi? In de video hieronder vertel ik jullie alle ins & outs over onze verloving.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

87 Reacties

 1. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Tuurlijk is het snel, na een half jaar verloofd. Maar is dat erg? Ik zou niet weten waarom. Ik ben blij dat je (en jullie) gelukkig bent. Ik ben overigens na 3 maand gaan samenwonen, daar kwam ook een hoop commentaar op. Inmiddels zijn we alweer negen jaar verder. Bovendien denk ik dat je als dertiger nog veel beter weet wat je wilt. Ik wens jullie alle geluk!

 2. Sim
  7 mei 2017 / zondag, 7 mei 2017

  Wat ontzettend leuk voor jullie, proficiat!!!

 3. 4 mei 2017 / donderdag, 4 mei 2017

  Wauw, super gaaf! Gefeliciteerd!!

 4. Yvonne van den Dam
  25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Lieve Serena,
  Ik ben zo ontzettend blij voor je!
  Heel veel geluk samen en alle liefde van de wereld. <3

 5. D.
  22 april 2017 / zaterdag, 22 april 2017

  Hi Serena, ik lees al tijden mee maar comment eigenlijk nooit. Ik herken me zo in het stuk van het gevoel dat een goede, mooie relatie niet voor me weg is gelegd! (Op de kinderwens na, die heb ik namelijk niet.) Ik ben 30 en tot nu toe ook geen geluk gehad, wat dat betreft biedt jouw huidige situatie mij ook zoveel hoop!
  Oh, en mijn ouders zijn binnen een half jaar nadat ze elkaar hebben ontmoet getrouwd, dus het kan altijd nog gekker 😉 En ruim 34 jaar verder zijn ze nog steeds bij elkaar. Dus inderdaad, als het klopt dan klopt het.
  Groetjes D.

 6. Roos
  19 april 2017 / woensdag, 19 april 2017

  Hai Serena,

  Ik ben blij dat je een vriend heb, ik hoop dat hij je goed zal behandelen. Veel liefde en geluk in je leven. Ik wist niet dat het zo snel ging hihihi.

 7. Vera
  16 april 2017 / zondag, 16 april 2017

  Ik heb echt een traan moeten laten toen ik de video keek! Ik vind het heel herkenbaar ook de gedachtes die je hebt gehad (hallo vier katten) en ik herken wat je verteld over George en je soulmate. Ik heb vier maanden geleden mijn vriend ontmoet (na ook veel drama en genoeg mannen) en opeens voel je echt dat het goed is en anders is en dat gevoel is eigenlijk niet uit te leggen is maar als je naar de ander kijk voel je dat hij precies hetzelfde voelt.

 8. Gina
  15 april 2017 / zaterdag, 15 april 2017

  Hoi,

  Ik volg je al jaren, nooit echt de moeite gedaan om een berichtje achter te laten.
  Super leuke video! Ik heb de vorige ook gezien.

  Ik wens jullie nog meer geluk en heel veel liefde toe.
  Succes met je voorbereidingen!

  Nog gefeliciteerd xxx

 9. 15 april 2017 / zaterdag, 15 april 2017

  Awwww wat een mooie video! Ik zit hier gewoon met je mee te janken hahaha.
  Helemaal niet awkward hoor, gevoel is menselijk, en heel lief dat je dat deelt met ons.
  Succes met de voorbereidingen!

 10. 15 april 2017 / zaterdag, 15 april 2017

  Ik volg je blog en youtube kanaal al jaren maar heb nog nooit een reactie achter gelaten. Nu doe ik dat toch, Gefeliciteerd!

 11. Devi
  15 april 2017 / zaterdag, 15 april 2017

  Lieve Serena, wat een mooie video en lief dat je dit met ons wilt delen. Je bent een prachtige meid en het is fijn om te zien dat ware liefde bestaat. Ik herken de wanhoop, de twijfels en vooral de tikkende klok. Ik heb veel dingen in mijn leven om dankbaar voor te zijn maar de ware heb ik nog niet ontmoet. Het is voor mij ook een kwestie van loslaten. Dank je wel voor het delen, je bent een schat! Ik wens jullie veel geluk&plezier samen, het wordt vast een sprookjeshuwelijk. Enne, volg gewoon je hart 😉

 12. 14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Lieve Serena, lief dat jij dit met ons deelt. Mijn advies, volg je hart and be happy.

 13. Sarah
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Het is je gegund! Ik was na een maand al verloofd hahaha. Wel trouwden we pas na 3jr. Een lange verloving dus, maar was nog bezig met studie en man met huisje en juiste werk vinden. Nu al 13 jr getrouwd en 3 kinderen rijker. En nog steeds voelen wij die intense liefde en soulmate gevoel. Lijkt mij trouwens zo leuk om trouwideeen hier te lezen (blijf zulke dingen leuk vinden). Wie weet straks ook mama blogjes haha

 14. cha*
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  I loveeeeee loveeee you sereeentje ! Wanneer je dingen niet verwacht..komen ze juist op jou pad .happy 4 you!

 15. cha*
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  I loveeeeee loveeee you sereeentje ! Wanneer je dingen niet ver

 16. Eefje
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Wow, wat een mooie en eerlijke video. Word er zelfs een beetje stil van. Al het mooie is je van harte gegund!

 17. Rianne
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Dankjewel dat je zo’n persoonlijke video met ons wil delen.
  En tjah is het slim om al zo snel te verloven? Misschien niet, maar je moet niet altijd doen wat slim is, je moet lekker doen wat goed voelt 🙂

  Het is je van harte gegunt en als ik jullie samen zie denk ik dat je precies de juiste keuzes aan het maken bent. Heel veel geluk samen!

 18. Elise
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Hi Serena,

  Ik volg je al jaren en nooit dat ik een comment schrijf, slecht he! Keep up the good work! Ik ben heel heel blij voor je en het is je erg gegund. Ook ik herken mezelf in jou verhaal. Meerdere vriendjes die niet meer op één hand te tellen waren, maar nooit “the one”. Door mijn Indische achtergrond waar er altijd wel 1 tante alleen achterbleef was ik altijd erg bang dat ik de ware niet tegen zou komen. Nu ben ik 26 en heb ik hem eindelijk gevonden. Ik hoop dat je een fantastische bruiloft krijgt en de liefde tussen George en jou spat eraf. Heel veel geluk in de liefde toegewenst en natuurlijk ook met de site.

 19. 14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Oh Sereen ik ben zo blij voor je dat je eindelijk echt je soulmate hebt gevonden! Wat ongelofelijk fijn! Ik wens jullie heel erg veel geluk samen en succes in de toekomst!

 20. 14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Wauw, super gaaf! Gefeliciteerd!! Muki

 21. Mascha
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Het is je zo gegund Serena. Heel erg gefeliciteerd met je verloving en bedankt voor de mooie video! 🙂

 22. Emi
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Als het goed voelt, dan weet je dat. Ik herken mezelf heel erg in jouw verhaal – wat betreft dat je denkt bij jezelf, is er iets mis met mij, blijf ik voor eeuwig alleen, krijg ik ooit de kans om met iemand een gezinsleven op te bouwen – maar dan net in een iets ander sausje. Waar jij aangeeft veel relaties te hebben gehad op je 32ste, ben ik juist 31 en had ik nooit een serieuze relatie gehad. En heel cliché, toen ik dat wist los te laten raakte ik via een datingsite met iemand aan de praat – en dan plotseling ontmoet je toch iemand die je zo gelukkig maakt!

  Kortom, iets andere insteek, zelfde resultaat (op de verloving na ;)) George maakt je gelukkig en jij hem, dat is het belangrijkste 😀 En gefeliciteerd nog!

 23. Jennifer
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Lieve Serena,

  Ik volg je al zó lang, heb de jaren niet meer geteld, en jezus hè… IK BEN ZO BLIJ VOOR JOU EN GEORGE. Het is je meer dan gegund! <3

  Super veel liefs voor jullie,
  Jennifer

 24. Anne May
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Vaak komt de liefde op je pad op het moment dat je het niet verwacht 🙂 heel veel geluk samen Serena! De jurk uit je filmpje kwam ik net nieuw! Tegen op marktplaats (ik ga zelf ook trouwen volgend jaar dus struin alle websites af). Verkoper in Bussum. Succes met de zoektocht naar de perfecte jurk!

 25. Nicole
  14 april 2017 / vrijdag, 14 april 2017

  Jouw ideale trouwjurk doet mij denken aan de trouwjurk van een heel bekende dame in de jaren ’50 (ik zeg maar even niets ivm George). Jouw jurk is de ge-update versie daarvan, vind ik tenminste. Je wordt een prachtige bruid!!!

 26. michelle
  13 april 2017 / donderdag, 13 april 2017

  Er wordt niet voor niets gezegd: als je stopt met zoeken, zal je het vinden… ? ben ontzettend blij voor jullie. Geniet ervan!

  Liefs,
  Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *