Bizarre Beauty Uitvindingen

De tijd van slecht lipstick aanbrengen is voorbij! Meet the Lipstamp. Een stempelkussen waar je elke kleur lipstick op kunt aanbrengen die je maar wil en die je vervolgens op je lippen drukt. Ideaal en lekker snel! ‘A great tool for applying lipstick in the perfect shape for you‘. De Lipstamp heeft maar liefst 10 verschillende stempels, dus voor elke gelegenheid een andere mond. ‘Great for cheerleaders, dance troupes, and bridal parties who all want the same lip shape.’ Seriously? Uit reviews die ik op internet heb gelezen blijkt deze beauty uitvinding slecht te werken, vaak eindig je met lipstick op je neus en rond je mond. Goh, who would have thought! En de prijs van deze geweldige uitvinding? Een luttele $25. 
Na de klik meer bizarre (en nutteloze) beauty uitvindingen!

Altijd al die parelwitte lach willen hebben, maar bang om te bleken en geen geld voor facings? Stop met zoeken! Met de Snap-on Smile is dit dilemma zo gefixt. De Snap-on Smile wordt speciaal voor jou op maar gemaakt en kost zo’n €1000. Wat je doet is het bitje indoen en binnen no-time heb jij een stralend witte glimlach met een rijtje kaarsrechte tanden! Sure, je lijkt niet meer op jezelf als je in de spiegel kijkt. But who cares? The new you is way better!

Ben jij je Dango Bana (dumpling neus) ook zo beu? Try this! Een apparaatje die je iedere nacht voor het slapen gaan op je neus klemt. Na een tijdje zal je breed gevleugelde neus de vormen van een perfecte, smalle en vooral rechte neus aannemen. Voor een beter en sneller resultaat draag je het niet alleen ‘s nachts, maar ook gewoon overdag. Hee, wie mooi wil zijn…

Ok. Na vele Bizarre Beauty’s dacht ik toch wel alles meegemaakt te hebben, maar het volgende product slaat alles. Het merk SkinMedica heeft namelijk een anti-age creme ontwikkeld genaamd TNS Recovery Complex met als ingredient… baby voorhuid! Ewl! Yeah I know. Als die arme kindertjes worden besneden wordt de voorhuid niet afgevoerd als ziekenhuisafval, maar verwerkt in een huidverjongende creme. De jonge voorhuid zit vol met groeihormonen, aminozuren, eiwitten, collageen, elastine en hyaluronzuur. Allemaal ingrediënten die een huid verliest naarmate deze verouderd. Vele mensen zweren bij deze creme. De prijs voor zo’n potje gemalen babyvoorhuid kost $130 en daar doe je anderhalve maand mee. De geur van de creme is overigens disgusting. ‘It’s got a sour smell to it that makes you want to gag‘ aldus een vaste klant van de creme. ‘But you get used to it‘. Right.

Wat er toch weer niet allemaal uitgevonden wordt op beauty gebied he? Zouden jullie er in trappen?
Until next  time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *