Win: 5 x RevitaLash set!

Waren jullie ook zo enthousiast over Nena’s wimpers nadat ze 3 maanden RevitaLash had gebruikt? Lees hier haar RevitaLash review als je dat nog niet had gedaan en kom daarna weer hier terug, want ik heb goed nieuws!

RevitaLash was zo blij met de review en geroerd om jullie smekende enthousiaste reacties, dat ze hebben besloten om 5 RevitaLash setjes te verloten onder mijn bezoekers.

Een set bestaat uit 1 x eyelash conditioner (1 ml) en 1 x full size volumizing mascara (keuze uit zwart of bruin) t.w.v. €62,45. Wil jij kans maken op 1 van de 5 setjes? Lees dan verder hoe je mee kunt doen.

win revitalashLike de Beautylab Facebook Pagina en laat hieronder een reactie achter zodat we weten dat je meedoet en vertel ons wie jij met je vernieuwde langere en vollere wimpers zou verleiden. Mag iemand zijn die je kent, of een hot celeb, it’s all good!

Voorwaarden;

 • Like de Beautylab Facebook Pagina
 • Maximaal één comment per persoon.
 • Op 1 juli zal ik 5 winnaars kiezen die via e-mail op de hoogte worden gesteld van hun prijs.
 • Op deze e-mail dient binnen 3 werkdagen gereageerd te worden, anders gaat de prijs naar een ander.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

1.659 Reacties

 1. Laury
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Jammer ben een jaar te laat hahaha. Nou ja volgende keer beter. En ik was er zo zeker van dat ik ging winnen. Toedels, balen dit zeg.

 2. Laury
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  MIJN MAN zou ik opnieuw verleiden om nog een keer al die heerlijke momenten mee te maken die we vooral in het begin van onze relatie hadden. En met zulke mooie wimpers moet dit absoluut gaan lukken. De start van ronde twee!!

 3. Guusje van den Hooven
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Hi Serena,
  Is het al duidelijk wie er gewonnen heeft? X guusje

 4. Jolanda Hoefs
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Ik heb het bij iemand gezien, geweldig!! Dit wil ik ook, om mijn man (waar ik al 17 jaar mee getrouwd ben) te verrassen en te verleiden.
  mooi, mooi, mooi!!!!

 5. Tija
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  omg ik zat echt af te tellen tot vandaag! got my fingers crossed

 6. Lucy
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  leuk! ik zou er iedereen mee verleiden! 😉

 7. Lisa
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Ik doe mee!
  Ik vind het altijd heel eng om een jongen te laten merken dat ik hem leuk vind, en doormiddel van mijn lange wimpers hoop ik dat een leuke jongen iets zegt over mijn mooie ogen zodat ik met hem kan praten. *big smile*

  Ik had je facebook ook al geliked.

 8. Romy
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Ik ben nog net op tijd! Heb nog nooit meegedaan aan een winactie en getwijfeld of ik dat nu zou doen… Ik zou dit zo graag willen winnen! Door meerdere oogontstekingen 2 jaar geleden zijn al mijn wimpers uitgevallen, als bijwerking van de medicijnen. Ik heb toen maanden met nepwimpers gelopen. Nu zijn ze redelijk teruggegroeid maar erg zwak, elke avond als ik mijn make up verwijder komen er minstens 5 wimpers mee, waardoor ik vaak ‘gaten’ heb… Op dagen dat ik vrij ben draag ik dan ook geen make up, om mijn wimpers te sparen. Ik vraag me af of dit zou helpen om ze sterker te maken!

 9. Janice
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  ik doe mee! Ik zou mijn vriend verleiden met de volle wimpers die ik hiervan krijg 😉

 10. Maaren
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  wauw supertof, ik doe graag mee!

  wie ik zou willen verleiden met vollere, langere wimpers? de jongen die ik al een tijdje leuk vind en die tot mijn plezier net weer vrijgezel is!

 11. Ilse
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Oehh, wat een toffe winactie! Ik ga in de zomer op vakantie naar de Adriatische Riviera, dus met mijn mooie volle wimpers kan ik dan allemaal heerlijke Italiaanse mannen verleiden, haha.

 12. Bo
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Halloo,
  Ik kan allemaal originele dingen bedenken naar wie ik extra verleidelijk met mijn ogen zou knipperen als ik zou winnen maarr…

  Eigenlijk doe ik vooral mee voor mijn zus Anne. Door een chronisch vitamine-b12 tekort zijn veel van haar wimpers uitgevallen of afgebroken en sindsdien zijn ze niet echt hersteld. Zij baalt hier enorm van, want wimpers doen wel veel voor je het totaalplaatje van je gezicht.

  Dus hoe fijn me dit spul ook lijkt, in plaats van zelf verleidelijk te knipperen gun ik het mijn zus veel meer en laat ik het knipperen aan haar over 😉

 13. Hilde
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ik zou sowieso Zac Efron verleiden! En als dat mislukt zou ik leuke jongens in de disco versieren haha 😉

 14. Limor
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Yessss wat een Coole winactie!! Ik ben ZO benieuwd naar dit product! Ik heb zo veel goede reviews gelezen en ik zat te denken om het te kopen maar het winnen zou echt top zijn!:) Met mijn nieuwe wimpers ga de leuke jongens op vakantie proberen te verleiden!:)

 15. Lieke
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ziet eruit als een topproduct! Ik zou het zeker gebruiken om alle Kroatische boys te verleiden deze zomer! 😉

 16. Lieke
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ziet eruit als een topproduct! Ik zou het zeker gebruiken om alle Kroatische boys te verleiden deze zomer! 😉

 17. Debie
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ik doe mee en als ik win ga ik de leuke jongen bij de snackbar maar eens verleiden met mijn wimpers misschien krijg ik dan wat extra patat 🙂

 18. Naoual
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Hoi!,
  ik vind het echt superlief dat jullie dit verloten! De reden waarom ik dat pakketje zou willen omdat ik een best wel heel erg leuke jongen in de klas heb (:)en ik draag geen mascara omdat ik dat best wel een gedoe vind in de ochtend, maar dit in de avond doen is niet erg! Het is ook echt heel mooi op de foto + dan is het leuker om te knipogen 😉
  Succes met de winnares uitkiezen!
  Liefs,
  Naoual

 19. Demi
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Eerder had ik van mezelf best mooie lange wimpers, maar het lijkt wel of ze in de loop van de jaren steeds korter worden. Of dit nou komt door het gebruiken van mascara weet ik niet maar ik vind het in eider geval erg jammer. Daarom zou ik het ook heel graag een keer uit willen proberen! Helaas is het voor mij te duur om het zelf te kopen maar een kansje wagen hier kan nooit kwaad 🙂

 20. Karina
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Geweldige prijs dit.. Ik doe zeker mee! xx

 21. Dineke
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ik zou dit heel graag willen winnen!! Super lange wimpers, helemaal het einde!

 22. 28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Verschrikkelijk, las ik een recensie van het product op uw blog en vonden het erg leuk.
  Ik zou gelukkig zijn als ik ben een van de vijf winnaars.

 23. Tija
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  ik wil dit zoooooo graag omijngod

 24. Alicia
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Ik doe mee! Ik zou mijn vriend verleiden met mijn langere en vollere wimpers, omdat ik jaloers ben op zijn wimpers die veel langer en mooier zijn dan die van mij haha.

 25. boyG
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  na een moelijke tijd zou ik dit graag aan mijn vriendin willen geven omdat ik heel veel van haar hou.

 26. Bianca
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Verleiden… Tsja, ik heb van die vervelende Aziatische wimpers die kort zijn en naar beneden wijzen. Op kamp draag ik altijd semi-permanente wimpers van het merk Everlash. Jammer genoeg heb ik de weken erna nog kortere en steile wimpers. Het zou leuk zijn om die ene leuke jongen (we zijn nu enkel vrienden) te verleiden met m’n echte wimpers! Haha

 27. Dugcem
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Waauw wat een super actie! Ik ben super enthousiast!

  Het is bij mij elke keer weer hetzelfde, mijn waterproof mascara blijkt dan toch niet waterproof genoeg te zijn waardoor ik er als een panda bij loop op het strand haha. Met Revitalash heb ik geen mascara nodig en zal ik zeker de jongens op het strand verleiden met mijn super lange wimpers!

 28. June Derz
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Ahah ik zou graag Ryan Gosling verleiden met mijn (als ik win!) met mijn lange, mooie wimpers. Super leuke Giveaway!

 29. 27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Wie ik zou verleiden…een simpel maar voor mij makkelijk antwoord: Die ene leuke jongen die ik tegen hoop te komen, ik zal hem verleiden met mijn mooie, door Revitalash verkregen, vernieuwde langere en vollere wimpers. Het begint met een mooie oogopslag, en eindigt met het hart!

  Liefs xxx

 30. Sophia
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  ik zou mijn aller leukste lieve vriend verleiden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *