Balkon Tour

Zoals jullie misschien weten heb ik vorige maand mijn balkon een complete makeover gegeven (klik hier voor het bijbehorende artikel met voor- en nafoto’s). Ik blijf maar spulletjes bijkopen voor op mijn balkonnetje, zoals een vloerkleed van Otto en leuke windlichtjes bij de Action, dus het leek me leuk om een Balkon Tour video voor jullie te filmen!

Enjoy! En vergeet niet te kijken in HD.

balkon inspiratie-15 Coco op de stoel en stoelkussen van IKEA.

balkon inspiratie-14 Orchideën staan zo prachtig en kleurrijk, maar het zijn geen buitenplanten. Deze haal ik dus na het balkon-chillen gewoon weer terug naar binnen.

balkon inspiratie-13 Kistje van XENOS, gekleurde kaarsen van XENOS, roze windlichtje van Action en de metalen windlichten heb ik cadeau gekregen.

balkon inspiratie-12 Bloemetjes van het tuincentrum.

balkon inspiratie-10 Vloerkleed van Otto.nl. Coco vind het lekker om op het kleedje te liggen en een kleedje maakt een balkon ook lekker knus en huiselijk.

balkon inspiratie-11 Clarence heeft het zo warm…

balkon inspiratie-09 Clarence aan het afkoelen in de schaduw.

balkon inspiratie-08 De emmertjes zijn van Ikea, het gietertje is van het tuincentrum en het witte lampje is van Praxis. Het werkt op zonne-energie, dus als het donker is komt hier een regenboog aan kleurtjes uit, zoals een Ambi Light. Heel mooi en magisch om te zien!

balkon inspiratie-04balkon inspiratie-07 Het kasje met de potten en cactussen komen allemaal van Ikea.

balkon inspiratie-06De kumquatboom kocht ik bij onze bloemist hier in Houten, de buddha is een cadeau en het tomatenplantje is van het tuincentrum.

balkon inspiratie-05Een bak scheelt ruimte op je balkon en is handig voor een eigen ‘kruidentuintje’. Ik heb alleen de kruiden die ik het meeste gebruik, zoals basilicum, munt en koriander.

balkon inspiratie-03 Deze tapkraan is een onderdeel van één geheel (twee tapkranen op een rek) en bestelde ik bij Huis & Comfort vorig jaar. Ik heb net even gekeken, en hij is daar niet meer te koop helaas. Gelukkig verkoopt Hema nog wel een kan met tapkraan in kunststof voor slechts €4. De bekers zijn van Action en de rietjes van Xenos.

balkon inspiratie-02 Het is zo lekker om buiten te werken met lekker weer!

balkon inspiratie-01Verzameling windlichten. De gele en de grote achteraan zijn van Action, de witte komt uit een woonwinkel en de bolle rechts is een cadeautje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe mijn balkonnetje eruit ziet nu! En hopelijk hebben jullie er leuke inspiratie van opgedaan, mocht jij je eigen balkon willen opknappen.

Zitten jullie ook zo graag op je balkon of in de tuin met lekker weer?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. 25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Je hebt er iets supermooi en gezellig van gemaakt :) Lekker huiselijk en zou zo in een tijdschrift kunnen staat haha :D

 2. 25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Het is heel mooi geworden! Wij hebben thuis ook een tomatenplantje staan! :)

 3. Chantal
  25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Hey Serena! Leuk filmpje, je balkon ziet er echt een heel stuk fleuriger uit dan een paar maanden geleden. Ik krijg er meteen zin in om onze tuin ook eens op te knappen.

  Ik had nog een vraagje; aan het begin van het filmpje zie ik je miu miu (?) pumps op een kastje staan. Daar was de hak toch van afgebroken? Zijn dit je nieuwe pumps?

 4. 25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Erg leuk en inspirerend om te zien! Ik was al enthousiast geworden na je vorige artikel over je balkon. Ik heb ook een balkon. Ik heb nieuwe kussentjes voor m’n stoelen buiten gekocht en een leuk windlicht. Ook heb ik planten neergezet. Het ziet er gelijk zoveel gezelliger uit!

 5. 25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Heel mooi! ik wou dat ik een balkon had joh.. En binnen kan ik niet alles neerzetten, mijn katten zouden alle plantjes kapot maken :p

 6. 25 juli 2014 / vrijdag, 25 juli 2014

  Ziet er als een fijn plekje uit!

 7. 24 juli 2014 / donderdag, 24 juli 2014

  Je hebt echt een tof balkon, zo gezellig x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *