Channeling my inner Kylie

Vorige week waren de boys van het kanaal Een Stel Homo’s hier op bezoek, en tijdens een korte brainstormsessie voor een idee voor een video kwamen we op het volgende; we kiezen elk een foto uit van het Instagram account van onze favoriete Instagrammer, en doen vervolgens een poging om die foto na te maken. Vervolgens posten we de foto op ons eigen account, om te kijken hoe onze eigen volgers hierop reageren.

Een project dat heel erg buiten alle drie onze comfort zones lag, maar OH MY GOD, wat hebben we gelachen en wat hebben we een ontzettende lol gehad tijdens het proces! Jasper koos een foto van zijn idool Rihanna, Rogier koos voor zijn idool Ariana Grande, en ik koos voor trendsetter Kylie. Benieuwd hoe we de foto’s hebben gerecreëerd en wat de reacties van onze volgers waren? Check het in de video hieronder;

Op mijn foto kwamen hele lieve, hartverwarmende reacteis, maar ook reacties die ik niet had zien aankomen….

Mocht je mij nog niet volgen op Instagram, klik dan hier.

Wie is jouw favoriete Instagrammer?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

40 Reacties

 1. Jam
  24 maart 2018 / zaterdag, 24 maart 2018

  Nu ben je zwanger 🙂 (7 maanden?)

 2. Inge
  8 augustus 2017 / dinsdag, 8 augustus 2017

  Oh Sereen, echt Yolo! Kan jou het inderdaad schelen wat iedereen ervan vind. Blijf dichtbij jezelf!! ❤️

 3. Lou
  7 augustus 2017 / maandag, 7 augustus 2017

  Nu pas tijd om het filmpje te kijken.

  Mocht je ooit nog zwanger raken, offline doen mensen dit ook hoor. Als je niet drinkt. Als je een bol buikje hebt in een strak shirt. Als je een wijd shirt aan hebt. Als je ineens meer pukkels hebt. Als je een bad hair dat hebt. Als je een good jaar dat hebt. Als je straalt.
  Je hebt overal mensen die commentaar geven Maar stilstaand beeld van een buik zonder toelichting roept wel eerder reacties op.

  Wat ik vooral schokkend vind: tussen de regels door hoor ik dat er een kennelijke tegenstelling is tussen sexy en zwanger en sexy en vol.

  Dat lijkt me het werkelijke probleem hier.

 4. mariemarie
  4 augustus 2017 / vrijdag, 4 augustus 2017

  Eindelijk fimpje kunnen bekijken. Ik was al benieuwd naar de foto, maar vond hem niet terug… nu weet ik waarom… Ik viel op het einde echt helemaal uit de lucht! Leuk filmpje, leuke en knappe foto’s, knap gedaan! En serieus, welk buikje?!

 5. Tessa
  4 augustus 2017 / vrijdag, 4 augustus 2017

  Ik vond/vind je juist super sexy! En ik vond de video echt heel leuk! Super grappig om de foto’s van Celebs na te doen. Maar ik schrok van het laatste stukje… wat kunnen sommige mensen toch dom zijn. Goed dat je hier mensen op aan spreekt, hopelijk leren ze er wat van. you rock!

 6. Suzanne
  4 augustus 2017 / vrijdag, 4 augustus 2017

  Ik heb van nature gewoon niet een heel platte buik. Mijn onderbuik staat iets rond, net als bij jou op de foto. Als ik wat aan kom krijg ik inderdaad van bijv. Clienten op mijn werk te horen of ik zwanger ben. (Waar ik overigens keihard sarcastische grapjes dan over maak, aangezien de gemiddelde client 0 aan z’n figuur/lichaam doet) Ik ben overigens wel blij verder met mijn figuur en ik denk dan, ja als ik nu al Mn focus ga leggen dat mijn buik niet zo plat is? Ik moet mager worden wil ik dat bereiken, en daar ben ik absoluut geen voorstander van. Een vrouw met figuur vind ik persoonlijk veel mooier. Ik vind dat je er mooi en vrouwelijk uit ziet. Ik zou zegggen, als je je gezond voelt, houden zo!

 7. 4 augustus 2017 / vrijdag, 4 augustus 2017

  Ik vond de reacties of je zwanger was ook echt wel bizar! Ik vond het eigenlijk gewoon een hele mooie sexy foto met prachtige make-up! Je buik was me niet eens opgevallen. Ik vind het ook wel grappig hoe goed die hairextentions en lippenstift staan bij de jongen die als eerste op de foto ging (sorry de namen vergeten) en het ook lekker op houdt.

 8. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik vond de video leuk om te kijken en jouw foto’s waren prachtig! De foto’s van de jongens waren ook geweldig.

  Ik heb ook genoeg brutale opmerkingen gekregen, wordt alleen nog maar erger als je eenmaal zwanger bent en kinderen hebt. Iedereen heeft een mening en blijkbaar mag het dan opeens ook allemaal gemeld worden. Ik vond het vooral irritante bemoeizucht.

 9. Mara
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Je bent een pracht vrouw, innerlijk en uiterlijk en een voorbeeld voor heel veel (jonge) meiden. Daar mag je trots op zijn, ik hoop dat alle vrouwen hier kracht uithalen om net zo zelfverzekerd en sterk te zijn als jij bent!

 10. Kate
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik vind het echt een beetje treurig hoeveel vrouwen er zijn die naar zo’n foto kijken en METEEN iets aan het lichaam van iemand anders zien. Hoe vaak hoor je wel niet opmerking van, zij is aangekomen, is zij zwanger, deze kleding staat haar onflatteus, etc? Vooral als het om kleine dingen gaat die mij amper opvallen schrik ik ervan. Vrouwen die zo reageren (ook als het alleen in hun hoofd is) hebben blijkbaar superveel kritiek op vrouwenlichamen geïnternaliseerd. Zo kijken ze dus naar anderen en naar zichzelf.. vind dat echt naar voor ze.

 11. Ellen
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik vind het fantastisch hoe je hier zo nuchter mee omgaat en je er niks van aantrekt. En je hebt gelijk: dat vraag je gewoon niet. Punt. Je bent een knappe en sterke vrouw, wees daar maar van overtuigd.

 12. Madeleine
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Heb weleens wat beauty vragen aan je gesteld, geef nooit snel mijn mening, maar nu… voelde zeker ook wat boosheid over de vraag of iemand zwanger is. Hoe goed bedoeld (9 vd 10 x is vast goed bedoeld), maar doe je gewoon niet, punt. Dat is zo enorm privé. Niet netjes en er kunnen legio aan gevoelige verhalen achter zitten bij diegene aan wie je t vraagt. Ik weet waar ik over praat. Dus Serena, first of all, je bent prachtig en second hoe stoer dat je netjes maar duidelijk aanheeft waar de grens ligt, respect!!

 13. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  “Ik ben beest van Belle en het beest”, haha! Wat een superleuke gasten! Ik vind het leuk dat jullie zo veel lol hebben gehad. Verder vind ik jou een sexy beest, zelfvermeende “pouch” of niet.

  Betreft die zwangerschapsopmerkingen… Helaas komen die ook “real-life” vaak voor, als ik het zo om me heen hoor! Onbehoorlijk en ondoordacht, want als je ernaast zit is het altijd pijnlijk. En het is ook heel onprettig als een vrouw dan wel zwanger blijkt te zijn, maar als zij daar nog niets aan de buitenwereld over wilt zeggen, of recent een miskraam heeft gehad… Je opent met een “goh ben je zwanger” opmerking een dialoog die iemand misschien helemaal niet wil voeren. Mensen die dit doen hebben dan even een groot gebrek aan inlevingsvermogen, en eigenlijk is het een fout die je maar een keertje in je onwetendheid mag maken, en daarna nooit meer.

 14. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik vind dit echt een super leuke video Sereen! Heel goed nagedaan ook, alle drie! Ik vind jouw foto onwijs mooi geworden! Wel erg onbeschoft van de zwangerschaps vragen, ik ben blij dat het je in ieder geval niet raakt!

 15. Geke
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Lieve Serena,

  De foto mocht dan wat een buikje betreft een tikje onflatteus zijn, in dit filmpje is toch heel duidelijk dát je helemaal niet zo’n buik hebt!? Verder waren het super sexy foto’s en nu ik gezien hebt wat de challenge was vind ik het zó leuk ook en snap ik waarom je deze postte. De lol die jullie gehad hebben, wat jammer dat het zo afliep, maar inderdaad, tegenwoordig doet en zegt men maar vanalles vanachter het toetsenbord of mobiel.

  Ik heb genoten van je foto’s en dit leuke filmpje, dank je wel!

  Groetjes,
  Geke

 16. Renu
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Oohnoo! Vond de foto wel mooi! Ook een super leuk jurkje had je aan trouwens. Misschien de volgende keer een artikel hoe je je doorzichtige douche zo goed kalk vrij houdt! Ahahah kan nog wel tips gebruiken 🙂

  • Serena
   Auteur
   3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

   hi Renu,
   na elke douchebeurt zeem ik het water eraf, dat scheelt al enorm! Maar het verschilt per plaats hoeveel kalk er in het water zit en misschien heb jij daarmee net pech?

 17. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ongelooflijk hoe grof mensen kunnen zijn als ze veilig achter hun scherm zitten… Goed dat je je het niet aantrekt!

 18. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik zag je instagram foto voordat ik alle comments las en dacht: wauw, gewaagd maar hot! Maar toen ik naar beneden keek zag ik de hoeveelheid comments die waren geplaatst .. dat kan maar 1 ding betekenen: sensatie! Meteen begon ik met lezen en zag ik gemengde reacties. Mijn voornaamste reden waarom ik meer beauty doe en geen lifestyle is omdat ik nogal een zacht eitje ben, ik kan weinig hebben. Door alle reacties die bij jou foto’s stonden wist ik meteen waarom ik ervoor heb gekozen, want weinig exposure betekend ook minder contact met nieuwe volgers die willen weten wie je bent en bedrijven die graag een gezicht zien. Ik werd er misselijk van hoe sommigen over je begonnen te praten .. dat je ‘dik’ zou zijn of zwanger. Please people. Dat jij graag enkele kilo’s kwijt wilt omdat je in de afgelopen tijd bent aangekomen is jouw persoonlijke wens, maar ik vond je er prachtig uitzien! Jasper en Rogier zien er ook zeker hot uit! :p

 19. yvonne
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Wow die reacties had ik ook niet zien aankomen.
  Sterker nog, het was mij niet eens opgevallen. Apart dat mensen zo reageren. En alsof dit de manier zou zijn om een zwangerschap aan te kondigen. Erg vreemd hoe sommige mensen denken…

 20. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Toen ik jouw foto op IG zag staan, vond ik de foto meteen super super super mooi. Hetgeen anderen commentaar over hadden, viel mij niet eens op. Mij viel eigenlijk alleen op hoe mooi je op deze foto staat. Zo jammer dat er mensen zijn die dan meteen zulke nare dingen gaan zeggen.

 21. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Super leuke video, maar wat brutaal die vragen of je zwanger bent. Ik vond het een prachtige foto!

 22. Syl
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik heb mijn zegje gisteren al gedaan op instagram.
  Maar ik blijf het te zot voor woorden vinden dat sommige mensen maar alles denken te mogen vragen.
  Het enige wat ik me kan bedenken is dat sommige volgers je als een soort ‘vriendin’ gaan zien. En aan een vriendin durf je alles ongegeneerd te vragen. Maar deze dames vergeten dat jij hen niet kent, en het dus een vreemde is die zoiets persoonlijks vraagt.

 23. Kirsten
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Je bent een prachtvrouw! Ik heb deze video met veel plezier gekeken en toen jullie jouw foto gingen maken heb ik enkel gedacht: wat een prachtig lichaam heeft Serena toch! Het is toch eigenlijk te erg voor woorden dat je zoiets dan af moet sluiten op deze manier, ik word er kwaad van! Maar bewondering voor jou, heel sterk opgepakt. Ik smelt trouwens wel helemaal voor Clarence, wat een heerlijk lief beestje.

 24. Liesbeth
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Vond de foto al nix voor jou, volg Kylie helemaal niet maar dit was dus de reden. Leuk dat jullie er zo’n lol mee gehad hebben en idd jammer van sommige reacties! Dit soort dingen smijt je toch in real life ook niet zomaar in iemands gezicht? Goed dat je hier aandacht aan besteed! Het zal naast sensatielust ergens ook wel belangstelling zijn, maar dan nog is het prive en aan jou om een eventuele zwangerschap bekend te maken. Zou denken dat jij als blogger/vlogger daar vast al ideetjes voor hebt 🙂 Succes met gezond eten, heb je bloemkoolrijst geprobeerd en was idd lekker!!

 25. Lara
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Ik vind het zo jammer van de reacties! Ik hoop echt dat je er niet teveel mee zit. Deze maatschappij is gewoonweg vergeten hoe een normaal, gezond vrouwelijk lichaam er uit ziet. Vrouwen hebben van nature rondere vormen en al helemaal een rondere buik (en dan bedoel ik dus niet dat alle vrouwen daar een laag vet hebben!).
  Natuurlijk en helemaal niks mis mee! En ik vind het eerlijk gezegd duizend keer mooier dan die afgetrainde meiden. Eigenlijk zouden we die look heel vreemd moeten vinden als je er eens goed over nadenkt..

  Ik hoop echt dat jij en alle andere vrouwen met eenzelfde ‘buikje’ hier niet teveel mee zitten! We zijn verdorie vrouwen, het feit dat je lichaam een gezonde natuurlijke vorm heeft is wel het minste probleem ter wereld. (en wie wel gehersenspoeld is door deze eeuw mag lekker zijn of haar mond houden! :p)

 26. Nicky
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Hoi Serena, wat jammer van die reacties… ik zou waarschijnlijk in een hoekje gaan zitten huilen als mensen me dat zo massaal begonnen vragen. En zoals je zegt, is het best brutaal. Wat een domper na zoveel lol te maken!

 27. Zoë
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Leuk filpmje !! En ik snap wel dat je het niet leuk vond dat mensen vragen of zeggen dat het lijkt of je zwanger bent. Ik ben zelf ook heel slank maar heb een klein onderbuikje. Aan mij is ook wel eens de vraag gesteld of ik zwanger ben. Vond ik ook niet zo leuk. Niet omdat ik zwanger met dik associeer , maar omdat ik me alrijd bewust ben van m’n buikje en blijkbaar valt het anderen ook op. Dan denk je: zie je wel m’n buik is dik (want ja een zwangere buik is nou eenmaal dik maar dat staat los van de rest van je figuur. Ook irritant dat als ik mopper op m’n buikje dat mensen zeggen: nee welk buikje je bent slank stel je niet aan. En dan wel achter m’n rug afvragen of ik soms zwanger ben

 28. Brigitta
  3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Zo jammer dat er zulke comments gegeven worden, ook al zeg je dat het je niets doet toch is dat wel zo, als je begrijpt wat ik bedoel 😉
  Ik vind je juist dat je een prachtig figuur hebt, vond je vroeger juist te mager dus niet teveel afvallen hoor! Een vrouwenlichaam hoort ronde vormen te hebben en soms hebben we een opgezette buik, heeft niets met zwanger zijn te maken!

 29. 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

  Tof filmpje! Ook ik had de foto gezien op Instagram en de comments vielen me ook meteen op. Grappig was dat ik juist helemaal niet het idee had dat je zwanger was, maar vond het gewoon een mooie foto. De comments vond ik eigenlijk ook best brutaal en helemaal niet gepast. Je bent gewoon een heel mooie vrouw!

 30. Marije
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Ik vind de foto PRACHTIG! Oké, misschien naar mijn mening een beetje too much voor op instagram als nuchtere Hollander, maar echt heel mooi. Vind hem zelfs mooier dan het origineel van Kylie. En je lichaam: wauw, mag je ontzettend trots op zijn! Je hebt mooie vrouwelijke vormen en bent tegelijkertijd slank.

  Wat mij wel opvalt is dat het lijkt alsof je het zwanger zijn als een belediging op vangt, alsof je ‘dik’ bent als zwangere dame. Ik denk dat het merendeel het als een positief iets zag en je daar graag mee wou feliciteren. De ‘pouch’ waar jij het over hebt is totaal geen ‘buikje’, maar gewoon een slanke vrouwelijke vorm op de foto waar sommige mensen een verkeerd idee bij hebben gekregen. Je ziet er prachtig uit, maak je er alsjeblieft niet druk om.

  • 3 augustus 2017 / donderdag, 3 augustus 2017

   Ik zou dat ook als belediging opvatten…als je niet zwanger bent. Vorig jaar met koninginnendag stond ik bij een kraam met boeken te kijken en de eigenaresse van de kraam pakte een boek over zwangerschappen en gaf dat aan me. Dat is misschien wel iets voor je zei ze. Ik had ogen als schotels. Ik zeg hoezo? Nou, je bent in toch in verwachting? Ik ben en was helemaal niet zwanger en heb de hele dag in winkelruiten mezelf bekeken en thuis voor de spiegel gestaan…en mijn vriend heeft me de hele verdere dag moeten vertellen dat ik er helemaal niet uitzag of ik zwanger was. Mijn dag was echt verpest en het shirt dat ik aan had is nooit meer uit de kast geweest. Hou gewoon je klep als je niet zeker bent. Je kan iemand er weldegelijk mee beledigen en kwetsen.

   Sereen je bent prachtig en lief en mooi! <3

 31. Emma
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Wat een leuk idee en wat zijn jullie foto’s goed geworden! En uhm afvallen?? Je ziet er supermooi uit en een lichaam heeft nou eenmaal vorm… en tja als je gelukkig bent (in de liefde) word je vanzelf wat dikker.. als dat nou het ergste is 😉

 32. e
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Heel eerlijk dacht ik het ook, omdat je verder echt slank bent (ook in het filmpje) en et een beetje zo’n bolling naar onder was. Zelf heb ik ook een ‘pouch’ en die is gewoon een blubber, ik vergleek ze zelfs even ter controle, en bij mij is het dan ook een soort zwembandje.
  Op de rest van de foto’s zag je ook echt slank uit en zag je al helemaal niks van t zogenaamde ‘vetje’.
  Als ik nu de video zie denk ik dat het vooral door de hoek icm de horizontale streep kwam.
  En Beyonce had ook niets bij staan! Het kon ook een heel creatieve aankondiging zijn.
  Anyhoe.. je ziet er super goed uit. Knap dat je dit durfde te doen, ik zou het zelfs zonder mijn vetje niet durven.

 33. Elien
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Die foto’s waren echt super en heel stoer van je dat je dat had gedaan! Wilde ook nog zeggen dat je er altijd heel goed uit hebt gezien en nu nog steeds!! Je zei dat de reacties nog meer een motivatie voor je waren om af te vallen..but who cares about what others think? Zolang jij (en je future hubby) je maar goed voelt over jezelf toch?

  YOU ROCK!!?

 34. 2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Ik vond die douchefoto echt hartstikke leuk! 🙂

  Het lijkt inderdaad ook wel alsof on-line mensen alles maar durven te schrijven.. terwijl 9 van de 10 het in echt in iemands gezicht nooit zo gezegd zou durven hebben.

 35. 2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Hi Serena, super grappige video! Vond je foto super tof maar toen ik de reacties las schrok ik echt. Je zegt dat je het wel kunt hebben, maar wat bizar dat men zoiets durft te vragen! Heb er toevallig vorige week een blog over online gezet, hoe onbeschoft en zonder filter mensen maar alles roepen op internet om anderen af te kraken of pijn te doen. Hoop dat diegenen die dat hebben gecomment zich nu schamen en in het vervolg beter nadenken voor de wat posten xo Daisy

 36. Sam
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Wat lullig dat ze die opmerkingen maken, inderdaad hondsbrutaal! Supergoed dat jij “jouw mensen” er wel even bewust van maakt dat het ook online niet okee is ?

 37. Jessica
  2 augustus 2017 / woensdag, 2 augustus 2017

  Hej!

  Jammer dat er zoveel negatieve reacties waren op de foto. Ik vond de video super leuk! Beetje een thuis photoshoot zoals ik dat vroeger ook met vriendinnetjes deed of het verkleden en playbacken van je favoriete liedje. Alleen jij zag er helemaal fabulous uit in tegenstelling tot mezelf vroeger met mn haarborstel als microfoon ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *