Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Hebben jullie ze al gespot, de prachtige nieuwe Liquid Metal eyeshadows van Catrice? Nou, ik wel. Er zijn maar liefst 9 varianten en allemaal hebben ze een prachtige metallic finish. De kleuren lopen van nude naar knallend paars en groen dus je kunt er alle kanten mee op! Ik vond ze zo mooi dat ik alle kleuren in huis heb gehaald.

catrice liquid metal eyeshadow_01De Liquid Metal eyeshadow zitten in doosjes van 3 gram en een doosje kost €3,99 per stuk. Een fijn prijsje voor een mono eyeshadow!

catrice liquid metal eyeshadow_02Zoals je kunt zien zijn de kleuren onderling erg goed met elkaar te combineren. Zo zijn de kleuren van links naar rechts als van boven naar beneden schitterend bij elkaar. De sterk glinsterende finish is prachtig, maar persoonlijk zou ik het dan juist afwisselen met satin of matte oogschaduw, om een discobal-effect te voorkomen. Deze metallic eyeshadow is erg mooi als highlightend effect op het bewegend ooglid.

catrice liquid metal eyeshadow_06catrice liquid metal eyeshadow_08Elke oogschaduw bevat een prachtig golvend 3D motief. Het doet me denken aan de huid van een reptiel, maar ook aan de golven in het water of in het zand van de woestijn. Het oogt heel natuurlijk en tegelijkertijd heel luxe. Het zou net zo goed een high-end mono eyeshadow kunnen zijn!

catrice liquid metal eyeshadow_09 De bovenste rij bestaat uit natuurlijke kleuren met een warme, gouden ondertoon:

catrice liquid metal eyeshadow_03 030 – We are the Champagnescatrice liquid metal eyeshadow_10 020 – Gold 'n Rosescatrice liquid metal eyeshadow_11 090 – Nougat it Rightcatrice liquid metal eyeshadow_12 Swatches:catrice liquid metal eyeshadow_19We are the Champagnes is een champagnekleurige oogschaduw met een gouden ondertoon. Gold 'n Roses is lichtroze met een gouden ondertoon en Nougat it Right is diep donkerbruin met een warme, bijna koperachtige ondertoon. Er zit iets roséachtigs in.

De middelste rij kleuren is wat koeler:

catrice liquid metal eyeshadow_04 010 – Look me in the Icecatrice liquid metal eyeshadow_13 040 – Under Treasurecatrice liquid metal eyeshadow_14 070 – Gold Leaf Mecatrice liquid metal eyeshadow_15 Swatches:catrice liquid metal eyeshadow_20Look me in the Ice is een hele koele witzilveren oogschaduw. Under Treasure is iets warmer en bevat geen warme maar ook geen koele ondertoon. Het is een lichte gouden kleur met een neutrale ondertoon en kan dus zowel bij koele als warme kleuren gecombineerd worden. Daarom heb ik deze kleur ook in het midden. Gold Leaf Me is een prachtige mosgroene kleur met een gouden ondertoon. Kan zowel mooi staan bij gouden looks als bij koelere looks.

De onderste rij bevat intense knallende kleuren;

catrice liquid metal eyeshadow_05 080 – Mauves like Jagger:catrice liquid metal eyeshadow_16 050 – We're the Inner Purplecatrice liquid metal eyeshadow_17 060 – Petrol Pancatrice liquid metal eyeshadow_18Swatches:catrice liquid metal eyeshadow_21Mauves like Jagger is schitterend, ben echt fan van zulke kleuren. Het is inderdaad een mauve kleur (lavendelkleur met een grijzige ondertoon) en staat prachtig bij groene ogen. We're the Inner Purple is puur paars, maar dan iets donkerder. En Petrol Pan is een schitterende tealkleur, oftewel donkergroen/blauw. Erg mooi bij hazelnootkleurige ogen. Mauves like Jagger en We're the Inner Purple staan overigens erg mooi bij elkaar.

catrice liquid metal eyeshadow_07Ik ben enthousiast! De prijs is lekker budget, het pigment is goed intens, de metallic finish is prachtig en de textuur is romig en zacht en laat zich uitstekend blenden. Ik kan niet wachten om ermee te spelen!

De Catrice mono Liquid Metal eyeshadows kosten €3,99 per stuk (3g) en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vinden jullie van de kleuren en de swatches? Met welke 3 kleuren zal ik komende maandag een look maken voor Makeup Monday?

Until next time,

Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

113 Reacties

 1. Marlene
  12 november 2016 / zaterdag, 12 november 2016

  Ik ben/was helemaal happy met de liquid metal 020 helaas is deze nergens meer verkrijgbaar! Iemand een idee waar ik de oogschaduw kan kopen/bestellen?

 2. herlinde
  6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  heb er mij daarnet 2 aangeschaft en ik wil er meteen meer kopen!!
  ik heb gold ‘n roses en gold leaf me, echt super bij bruine/grijze ogen vind ik
  juist wat glitters die op de wangen vallen, maar niets kan op tegen het goede pigment van de kleuren
  bedankt voor de swatches ze zijn heel duidelijk :-)
  hou van je blog!!

 3. Lieke
  22 juli 2014 / dinsdag, 22 juli 2014

  Ik heb ‘Mauves like Jagger’ en ik heb grijs/groene ogen: wauw!! Staat perfect met een beetje eyeliner!!

 4. Mayra
  26 augustus 2013 / maandag, 26 augustus 2013

  Leuk leuk , wil ze allemaal!!

 5. Sanne
  25 augustus 2013 / zondag, 25 augustus 2013

  Wauw het zijn hele mooie oogschaduws :D

 6. maud
  25 augustus 2013 / zondag, 25 augustus 2013

  oeee! zoo graag de paarse kleur We’re The Inner Purple! beetje smokey ofzo met de paars <3__<3

 7. 23 augustus 2013 / vrijdag, 23 augustus 2013

  prachtig stuk voor stuk!

 8. Ellen
  22 augustus 2013 / donderdag, 22 augustus 2013

  Dat vraagt om een look! Ik ben vooral benieuwd naar een look met de “groene” kleur. Denk dat dat erg mooi staat bij de kleur van jouw ogen en ben ook erg benieuwd hoe je dit zult combineren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *