Revitalash Advanced

Door Nena – Vandaag review ik een product dat ik al maanden aan het gebruiken ben. Mocht je me volgen op Instagram, dan weet je misschien over welk product ik het heb? Ongeveer vier maanden geleden plaatste ik deze foto:

RL

Met daarbij de volgende tekst: “Zou dit kostbare wondermiddel echt werken? Ik ben het aan het uitproberen! Een maand lang elke avond! Wat denken jullie??”

Met reacties als: “Top spul!”,  “wondermiddel” en “Het werkt echt, je wimpers worden fenomenaal lang!” kon ik niet wachten op het eventuele resultaat! Je moet het alleen wel iets langer dan een maand gebruiken wil je goed resultaat zien. Dus ik heb Revitalash Advanced tenminste 3 maanden lang elke avond gebruikt. Veertien weken geleden ben ik begonnen en vandaag laat ik jullie zien wat het resultaat is van dit “wondermiddel”.

Revitalash Advanced

revitalash en verpakking

Revitalash: “Hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 12 weken!”

Revitalash Advanced is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts en is bedoeld om je natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie, gezonde wimpers binnen een aantal weken! Je moet het product minimaal 3 maanden gebruiken voor een optimaal resultaat.

RL2

Een verpakking van 2.0 ml zou je ongeveer 3 maanden moeten kunnen gebruiken. Ik heb alleen mijn bovenste wimperrand behandeld en dan doe ik zelfs 3 maanden met een 1.0 ml sample. Na drie maanden kan je Revitalash als onderhoudsverzorging kunnen gebruiken, want anders behoud je het resultaat niet. Je hoeft je wimpers dan niet meer elke avond te behandelen, maar 3 – 4 keer in de week zou voldoende moeten zijn. Op deze manier kan je dus ruim 6 maanden vooruit met een flacon van 2.0 ml.

Gebruiksaanwijzing:

aanbrengen RL

Het wimperserum is gemakkelijk te verdelen met de applicator. De applicator is namelijk een heel smal kwastje dat een beetje doet denken aan de gemiddelde eyeliner.

Het is belangrijk dat je het wimperserum aanbrengt op een gereinigd gezicht, verwijder indien nodig contactlenzen. Je hebt maar een zeer kleine hoeveelheid serum nodig en dit verdeel je over de aanzet van de wimpers. Breng Revitalash Advanced in een dun lijntje direct aan de onderzijde van de wimpers en iets boven de huid. Zorg er hierbij voor dat je niet in je oog komt! Je hoeft Revitalash Advanced niet vaker te gebruiken, dan één keer per dag. Ik doe het na het douchen voor het slapen gaan.

Revitalash kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

*Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg adviseert Revitalash om het product niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.

**Als er bij het eerste gebruik irritatie optreedt, stop dan met het gebruik van Revitalash Advanced totdat de irritatie verdwenen is. Als de irritatie blijft aanhouden stop dan direct met het gebruik. Bij eventueel contact met de ogen, direct uitspoelen met water.

Ingrediënten

Om erachter te komen wat dit middel nou zo bijzonder maakt, heb ik me verdiept in de ingrediënten.

Ingrediënten RL

Naast het overgrote deel aan oplosmiddelen (water), moisturizers, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, en stoffen met een bufferende eigenschap. Valt er direct één belangrijk ingrediënt op:

 • Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, DDDE is een relatief nieuw cosmetisch product/ingrediënt in de Europese markt. Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Revitalash) is veilig bevonden voor het gebruik op het ooglid en wordt geassocieerd met het verbeteren van de wimpergroei.

Daarnaast zitten er nog wat ingrediënten in die voor eventuele geur zorgen en haar- en huid conditioners.

We gaan proberen te achterhalen waarom nou precies DDDE stof zorgt voor wimper verbetering, maar voor nu ligt de focus natuurlijk op de resultaten!

Mijn wimpers vòòr Revitalash Advanced

collage voor revitalash

Deze foto’s zijn gemaakt op 17 maart 2013. Ik draag hier helemaal geen make-up.

collage voor rl rimmel mascara

Deze foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt als de foto’s hierboven, maar dan mét mascara. Ik draag hier een mascara van Rimmel: ScandalEyes Lycraflex. Dit was dus voor het gebruik van Revitalash Advanced.

De foto’s komen uit de stapelreview van 18 maart, waarin ik 5 mascara’s met elkaar vergeleek.

Mijn wimpers na 3 maanden Revitalash Advanced

collage na 14 weken rl zonder mascara

Deze foto’s zijn van 14 juni 2013, na ruim 14 weken Revitalash Advanced te hebben gebruikt. Mijn wimpers zijn niet alleen langer, maar ook dikker en daardoor voller Je wimpers vernieuwen zich ongeveer elke 3 maanden. Na 3 maanden Revitalash Advanced te hebben gebruikt, gebruik ik het nu ongeveer 3 keer in de week als “onderhoud”.

collage na rl met mascara rimmel

resultaat RL

Op bovenstaande foto’s draag ik dezelfde mascara (Rimmel) als op de foto’s van 17 maart voor het gebruik van Revitalash Advanced. Het resultaat is echt overtuigend! M’n wimpers zijn nog NOOIT zo lang geweest! Ik krijg zelfs bijna elke week de vraag of het mijn echte wimpers zijn. In de winkel, op m’n werk, op events etc. Ik draag vaak zelfs geen eyeliner meer, omdat m’n wimpers echt een stuk voller zijn! Zeker wanneer ik mascara draag.

 Conclusie Revitalash Advanced

Voordat ik mijn duidelijke conclusie geef zijn dit nog even de voor- en nafoto’s naast elkaar.

collage voor & na zonder mascara

Op de drie foto’s aan de linker kant heb ik nog geen Revitalash Advanced gebruikt. Deze foto’s zijn 14 weken geleden gemaakt. Op de foto’s rechts heb ik 14 weken Revitalash Advanced gebruikt. Elke avond! Op alle foto’s draag ik geen make-up. Zie je hoeveel langer en voller mijn wimpers aan de rechter kant zijn?

collage voor & na met mascara

Op deze foto’s draag ik wel mascara. Links zijn de foto’s van 14 weken geleden en rechts zijn de foto’s na het gebruik (14 weken lang) van Revitalash Advanced.Ik gebruik precies dezelfde mascara.Mijn wimpers zijn voller, langer en dikker!

Mocht ik je nog niet overtuigd hebben!? Dan heb ik hieronder nog even vier foto’s bijelkaar gezet, waarop je het effect echt goed kunt zien:

na met mascara

Ik heb werkelijk nog nooit zulke lange wimpers gehad! Het valt ook echt iedereen op.

full face

wimpers1

Ik ben echt heel erg enthousiast over Revitalash Advanced! Ik was in eerste instantie wat sceptisch en zou het niet zo snel kopen, gezien de prijs. Dit wondergoedje kost namelijk €74,95 voor 2.0 ml. En €104,95 voor 3.5 ml. Totdat ik dus dit sampe van 1.0 ml in mijn bezit kreeg en het zelf heb mogen ervaren! Ik ben om. Ik ben nu aan mijn tweede verpakking begonnen voor het onderhoud en hoop hier nog ruim 6 maanden mee te kunnen doen! Als je het bedrag dan omrekent en ziet wat je ervoor terugkrijgt, dan vind ik Revitalash Advanced zijn prijs dubbel en dwars waard!!

Serena is inmiddels ook overtuigd en gaat de komende drie maanden Revitalash Advanced gebruiken.

Revitalash kost €74.95 voor 2.0 ml en is te bestellen op www.revitalash.nl of te koop bij één van deze verkooppunten.

Zijn jullie al bekend met de Revitalash Advanced? En wat vinden jullie van het Resultaat?

Liefs Nena

Volg je me al op Twitter? @nenaburger
En volg je me al op Instagram? @nenaburger

Volg:

251 Reacties

 1. Mootje
  29 januari 2018 / maandag, 29 januari 2018

  Hallo. Vraagje, waarom mag je het spul niet voor je onderooglid gebruiken??

 2. Van Riet Thérèse
  11 mei 2016 / woensdag, 11 mei 2016

  Waarom mag men revitalash niet gebruiken na lensimplantatie?

 3. 24 april 2016 / zondag, 24 april 2016

  Ik gebruik het sinds twee dagen en heb een geweldige huid irritatie en infectie gekregen!

  • astrid
   30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

   ik helaas ook , na langer gebruik, ht is een superproduct,maar ik kan het niet meer gebruiken

 4. Imane
  10 april 2016 / zondag, 10 april 2016

  Op het 7e plaatje (nadat ze het product gebruikte) heeft ze daar mascara op? Het lijkt erop…?❤️ Of geeft het product een kleurtje? Sorry voor als het er al staat…

 5. umus
  19 november 2015 / donderdag, 19 november 2015

  hoi hoi,

  je wimpers zien idd van afstand natuurlijk uit, maar van dichtbij zie ik dat je wimperextensions heb laten zetten.
  jammer dat mensen hierin trappen 🙁

  • Serena
   19 november 2015 / donderdag, 19 november 2015

   Ik vraag me af of je misschien een brilletje nodig hebt? ? op de foto zijn absoluut geen wimper extensions te zien.

  • astrid
   30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

   zo niet waar, het werkt ECHT

 6. kristel
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  hoi! je test is uit 2013. inmiddels lees ik online ook t een en ander of nanolash, welke stukken goedkoper is.. hoe denk je er nu anno 2015 over?

  • Serena
   10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

   Nanolash ken ik niet, maar ik ben nog steeds te spreken over Revitalash!

 7. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Wat super leuk om deze review te lezen! Je hebt mij overstag gehaald om revitalash in mijn schoonheidssalon te gaan verkopen. *stukje zelfpromotie verwijderd*

 8. Sienna
  6 juli 2015 / maandag, 6 juli 2015

  Hoi dames een tijdje terug kwam een vriendinnetje van mij met de tip om prolash te kopen http://www.prolash.nl heb ik gedaan en mijn wimpers waren na een week al een stuk voller en langer:D

 9. Ruth
  4 januari 2015 / zondag, 4 januari 2015

  Gebruik je dit nog? En heb je last van bijwerkingen ?

  • Serena
   4 januari 2015 / zondag, 4 januari 2015

   Ben even gestopt en ga weer beginnen, nul bijwerkingen gehad!

 10. Krizie
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Beste Nena,

  Ik ben erg benieuwd of je het serum nog gebruikt en of je bijverschijnselen hebt gekregen of hiervan hebt vernomen.

  Grz Christa

  • Dio en kim
   13 juli 2014 / zondag, 13 juli 2014

   Hoi Christa,

   Wij zijn verkopers van Revitalash in onze kapsalon! Niemand van onze klanten heeft tot nu toe bijwerkingen. Alleen de resultaten zoals vermeld, lengte en volume!!

   Mocht je het nog niet hebben besteld, bij ons betaal je 67,50!

   Groetjes Dio en Kim

   • Renske
    30 juli 2014 / woensdag, 30 juli 2014

    Hee Dio en Kim,

    waar is jullie kapsalon ergens?

    groetjes

   • Carla
    15 november 2014 / zaterdag, 15 november 2014

    Graag zou ik dit spul bij jullie bestellen.

   • Anneke van hooij
    30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

    Welke kapsalon is dat en waar??Ik heb bij de schoonheidsalon 79 euro betaald!

   • Marlinda Kramer
    10 april 2015 / vrijdag, 10 april 2015

    Beste Dio en Kim,

    Waar zitten jullie? Wil het graag bij jullie kopen!

    Gr Marlinda Kramer

    • Marja
     26 april 2015 / zondag, 26 april 2015

     Waar is het voor € 67,50 te koop? ik hoor het graag

   • nassi
    26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

    Hoi Kim,
    Graag zou ik ook willen weten of u het nog steeds verkoopt, ik zie graag een reactie van u tegemoet.

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *