Dove Split Ends Rescue update

Inmiddels gebruik ik de Dove Split Ends Rescue lijn weer twee weken langer sinds mijn laatste update en ik moet zeggen dat het me nog steeds erg goed bevalt. Mijn punten lijken wellicht nog gladder en minder droog en ook heb ik het idee dat ze dat langer blijven. Voorheen waren ze na 1  of 2 dagen alweer toe aan een flinke scheut serum, maar nu heb ik het idee dat ze mooi en glad blijven tot de volgende wasbeurt. Pluspuntje!

Zoals je kunt zien in de video heeft een vleugje volumepoeder gezorgd voor een flinke volumineuze bos haar, dus laat de gladmakende shampoo je zeker niet afschrikken, want met de juiste stylingsproducten is het volume gemakkelijk weer terug te halen in je coupe.

dove split ends rescue dove split ends dovesplitends_1

Hebben jullie de Dove Split Ends Rescue-lijn al ontdekt bij de drogist? En zo ja, hoe bevalt het?

Until next time,

Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

68 Reacties

 1. 11 april 2014 / vrijdag, 11 april 2014

  Hi Serena! Excuse me for my English, but my Dutch is still too shabby to compete with echte Nederlanders 🙂 maar gelukkig versta ik alles wat je scrhijft! I just wanted to comment that I believe Dove is one of the best brands available for the wide public! It moisturizes the hair, and smells incredible. Good to see that other girls share the opinion. Once (actually twice) it happened that my extensions got tangled, and I was just about to madly cut them off, but then Dove rescued them 🙂 Keep up the good work and thanks for the nice posts 🙂 xoxo Zsuzsanna

 2. Judith
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Ik heb mijn haar 4 jaar geleden blond geverfd. Maar ben het verven echt zat. Merk het ook aan mijn haar hoe heb jij dat gedaan? Omdat je nu bijna niet verft?

 3. 30 augustus 2013 / vrijdag, 30 augustus 2013

  Oow yes! Dit moet ik kopen! Mijn haar ziet er namelijk best droog uit door mn gespleten punten en ik heb teveel volume en daar wil ik allebei vanaf ( ja i know mensen doen een moord voor het volume in mn haar maar ik vind het te veel hihi) en ik wil mn haar ook laten groeien. Dus hopelijk is het wat voor mijn haar want ik heb al zoveel geprobeerd.
  Xoxo romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *