Angel: Het nieuwe tijdperk

Door Angel – Whahahahahaa! Ik heb weer iets briljants gevonden op het internet en als ik iets echt de moeite waard vind, wil ik dat met jullie delen. Zeker op die afschuwelijke, eindeloze maandagmorgen wat dragelijker te maken.

Ik kom uit de tijd dat nog niet iedereen een mobiele telefoon had. Laat staan een smartphone. Tegenwoordig kan ik me geen leven meer zonder voorstellen. Hoe maakten we afspraken? Ja, over de huistelefoon met zo’n snoer. Maar als je dan te laat kwam? Of als je er iets gebeurde onderweg? Stond diegene daar mooi te wachten.

Uit de vele onderzoeken die worden gedaan op het gebied van internet- en telefoonverslaving blijkt dat zo’n beetje iedereen niet meer zonder kan. De smartphone staat 24 uur per dag aan en ligt tijdens afspraken overal op tafel. Je kunt amper nog een fatsoenlijk gesprek met iemand voeren want iedereen leeft in zijn telefoon. Tja, soms wel storend ja. Maar is het wel een verslaving? De wereld verandert, communicatiemiddelen veranderen, gebruiksartikelen veranderen.

Anyway, ik kan amper bevatten dat de mensheid het vanaf het stenen tijdperk heeft gered tot nu. Het nieuwe tijdperk heeft ons een aantal fantastische communicatiemiddelen geschonken. Bijvoorbeeld Whatsapp. Iedereen met een smartphone heeft Whatsapp en omdat de ouders niet willen achterblijven, zij ook. Goed nieuws want dat brengt hilarische miscommunicaties met zich mee. Ik ben op zoek gegaan en heb de leukste op een rij gezet. Ik ging zelf HE-LE-MAAL stuk! Ik heb ze opgedeeld in 3 categorieën namelijk; Cute, BAM! en Holy crap…

Daar gaan we.

1.CUTE
Aaaaaw… zo schattig! Dit zijn de aandoenlijke berichtjes waar je als kind stuk om gaat en ze vervolgens vertederd aan je al je vrienden laat lezen. Ach, de oudjes willen ook graag mee doen.

Cute 10 Cute 9 Cute 8 Cute 7 Cute 6 Cute 5 Cute 4 Cute 3 Cute 2 Cute 12.BAM!
Niks aandoenlijke oudjes. Deze ouders laten zich niet uitlachen en dissen hun kinderen snoeihard terug. Wat denk jij nou, kleine snotneus. BAM! Hier voor je.

Bam 8 Bam 7 Bam 6 Bam 5 Bam 4 Bam 3 Bam 2 Bam 13.HOLY CRAP
My god… en het kan ook vreselijk mis gaan. Shock & awe…

Holy crap 3 Holy crap 1 Holey crap 2Zo, bedankt voor het lachen weer. En nu jij.

Wat is het meest aandoenlijke, belachelijke, genante of idiote berichtje dat jij ooit hebt gekregen van je ouders?

Make me smile!

Liefs,
Angel

 

Volg:

123 Reacties

  1. Larissa
    29 september 2013 / zondag, 29 september 2013

    Hahahaha sommige zijn echt briljant, zelfs mijn moeder kon er om sommige wel lachen haha. Zelf stuurt ze soms ook van die rare dingen haha 😉

  2. Yasmine
    9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

    haha sommige zijn echt erg 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *