Candice Swanepoel inspired eyelook

Van de week zat ik wat te surfen over het internet (alsof ik ooit iets anders doe) toen ik opeens stuitte op een prachtige foto van de drop dead gorgeous Candice Swanepoel. Dit ranke Victoria’s Secret model zag er lekker fris en stralend uit met haar heldere, zachtroze ooglook. Ik dacht, dat moet ik namaken voor de komende Makeup Monday! Vandaag dus een Candice Swanepoel eyelook!

rosie huntington-whitely pink fresh eyelookNu wil het toeval zo zijn dat ik een Bourjois Smokey Eyes eyeshadow trio heb in de kleur 17 – life is pink. Deze kleuren zijn perfect om Candice’s frisse eyelook na te bootsen. Nu ben ik qua uiterlijk natuurlijk een heel ander type, maar ik wil juist laten zien dat ook getinte huidjes heel goed zachtroze tinten kunnen hebben.

rosie huntington whitely eyelook_01 rosie huntington whitely eyelook_02Naast dit palette gebruik ik ook;

 • valse wimpers
 • liquid eyeliner van Essence
 • zwart oogpotlood van Urban Decay
 • Catrice inner eye potlood
 • perzikkleurige blush
 • Essence Long Lasting Lipstick in de kleur Natural Beauty

Let’s go!

rosie huntington whitely eyelook_03 Ik begin met een gereinigd ooglid en prime deze met een eyeshadow primer. Een eyeshadow primer zorgt ervoor dat je oogmake-up de gehele dag netjes op zijn plek blijft zitten, zonder op te hopen in de arcadeboog.

rosie huntington whitely eyelook_04 Ik begin met het aanbrengen van de middelste kleur uit het Bourjois palette over mijn bewegende ooglid.

rosie huntington whitely eyelook_05 De donkerste kleur breng ik aan in en iets boven de arcadeboog.

rosie huntington whitely eyelook_06 Ik vind het geheel nog te licht en te shimmery, dus ik ben op zoek gegaan naar een iets donkerder kleur voor in de arcadeboog. Uiteindelijk vond ik de kleur gewoon in mijn Naked2 palette, namelijk de kleur Tease. Dit is een matte taupekleur met een oudroze/lila ondertoon.

rosie huntington whitely eyelook_07Tease heb ik met een hele volle blending brush rijkelijk in en boven de arcadeboog geblend. Net zo lang tot de lijnen superzacht en vaag waren geworden, om het romantische aspect van deze ooglook te benadrukken.

rosie huntington whitely eyelook_08 Na het blenden ziet het er ongeveer zo uit.

rosie huntington whitely eyelook_09 Tease breng ik ook wat dikker aan onder het oog. De lijnen vervaag ik en maak ik een beetje smokey.

rosie huntington whitely eyelook_10 Met een zwart en creamy oogpotlood breng ik een lijntje aan op de bovenste waterlijn, zodat mijn wimpers voller lijken. Dit maakt de oogopslag net iets verleidelijker.

rosie huntington whitely eyelook_11 Voor de heldere, frisse uitstraling breng ik een lichte kleur aan op de onderste waterlijn met het Catrice inner eye pencil.

rosie huntington whitely eyelook_12 Met een liquid liner (mag elke liner zijn, gebruik gewoon je favoriet) trek ik een smalle, winged lijn. Als je oogleden het toelaten kun je de winged opvallender en dikker maken. Mijn oogleden zijn vrij smal, daarom trek ik ook een dun lijntje.

rosie huntington whitely eyelook_13 Breng verleidelijke valse wimpers aan (die aan het uiteinde voller zijn dan bij de aanzet) gevolgd door mascara op je onderste wimpertjes.

Hierna is je look klaar! Het eindresultaat is een frisse, naturel look met een romantische en verleidelijke oogopslag. Perfect voor een first date of voor elke dag naar je werk of naar je opleiding. Voor naturel looks gebruik ik meestal bruin- en aardetinten, maar deze roze en taupekleuren staan ook geweldig! Lekker fris, maar ook warm. Ik ga dit zeker vaker dragen.

rosie huntington whitely eyelook_14 rosie huntington whitely eyelook_15 rosie huntington whitely eyelook_16 De look maak ik af met een perzikkleurige blush en een roze lipstick. Ik ben dan misschien geen Candice Swanepoel, maar ik voelde me wel heel eventjes een Victoria’s Secret Angel met deze mooie look.

rosie huntington eyelookGebruiken jullie wel eens roze in je ooglooks?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

76 Reacties

 1. Merel
  26 september 2013 / donderdag, 26 september 2013

  Volgensmij is het Candice Swanepoel ook niet ! Dit meisje heeft een andere/kleinere neus .. tenminste dat lijkt zo

 2. Alexandra
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Heel zwoel. Staat heel mooi bij je!

 3. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Heel mooi! Eigenlijk gebruik ik zelf nooit roze in mijn ooglook, maar het is nu zeker een keer proberen waard! πŸ™‚

 4. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Die roze kleuren staan je echt mooi!

 5. Cato
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Please maak meer looks van de victoria secret angels! Hun kapsel en make-up vind ik geweldig! Je hebt wel Amerikaanse filmpjes hierover maar dit is nooit met producten die we hier hebben.

 6. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Wauw, deze look ziet er echt superzacht en lief uit bij jou! Moet je vaker doen! Ik had ook een look met dit palet bij een blanke beautyblogger gezien, alleen zij werd er een beetje saai van ofzo.

 7. Mnemo
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Heel mooie look, heel lieflijk!

 8. Faat
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Wauw beauty Serena!! Ik hield eigenlijk helemaal niet van roze(juist omdat ik getint ben)maar dit ga ik echt wel proberen na te maken!

 9. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Nou de zacht roze kleurtjes staan zeker mooi bij jou!

 10. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Ben nooit heel erg fan van lichroze oogschaduw geweest, maar jij maakt er wel iets moois van! Erg mooie look. Lekker subtiel en natural, vind je (variantie in) make-up monday nog altijd erg leuk. πŸ™‚

 11. Lisa
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Mooie look zeg, moet toch ook eens met roze aan de gang!

 12. Yasmine
  24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Supermooi, ik heb t ook wel es geprobeerd, maar zal er al snel wat ziekjes uit. Maar met deze tips zal ik t weer es proberen!

 13. 24 september 2013 / dinsdag, 24 september 2013

  Mooi maar simpel, daar hou ik van! Leuke ooglook!

 14. 23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  Het is alweer lang geleden dat ik roze heb gebruikt. Maar nu ik deze look zie moet ik het toch ook maar weer eens proberen!

 15. 23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  Mooi en lieve look. Deze lichte roze kleuren staan erg fris.

 16. emily
  23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  Heey Serena, het is echt een hele mooie look geworden!! Maar ik had een vragje, zou je misschien een keer zo snel mogelijk ofzoo als je tijd hebt, een inspiratiepost maken over hoe je timberlands het beste kan combineren. Ik heb namelijk pas geleden het lage gele model gekocht, maar ik heb gewn fakuw idee wat ik erbij aan kan trekken. Hopelijk kan jij me helpen πŸ™‚
  Alvast bedankt.

  Xx Emily

 17. lydia
  23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  Super mooi serena, dit ga ik ook proberen. Maar de wimpers zijn wel onmisbaar

 18. 23 september 2013 / maandag, 23 september 2013

  even off topic,maar deze laatste fullface foto’s zijn prachtig! Heb je iets anders gedaan dan normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *