Wat ontvang ik in één week?

Ik kom net terug van een week vakantie (Zanzibar met Laura en Wander, HEER-LIJK!) en er lag een hele berg post en pakketjes op mij te wachten toen ik thuis kwam. Zoals altijd is het echt een feest om deze perspakketten uit te pakken, ik voel me dan een klein beetje jarig, maar nu bedacht ik me dat het misschien leuk was om alles samen met jullie op video te unboxen. Dus, ben je benieuwd naar wat ik allemaal ontvang in één week? Je bekijkt het hieronder. Enjoy!

PS. deze video is absoluut niet bedoeld om mee op te scheppen (zo van, hehehe, kijk eens wat ik allemaal krijg) en deze video bevat ook geen betaalde sponsoring. Ik wil jullie alleen een klein kijkje geven in een onderdeel van mijn werk en ik dacht dat jullie dat misschien wel leuk zouden vinden!

Als ik iets heb laten zien waarvan je denkt ‘hee, daar wil ik meer van weten of de swatches van zien’ let me know! Ik heb al een aantal producten op het oog die ik wil gaan reviewen, maar verzoekjes zijn altijd welkom.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

40 Reacties

 1. 10 maart 2017 / vrijdag, 10 maart 2017

  Wauw dat is aardig wat zeg! Driss

 2. Rianne
  9 maart 2017 / donderdag, 9 maart 2017

  Wat een kutvideo Sereen, hier worden we natuurlijk schijtjaloers van.

  Nee hoor grapje, het is je van harte gegund!!
  Als arme student vind ik het zelf altijd leuk om een review van budgetproducten te zien, dus ik ben wel benieuwd naar een review van de Essence collectie (al heb ik ergens een vermoeden dat die er sws al aan zit te komen haha) 🙂

 3. Simone
  7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Heel leuk om te zien ! Ga zo door! Ben heel benieuwd naar de Guerlain make up

 4. Kimboewie
  7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Waaaah! Wat heerlijk! Die box met lipsticks! Zo word je vanzelf wel een Dior Addict ?

 5. Marijke
  7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Wauw wat een mega berg aan geweldige producten en ook zoveel high end merken! Ik zou totale review-keuzestress krijgen als ik jou was! Succes met kiezen 😉 wat doe je eigenlijk met al die producten nadat je getest hebt? Neem niet aan dat je alle potjes en tubetjes kunt opgebruiken?

 6. Christel
  7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Mooie dozen, echt super producten. Zullen we eens een week ruilen ik krijg enkel een heel pakket facturen, en dus is post niet fijn. Bij jou is dit echter super. 🙂 ook heel veel wel amai.
  Mooi vakantie kleurtje ook.

 7. 7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Wat een prachtige producten allemaal! Vooral al die lipsticks van Dior zien er echt geweldig uit! Heel leuk om te zien 🙂

 8. 7 maart 2017 / dinsdag, 7 maart 2017

  Wauw wat krijg je een hoop prachtige producten! Die doos met Dior lipsticks!! Wauwie! Zeker leuk om vaker te zien.

 9. 6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

  Wat een leuke video. Mooie inkijkje. Ik zag hem gisteren al meteen voorbij komen ik dacht ik klik er maar op.

 10. 6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

  Wat een mooi filmpje weer, ik hoop dit veel vaker te zI en. In een korte tijd toch wetende wat er gaat komen. Erg leuk allemaal. En wat een mooie kwast met roze en wit. Ben benieuwd of die dan wel het geld waard is. Liefs soraya

 11. Jes
  6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

  Zeker vaker deze unboxing videos! Ben erg benieuwd naar de collistar self tan..

 12. Anita
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Erg Leuke video! 🙂 En ik vind je t-shirt erg gaaf! Is die misschien nog ergens te koop?

  • Serena
   Auteur
   6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

   hi Anita,
   thanks! Hij is van Loavies.com, maar heb hem al een tijdje geleden besteld… dus denk het helaas niet! Maar neem zeker een kijkje in die webshop of zoek anders op Asos.com, die hebben ook ontzettend veel soortgelijks, weet ik zeker!

 13. Maria del Mar
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Hartstikke leuk zo’n unboxing!

 14. Mare
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Zou je dr. organic shampoo kunnen testen en wetenschappelijk kunnen beschrijven?
  Super deze unboxing zou ik graag meer van willen!

 15. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Oh, zo leuk om te zien! Ik ben wel een heel klein beetje jaloers geworden, maar ik gun het je uiteraard ook, hihi!

 16. Evi
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Ik vind het leuk om te zien een unboxing video. Nadeel is dat sommige merken pas laat naar (beauty)bloggers releases sturen. Het ligt dan vaak al een paar dagen of weken in de winkel. Als je dan nog een week zou wachten met unboxen zijn er misschien al producten uitverkocht waarvan mensen op een review wachten.

 17. Hanneke
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Hi Serena! Wat veel spullen, ben erg benieuwd naar de Dior spullen. Wat doe je uiteindelijk met alle producten? Want als dit het resultaat van een week is …. wow, dat krijg je echt nooit op!

  • Serena
   Auteur
   6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

   Ongelofelijk he..

   Ik selecteer waar ik wel over ga schrijven, dat zet ik apart. De rest sorteer ik in dozen. ‘Bruikbare’ producten zoals showergels, douchegels en deodorant bewaar ik voor ‘blijf van mijn lijf’ huizen, make-up gaat doorgaans naar ‘Look Good, Feel Better’ en natuurlijk gaat er ook een deel naar cadeautjes voor vriendinnen en familie en winacties voor jullie! Producten die ik heb geswatched gaan naar kindertehuizen in Roemenië. Het is even wat (sorteer)werk, maar dan komt alles op de juiste plek terecht! 🙂

   • jolanda
    6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

    Ik ben wel benieuwd naar wat je dan zelf houdt omdat het dus echt fijne producten zijn. Misschien een vervolg… after the review. Verder zijn unboxings wel fijn omdat je dan ziet wat er komt.

   • Alina
    8 maart 2017 / woensdag, 8 maart 2017

    Hi Serena,

    ik vroeg me dus hetzelfde af als Hanneke!
    Ik vind het super dat je het allemaal zo verdeeld en daardoor andere mensen gelukkig maakt!

    Fijne Dag, Alina

 18. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Wat een toffe video! Ik had geen idee dat je zoveel mooie spullen ontvangt in een week! Geniet er vooral van 😀

 19. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Wow lekker veel pakketjes! Dan voel je je inderdaad jarig haha!

 20. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Wauw! Wat veel. Leuk om te zien!

 21. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Leuke spulletjes zitten er tussen 🙂 Ik ken het gevoel wel, het is echt een feestje om pakketjes te openen. Ik ben wel blij eigenlijk dat ik er nog nauwelijks krijg, geen idee wat ik met alles zou moeten doen haha!

 22. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  ik hou echt van zulke video’s 😀 kan er uren naar kijken!

 23. Emma
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Leuke video! Ik ben jaloers op je! Wat zou ik graag al die producten testen en ontvangen!
  Mag ik eigenlijk vragen wat je eigenlijk doet met de producten die je niet gebruikt en over hebt? Breng je deze naar organisaties of iets dergelijks? Of geef je ze vooral aan vrienden enzo?

  Als je ze niet kwijt komt dan kan ik je wel een berichtje sturen met mijn adres hoor! Vind ik helemaal niet erg haha 😉

 24. Christy
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Omg Jaa dit is leuk om te zien en ben stiekem ook wel een beetje jaloers op sommige van die mooie spullen.

 25. Tessa
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Wauw.. ik ben jaloers! Wat ontzettend gaaf om al die producten te krijgen! Misschien een idee om samen met Jessie de Dior lipsticks te swatchen in een video? (Ik vind die video’s samen met haar echt leuk om te kijken.)

 26. Marieke
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Wat heerlijk lijkt me dat! Dat zou ik nou ook wel eens een keertje willen doen. Jaloers!! 😉

 27. Sandra G.
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  OMG! Wat zou ik graag een weekje jouw post ontvangen, supervet!

 28. Chelsey
  5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Zooo ik ben jaloers!

 29. 5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

  Ah wat tof om zo’n video te maken! Het lijkt me ook best wel ingewikkeld om zoveel te ontvangen, na een tijd zou ik niet weten wat ik ermee moest! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *