ANGEL | MR WRONG PART 44

Al die tijd wist ik dat hij ergens rond liep en nu zit hij naast me.
Daar is hij.
Hij is het dus toch.

En hij popped the question nog ook.

Laat de champagnekurken knallen! Laat de engelen maar zingen! We kunnen eindelijk achterover gaan hangen en onze ingehouden adem loslaten… Angel is ten huwelijk gevraagd! Nota bene door de man van wie ze dacht dat het een kruising van tussen Christian Grey en een Russische pooier. Wat bij nader inzien wellicht toch niet zo heel vreemd is aangezien er in mij een Samantha uit Utreg schuilt

Hoe dan ook, ik ben gevraagd. Voor het eerst in mijn leven. Op een van de mooiste plekjes op aarde. In plaats van vreselijk geëmotioneerd te zijn, zoals je altijd ziet in Amerikaans filmpjes, dat vrouwen zich ter aarde laten storten en uitzinnig beginnen te janken, ben ik vooral opgelucht. En ik het weet dat ik het eindeloos heb over die dooien in mijn familie maar ze spelen nou eenmaal een grote rol in mijn leven, nog steeds, nog elke dag. Mijn eerste gedachten dan ook uit naar mijn kleine familie waar eigenlijk nog alleen mijn moeder en mijn zus van over zijn. Toch staan ze in het beeld dat ik nu voor me zie naast papa, opa en oma. Voor hen ben ik blij dat ik nu een lieve, sterke, doodgoeie man naast me heb die voor mij door het vuur gaat. Het maakt de familie weer wat sterker. Alle drie de keren, toen ze stuk voor stuk dood gingen, was ik alleen. Stond ik alleen naar een dood lichaam te kijken. Voelde ik alleen of ze al koud werden. Stond ik alleen een uitvaart bij te wonen. Stond ik alleen voor een groep mensen die afscheid kwamen nemen te spreken. Ze lieten een dochter en kleindochter achter die alleen was. Wat helemaal niet erg is, alleen zijn is geen terminale ziekte, maar uiteindelijk zien we toch het liefst dat de mensen waar we van houden het geluk vinden in de liefde. Zo van, ik vertrek van deze wereld, maar jij bent in goede handen. Samen voel je je sterker. Ik in ieder geval wel. En dat zou ik ook willen als ik mijn laatste adem uitblaas en kijk naar de mensen die ik achterlaat. Ik vermoed dat ze zich heus geen kapotzorgen maakte, zo’n hulpeloos naar liefde smachtend wanhopig hoopje ellende ben ik nooit geweest als single. Integendeel. Maar ze zagen wel de pijn die voelde toen ze ziek werden, een pijn die ik ’s avonds in bed met niemand kon delen. En nu, nu ik dat wel heb, hoop ik vurig dat ze dat zien. Dat ze het, waar ze ook zijn, misschien wel helemaal nergens maar toch hoop ik stiekem van wel, nu weten dat het goed met me gaat. Ja, dat hoop ik. Daar komt het gevoel van opluchting vandaag. En nu ik dat even heel hard heb gehoopt, is het tijd om iets van een soort van antwoord te gaan geven want die arme Hef zit naast me kaal te worden van de stress.

Omdat hij niet op een knie is gegaan (de lul), hoef ik niet te bukken om bij hem te komen. Hij zit naast me. Ik sla mijn armen om hem heen en zeg, net als ik de romantische zeikfilms (maar het gaat ook even niet anders want we spreken nou eenmaal Engels met elkaar),

“Yes I do, Hef. I do, I do, I do!”

En ik geef hem een dikke pakkerd. Nee, dat is het trouwens niet. Een dikke pakkerd krijg je van de dikke tante als je elf wordt. We kussen met elkaar. Heel lief, zonder tong. Dat vind ik stom midden in een restaurant, uitgebreid gaan zitten tongen. Als we uit ge-anti-tongt zijn, zie ik een paar mensen op ons afkomen. Ze verontschuldigen zich voor het storen maar het kunnen het niet laten ons te komen feliciteren want ze vinden het ‘sooo incredibly sweet’. En zo voelt het net alsof ik jarig ben.

Ook alle felicitaties die ik vorige week ontving na het posten van het vorige hoofdstuk waarin hij me vraagt op zowel Beautylab.nl als op mijn Instagram account, gaven mij enorm het gevoel alsof hij het net die dag had gevraagd. Op een podium in een stadion gevuld met 30.000 man. Superleuk en heel lief, dank daarvoor!

En nu? En nu ga ik doen wat jullie al jaren aan me vragen.

“Angel, schrijf ik godsnaam een boek! Ik sta vooraan in de rij.”

Laat ik nou maar eens een dikke poging gaan wagen. Dat betekent wel dat ik er tijd in moet gaan investeren. Ik heb nog even geprobeerd om een Word documentje open te zetten en te hopen dat het zichzelf ’s nachts, als ik lig te slapen, vanzelf zou vullen met letters. Het lukte niet, baal ik stevig van, dus ik zal wel iets verkeerds in de instellingen hebben staan. Ik zal toch aan de slag moeten. Maar waarmee dan, Eend? Wat heb je nog te melden dan? Dan weet ik ook niet. Maar ik ben geen fictieschrijver (sterker nog, ik ben helemaal geen schrijver, ik vertel gewoon wat me overkomt in het leven waar ik me van dag tot dag doorheen sleep) en uiteindelijk vinden jullie het toch het leukst als het over mij gaat en wat ik meemaak. Dat het echte, waargebeurde verhalen zijn, het liefst zo privé mogelijk en daar heb ik geen enkel probleem mee. Het wordt dan ook geen boek met alleen maar splinternieuwe verhalen want dat zou betekenen dat ik een nieuw parallel leven zou moeten gaan leiden om nieuwe avonturen mee te maken en nieuwe mannen te ontmoeten. Heb ik ook geprobeerd maar het lukte niet met de tijdmachine die ik met een 3D printer en van paperclips en pritstiften heb geprobeerd te maken. Dus ik moet toch putten uit mijn eigen leventje waarvan jullie al een deel kennen van wat ik op Beautylab heb gepubliceerd maar gelukkig nog niet alles. Omdat ik hier en daar wel eens een comment las van lezers die het allemaal onaannemelijk vonden wat ik schreef, heb ik hier en daar wel eens wat informatie achtergehouden om het niet nog ongeloofwaardiger te maken. Zoals de allergrootste ruzie uit de geschiedenis van de mensheid de we na het aanzoek kregen waardoor we apart naar Nederland gevlogen zijn. Ja, true story. Maar zoals je weet is dat ook allemaal weer goed gekomen en zitten we nu midden in de voorbereidingen van The Big Day. Dus, lang verhaal kort. Ik ga een lekker lopend, grappig verslag schrijven van mijn tot nu toe gepubliceerde stukken, ik begin wat eerder in mijn leven en eindig wat later en schrijf er nieuwe stukken bij. Er moeten bijvoorbeeld ook nog kinderen gemaakt worden met een man die er nog helemaal niet aan toe is ook al is hij 180 en ik zou Angel niet zijn als ik dat niet op een Angel-manier zou aanpakken. Soort van Angel van jaar 0 tot jaar 35 en nog wat erbij. Inclusief alle sleaze en dirt die er tot nu toe uitgelaten is. Ongecensureerd en zonder filter. Want als je bij mij de censuur eraf haalt, wordt het allemaal nog leuker. Denk ik. Als jij denkt van niet, dan mag je dat hieronder zeggen, dan ga ik wat anders doen met mijn tijd. Scheelt me weer een dagelijks actiepunt op mijn to-do lijst die ik het liefst zo leeg mogelijk houd.

Je hoeft vanaf vandaag gelukkig niet afscheid van me te nemen tot het boek er is. Ik kan jullie ook niet missen, dus laat om de week mijn bek zien hier op Beautylab met een korte update van hoe we ervoor staan. Deal?

Nog even dit: Jullie zijn de beste. Van overleden vaders tot eisprongen, van nasty break-ups tot nieuwe liefdes, jullie hebben me altijd overal doorheen getrokken. Dat vind ik bijna net zo lief als twee oude mensen die samen op een kerkhof lopen. Dus een hele dikke dank daarvoor.

IG account angelWil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Oh! En Snapchatten doe ik nu ook. Ook al snap ik er geen reet van. Kijk je mee? Snapchat: Angelraterman

Doei met je bek!

Liefs,
Angel

Volg:

97 Reacties

 1. Sanne
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hier met je bek! Ohnee… boek. Heb er maar een woord voor: HEBBEN

 2. Anniek
  21 juni 2016 / dinsdag, 21 juni 2016

  Jaaaaa
  Ik heb nog nooit gereageerd maar heb alle afleveringen gelezen en stalk je eens in de zoveel tijd op Instagram. Ik word altijd een beetje moe van mensen die tegen iedere blogger zeggen dat ze een boek moeten schrijven. Maar bij jou? HOERA. Heel veel succes met schrijven, ik kijk erg uit naar een boek vol luchtige, echte humor. Met je bek. <3

 3. Lija
  16 juni 2016 / donderdag, 16 juni 2016

  Dat boek ga ik kopen en me in een scheur lachen

 4. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Aardige heftigheden in 1 jaar meisje

 5. Silke
  14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  YES YES YES!
  Dit wordt zo eentje om aan het strand met een glas rosé te lezen naast mijn vrien die dan de hele tijd gaat vragen waarom ik aan het grinniken ben. Ik voel het!

 6. Femke
  12 juni 2016 / zondag, 12 juni 2016

  Doei met je bek?! Haaaaaaaa mijn god, haahaaaaa

 7. 11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Held! Ja, tof. Ik koop je boek, sowieso. Jij wordt nog heeeeeeeeeeeeeel groot, dame (ben je al, maar nog groter).

 8. Kim
  10 juni 2016 / vrijdag, 10 juni 2016

  Yes met je bakkes!

 9. Robin
  9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

  YAAAAAAASSSS!!!!

 10. Rosalie
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Ik heb mezelf al gesetteld voor de Bruna!
  Thanks Angel! Ik kan niet wachten!

 11. Sabine
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Yessss! Eindelijk! Succes

 12. Rosa
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Ik ga alvast met mijn slaapzak voor de boekhandel liggen! #cantwait

 13. Linda Brinkman
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Ik kan altijd niet wachten om iets van je te lezen of iets voorbij te zien komen op Instagram, een boek zou helemaal de bom zijn!! Je bent echt cool zoals je bent… stiekem heb ik heel veel van je weg… 🙂

 14. Emmie
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Angel jaaaa! Ik stem voor!! Kijk nu al uit naar jouw boek.
  Liefs, X

 15. Chantal
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Hahaa yess eindelijk een boek! Angel ik geniet echt van je heerlijke ongecensureerde verhalen!

  Liefs xx

 16. Faatje
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Ooooo yes!! Ik reageer nooit, maar echt..ben zooooo’n fan!!!
  Stop a.u.b. noooit met schrijven. Ik wens je het allerbeste met je soulmate..wat leuk dat de mooiste dagen van je leven nog moeten komen 😉

  Xxx Faatje

 17. 7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  JAAAAA en NEE. Shit, nu moet ik steeds langer wachten tot ik weer een heerlijk stuk kan lezen haha. Maarrrr ik ben wel onwijs benieuwd naar je boek. Sowieso dat ik die dan bestel. En snapchat.. Kom maar door met je “ik heb in de zon liggen fikken en heb diaree” verhalen en snapchats haha. 😉

 18. Danielle
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Echt Angel, ik kan niet wachten! Normaal ben ik nooit zo van de bloggers/youtubers/instagrammers die ‘ook maar even een boek gaan schrijven’ (you know what i mean) maar voor jouw boek sta ik als eerste in de rij! Ik vond je schrijfstijl altijd al heerlijk en ongecensureerd, dus ik ben heel benieuwd wat voor sleaze and dirt je nog achter hebt gehouden 🙂

  • Serena
   Auteur
   7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

   Vertel eens Danielle, what do you mean…?

   • Faatje
    7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

    Ik neem aan dat ze jouw boek niet bedoeld hihi #akward

 19. Danielle
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Angel je bent fantastisch! Als stille, maar trouwe volger geniet ik elke week van je verhalen. Ik hoop dat het boek snel uit komt. Ik zal 1 van de eerste zijn die het leest.

  En ik ben vreselijk blij voor je dat je the love of your life hebt gevonden. Dat geeft de burger weer moed!

 20. Laura
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  JAAAAA!!! Waar is de wachtrij om het boek al vast te pre-orderen???!

 21. Miriam
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Ik hoop vooral dat je dierbaren die er niet meer zijn, jou zo gelukkig kunnen zien

 22. Nomi
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Wat schrijf je toch heerlijk angel! Ik zal met smacht wachten op je boek, met een coole zelfgetekende handtekening alsjeblieft! ??

 23. Kirsten
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  <3

 24. Inge
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  I’m going to buy the book! Ik geniet ontzettend van je verhalen en ik kijk uit naar je boek.

 25. Resie
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Ik hoop ook dat ze het zien

 26. Sandra
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  JAAAAAAA ANGEL! Hier kijk ik zo naar uit. En je verdiend het zo om samen met hef te zijn. You go girl!

 27. Silvia
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Kan nual niet wachten op je boek angel! Je bent zo ontzettend leuk!

 28. 6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Mijn yoga lerares zei me: never marry when you re in love (en ze bedoelde dus doe het niet tijdens de eerste hevige verliefdheid, want dan zie je alles door een roze bril en kan je eigenlijk niet goed beslissen).

  Als je iemand net een half jaar kent zijn er nog zoveel dingen die je niet weet van de ander en van hoe je samen als stel bent. Tegelijkertijd is je gevoel volgen wel heel mooi.

  Wie weet kun je met Hef de big issues vooraf bespreken die ik een keer bij Dr.Phil zag: wil je wel of geen kinderen en zoja op welke termijn, hoe zouden we onze kinderen willen opvoeden (wat zijn jullie normen en waarden?), waar willen we wonen (NL of elders?), hoe gaan we het financieel samen doen en hoe zit het met religie en schoonfamilie? Wat zijn onze levensdoelen op de langere termijn?

  Veel mensen bespreken dit soort dingen niet en het blijken tijdens het huwelijk struikelblokken te zijn.

  Anyway, heel veel geluk toegewenst en ook leuk dat je een boek gaat schrijven!!

  • Laura
   7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

   Yoga leraressen hebben gelukkig ook niet alle wijsheid in pacht!

   • Sue
    7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

    Maar ze heeft wel gelijk.

 29. Marlous
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  JAAAAA *whoop whoop* er komt een boek!
  In mijn ogen wordt dit een combinatie van 50 tinten grijs en een grap van Tineke Schouten tussen door. Kan niet wachten!!

 30. Wendy Groenewold
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Heerlijk dit!!! X

 31. Vera
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Jaaa een boek! Kan nu al niet wachten om hem te gaan halen en te gaan lezen. En fijn dat er nog updates komen.

 32. marrie
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Zou het zelf niet aandurven als ik een man nog maar zo kort ken, je weet nog niks van elkaar. Ook gezien jullie ruzies…. Maar ja, dat ben ik. In ieder geval gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 33. 6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Shit ik dacht even dat je ging zeggen dat je ging stoppen met je updates hier. Dan was ik helemaal uit Antwerpen naar daar gekomen om het uit je bol te praten. Treinrit uitgespaard!!

 34. Simone
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Wat ontzettend leuk dat je een boek gaat schrijven, ik kan nu al niet wachten! Ik wens je heel veel geluk met je lieve droomman. Ik heb de afgelopen maanden elke week met zoveel plezier je verhalen gelezen! Liefs, Simone

 35. Rianne
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Superleuk, ik zal je boek zeker aanschaffen als die er is!

 36. Danielle
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Gaaaaaf en super gefeliciteerd! Had het helemaal gemist. Ps. je moet ff t linkje naar je instagram wijzigen, staat nu nog je webshop.

 37. Isaben
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  YES FINALLY! Wachten vol smart.

 38. Sanne
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Jaa ik kijk er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *