Deze geniale kinderkleding heeft MAGNEETSLUITING!

Als aanstaande moeder moet je ineens erg veel beslissingen gaan maken. Wil je thuis bevallen of in het ziekenhuis? En gaat je baby naar het kinderdagverblijf of ga jij een dag per week minder werken? Ga je borstvoeding geven of kunstvoeding? En wanneer start je met bijvoeding? En maak je dat zelf, of koop je het kant-en-klaar? En voor welke kinderwagen, box, ledikant, eetstoel, autostoel en luiers kies je? Er komt ontzettend veel op je af, maar trust me… het komt allemaal goed.


Eén van de leukste zaken om als moeder beslissingen over te maken vind ik het uitzoeken van nieuwe kleertjes. Marshall is nu 10 maanden oud en is in deze periode van maat 50/56 naar maat 80 gegroeid. Dat betekent dat je in de eerste levensjaren van je kindje ERG veel kleding moet shoppen en voor mij is dat totaal geen straf. Sterker nog, I LOVE IT! Ik mix & match goedkopere kleertjes met duurdere merken en ook koop ik graag tweedehands. Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe kinderkledingmerken en nu hoorde ik via een kennisje van mij goede verhalen over Kidential.com


Bij Kidential.com verkopen ze zowel baby- als kinderkleding gemaakt van puur, biologisch katoen dat op een eerlijke manier is verkregen en op een eerlijke manier wordt verwerkt (met eerlijke lonen). Het katoen is van hoogwaardige, dikke en slijtvaste kwaliteit en tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliën, pesticiden of meststoffen. Ook niet tijdens het verven en wassen. Dat is dus extra veilig voor het huidje van je kleintje. Voor deze duurzame kleding betaal je gelukkig niet eens de hoofdprijs, want elk kledingstuk is altijd onder de €25,-. Voor een broekje of kruippakje bijvoorbeeld betaal je €13,- en een T-shirt kost €10,-. Persoonlijk vind ik dit heel betaalbaar, zeker gezien de goede kwaliteit.


Hoewel ik DOL ben op printjes, moet ik toegeven dat het erg handig én verfrissend is dat de kleding van Kidential dat juist NIET bevat. Hun kledingstukken zijn verkrijgbaar in ELKE kleur van de regenboog; zowel felle primaire kleuren als de wat zachtere pasteltinten, en natuurlijk ook zwart en wit. Voor mij vormt dit een hele goede basis voor Marshall’s garderobe. Deze kledingstukken zijn namelijk perfect te matchen met zowel elkaar als met andere kledingstukken die wél printjes bevatten.


Maar nu komt het… sommige kledingstukken van Kidential bevatten MAGNEET sluitingen en jongens, dit is echt de uitvinding van de eeuw. Hierboven draagt Marshall een longsleeve met zo’n sluiting. Marshall is ZO bewegelijk en wil amper nog op zijn rug liggen, dus elke ochtend is het weer een keiharde struggle om hem in zijn outfit te krijgen. Maar sinds ik deze kleding met magneetsluitingen heb ontdekt is het echt een fluitje van een cent.

Terwijl hij staat stop ik zijn armpje in de ene mouw, dan hoppa, zijn andere arm in de andere mouw, ik druk de flappen stof tegen elkaar en voila! Hij heeft een truitje aan. Ook met de onesie met magneetsluiting gaat het prima, daar laat ik hem al staand instappen, dan snel zijn armen door de mouwen, magneetsluitingen tegen elkaar aan en hoppatee. Marshall is aangekleed. BEST THING EVER.


Wat ik ook heel handig vind is het dubbelzijdige vestje. Eigenlijk koop je zo twee vesten voor de prijs van één. En wanneer je de mouwen oprolt komt de binnenste kleur tevoorschijn, wat ook een heel leuk effect geeft. Deze blauw/rode combinatie is mijn favoriet. Doet me een beetje denken aan Spiderman!


De kleertjes van Kidential zitten Marshall ook erg lekker. De binnenkant van het fleece broekje bijvoorbeeld is heerlijk zacht en door de stevige elastieken band zakt het broekje ook niet van zijn billen af en blijft alles goed om zijn enkels zitten. Sommige broekjes hebben een te wijd elastiek of alleen een koordje om aan te trekken, maar dat gaat dan toch een beetje slobberen en afzakken. Dit broekje blijft prima zitten en is lekker comfortabel, dus Marsh kan er goed in rondkruipen en rollebollen zonder dat ‘ie ineens op zijn enkels hangt.

Ook de andere kledingstukken zijn lekker comfortabel. Ze knellen niet, schuren niet, kruipen niet omhoog of zakken af. Ook de magneetsluiting blijft gedurende de dag prima zitten. Ik was een klein beetje verbaasd, want ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze sluiting wel een keertje open zou gaan, maar hij blijft hartstikke goed dicht.


Ik ben echt enthousiast. Kidential staat voor slijtvaste, duurzame kwaliteit kleding gemaakt van biologisch katoen in prachtige effen kleuren, die een goede basis vormen voor de garderobe voor je kleintje. De kleding is betaalbaar, comfortabel, goed te mixen en te matchen en sommige items bevatten dus ook nog eens die geniale magneetsluitingen. Omdat de kleertjes geen prints of tekst bevatten vind ik ze (een beetje afhankelijk van de kleur natuurlijk) vrij genderneutraal, en omdat ze van zulke goede kwaliteit zijn kun je ze dus gemakkelijk doorgeven aan een eventueel volgende kindje, of aan andere baby’tjes of kinderen in je omgeving. Een goede manier om overconsumptie in de kiem te smoren.

Zijn jullie inmiddels ook enthousiast geworden? De kleding van Kidential is geschikt voor kindjes vanaf 0 tot en met 7 jaar oud en kost tussen de €8,- en €22,- per item. Je shopt alles via www.kidential.com en als je vandaag bestelt, krijg je alles de dag erna al binnen. Lekker snel. Kidential is echt een heel fijn, groen en betaalbaar kinderkledingmerk dat ik laatst heb ontdekt en dat ik gewoon even met jullie MOEST delen!

GIVEAWAY


Van Kidential mag ik een verrassingsbox met maar liefst 3 kledingstukken verloten onder mijn followers, maar deze winactie verloopt exclusief via Instagram. Ga dus vandaag nog even naar mijn Intagram account en lees onder de foto hoe je kans kunt maken op deze box. Good luck!

Wat vinden jullie van deze kleding van Kidential? Is het iets voor jouw kleintjes? En hoe belangrijk is het voor jou dat kinderkleding groen en duurzaam is?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

17 Reacties

 1. Denise
  1 april 2019 / maandag, 1 april 2019

  Mooie kleertjes voor Marshall!
  Hij is al echt een model haha.

  x

  • Serena
   Auteur
   2 april 2019 / dinsdag, 2 april 2019

   Interessant onderwerp, maar ik kan me hier nu niet door aangesproken voelen. Ik deel een paar, overigens door mezelf geschoten, prachtige foto’s van mijn zoon, waar ik trots op ben. Hiermee leg ik niet heel zijn kindertijd en privéleven bloot. Ik vind dat wel even een verschil met dagelijks vloggen + kind elke vlog vol in beeld of een foto delen met miljoenen followers. Maar goed, dat is mijn mening, er zullen ongetwijfeld mensen zijn die vinden dat ik helemaal geen foto’s van Marshall zou mogen laten zien.

 2. Jacqueline
  30 maart 2019 / zaterdag, 30 maart 2019

  Mijn favoriet zou het niet zijn. Magneten op zo’n jong lijfje zou ik echt niet willen. Ook vraag ik me af of dit nou zo goed is voor je wasmachine als je gaat wassen

 3. Fatiha
  28 maart 2019 / donderdag, 28 maart 2019

  Hoi Serena,

  Ik ben benieuwd of jij het merk The Ordinary kent en wat je daarover mening is? Als je het nog niet kent, het is een goedkope merk dat gezichtsverzorging verkoopt met onder andere retinol erin.

  • Serena
   Auteur
   2 april 2019 / dinsdag, 2 april 2019

   hi Fatiha,
   ik ken het en heb wat producten getest, maar nog niet lang genoeg om er een mening over te vormen.

 4. Rianne
  28 maart 2019 / donderdag, 28 maart 2019

  Wow echt? Ik dacht heel even dat t om een 1 april grap ging!
  Mooie kleuren !

 5. 27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Mooie kleding. Wat een schatje is je kind.

 6. 27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Magneetsluiting lijkt me ideaal. Goed ook dat je vokr eerlijke kleding gaat 🙂

 7. 27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Wat SUPER slim dit. En wauw, wat is die trouwens gegroeid!

 8. Lisa
  27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Leuke kleding! Maar misschien een beetje gekke vraag hoor :p maar is het niet slecht om de hele dag magneten op je lichaam te hebben? Ben benieuwd!

  • Laura
   27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

   Dat vroeg ik me nou ook af! Leuk artikel verder

 9. lousaa
  27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Best ok, maar de maatvoering is niet ok, de aangegeven jaren kloppen echt niet. Meisje van 5 kan niet in de grootste maat. En zij is niet enorm lang, gewoon een hollandse meid met gemiddelde ouders. Dat soort beroerde maatvoering is wel bij meer winkels, maar online wil je toch wel weten waar je aan toe bent.

  Iets anders: ik vind het buitengewoon onsympathiek dat de webshop in het Engels is, terwijl het om een in Nederland gevestigd bedrijf gaat dat zich vooral op verzenden in Nederland richt. Het lijkt de Zara in Utrecht wel waar ik pas in het Engels ‘geholpen’ werd. Bij de klantenservice nog wel.

 10. Rita
  27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Heel slim bedacht, die magneetsluiting en de prijzen zijn goed voor de kwaliteit die de kleding heeft. De vrolijke felle kleurtjes staan Marshall wel goed!

 11. keet
  27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Even een kleine feministische noot; “Als aanstaande moeder moet je ineens erg veel beslissingen gaan maken. Wil je thuis bevallen of in het ziekenhuis? En gaat je baby naar het kinderdagverblijf of ga jij een dag per week minder werken?”
  Misschien gaat de partner wel minder werken? Misschien gaan ze beide minder werken. Het zijn dit soort kleine opmerkingen die de verzelfsprekenheid van de zorgtaak van de moeder steeds weer bevestigen. Gaan jij en je partner een dag minder werken zou ik er van maken.

  • Serena
   Auteur
   2 april 2019 / dinsdag, 2 april 2019

   hi Keet,

   Wie zegt dat er per se een partner moet zijn? Jij doet nu precies hetzelfde, namelijk een aanname maken dat er altijd maar een partner in het spel moet zijn als je als aanstaande moeder een kindje verwacht. Je bedoelt het vast goed, maar ik ga deze intro niet aanpassen om vervolgens een heel stel sterke alleenstaande moeders te passeren, no thanks 😉

 12. 27 maart 2019 / woensdag, 27 maart 2019

  Wat leuk dat je dit merk/webshop uitlicht! Ik kijk namelijk veel naar duurzame kleding voor mijn kinderen en dit is zeer betaalbaar. Voor de basics ben je hier aan het juiste adres. Nu zijn mijn kids wel wat ouder (6 en 7 jaar), zijn die maatjes ook vertegenwoordigd of is het alleen babykleding? Al met al vind ik het wel een heel fijn merk zo met die magneetsluiting. Dat had ik jaren geleden moeten hebben, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *