Bobbi Brown’s from Bootcamp to Brunch event

Wanneer je een uitnodiging voor een persevent in je inbox krijgt is dat meestal een suffe presentatie (sorry, but it’s true!) vergezeld van een hapje en een drankje. Bij Bobbi Brown echter worden de bloggers aan het werk gezet! Of ik zin had in een bootcampsessie en om 10u ‘s ochtends aanwezig kon zijn? ‘Natuurlijk, ben erbij! Wat origineel zeg, heb er zin in!’ was getikt en verzonden zonder dat ik er erg in had. Jullie moeten weten dat ik de meest onsportieve vrouw ter aarde ben. Mijn conditie is erger dan die van mijn bejaarde buurman en n贸g voel ik geen schuldgevoel wanneer hij de trap pakt en ik de lift.

Dus toen ik afgelopen dinsdag in mijn agenda keek en zag dat ik woensdagochtend om 10u in Amsterdam moest zijn voor een bootcampsessie zakte de moed me wel een beetje in de schoenen. ‘Kom op!’ sprak ik mezelf toe. ‘You can do this!’.

Bij aankomst hingen er leuke Bobbi Brown tasjes voor ons klaar met een sportieve inhoud: een prachtig jasje en een stretchy hardlooppants van Falke, een Water Bobble, een mini deo en aquablauwe Reebok Tone sneakers. Eenmaal omgekleed voelde ik me al een stukje sportiever. De andere dames hadden allemaal dezelfde outfit aan, dus we maakten een leuk team en trokken best wat bekijks.

Het Bobbi tasje met inspirerende quote:


Water Bobble (roze!), mini deo en aquablauwe Reebok Tone sneakers:


Het prachtige Falke jasje. Superstoer ding!


We begonnen langzaam te joggen in het Vondelpark onder toezicht van Barbara de Bak van The Bootcamp Club. Ha, dit lukt me wel, dacht ik. Maar toen begon het pas echt. Hardlopen, 5 x de grond aan tikken, 5 x springen, hardlopen, sideways Jumping Jack, hardlopen, kruislingse stap, hardlopen, laag bij de grond, nog lager, hardlopen. Warming up.Door naar het openlucht theater. 10 x Squads gevolgd door 2 x heen en weer rennen. Daarna een 10 Dips en 2 x rennen. Daarna 10 Lunges en 2 x rennen en als laatste 10 x opdrukken en 2 keer rennen. Al klaar? NO! Alles herhalen. Daarna hardlopen naar een grasveldje. 10 x schoppen met je linkerbeen, 10 x schoppen met je rechterbeen, 10 mountain climbs. En het gehele setje opnieuw. En opnieuw. En om het af te maken, nog een laatste keer. Hardlopen. Cooling down. Klaar? Ja. Eindelijk!

Het ging niet van harte, maar ik heb het overleefd. En terwijl ik dit aan het tikken ben voel ik de spierpijn in mijn benen. Als ik loop dan zou je haast denken dat ik baat zou hebben bij een rollater. Alles doet pijn. Mijn billen, mijn bovenbenen (zowel voor- als achterkant), mijn schenen. Mijn schouders, ook een beetje. Maar weet je, ik voel me best trots! Ik heb het wel even gedaan, die bootcamp 馃檪Nu vraag je je misschien af wat een Bootcampsessie met Bobbi Brown te maken heeft. Ik zal het je vertellen! Bobbi brengt eind deze maand een nieuwe (kleine) collectie uit genaamd Long-wear. De collectie bestaat uit 5 nieuwe kleuren creamy eyeshadow, een nieuwe longwear mascara en de nieuwe longwear eyepencils, verkrijgbaar in 5 kleuren.

Voor de Bootcampsessie werden we namelijk met zijn allen in de make-up gezet zodat we na de bootcamp konden zien of het er nog allemaal goed op zou zitten… De ultieme test!

Longwear: omdat wij geen zin en tijd hebben om tussendoor touch-ups te doen. En zo is het, Bobbi! Als ik ‘s ochtends mijn make-up aanbreng dan wil ik dat het de rest van de dag feilloos blijft zitten. Ik heb geen zin om mijn shine opnieuw weg te poederen. Mijn oogpotlood bij te werken. Of in oogschaduw die in mijn crease kruipt. Ik heb geen zin om de hele dag met een make-up tasje te slepen en om in mijn kostbare lunchpauze de boel bij te werken. Ik heb wel betere dingen te doen! En dat snapt Bobbi ook.

Hieronder een foto v贸贸r de bootcamp:

En hieronder een foto na het sporten. Onze haren zijn misschien wat verwaaid, maar de make-up zit er (na ruim een uur harde arbeid) nog rotsvast op!


Na de zware exercise werden we getrakteerd op een welverdiende lunch bij La Pain Quotidien. Daarna was het tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder goodiebag met Bobbi Brown producten om thuis te testen.Ik vond het een erg geslaagd bloggersevent en ik wil de dames (en heer) van Fuse en Bobbi Brown dan ook hartelijk bedanken voor de leuke middag. En natuurlijk verschijnt er binnenkort ook een review van de longwear producten uit mijn goodiebag, don’t you worry!

Alvast benieuwd naar Bobbi Brown? Er staan counters in de Bijenkorf in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag en in de Douglas in Laren, Amsterdam (PC Hooftstraat), Rotterdam (Lijnbaan) en Maastricht. De long-wear collectie is vanaf eind april verkrijgbaar.

Hebben jullie wel eens gebootcampt? En dragen jullie eigenlijk make-up tijdens het sporten?

Until next time,
Serena Verbon

Fotografie: Seren Okul van popyourcolor.nl

 

Volg:

82 Reacties

 1. inza
  12 juni 2012 / dinsdag, 12 juni 2012

  wahahha LOL iedereen bij die oefening dinges met een hesje en u met een shirtjw 馃槢

 2. Lauwchen
  16 april 2012 / maandag, 16 april 2012

  Idd heel orgineel! En zo leuk!

  Als ik ‘s avonds ga fitnessen ga ik niet speciaal de make up eraf halen. Alleen voor intensief te zwemmen doe ik het.

  Ik ga btw zo meteen eerst 3 km lopen en direct erna zwemmen, maar ik heb geen zin om mn make up eraf te halen dus dan maar even opletten in het zwembad 馃槢

 3. Suzanne
  15 april 2012 / zondag, 15 april 2012

  Ik draag nooit make-up tijdens het sporten, want niets blijft zitten als je zoveel zweet als ik…

 4. 15 april 2012 / zondag, 15 april 2012

  Ik vind je er op de foto’s harstikke sportief uit zien hoor. Erg leuke test.

  Liefs

 5. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Heel leuk allemaal! Ik heb ooit lessen gehad in cardio bootcamp(dus gewoon in een spiegelzaal).
  Ik wil ook zo’n flesje!! 馃榾

 6. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Leuk initiatief! Maar als ik heb gesport wil ik toch even douchen en opfrissen :S

 7. Jolanda
  14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Wat sportief van je zeg ! Welke foundation blijft er zoo goed zitten ?

 8. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Wat super leuk! en je staat nog steeds leuk op de foto terwijl je sport. O.o

 9. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Wat een hartstikke origineel idee! Zier er gezellig uit, haha 馃檪

 10. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Poeh, lijkt me niet zo relaxed zo’n bootcamp.. Wel fijn dat de Make-up bleef zitten, missie geslaagd..!

 11. 14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  Tijdens het sporten draag ik geen make-up als ik ‘s ochtends ga, want daarna douche ik het er toch weer af. ‘s Middags of ‘s avonds heb ik dus wel al een make-upje op van de dag. Over het algemeen blijft make-up wel goed zitten.

  Op de middelbare school bijvoorbeeld, tijdens de uurtjes gym had ik ook eigenlijk nooit echt extra make-up bij me om het bij te werken. Het bleef altijd wel goed zitten. En ik weet zeker dat ik wel degelijk goed mijn best deed tijdens gym hoor! 馃槈

 12. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Ik heb nog steeds dat oogpotlood van Bobbi Brown die je mij gegeven hebt toen ik bij je was, nog steeds superblij mee ! <3 in de vakantie maar gauw weer een keertje afspreken, is al meer dan een jaar geleden :O

 13. Claudia
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Supertof event 馃檪 Ik heren alleen geen van de andere bloggers, heel typisch. Je zou verwachten dat ene merk als BB de andere Grote Beautybloggers ook uitnodigt.

 14. Marloes
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Woah, die make-up is wel leuk, maar die sportgear! Die zou ik ook wel willen, echt super (hier spreekt de sportverslaafde).

 15. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Wat een leuk idee zeg! Echt heel erg origineel, weer eens wat anders 馃檪

 16. Rianne
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Ik heb nooit gebootcampt maar het lijkt me wel een keer heel leuk om te doen, wat een superleuk jasje kreeg je trouwens aan! Mocht je de sportkleren eigenlijk houden?

 17. stefanie
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  haha te herkenbaar, ik was laatst een keer meegegaan bootcampen met iemand en de dagen erop kon ik ook haast niet meer lopen laat staan zitten van de spierpijn, maar het voelt dan wel weer lekker dat je zo actief bent geweest

 18. Dilara
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Dat is zo gaaaf!!! Idd eens een keer wat anders, zo ontzettend leuk!
  En je staat overigens op alle foto’s onwijs leuk op!!!
  Iedereen zijn jasje uit maar Serena doet hem gewoon uit!! Haahaha

 19. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Zelfs in sportkledij zie jij er goed uit! x

 20. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Wat cool! En je staat echt super mooi op alle foto’s. Haha, als ik sport zie ik er echt niet uit.. xD.

 21. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Wat een originele manier om bloggers uit te nodigen. Wij zouden zelf niet heen gaan, omdat wij niet sporten, maar als je sporten leuk vindt, prima event! Wel gaaf dat het zo lang blijft zitten

 22. 13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  Volgensmij zou ik dood neervallen hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *