Bizar: Anti-scheten-slip

Bizarre Beauty kon ik het niet echt noemen, aangezien we het hier over een heren boxershort gaan hebben. Maar, bizar is het wel. Of is het juist de meest geniale uitvinding e-var? Who knows. De anti-scheten-slip is de nieuwste uitvinding op het gebied van herenslips.

Het merk 4Skins uit Australie heeft boxershorts op de markt gebracht gemaakt van een stof die bewerkt is met nanotechnologie wat hierdoor de fijne eigenschap heeft geurtjes te vangen en te neutraliseren. Pas in de wasmachine was je de geurtjes weg. En, de nanotex stof blijft ook na veelvuldig wassen gewoon werken.

“Mannenbillen zien wij honneponnen het liefst in een fraaie designslip. Niet verwassen natuurlijk of tot rafels toe gedragen, en al helemaal niet met decoratieve strepen in het achtervlak. Nee: een slip hoort perfect passend en knisperend fris te zijn. Helaas is die frisheid bij mannen vaak ver te zoeken. Gemiddeld ontspannen zij vijftien keer per da

g hun anale omgeving om fijn wat darmgas te laten ontsnappen. Sommigen hebben het winden zelfs tot kunst verheven en noemen dat petomanie. Wij vinden het gewoon niet fris – en zijn dus razend enthousiast over deze Australische slip. Dankzij nanotechnologie absorbeert het katoen ongewenste geurtjes. Hoezee!”


De anti-scheten-slip is verkrijgbaar in zwart met blauw en wit met blauw voor €24,95. Interesse? In Nederland worden ze exclusief verkocht via Honneponnen.nl.

I don't know you guys. Ik vind het begrip 'nanotechnologie' altijd behoorlijk wazig en dubieus klinken en ik vraag me echt af of deze slip de ergste met zwavel doordrenkte terrorbommen tegen kan houden…wat vinden jullie er van?

ps. over een uurtje plaats ik een filmpje online trouwens! Dit is gewoon even een 'tussendoor' artikeltje.

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

72 Reacties

 1. Joey_sb
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  denk dat ik weet waarom deze niet voor vrouwen is, ze hebben nog wat scheten in te halen denk ik!

 2. Sabine
  7 december 2011 / woensdag, 7 december 2011

  sowieso ga ik die voor mn broers en vader kopen… wie weet werkt t? haha en dan zit je op de bank een film te kijken, dan kan zo’n scheet opzich wle t avondje bederven door de vieze geur hahahahahha

 3. 3 december 2011 / zaterdag, 3 december 2011

  Hahahhaa o mijn god ;D

 4. Ewa
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Wat en dikke onzin! Heel slim van iemand om 25 € plus verz.kosten voor te vragen en als 100 mensen hierin gaan trappen pffff. Probeer dan nog zo’n boxer terug sturen en je geld terugstorten. Trap hier maar niet in!

 5. Annemarie
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Hahahaha, respect voor degene die dit bedacht heeft.. Hoe kom je dr op 😉

  Volgens mij helpt het ook niet 100%… Maar alle kleine beetjes helpen!

 6. 1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  ik vind het een beetje vaag en ik zou het heel knap vinden als het echt werkt

 7. Yvon
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  ….nanotechnologie wat hierdoor de fijne eigenschap heeft geurtjes te vangen en te neutraliseren. Pas in de wasmachine was je de geurtjes weg

  Pas in de wasmachine was je de geurtjes weg… Stapelt het dan op in de boxer? Dan heb ik nu al medelijden met de vrouwen die de boxers moeten wassen, of het moment dat de boxer uit wordt gedaan…

 8. 1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik hiervan moet denken

 9. lisa
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  haah ik hoorde het vannochtend al op evert staat op , op de radio, ik dacht echt ; uuuuuuuuhm wtf. hahahahh

 10. 1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Ik denk dat mannen dit niet snel zullen kopen. Ik denk dat als mannen het hebben, hun liefdevolle vrouw het voor hun heeft meegenomen omdat zij die nare lucht zat is. Wanneer jongens onder elkaar zijn, is het grappig en stoer om een scheet te laten ( in hun ogen dan.. ).
  Ik denk eerder dat ze dit voor vrouwen hadden moeten uitvinden. Oké, een vrouw laat niet zo vaak scheten als een man, maar voor een vrouw is het veel chananter wanneer dat wél zo is. Ik denk als je dit voor vrouwen koopt, het beter zal gaan lopen.

  Liefs

 11. 1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Hahahaha, wat grappig dit! Maar dan mag m’n vriend zeker niet meer z’n onderbroek bij mij in de buurt uitdoen! Misschien ontsnapt die lucht dan wel opeens.. Krijg je alles in één keer! Dat zou pas erg zijn…!!

 12. evelien
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Ik weet wel een paar jongens waar ze het op zouden kunnen testen.

 13. 1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Ik zou ze liever niet meer horen. 😛 Die van mijn vriend ruik ik gelukkig bijna nooit, maar hoor ik wel… dus nu moeten ze daar nog maar wat voor uitvinden. 😛 Haha

 14. Vera
  1 december 2011 / donderdag, 1 december 2011

  Helaas heeft mijn bed ook al menig massavernietigingswapen mogen neutraliseren, slechts een pufje van de afgrijselijke walmen die mijn vriend uit zijn anale gleuf heeft weten te persen zou al genoeg zijn voor een full-blown genocide. Hij is in het voordeel, want de bedwelmende werking heeft mij al vaker naar dromenland gestuurd voordat ik de trotse producent voor zijn daad kon straffen, die uiteraard giechelend ligt na te genieten terwijl de flora en fauna het binnen 5km radius het leven opgeven. Het is niet ongebruikelijk dat ik ‘s ochtends ons huis, bij de buren beter bekend als ground-zero, van de ‘s nachts door de veiligheidsdiensten aangebrachte quarantaine-tape mag ontdoen.

 15. 30 november 2011 / woensdag, 30 november 2011

  Toen ik het las dacht ik, creatief. Hoe kom je erop? :’) Vraag mij af of het echt werkt.