Week 22 | een paar daagjes Brighton

Goedemorgen (of goedenacht, voor de late lezers)! Afgelopen week werden we weer getrakteerd op heerlijke zonnige dagen, wat een gelukje. Op maandag heb ik de hele dag opnames gehad voor de HP Sprocket en donderdag, vrijdag en zaterdag waren mijn zusjes en ik in Brighton, Engeland. Het was een hele leuke week! Kijken jullie mee?

brighton tripje_ - 1 Op maandag had ik opnamens voor de nieuwe HP Sprocket, een zakprintertje waarmee je foto’s vanaf je telefoon kunt printen. De jongens van Wolfstreet waren echt te gek, een heel leuk, hip en jong team met bomvol energie!

brighton tripje_ - 3 Tijden de opnames hield ik ook een ‘vossenjacht’. Via mijn Instastories deelde ik steeds hints en tips op welke locatie ik me bevond. De eerste 3 mensen die me zouden vinden en die ‘Sprocket’ zouden roepen wonnen een HP Sprocket! Het was heel spannend, want de hele tijd dat ik in het Vondelpark Amsterdam was kwam er niemand naar me toe. Pas toen we verplaatsten van het park naar de Dam kwam de eerste winnares: deze knappe dame met prachtige blauwe mascara en brows on fleek! Ze kwam helemaal vanuit Utrecht, maar gelukkig niet voor niets!

brighton tripje_ - 4 En hier met de tweede winnares! Ze kwam uit school en studeerde in Amsterdam, dus voor haar was het gelukkig dichter bij huis.

brighton tripje_ - 5 En de derde winnares! Hoe tof is haar outfit?! Zou het zelf kunnen dragen zo met dat geborduurde shortje en die leuke sandaaltjes. Nou, en toen waren alle Sprockets vergeven!

brighton tripje_ - 2 Ik vroeg aan dit meisje of ze in de video wilde spelen, en dat wilde ze wel! En daarna wilde ze ook een selfie want ze bleek me te kennen en te volgen, haha! Toevallig!

brighton tripje_ - 6 Dit bord is een groot onderdeel van de video en ik wilde er ook nog een mooie foto mee maken met het woord ‘liefde’ (ja, ja, zelf geschreven, mooi he?). Liefde voor het werk wat ik doe, maar ook liefde voor mijn volgers die me door dik en dun steunen.

We hebben uiteindelijk de hele dag lopen filmen en het was heerlijk weer! Ik was aan het einde van de dag wel moe, maar heel voldaan. Het was een hele leuke dag en ik ben REUZE benieuwd naar het eindresultaat straks! Zodra de video af is deel ik hem gelijk met jullie! Wat hadden we ook een mazzel met het weer 🙂

brighton tripje_ - 7 Op dinsdag en woensdag heb ik lopen knallen met vooruit schrijven van artikelen en het opnemen van video’s, en ‘s avonds kwam Maren even langs om dozen met kleding op te halen. Die stonden nog bij mij opgeslagen en ze had ze nodig, omdat ze afgelopen zondag op de Ijhallen stond met een kraam.

brighton tripje_ - 13 Op donderdagochtend heel vroeg zijn mijn zusjes en ik naar Brighton vertrokken, een kustplaatsje in Engeland, zo’n anderhalf uur ten zuiden van Londen. Larissa had gelezen dat het hier superleuk moet zijn, en we hadden weer eens zin in een leuke city-sister-trip, dus zodoende. Het is ook weer eens iets anders dan Londen! En zeker bij mooi weer is Brighton écht een leuk stadje om te bezoeken. Kijk zo mooi het water is trouwens, heel blauw! En op de achtergrond de welbekende Brighton Pier.

brighton tripje_ - 31We hadden wederom mazzel met het weer. Ik weet dat het in Nederland nóg lekkerder weer was, maar Brighton is iets wisselvalliger en normaliter ook kouder, dus dat we precies 3 zonnige dagen te pakken hadden was echt top! Er woei een heerlijk fris zeewindje, het zonnetje op je huid, heerlijk!

brighton tripje_ - 16 Wat een plaatje, he?! Aan het einde van de Pier vind je allemaal attracties en op de een of andere manier ziet het er zo sprookjesachtig uit van een afstandje.

brighton tripje_ - 18 Lekker wandelen over de pier. Er komt nog een uitgebreid reisverslag op Travellab.nl aan, waarin we al onze hotspots met jullie delen. Eén daarvan is lekker paraderen over de Pier. Moet je gewoon gedaan hebben!

brighton tripje_ - 17Hier hebben we tegenlicht van de zon, maar omdat er in het midden van de pier een witte wand zit werd het licht prachtig weerkaatst op onze gezichten en dat zorgde echt voor het PERFECTE licht voor foto’s! We lijken haast welk voor een green screen te staan!

brighton tripje_ - 14 Nou, dit verwacht je ook niet! Midden in Brighton staat het Royal Pavilion, een paleis gebouwd voor prins George van Wales. Hij gebruikte het als vakantiehuisje en… om zijn maîtresse te ontmoeten! Het paleis lijkt net op een paleis uit 1000-en-1-nacht, het doet me denken aan de Fata Morgana uit de Efteling, met zijn exotische en sprookjesachtige uiterlijk. Wat een plaatje! De Pavilion Gardens eromheen zijn ook erg mooi aangelegd en met hier en daar een palmboom zou je bijna vergeten dat je je in een Engels kuststadje bevindt.

brighton tripje_ - 15 Als je naar Brighton gaat is een foto met het Royal Pavilion op de achtergrond een absolute MUST!

brighton tripje_ - 32 brighton tripje_ - 33 Brighton staat verder bekend om zijn kleurrijkheid! Zo hier en daar kom je leuke street art tegen op muren.

brighton tripje_ - 8 Ook gebouwen en winkels zijn voorzien van mooie kleuren en schilderingen.

brighton tripje_ - 12 brighton tripje_ - 11 De mensen uit Brighton houden van kleur! Kijk eens wat een prachtige gekleurde deurposten we tegenkwamen.

brighton tripje_ - 20 De huizen zijn vaak wit, met hier en daar een zachte pastelkeur zoals roze, lichtblauw, lila of mintgroen. Love it!

brighton tripje_ - 10 Een perfect decor voor mooie outfitfoto’s!

brighton tripje_ - 23 Larissa had het de hele heenweg al over scones eten. Je zou zeggen dat je in Engeland op elke hoek van de straat een scone kunt scoren, maar er zijn slechts een aantal plekken in Brighton die scones serveren. We vonden ze uiteindelijk bij een superklein en schattig theehuisje genaamd Talk of Tea. In plaats van één grote kreeg je er hier 2 kleine en ze waren VERS, knapperig (maar niet té) van de buitenkant en superluchtig van binnen. YUM!

brighton tripje_ - 22 Proost!

brighton tripje_ - 21 In Brighton zijn talloze leuke boetiekjes te vinden, waaronder Snooper’s Paradise. Een ontzettend grote winkel met ZO VEEL SPULLEN! We keken onze ogen uit. Hier kun je, zoals de naam al zegt, heerlijk snuffelen.

brighton tripje_ - 19 Ook ontdekten we een Beer Garden, verscholen achterin een bruin café aan de Black Lion Street. Hoe gezellig?! Het deed Tara en mij heel erg aan Austin (Texas) denken, daar barst het van de beer gardens. Je zit hier lekker verscholen in een houten booth met afdakje. Echt heel knus!

brighton tripje_ - 26 Larissa is geen ‘drinker’, maar heel af en toe heeft ze zin in een fruitige alcoholische versnapering. In Nederland kun je vaak alleen kiezen uit Jillz of Kriek, maar in Brighton hadden ze veel meer keuze! Dit Rekorderlig Cider drankje had de smaak strawberry & lime, erg lekker!

brighton tripje_ - 30 Ik had gelezen dat we voor ontbijt echt bij The Breakfast Club moesten zijn, en ja hoor, wat een geweldige tent! Wel even wachten, maar we konden al na 15 minuten plaatsnemen. Het interieur is helemaal retro en er werd jaren ’80 muziek gedraaid. Geweldig! Ik houd van die muziek! Niet om op te dansen, maar gewoon lekker meezingen, haha! Het jurkje dat ik hier draag kocht ik bij Primark en hij staat me echt heel leuk, vind ik. Alleen als ik zit zie je mijn BH en als er een vleugje wind onder waait zie je mijn onderbroek, HAHAHA! Dus hier moet ik nog even wat aan doen (ik dacht aan drukknoopjes toevoegen). Brighton is heel winderig dus ik liep de halve dag mijn jurk omlaag te duwen, heel irritant!

brighton tripje_ - 27 The Breakfast Club is echt een toppertje!

brighton tripje_ - 28 Ik bestelde pittige kipstukjes met wafels, hmmm! Wel lekker spicy zo op de vroege morgen, maar OH ZO LEKKER! Naast ons bestelden 2 meisjes pancakes en die zagen er echt heerlijk uit, lekker fluffy! Dus als jij een persoon bent die net zoals Ron Swanson (van Parks & Rec) van Breakfast Food houdt, is dit jouw hemeltje op aarde 🙂

brighton tripje_ - 25 Natuurlijk moest er ook even gefacetimed worden met George. Hoe kort een tripje ook is, ik denk altijd aan hem en ik mis hem zelfs een beetje! Dan hoor ik een liedje dat me aan hem doet denken, of ik zie iets in een winkeltje waardoor ik aan hem moet denken. Erg he? 🙂

brighton tripje_ - 29 “I’ll never let go, Jack”.

Ik lach me dood om deze foto!! WHAHAHAHAHA! Clarence legt altijd een troostend pootje op je arm of schouder en dit deed hij ook bij George, die er uiteindelijk deze foto van shopte. Lol! Ik noem dit meesterwerkje: comforting Clarence. Wat een dotje is het toch he?

brighton tripje_ - 34Op zaterdagavond kwamen we weer thuis. George haalde ons op van Schiphol en bracht ons thuis, superlief! Zondag lekker uitgeslapen en toen ‘s avonds naar Nikki en Frank gegaan (George’s zus) waar we gezellig hebben geBBQ’ed. Ik was lekker Koos Makeuploos! Heerlijke zondag gehad!

Zo, dat was ’em weer deze week! Jammer dat we weer wat bewolkte dagen krijgen de komende week, maar ik blijf gewoon hopen op beter weer. Wie weet waait het over! George en ik gaan een paar dagen naar Turkije (op persreis naar Cappadocië) en daar kijk ik erg naar uit. Het is een reis met een vrij druk schema, maar we gaan iets ontzettend tofs doen, namelijk een ballonvaart, dus ik heb er heel veel zin in en be heel benieuwd naar dit gedeelte van Turkije. Ik ken alleen Istanbul, maar Turkije is zo’n mooi land dat nog zo veel meer te bieden heeft!

Hoe was jullie week? Hebben jullie kunnen genieten van de zon? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

26 Reacties

 1. Marjolein
  6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Wat ben je mooi op die foto met de gele mok Serena! <3

 2. Petra
  6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Zit met smart te wachten op het Travellab-artikel over Brighton! Wij gaan in de zomer naar Zuid-Engeland en ik ben al een beetje aan het plannen, vooral overnachtingen. Benieuwd waar jullie sliepen:) Het ziet er in ieder geval leuk uit daar!

 3. 6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Oh Brighton ziet er echt heel erg leuk uit zeg! Ik ‘ken’ het uit de vlogs van Zoella, dan vind ik alles er ook altijd zo gezellig uit zien! Die HP printertjes zijn echt leuk trouwens! Toevallig had ik dat eerder ook bij Zoella gezien, maar was nog niet in NL te koop verder… Leuk dat je er drie mocht weggeven!

 4. Nathalie
  6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Ik wilde je nog een bericht sturen met leuke plekken in Brighton maar ik zag dat jullie de leukste hotspots al gevonden had!

  Lief, het stukje over mijn outfit. We hebben al veel leuke leuke foto’s uitgeprint met de sprocket.

  Enjoy your week!

  Liefs,
  Nathalie

 5. iris
  6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Veel plezier in cappadocie! Het is daar echt prachtig 🙂 als je nog tijd over hebt moet je eigenlijk echt gaan paardrijden. Is echt een ervaring daar in dat landschap

 6. 6 juni 2017 / dinsdag, 6 juni 2017

  Leuk! Ben zelf in mei nog in Brighton geweest!

 7. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat een leuke tip zeg Brighton, ik kom zelf net uit Londen, en dit is inderdaad weer even wat anders. Schrijf ik op mijn lijstje;-)

 8. Loes
  5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Brighton is super! Ben er een paar keer per maand 🙂
  En er zijn heel veel plekjes waar ze scones hebben alleen moet je wel weten waar je moet zijn, Brighton is groot!
  Heerlijke fotos!

  Trouwens, langs de hele engelse zuidkust hebben ze palmbomen 😀

 9. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat heb je weer een heerlijke week achter de rug! Ik zat op werk toen je de printers weggaf en ik kon meteen zien waar je was. Zo jammer dat ik niet even weg kon want het leek me zo’ leuk ding om te hebben! Ik ben namelijk een echte instagram fanaat en vind het soms leuk om mijn flatlay foto’s op echt foto papier te hebben, direct. En opeens was je een paar dagen lekker weg, wat een heerlijk weertje heb je daar gehad! Ik zag ook gelijk allemaal leuke foto’s op Instagram voorbij komen, echt lekker genieten was dat zo te zien! Ik was vorige week vooral aan het werken en bezig met mijn blog en foto’s. Niet echt een dag gehad dat ik lekker iets voor ‘mezelf’ kon doen.

 10. Denise
  5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat gaaf in Brighton met al die leuke plekjes <3
  Die foto van Clarence is echt geniaal hahaha

 11. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Dat jullie zo’n goed weer hadden in Brighton was wel ontzettend fijn zeg. Ik wil daar ook nog een keer naar toe, dus hou Travellab in de gaten :-)!

 12. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat lijkt Brighton een leuke stad! Die foto van Clarence is echt grappig! Veel plezier in Turkije 😉

 13. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Oeh ik ben heel benieuwd naar de video! En wat gaaf dat je in Brighton was! Ik wil daar altijd nog eens heen, lijkt me zo’n chille stad 🙂

 14. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Echte liefde ? als je aan je mannetje denkt in een winkeltje in het buitenland! Wat een heerlijke week heb je weer gehad en nog een ballonvaart in het vooruitzicht ook wauw positief jaloers hier!! Heel veel plezier en ps toos makeuploos staat je goed hoor!?

 15. Syl
  5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat gaaf dat jullie daar een ballonvaart gaan doen. Dat staat zo op mijn bucketlist, zeker die locatie

 16. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wat een schattig stadje “Brighton”. En een ballonvaart in Cappadocie lijkt mij zoo mooi! Heb er wel eens fotos van gezien, echt magisch gewoon.

 17. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Brighton lijkt me zo leuk! Al die kleuren, de pier en dan dat paleis, wauw! Dat zie je ook echt niet aankomen als je daar bent. Je jurkje van Primark vind ik trouwens ook geweldig, staat je echt heel erg goed! Die foto van Clarence en George/Leo is hilarisch trouwens, goed gephotoshopt ook! Malou x

 18. Britt
  5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wauw, Brighton lijkt me erg mooi! Hele mooie foto’s zie ik voorbijkomen, maar jullie hebben ook goed genoten, groot gelijk! Die scones trouwens, op beeld zien ze er al zo lekker uit 🙂

 19. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Heerlijk!! Ik wil ook nog wel eens graag naar Brighton!! Nooit geweten dat het zo leuk was.

 20. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Als ik die foto’s van Brighton zie krijg ik heimwee haha. Wat een geweldige stad is dat toch, echt mijn alltime favourite.

 21. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Hahaha die foto met Leonardo is wel hilarisch!

 22. Julie Tina
  5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Leuke foto’s. Brighton staat ook al een tijdje op m’n travellist, benieuwd naar jullie verslag!

 23. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Wow, wat een fantastische week! De foto met je zussen is heel mooi en die in The Breakfast Club gorgeous! Rood staat je erg mooi! Cappadocië staat ook op mijn travellist. Fijne week!

 24. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Ohh ik had geen idee dat dat zo een leuke stad zou zijn! Ik ben ook meteen verliefd op het Royal Pavilion, daar wil ik heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *