Zusjes of tweelingzusjes?

De meeste mensen vinden dat Larissa en ik het meeste op elkaar lijken, terwijl – als je goed kijkt – we helemaal geen overduidelijke gelijkenissen hebben. Larissa’s hoofd is veel kleiner en ronder, ze heeft een andere vorm en kleur ogen, een kleinere neus, smallere lippen… dus waar ligt het dan precies aan waardoor mensen ons op elkaar vinden lijken? Wij hebben geen idee.

Het leek ons leuk om elkaar door middel van make-up, kapsel, kleding en details NOG meer op elkaar te laten lijken. Met andere woorden, om elkaar van zus naar tweelingzus te transformeren!

In de video’s hieronder doe ik een poging om Larissa meer op mij te laten lijken, en doet Larissa een poging om mij op haar te laten lijken. Wat vinden jullie, is het ons gelukt?

Hebben jullie een zus of zusje? En zo ja, lijken jullie heel erg op elkaar of valt dat wel mee?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

19 Reacties

 1. Luna Scheel
  27 augustus 2018 / maandag, 27 augustus 2018

  Zelf heb ik geen zus of zusje, wel een heel lief nichtje, een neefje en 5 broers

 2. Rianne
  5 april 2018 / donderdag, 5 april 2018

  Wat een leuke video’s! Grappig dat jullie niet echt zien dat jullie op elkaar lijken, want ik zie het wel hoor. Vooral jullie neuzen haha

 3. 2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

  wat een leuke video, en ik zie duidelijke overeenkomsten. liefs soraya

 4. 23 maart 2018 / vrijdag, 23 maart 2018

  We zijn met vier zussen en een broer. We lijken totaal niet op elkaar.

 5. Kim
  22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Super leuk gedaan! Vind het beide wel een goeie gelijkenis. Die groene ogen staan je heel mooi Serena! Ik heb ook 2 zussen en wij lijken alledrie totaal niet op elkaar! Maar dat geeft ook niet vind ik. Al vind ik het soms wel jammer dat men vaak verbaasd reageert als je zegt dat we zussen zijn.. “oh maar zij zijn helemaal niet blond, zeker een andere vader/moeder?”

 6. 22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Wauw, ik vind Larissa super mooi met ‘jouw’ make-up! Ik denk dat ik die manier van make-up aanbrengen bij haar net wat mooier vind. Vooral de wenkbrauwen! En de lippen haha. Maar ze is al mooi van zichzelf!

 7. 22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Super leuke video’s! Heb zelf 4 broers en soms zie ik wel wat dezelfde trekjes in ons gezicht haha 🙂

 8. Rowan Chanel
  22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Hahaha super leuke video’s! Jij als Larissa, is best goed gelukt!
  Mensen zeggen dat mijn broertje en ik ook veel op elkaar lijken, wij zelf zien dat totaaaaal niet haha.

 9. 22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Super goed gelukt! Ik heb geen broers of zussen, dus helaas niks om mee te vergelijken 😉 En mensen kijken vaak ook niet naar de kleine details die jij opnoemt, maar naar de grote lijnen, wat ze in 1 oogopslag zien. B.v. bijna dezelfde haarlengte en kleur, zelfde uitstraling op het gezicht dat soort dingen.

 10. Indira
  22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  haha, in de instalab dacht ik al; wow wat ziet Larissa er anders uit.
  Leuke video’s, transformaties zijn best goed gelukt, vooral jij naar haar.

 11. Emma
  22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Haha leuk gedaan.
  Ik heb hetzelfde met mijn zus, sommige mensen vragen als ze ons op foto’s zien of we een tweeling zijn.
  Terwijl ik het in het echt absoluut niet vind lijken.
  Zij is groot, ietsje flinker, heeft een groter hoofd, andere neus, beetje sproetjes.
  Ik ben mini, heb een klein rond hoofd, heb een andere neus.
  En toch op foto’s lijken we soms op elkaar volgens anderen.
  Zal wel door de blik komen ofzo.

 12. 22 maart 2018 / donderdag, 22 maart 2018

  Hahaha wat leuk gedaan! Ik vind dat jij als Larissa meer op elkaar lijkt dan Larissa op jou. Maar ik denk dat bij heel veel zusjes er veel verschillen zijn, of ieder geval dat jullie zelf vinden dat je niet op elkaar lijkt. Mijn zusje en ik hebben ook wel wat verschillen in onze gezicht maar andere vinden ons echt op elkaar lijken. Mijn zusje heeft een grotere neus, ik een grotere hoofd en voorhoofs, zij wat vollere wangen. Onze ogen zijn wel hetzelfde!

 13. Tamara D
  21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

  Super leuke video, maar vind jullie echt niet meer op elkaar lijken dan normaal, sorry hihi

  • Tamara D
   21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

   Gelukkig zijn jullie beide je eigen persoontje?

 14. Hester
  21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

  Dit is ZO tof gedaan! Heel erg leuk om te kijken! Grote complimenten dames!

 15. Vania
  21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

  Jullie lijken iets meer op elkaar maar helaas nog geen tweelingzus ? leuke video en ik kan zien dat Larissa ziet er volwassener uit en haar haar ziet er beter uit zo naar de zijkant gooien ipv scheiding door midden.

 16. T
  21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

  Super leuk gedaan beide video’s! Ik vond Larissa haar gezicht vooral heel anders toen je haar lippen had omlijnd en ingekleurd. Ik vind jullie sowieso op elkaar lijken maar dat heeft ook meer te maken met bepaalde gezichtsuitdrukkingen ofzo, lastig uit te leggen haha!

 17. Jenny
  21 maart 2018 / woensdag, 21 maart 2018

  Leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *