Demak’Up Detox Challenge

Ik ga detoxen! Nee, daarmee bedoel ik niet dat ik wekenlang aan de groene sapjes ga, don’t worry.  Ik heb het over het detoxen van mijn huid. Mijn huid is namelijk heel belangrijk voor me en ik vind het verschrikkelijk als mijn huid er een beetje futloos uitziet en aanvoelt. Ik zit dan meteen een stukje minder lekker in mijn vel. Hebben jullie dat gevoel ook? Ik zeg altijd zo, als je haar maar goed zit, maar mijn huid moet ook gewoon stralen! Toch heb ik regelmatig van die dagen dat het wel erg laat is geworden (vooral nu ik vooruit moet schrijven voor onze week Mykonos én we een Suits-verslaving hebben) en dat ik met mijn make-up op het bed in duik. Ja ik weet het, superslecht van me en juist ik zou het goede voorbeeld moeten geven. Maar geef toe, het is jullie ook wel eens overkomen, toch? Volgens mij sta ik hier niet alleen in.

demakeup detox challenge_2Demak’Up heeft onlangs een onderzoek gehouden over hoe wij vrouwen onze gezichtshuid verzorgen. Het blijkt toch dat er veel vrouwen zijn – maar liefst 41% – die net als ik wel eens met make-up naar bed gaan. Het onderzoek laat verder zien met welk soort product wij ons gezicht het liefst reinigen en waarom we ons gezicht reinigen. Interessant! Zelf reinig ik mijn gezicht het liefst met een cleansing balm en vervolgens met een schuimende reiniger en een elektrisch gezichtsreinigingsborsteltje. Op deze manier verwijder ik grondig mijn (waterproof) make-up en vrij dekkende foundation, wat me weer een lekker schoon en fris gevoel geeft!

demakeup detox challenge_3 demakeup detox challenge_4Maar goed, laten we teruggaan naar die 41% van de vrouwen die wel eens met make-up naar bed gaat. Daar moet verandering in komen! Demak’Up heeft daarom een geweldige challenge bedacht om iedereen te stimuleren beter voor haar huid te zorgen. Op Demakupdetoxchallenge.nl krijg je iedere dag een nieuwe reinigingstip en daag ik jou uit om mee te doen.

demakeup detox challenge_1Ik doe zelf ook mee! Ik ben heel benieuwd naar de resultaten.

Let’s do this, ladies!

Until next time,
Serena verbon

– deze post is geschreven in samenwerking met Demak’up.

Volg:

24 Reacties

 1. kim
  10 juni 2015 / woensdag, 10 juni 2015

  Leuk! Ik ben wat dat betreft ook een lui ding hoor. Bij mij mag daar ook wel verandering in komen.

 2. Lieke K.
  6 juni 2015 / zaterdag, 6 juni 2015

  Lijkt me leuk om jouw tips na jouw detox ervaring via een youtube filmpje te horen/zien! :)

 3. 6 juni 2015 / zaterdag, 6 juni 2015

  Ik haal mijn make-up er altijd af, misschien dat het maximum 1 keer per maand niet gebeurt. Zelfs als ik geen make-up draag dan reinig ik nog steeds grondig, als ik dat niet toe merk ik het een paar dagen later aan de puistjes die plots op mijn gezicht staan.
  xx

 4. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Ik haal mijn make-up er echt áltijd, anders kan ik echt niet rustig gaan slapen. Heb al een gevoelige huid en wil niet wakker worden met een nóg onrustigere huid.

  Leuke challenge iig!

 5. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  ik haal wel altijd mijn make-up eraf, vindt het niet erg prettig als ik bed lig.. Leuke challenge heb meteen even een kijkje op de site genomen. Misschien doe ik wel mee. De scrubjes zien er erg makkelijk uit om te maken!

 6. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  aaaa, wat super leuk. En kijk en zit een roze dopper in :DD

 7. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Wat leuk dat ze het op deze manier onder de aandacht brengen. Want laten we eerlijk zijn, we zijn onderhand allemaal wel lang leve de Challenges volgens mij. xxx Lucinda

 8. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Wat een leuke challenge, origineel! :-)

 9. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Ik mag met trots mededelen dat ik dus nog nooit met make-up op ben gaan slapen. Dat kan ik gewoon écht niet, voelt niet ‘chill’ aan. Leuke challenge voor de meiden die daar wat meer moeite mee hebben, haha :-)

 10. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Leuke opdracht!! Nog leuker als Demak’up iedereen die meedoet ook een tien dagen pakket geeft (of tegen betaling)! Ik had er wel wat €’tjes voor willen neer leggen. Dan krijg je namelijk nog meer het idee dat je er ”samen tegen aan gaat”. Des al niet te min; ik ga er zeker mee bezig want de scrubjes en uitdagingen zijn helemaal niet heel erg tijdrovend!

 11. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Yep, ik hoor dus bij die 41% van de vrouwen die haar gezicht wel eens niet reinigt ‘s avonds.. dit doe ik echt maar een heeeeeeele enkele keer en dan alleen als ik alleen maar wat mascara en oogpotlood op heb.. Nog niet goed natuurlijk. Maar als ik overdag foundation ed. op mijn gezicht heb gehad reinig ik mijn gezicht ‘s avonds altijd!

 12. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Leuke challenge! Vondt het eigelijk nog leuker als mensen mee willen doen ook zo’n doos kunnen krijgen. De doos zelf + met inhoudt van Demak Up wat je zelf op de foto staat.
  Zelf ga ik nooit met make up naar bed.

 13. Kiki
  5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  De laatste tijd zie ik vaker “Deze post is geschreven in samenwerking met […]”, voorbij komen op je blog, in plaats van “deze post is gesponsord”. Is dit de nieuwe manier van het aangeven dat het een gesponsorde post is? Of is het echt iets anders? Wat is het verschil tussen de twee?

  Ik ben trouwens nog nooit met make-up op naar bed geweest! Ik vind het zo vies aanvoelen dat ik er gewoon niet van zou kunnen slapen. Het is echt onderdeel van mijn avondroutine. Zonder dat heb ik steeds het gevoel dat ik iets vergeet. Dat ligt ook niet lekker.

  • Serena
   Auteur
   5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

   hi Kiki,
   het komt op hetzelfde neer! De ene blog zegt het zus en de andere zo, ik wissel soms af (niet met speciale reden hoor).
   liefs, Serena.

 14. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Klinkt als een leuke challenge. Sinds kort ben ik helemaal in to goed reinigen en pak ik niet meer een fles douchegel om mijn gezicht schoon te wassen ;-) ja serieus.

 15. Merlin Borghuis
  5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Ik haal dan ook altijd maar ook altijd savonds mn makeup dr af. Nog nooit vergeten.

 16. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Ik haal altijd, maar dan ook altijd mijn make-up van mijn gezicht voordat ik mijn bed induik. Het maakt niet uit welk tijdstip het is. In mijn studententijd sloeg ik het soms over, maar bij het wakker worden voelde ik me alles behalve fris en fruitig. Desondanks vind ik het leuk dat Demak’up een challenge heeft bedacht. Ik wens jou en vele anderen veel succes!

 17. 5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Leuk! Ik ben zo’n luie vrouw die soms geen zin heeft om met nog allerlei dingen aan de slag te moeten en liever zo dr bed inrolt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *