Welke bril vind jij het mooist?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een update gaf wat betreft Eyelove Brillen, het Nederlandse brillenmerk waarvoor ik ben gevraagd om brillen te ontwerpen voor hun upcoming Fashion Collection. Samen met 5 andere blogs zijn we bezig hele stoere fashionable brillen te creëren.

cateye brillenMijn inspiratie haalde ik vooral uit de iconen van de jaren ’60. Ik ben dol op cateyes omdat ze zo lekker vrouwelijk en sexy en tegelijkertijd stoer en kittig staan. Mijn ontwerpen geef ik in elk geval een moderne twist aan deze klassiekers en zijn nog ‘work in progress’, maar ik kan niet wachten om ze straks in januari tijdens Amsterdam Fashion Week aan jullie te laten zien!

Natuurlijk ben ik erg benieuwd welke soort bril JOUW voorkeur heeft. Stem daarom hieronder op je favoriete bril:

Dragen jullie eigenlijk een bril?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

44 Reacties

 1. Sanne
  12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

  De meest linkse! Omdat dat een bril zou zijn die ik zelf zou dragen 😀
  Ik draag ook een bril, in het verkeer en in college.

 2. 7 november 2014 / vrijdag, 7 november 2014

  Gestemd voor de eerste!

 3. 6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Ik draag ook een bril. Geen van de monturen waaruit je kon kiezen zou mij echt mooi staan. Ik heb een wat rondere bril dan de eerste en mijn montuurrand is net wat dunner.

 4. Maureen Sepers
  6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Ik draag alleen een bril tijdens het rijden in het donker, haha! Hij is wel leuk: grijs en met een soort ‘houtpatroon’!

  Ik vind de drie monturen allemaal niet heel bijzonder.. Maar de ronde vind ik het minst mooi(:

 5. 6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Ik draag een bril, maar ik vind geen van de drie monturen mooi/bijzonder.

 6. 6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Ik draag een bril 🙂 nu heb ik een donkerpaarse van Vogue en ik ben er super blij mee 🙂

 7. 6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Al vanaf mijn 3e 🙂 toevallig heb ik naast mijn lenzen nu ook een eyelove bril:) al wel zeker 3 jaar, dus misschien moet ik deze brillenlijn maar eens bekijken want op zich is afwisseling ook best leuk.

 8. 6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Yes ik heb er een van Rayban, cadeau van mijn vriend. Colgend jaar een nieuwe aanschaffen 🙂

 9. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Een goede mooie bril kan zo een oppepper voor jou uitstraling zijn! Ik heb gekozen voor de middelste bril, puur omdat ik de vorm van dat montuur het mooiste vond. Volgend jaar kan ik weer een nieuwe bril kopen en ik zal wachten totdat jouw brillen in de winkel liggen en ik deze kan uitproberen. Hopelijk zit er een montuur tussen die goed bij mij past. En wie weet loop ik dan wel rond met een mooie ‘Serena’ bril…haha hartstikke leuk toch!

 10. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag vaak een bril, maar liever lenzen omdat dit zo makkelijk is. En dan valt mijn make-up niet zo weg. Ik vind de linkerbril het mooiste, een vrij groot, rechthoekig model heeft echt mijn voorkeur!

 11. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag al jaren een bril en moet dringend een nieuw model hebben, dus ik ben benieuwd met wat je gaat komen.

 12. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Nee ik draag geen bril. Ik vind ze me ook echt niet staan eigenlijk, al weet ik niet waardoor dat komt.

 13. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag zelf geen bril, maar schijn wel een brillenhoofd te hebben… Stiekem moet ik wel een bril dragen hoor als ik achter de pc zit, maar ik doe het te weinig. Wel ben ik niet zo van de aanwezige brillen. xxx Lucinda

 14. Annika
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik vind zonnebrillen altijd ontzettend vervelend. Ik heb altijd het idee dat ik minder goed zie, als ik een zonnebril op heb.
  Gelukkig heb ik dat met mijn gewone bril niet 🙂

 15. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag geen bril, dus alleen een zonnebril zomers. Daarvoor vind ik het cat-eye model heel gaaf of een simpele pilotenbril!

  xoxo Mireille
  dresslikemi.com

 16. Kim
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag ongeveer 5 jaar een bril nu en ik vind het best lastig om een montuur te kiezen wat goed bij mij staat. Sinds kort draag ik lenzen en daar ben ik best blij mee. Af en toe draag ik mijn bril nog wel, maar dat is meestal als ik een dag thuis ben. Zelf vind ik een bril met cateye helemaal niks, maar dat is mijn mening… x

 17. Anne
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag al 15 jaar een bril. En ik heb er al een stuk of 5 gehad 🙂
  Momenteel heb ik eentje van Philip Hoet (Belgisch ontwerper). Hij kostte heel veel voor “maar” een bril. Maar ik draag mijn bril de hele tijd door. Dus ik vind wel dat ik daar dan ietsje meer aan mag uitgeven 🙂

 18. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb een bril. Zou liever lezen hebben maar die branden mijn ogen uit, helaas geen optie dus 🙁

 19. Marije
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  I love cateye brillen! Maarja ik houd ook van de sixties dus ja;) ik ben echt super benieuwd naar jouw ontwerpen, want je hebt zo’n leuke style en dat in combinatie met de jaren 60 is een match made in heaven 😉 en als ik uit een van de brillen moet kiezen ga ik voor de 1ste, al vind in die ronde ook echt gaaf. Maar een ronde bril staat mij voor geen meter, ik heb al een rond hoofd van mezelf en dat hoef ik niet te accentueren 😉
  X

 20. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Als ik zou moeten kiezen, de eerste! Ik heb een bril, maar vind het voor geen meter zitten! Ik draag dus liever m’n lenzen!

 21. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  hmm, ik vind deze brillen niet echt cat eye, de cat eye op de foto vind ik geweldig. Geen van drie vind ik eigenlijk mooi, jammer 🙁
  Wel super natuurlijk dat je deze mogelijkheid hebt gekregen!

 22. Suus
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb lenzen en een bril ‘voor erbij’, die draag ik vooral ‘s avonds en als ik ziek ben ofzo. Maar die is al zo oud dat ik hem niet echt naar buiten kan dragen omdat de sterkte van mijn ogen inmiddels veel is veranderd. Het model ziet er ook niet uit. Eigenlijk moet ik gewoon een nieuwe :P.

 23. Kim
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb op de eerste gestemd. Ik draag zelf geen bril.

 24. @nn
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  ik draag geen bril, maar vind de 1ste leuk. 😉

 25. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  De linkse!

 26. Emma
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb wel lenzen maar geen bril, ik vind de linkse het mooist

 27. MN
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag dagelijks een bril, met veel plezier! Ondanks dat het een verplichting voor mij is, zie ik het totaal niet als een last, het went. Een nieuwe bril uitzoeken is wel een moeite gezien ik echt een brillen hoofd heb.

 28. ria verhelst
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Jaaayyyy love it! Ik draag dagelijks een bril, heb een retro bril in twee tinten blauw met grote ronde glazen van Paul Frank. Ik hou van hippe brillen! 🙂

 29. Eveline
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Vindt de middelste heel mooi. Maar draag zelf alleen maar monturen die gemaakt zijn van titanium of kunststof liteforce.
  Anders is je montuur zo zwaar. Heb zelf nu liteforce met hele dunnen glazen en het is net of ik niks op heb.

 30. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Leuke brillen. Ik vind de meest linkse het mooist!

 31. Loes
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik vind de linker bril het mooist! Ik draag al een bril sinds mijn zevende. Ben wel overgestapt naar lenzen, dus die draag ik meestal overdag, ‘s avonds pak ik mijn bril. Mijn bril lijkt het meest op de linker.

 32. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb een bril, die ik eigenlijk zou moeten dragen, maar wat ik nooit doe. Ik kan gewoon niet wennen aan een bril op m’n neus en hoe mijn perspectief zo veranderd als ik hem op heb. Eigenlijk moet ik maar eens gaan kijken naar lenzen, want ik zie gewoon echt veel beter met bril haha!

 33. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik vind de meest linkse bril het leukste

 34. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Leuk zeg, dat je een bril mag Ontwerpen! Zelf heb ik ook een bril, al draag ik mijn lenzen meer 🙂 Cat eyes vind ik altijd heel gaaf bij anderen, maar bij mij verdwijnt mijn halve gezicht helaas! X

 35. Aura
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik draag elke dag een bril, te lui voor lenzen haha. Plus lenzen zijn duur!

  Gelukkig heb ik 2 brillen waarmee ik afwissel en een hele fijne zonnebril op sterkte. Ik vind het eigenlijk ook helemaal niet erg, ben zo blij met mijn bril, zonder kan ik geen kant op!

  Ik vind de meest linker bril mooi omdat die zo groot is, dat vind ik zelf ook het fijnste omdat je dan op een groter vlak echt goed ziet (zonder je hoofd echt te moeten bewegen, wederom lui, maar ook gewoon gemak). De kleurovergang maakt het extra tof!

 36. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Oeh! Ik vind het toch zo leuk dat je die kans krijgt! Het eind resultaat zal ongetwijfeld prachtig en firce zijn:)
  Ik heb zelf ook een bril maar merk dat ik hem te weinig op doe. Tranende vermoeide ogen als resultaat. Dat komt vooral omdat ik het vervelend vind als er vlekken op zitten en hem constant schoon moet maken. Lui he.

  Oh, ik heb ook gestemd hoor!

  XoXo Melanie

 37. ingrid
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb al een hele mooie bril naast mijn lenzen. Die lijkt het meest op de linkse, dus daar heb ik op gestemd. Ik ben heel benieuwd naar je brillen! Cateye lijkt me wel gaaf voor een zonnebril, voor het dagelijks leven misschien wat over the top.

 38. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik heb één lens (een goed oog, een slecht oog) en wanneer mijn ogen droog zijn draag ik dus thuis weleens een bril, maar omdat het zo’n stom oud ding is zie ik nog liever slecht buiten de deur dan dat ik met dat ding naar buiten ga haha! Tijd voor een nieuwe bril.

 39. natascha
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik zou geen van de drie willen dragen..
  Niet mijn smaak

 40. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Ik vond de meest linkse het tofst. Vind die cat-eye brillen ook tof, maar dan moet het montuur wel echt helemaal om het glas heen zitten 😉

 41. Marlous
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  De linker! En ik heb een bril, ook van Eyelove, knalroze en ongeveer hetzelfde montuur als de linker van de drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *