4 x Zomerse Budget Lipsticks

Laatst liep ik over het winkelcentrum te slenteren toen ik ineens zin had om mezelf te trakteren op iets moois. Normaal gesproken duik ik linea recta de parfumerie in voor een prachtig high end product, maar nu leek het me juist leuk om eens te snuffelen bij de budget make-up.

4 x budget zomer lipsticks - 8Bij Hema kocht ik eindelijk een Fabulous Fluid Lipstick en bij Kruidvat viel mijn oog op twee lipsticks van Catrice en eentje van Maybelline. Het zijn heerlijke, fruitige, zomerse kleurtjes.

– HEMA Fabulous Fluid Lipstick No.7 – €4,50
– Catrice Ultimate Colour Lipstick in This Lips Are on Fire – €3,99
– Catrice Ultimate Stay Lipstick in Incoralbly Pink – €4,99
– Maybelline ColorSensational Lipstick in Pink Punch – €12,49

Het leek me leuk om de lipsticks ook eens een keertje in videovorm te reviewen;

HEMA Fabulous Fluid Lipstick No.7

4 x budget zomer lipsticks - 6hema fabulous fluid lipstick 7Intens gepigmenteerd, wow! Brengt aan als een gloss, maar heeft het intense pigment van een lipstick. Nummer 7 is een diepe fuchsiaroze kleur met een hintje rood (de foto links is iets te roze, de kleur op de foto rechts is zoals de kleur er in het echt uitziet). Het is een fruitige knalkleur met een blauwe ondertoon, waardoor het lekker fris staat. Een vrolijke afwisseling van het klassieke rood. Love it! De finish lijkt eerst heel glanzend, maar dat verandert al snel naar een semi-matte/satijnen glans. Enige nadeel is dat de Fabulous Fluid lipsticks niet heel longlasting zijn. Ze geven snel af en na een broodje en een drankje zie je al verschil (de lipstick zit er nog wel op, maar je ziet duidelijk een randje) waardoor het tijd is om bij te werken.

Catrice Ultimate Colour Lipstick in This Lips Are on Fire

4 x budget zomer lipsticks - 4 the lips are on fireIk ben niet dol op oranje lipsticks. Ik weet niet waarom, het is gewoon niet mijn ding! Maar deze kleur vond ik dan wel weer erg mooi. This Lips Are on Fire is lekker knallend, maar het felle oranje wordt iets afgezwakt door een hintje roze. De kleur heeft een mooie, warme ondertoon waardoor hij iets zachter lijkt en erg mooi staat bij mijn getinte huid. Het perfecte zomerse koraalkleurtje! Prachtig in combinatie met een zongebruinde huid en mooie blauw- en turkooistintjes! De glans is satin, de formule is lekker hydraterend voor de lippen, de lipstick dekt vrijwel meteen en ook blijft hij vrij goed zitten. Laten we zeggen dat het zo’n 3-4 uur mee gaat voordat je weer moet bijwerken.

Catrice Ultimate Stay Lipstick in Incoralbly Pink

4 x budget zomer lipsticks - 5Catrice Incoralbly pinkAh, ik ben in love! Wat een lief en zoet zuurstokroze kleurtje! Dit roze kleurtje heeft een warme ondertoon, waardoor het bij mijn huid (ik heb ook een warme ondertoon) wat natuurlijker en minder hard staat dan wanneer ik een roze lipstick met koele ondertoon draag. Het lijkt daardoor minder knallend en fruitig, maar juist daardoor oogt hij wat lieflijker. Een kleurtje om vrolijk van te worden! Dekt meteen goed, is lekker zacht en hydraterend voor de lippen en heeft een satin tot matte finish. Blijft erg lang op de lippen zitten (afhankelijk van wat je eet natuurlijk), laten we zeggen zo’n 4-6 uur voordat je weer moet bijwerken.

Maybelline ColorSensational Lipstick in Pink Punch

4 x budget zomer lipsticks - 3 maybelline pink punchWow, wow, wow! Pink Punch is een fuchsiaroze kleur, maar dan ietsjes feller en met een vleugje paars, waardoor het bijna naar de kleur magenta neigt. Lekker knallen en opvallen doe je met deze kleur, I like it! De glans is mooi sterk en het pigment is fantastisch, dekt in één keer. De formule is bijna balsemachtig te noemen, heel voedend voor de lippen. Dit is geen long lasting lipstick, maar desondanks blijft hij erg lang mooi op mijn lippen zitten. Na zo’n 4-5 uur is het tijd voor bijwerken. Het geurtje is ook lekker zomers en tropisch, ik ruik namelijk een vleugje kokos! Hmmmm! De ColorSensational lijn van Maybelline is één van de mooiste drugstore lipsticklijnen die er zijn, vind ik. Je betaalt er wel iets meer voor in vergelijking met Catrice of Hema, maar dan heb je ook echt een pracht van een lipstick die superlang blijft zitten. 

4 x budget zomer lipsticks - 2Ik hoop dat jullie het leuk vonden om lipsticks eens in een video gereviewed te zien. Toch weer even anders om te zien hoe het wordt aangebracht en hoe het eruit ziet op een bewegend persoon (in plaats van op full face foto’s) vind je niet? De kleuren in de video zijn ook zeer kleurecht, zodat je een goed beeld hebt van hoe de kleuren en finishes er in het echt uitzien.

Zijn jullie ook zo dol op kleurrijke lipsticks? En zo ja, welke van de vier vinden jullie het mooist?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

49 Reacties

 1. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Wat leuk dit! Moet je vaker doen en wat prachtige kleuren heb je uitgezocht. Ik zou dit ook wel willen dragen maar staat me niet.. Hou t bij nude maar ohhh wat vind ik dit mooi!!

 2. Debby
  16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  Hele leuke review! Mooie kleuren ook!

 3. 16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  Wat een leuke kleurtjes zeg. Die twee van Catrice vind ik je echt heel mooi staan.

 4. Jo
  16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  Superleuk, moet je vaker doen hoor ! 🙂 leuke review,mooie kleuren 😉 🙂

 5. 16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  Wat een lekkere uitgebreid artikel over deze budget lipsticks! Ik heb een ander kleurtje van de catrice ultimate stay maar deze is ook mooi! Die van Maybelline is ook echt gaaf. Alles staat je ook mooi!

 6. 16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  Leuk dat je er een filmpje van hebt gemaakt. Ik vind ze allemaal super mooi!

 7. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Incoralbly Pink is echt prachtig! Super leuk kleurtje voor de zomer 🙂

 8. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Leuk zo in videovorm! Ook fijn dat er nog een geschreven review onder staat, is een fijne recap :). Ik kan zelf juist niet overweg met de Maybelline lipsticks, ze worden heel snel heel stroef en hard bij mij, heel raar. Wel jammer, Pink Punch ziet er heel leuk uit!
  x

 9. Melissa
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Pink Punch heb ik zelf ook, en dit is echt één van mijn lievelingslipsticks. Lekker flashy, maar toch niet TE!

 10. Elza
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Goede review, Sereen! Jammer dat je stopt met Sharing on saturday. Ik hoorde laatst van een vrouwtje dat ik ken dat jij 1200e vroeg voor een review op jouw blog van haar nagellakjes… Hope it’s a joke. Keep up the good work iig.

  • Serena
   Auteur
   15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

   Ik kan me niets herinneren van een vrouwtje dat wilde dat ik haar nagellak zou gaan reviewen, helaas. Sowieso vraag ik geen geld aan particulieren als ik achter hun product sta, maar meestal heb ik er gewoon geen plek voor. Op zich is €1200 geen gekke prijs hoor. Ik zeg niet dat ik dat zou vragen, en je schrikt er misschien van, maar hier moet ook nog belasting vanaf én je zou eens moeten weten wat magazines vragen voor een feature… 😉

 11. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  ziet er leuk uit! 🙂

 12. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Die roze van Catrice vind ik mooi! Ik hou zelf iets meer van wat minder opvallende kleuren, en als ik opvallende kleuren op m’n lippen draag is het meestal donkerrood

 13. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Die van Catrice vind ik echt heel erg mooi!

 14. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Leuk om dit in video vorm te zien! Lips are on fire gezongen hahaha.

  Ik vind alle vier de kleuren erg mooi en dan vooral die van Hema.

 15. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Oh die van Maybelline is ge-wel-dig!

 16. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat heb je mooie kleurtjes bij elkaar gevonden! Ik heb zelf de heme fluid lipstick nummer 3. en vindt deze echt te gek!
  Die van maybelinne staat je echt heel mooi.

 17. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat een vrolijke kleurtjes! Die van Maybelinne is echt prachtig!

 18. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  handig! De kleuren zijn zo fris en helder~ 🙂 Word daar blij van hehe

 19. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Die van Catrice vind ik het leukste! Die heeft een onwijs leuke kleur <3

 20. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat een prachtige lipkleur is die van Catrice, prachtig! <3

 21. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Ik vind het ook altijd geweldig om te zien hoe vrolijk zij door praat haha, maar goed.. ze is dan ook wel héél goed getraind :-)! Catrice ultimate stay lipstick in Incoralbly Pink vind ik echt heel érg mooi!

 22. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Oh wat leuk! Ik vind die van Maybelline heel mooi. :)♡

 23. Cynthiatmore
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Zo leuk dat je Blogilates hebt gecheckt! Ik vond het ook heel heftig toen ik voor het eerst haar videos deed, en idd hoe kan ze zo vrolijk zijn tijdens een zware workout haha! Maarja zij doet dan ook al 11 jaar pilates. Ooh de 5 minute long lean legs workout, i know what you mean! Ik heb die gisteren ook na een lange tijd weer is gedaan en mijn benen voelde zo zwaar achteraf haha. Je wordt er beter in geloof me, nu houd je een 5 min workout nog niet vol zonder te stoppen maar over 2 weken doe je 2 videos achter elkaar haha trust me.
  De lipsticks zijn zo mooi! Ik hou van roze lippen! Ik zoek eigenlijk ook nog een mooie rood/roze lipstick maar tot nu toe nog geen mooie betaalbare gevonden.. Straks maar eens in het winkelcentrum in mijn woonplaats kijken!

 24. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat mooi, ik vind vooral de derde heel leuk!
  liefs. Jonne

 25. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wauw, ik vind ze allemaal heel erg mooi ♥
  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt!

 26. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat leuk dat je het ook in video vorm laat zien. Ik vind vooral Pink Punch van Maybelline erg tof!!

  • 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

   Heerlijk, al deze felle kleurtjes. Love it. Leuke review, erg mooie lipsticks heb je uitgekozen.

 27. Janice
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Raad je bij de oranje Catrice ook nog een lippotlood aan? Bij mij gaan gewone lipsticks toch vaak in de ‘groefjes’ rond mijn mond zitten. Daarom gebruik ik vaak ook het liefst een longlasting lipstick zoals de 24h stay van Maybelline. Is zo’n soort lipstick er misschien ook in het oranje/roze dat iemand weet?

  • Serena
   Auteur
   15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

   hi Janice,
   ik moet eerlijk bekennen dat ik haast nooit lippotloden gebruik, maar ik heb er dan ook geen last van dat lipstick in m’n groefjes trekt. Misschien dat dat nog moet komen, later. Je zou eens bij Catrice en Essence moeten kijken voor lippotloden, die hebben er heel veel! En bedenk je ook dat de kleur niet per se 100% hoeft te matchen als je er toch nog lipstick overheen draagt. Oh en als laatste, op kruidvat.nl staat zo goed als het hele assortiment, ik zou daar even kijken of er een oranje/roze kleur te vinden is van de 24h stay van Maybelline.

   • Janice
    15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

    Bedankt voor je reactie.
    De 24h stay collectie biedt vooral rood/roze tinten, jammer genoeg!
    Maar voor dat geld lijkt de lipstick van Catrice me het proberen waard (ook zonder potlood).

 28. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Super leuk om te zien dat je dit artikel hebt aangevuld met een video! (: Mooie budget lipsticks heb je uitgekozen.

 29. Melissa
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Mooi! Bedankt voor de tips, die catrice lipstick ziet er echt goed uit.

 30. Carina
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Knap hoor dat je OVER het winkelcentrum liep, hahahah sorry kon het niet laten. Maar er zijn tegenwoordig echt zoveel mooie producten te vinden in alle prijsklasses, dat noem ik echt luxe.

 31. Syl
  15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Pink punch heb ik ook. Mooi kleurtje is het toch. Op dit moment draag ik vaak Pinkadilly Circus van Catrice. (Lees: heeft er 3 op voorraad)

 32. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Vind ze alle vier mooi. Snap wel dat je met jouw huidskleur sneller naar fuchsia neigt dan naar oranje maar moet zeggen dat je oranje echt meer dan prima kan hebben!

 33. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat een mooie kleurtjes, ik word er helemaal vrolijk van!

 34. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat een heerlijke zomerse kleuren!

 35. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat kun jij dit soort kleuren goed hebben! Staat prachtig bij je huid! Zelf hou ik niet zo van oranje en felroze kleuren, gewoonweg omdat het mij niet echt staat :D.

 36. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Wat een leuke review, mooie foto’s ook! Ik vind incorably pink van Catrice het mooiste, een perfecte kleur voor de zomer 🙂

 37. 15 juli 2015 / woensdag, 15 juli 2015

  Incorably Pink is mijn favoriet, wat een snoepig framboos kleurtje! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de liquid lipsticks van Hema! Leuke vrolijke video!
  Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *