De nieuwe Fiat 500L is ruimer dan je denkt!

We praten over bijna niets anders wanneer we het thuis over auto’s hebben: de Mini. Het is een stoer en stevig bakkie, lekker sportief vormgegeven en rijdt ook nog eens heerlijk soepel (de vriend van mijn zusje heeft er één). We zijn er thuis helemaal fan van en vooral mijn vader kan er niet over ophouden.

500L Personal Space TrekkingMijn vader grapt steeds ‘zal ik mijn auto inwisselen voor een Mini Cooper, Sereen?’ waarop ik dan weer zeg ‘nee pap, jij houdt van grote, ruime stationwagons, zo’n Mini is veel te klein voor jou’. Hij weet dat ik gelijk heb, maar toch laat het hem niet los. Mijn vader is echt zo iemand die regelmatig naar de bouwmarkt of IKEA rijdt en als we eens met zijn vijven weg willen dan past dat niet allemaal in een Mini. Maar toch, elke keer als hij over een Mini praat dan beginnen zijn ogen te glinsteren.

500L Personal Space achterbakGuess what?

Fiat introduceert de nieuwe 500L; het model heeft dezelfde speelse, sportieve en robuuste uitstraling van een Mini, maar dan met een veel en veel ruimere kofferbak. In deze auto passen met gemak 5 personen en 5 koffers. Ideaal dus voor gezinnen of voor mensen zoals mijn vader, die altijd aan het klussen zijn en dus het liefst een grote kofferbak nodig hebben. Ik weet zeker dat dit model mijn vader finaal over de streep trekt!

fiat 500L ruime kofferbakOm te laten zien hoe groot de kofferbak nu eigenlijk is heeft Fiat een speciale actiepagina gemaakt waarmee je met je Facebook account kunt inloggen. Je krijgt keer op keer een nieuwe animatie te zien waarin Fiat laat zien wat er wel niet allemaal in de kofferbak van een 500L past.

Breiende oma’s, fakirs, een loungend gezelschap of een opa met een stripper: het past er allemaal in! Het is een interactieve en ludieke manier om te zien hoe groot die kofferbak nu écht is.

Benieuwd naar de animaties? Ga dan naar deze website en bekijk ze allemaal.

Wat vind jij van deze nieuwe Fiat Mini 500L? Vind jij een ruime kofferbak belangrijk?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. Christy
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Ik ben ook een Mini fan, maar deze zag ik laatst op een parkeerterrein staan, En ik wou er bijna een foto van maken. Ik vind hem super gaaf!!!

 2. ik
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Als een van de weinige vind ij de fiar 500 echt niet mooi. En de l ook niet. In het begin vond ik het nog wel een leuk autotje maar dat is steeds minder mooi geworden…
  xx

  Ps ik vind die nieuw vw polo niet heel verkeerd

 3. Claudia
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Misschien niet helemaal objectief, maar ik heb onlangs voor de 2e keer een nieuwe Mini Cooper gekocht. En dat terwijl ik de Fiat 500L ook erggg leuk vond. Maar uiteindelijk ging ik toch voor kwaliteit en luxe dus werd het de Mini Countryman, zelfde type als de Fiat500L maar natuurlijk veel leuker 🙂

 4. Marit
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  En toch vind ik de Mini Cooper veel leuker haha!

 5. Elise
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Je bent wel van de autoreclames de laatste tijd 😉

 6. Eef
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Vind het een beetje raar dat je gelijk al begint over een mini cooper, het gaat uiteindelijk toch over een fiat. Maar nu lijkt het net of je ze aan het vergelijken bent.
  Dit artikel kon eigenlijk wel wat beter vind ik!

 7. Valerie
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Hoi,

  Ik denk dat je je vergist tussen 2 auto’s. De auto waarvoor je advertiseert is een fiat 500L. De ‘kleine’ versie daarvan is een fiat 500.
  De mini cooper is een geheel ander merk. Zij hebben als ‘grote’ versie de Mini Countryman. Het zijn twee verschillende automerken…
  Ik lees je site heel graag maar dit is toch wel een grote vergissing, vooral omdat het een gesponsorde post betreft. Ik weet dat gesponsorde Posts slecht manieren zijn om geld te verdienen, en verder niet echt bij beautylab.nl horen, maar het blijft jammer.

  Verder lees ik je site graag (iedere dag)!

 8. Rebecca
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Hier zal Fiat blij mee zijn… Je begint over concurrent de Mini Cooper en het is een gesponsorde post van Fiat 500…. Onprofessioneel en raar dat dit merk dit niet gecheckt heeft.

  • Serena
   Auteur
   10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

   Advertorials worden altijd gecheckt.

   • Rebecca
    10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

    Dan moet degene van Fiat die hiermee akkoord ging zich achter de oren krabben. Zie ook comment hierboven. Echt bizar.

 9. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Juk, waarom moet alles toch altijd groter en groter. Een nieuwe mini is absoluut geen MINI meer, en een Fiat 500 is geen Fiat 500 meer..

  Ik ben absoluut geen fan.

 10. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Ik hou er niet zo van als merken met een model uitkomen dat superhard lijkt op dat van een ander merk. Mini is daarbij echt vaak een voorbeeld. De suzuki swift heeft er weg van en dan deze fiat. Zelfs Skôda heeft een model dat er op lijkt.

  Mooie auto en fijn dat hij zo ruim is! Maar ik hou van net dat iets unieker ^^

 11. Nikki
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Hey sereen, uhm er zijn op somige plaatsen dingen weggevallen lijkt het wel, alsof je op die plaats nog de naam van de auto wilde zetten, of een linkje, maar nu staat er; wat er wel niet allemaal in de kofferbak van een ? past. lol, kan ook zijn dat het aan mijn computer ligt, maar misschien had je het niet door! x

  • Serena
   Auteur
   10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

   Ik denk dat je even de Adblocker moet uitzetten 😉

 12. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Dit is weer eens een heel ander artikel dan normaal! Haha. Leuk! Vind het een leuk autootje.

 13. Bo
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Ik vind mini’s zo leuk, ik wil er later echt eentje ^^

 14. Anne
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Ik snap het niet helemaal.. 🙂 gaat het nu over een mini cooper of een fiat 500? (dat zijn toch 2 verschillende auto’s?)

  Leuk artikel verder!!

 15. Lotte
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Een Fiat500 en een Mini Cooper zijn wel heel andere auto’s. Een Fiat500 (de nieuwe versie) is gebaseerd op de auto die het Italiaanse merk Fiat uitbracht tussen 1957 en 1975. De Mini Cooper is gebaseerd op de Britse Mini One, gemaakt door BMW.

 16. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Anders dan een beauty artikel oid maar super leuk!

 17. Aafke
  9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Ik zie geen foto’s en er missen woorden/links in het artikel.. Ligt dit aan mijn laptop?

  • Aafke
   9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

   In de app op mijn telefoon werkt het wel!

  • Johanna
   9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

   Bij mij worden ook de foto’s niet weergegeven en missen er woorden.

  • Pauline
   9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

   Dat heb ik ook!
   Zie enkel tekst, en soms missen er volgens mij idd woorden.
   Kijk ook met een laptop

   • Maaike
    9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

    Dat ligt aan je advertentieblocker van je browser. Die blokkert de woorden die reclame zijn/lijken. Op je mobiel heb je waarschijnlijk geen adblocker.

 18. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Hij ziet er sportief uit! Ik zou toch eerder voor de mini fiat 500 gaan denk ik maar als je een gezin hebt komt deze weer beter uit.

 19. 9 juli 2014 / woensdag, 9 juli 2014

  Zulke autootjes vind ik ook altijd zo leuk ! Leuk ook om die foto’s te zien wat wat er allemaal in past haha !

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *