W7 in the buff palette review

Soms ontdek je een beautyproduct waarvan je denkt, waar was je heel mijn leven? Dat had ik bijvoorbeeld bij mijn favoriete Armani Luminous Silk foundation, Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara en Bobbi Brown shimmer bricks. Allemaal leuk en aardig, maar deze high end producten zijn helaas niet voor ieders portemonnee geschikt. Gelukkig is het W7 In The Buff oogschaduwpalette dat wél!

w7 in the buff review_18 Voor minder dan een tientje ben je in het bezit van een prachtig palette met 12 neutrale en basic kleuren met een geweldige pigmentatie. Het In The Buff palette is echt een pareltje! Ik weet dat deze budget musthave al op verschillende beautyblogs voorbij is gekomen, maar toch wilde ook ik er nog even mijn licht over laten schijnen.

w7 in the buff review_17 Het W7 In The Buff palette wordt veelal geprezen om de kleurenselectie die een perfecte dupe zouden zijn van het welbekende Urban Decay Naked 2 palette. De waarheid is… dat ik de voorkeur geef aan DIT palette. De kleuren komen grotendeels overeen met Naked 2, maar sommige kleuren bevatten minder sterke shimmers en metallic finishes, wat ik persoonlijk mooier en gangbaarder vind.

w7 in the buff review_19 Deze mooie neutrale kleurtjes zijn echt perfect voor iedereen en voor elke soort look. Het In The Buff palette bevat zowel matte, satin als metallic finishes in kleuren variërend van off white naar bronze, bruin, taupe en zwart. Je kunt er dagelijkse looks mee maken als ook zwaardere avondlooks en smokey eyes.

w7 in the buff review_20Het bijgeleverde kwastje is geen topper, maar er valt wel mee te werken. De ene kant bevat een sponsapplicator en de andere kant een kwastje met synthetische haartjes. Naar mijn idee te klein om mee te blenden, maar prima om oogschaduw mee aan te brengen bij je traanbuis of onder je ogen.

En dan nu, de swatches!

w7 in the buff review_01de kleuren van links naar rechts; Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx.

Niet alleen is de oogschaduw lekker zacht, dus absoluut niet kruimelig of krijtig, en glijdt het soepel over de huid, de pigmentatie is ook echt fantastisch! Heel intens. Ik zie er gewoon geen huid doorheen schijnen, zelfs niet bij de lichtere en matte kleuren. Geweldig!

Ik vind het fijn dat er een matte highlighter bij zit, een mooie matte taupe en dat de zwarte kleur ook matte is. Ook vind ik het fijn dat er zowel bruine en bronze kleuren bij zitten als taupe en grijze tinten. Het bevat van alles wat op ‘neutrals’ gebied. Desondanks de wat veilige kleuren kun je er daardoor toch veel verschillende kanten mee op.

w7 in the buff review_02Ik kan er gewoon niet over uit, als ik een palette met 12 neutrale kleuren mocht samenstellen had ik precies voor deze selectie gekozen. Alsof In The Buff speciaal voor mij is gemaakt! I love it!

Ik kon niet wachten om er een mooie look mee te maken en ik besloot om het iets feestelijker te maken dan een ‘normale’ everyday look, zonder meteen superdonker en smokey te gaan.

w7 in the buff review_03 Ik begin met een gereinigd ooglid, bijgetekende wenkbrauwen en een laagje creamy eyeshadow van Givenchy in een nudekleur (met kleine zilveren shimmertjes).

w7 in the buff review_04 Allereerst breng ik de kleur Wave aan op mijn bewegende ooglid.

w7 in the buff review_05 w7 in the buff review_06 Vervolgens neem ik wat van de kleur Dust op een blending brush. Ik zet het penseel helemaal tegen mijn neusbrug aan en beweeg het met ruitenwisser-bewegingen naar de buitenkant toe, rekening houdend met de vorm van mijn wenkbrauwen. Vooral als je wat kleinere oogleden hebt (of hooded eyes) is het mooi om wat dichter tegen je wenkbrauwen aan te blenden, omdat het anders verdwijnt in de vouw van je arcadeboog.

w7 in the buff review_07 Hierna blend ik de matte highlighter Buff onder mijn wenkbrauwen. Dit geeft een mooi liftend effect en blend meteen de lijnen van Dust weg.

w7 in the buff review_08 Met een mix van Camel en Earth blend ik een mooie gouden shimmery kleur bij mijn traanbuis en onder mijn ogen. Ik maak het lekker dik en smokey door het ‘bolle’ gedeelte onder mijn ogen geheel in te kleuren.

w7 in the buff review_09 Om mijn ogen groter te doen lijken blend ik de zwarte oogschaduw Onyx aan de uiteinden van mijn ogen. Dit doe ik bij ongeveer 1/3 van mijn ogen aan de onderkant.

w7 in the buff review_10Aan de bovenkant blend ik Onyx ook voor zo’n 1/3 deel op mijn bewegende ooglid en iets naar boven toe, in de arcadeboog. Hierdoor krijgen mijn ogen meer schaduw en diepte.

w7 in the buff review_11 Trek een lijntje met je favoriete eyeliner en maak de look af met je favoriete mascara.

Voila! Het resultaat is een mooie, neutrale ooglook die nét een tikje donkerder en feestelijker is dan de gemiddelde everyday looks.

w7 in the buff review_14 w7 in the buff review_13 w7 in the buff review_12 Met gekleurde lippen maak je er helemaal een feestje van en met een wat zachter kleurtje op de lippen laat je je ogen extra opvallen.

w7 in the buff review_15w7 in the buff review_16 w7 in the buff review_nude lips w7 in the buff eyelook Hoe zou jij deze ooglook combineren, met knallende lippen of een zachter koraalkleurtje?

w7 in the buff palette reviewHet W7 In The Buff palette is te koop bij de Op = Op voordeelshop en bij sommige DA filialen voor rond de €8. Ze zijn echter heel populair en niet overal meer verkrijgbaar, dus je zou het palette ook online kunnen kopen via o.a. Fresh Mint Cosmetics. Daar kost het palette €8,49. Boozyshop verkoopt het palette voordeliger, namelijk voor €7,95. Via webshops komen er nog verzendkosten bij, maar dan hoef je in elk geval geen klopjacht te houden.

Ik ben echt MEGA te spreken over dit palette. Wat een pigment, wat een kleurenselectie en wat een lekker prijsje! Ik gebruik het palette elke dag sinds ik hem in huis heb met veel plezier. Mocht je nog op zoek zijn naar een prachtige palette met een ruime selectie aan neutrale kleurtjes voor een zacht prijsje, dan is het W7 In The Buff palette echt iets voor jou.

Wat vinden jullie van dit palette? Zou jij In The Buff aan je stash willen toevoegen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

133 Reacties

  1. Makeuplover1
    24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Ik heb ‘m zelf ook! Tof product!

  2. Marianne
    24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Hij zat een tijdje geleden in de VIPBOx en ik ben er erg blij mee ;-)

  3. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Toevallig heb ik het palette vorige week gekocht en ben er zo blij mee!

  4. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Eindelijk een keer een ooglook die ik na kan maken, ik heb in the buff namelijk net gekocht! Met kerst ga ik het weer zo doen, staat heel mooi.
    Oh ja, in the night ziet er ook wel mooi uit!

  5. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Wat een super mooie kleuren! Ze staan je ook erg mooi, al zou ik het toch sneller combineren met de zachtere koraalkleurige lipstick! xxx

  6. Eva
    24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Ik wilde dit palette héél graag hebben naar aanleiding van meerdere reviews. Toen ik van de week deze las schreeuwde ik maar weer dat ik hem toch echt moest vinden. Gister kwam ik thuis en had mijn vriend hem voor me gescoord. Ben er zo blij mee en kan ik mooie kerstlooks maken!

  7. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Dit palette combineer ik vaak met mijn MAC please me lipstick. En die matte highlighter is echt super fijn ja!

  8. Valerie.
    24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Ja, In The Buff is echt mijn fave geworden! Gebruik hem iedere dag. En chocolate is de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen, dus als ik een weekendje wegga zit In The Buff standaard in mijn tas!

  9. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Dit lijkt echt een toppertje. En ik vind het met die knallende lippen best mooi ;)

  10. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Wat fijn dat je het ook een fijn palette vindt. Ik was erg benieuwd wat jij er van vindt, blijkbaar heeft jouw mening veel impact op mij. Zelf ben ik er ook onwijs blij mee.

  11. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Helemaal mee eens! Ik heb het In The Buff palette al een tijdje en ben er ok dol op! Het is lekker budget en je kunt er ontzettend veel kanten mee op:)

  12. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Ik heb hem vorige week gekocht bij onze voordeelshop! Heb hem inmiddels al een paar keer gebruikt. Wat een pigmentatie zeg! Heel erg goed palette.. ben alleen bang dat ik snel door de oogschaduw heen ben, haha.

  13. Nienke
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Heel toevallig heb ik vorige week dit palette gekocht. Ik vind hem ook erg mooi! En dat zeker voor die prijs.

  14. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Wat een prachtige ooglook zeg Serena :-) En beide kleur lipkleuren kan jij hebben: staan je allebei mooi. De knalkleur maakt je pittig en die koraalkleur juist lief: leuk wat een lipkleur kan doen zeg! Ik ben heel erg fan van W7, vooral omdat je zo lekker budget is haha… en het pigment is inderdaad prachtig!

  15. Emiy
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik was ook heel erg enthousiast! Maar …

    Na twee weken gebruiken kreeg ik mega erge uitslag, mijn jukbeenderen en wenkbrauwbogen zaten volledig onder de rode uitslag! Ik had hem ook voor collega gekocht en had exact dezelfde klachten; dus bij een gevoelige huid een no go..

  16. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Heel mooi palette, maar volgens mij ligt er een naked palette voor mij onder de boom hihi :)

  17. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Je kan ook de zwarte oogschaduw als eyeliner gebruiken. Dat moet je dan aanbrengen met een schuin kwastje.
    Echt supermooi palette!! ♥

  18. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Mooi palette inderdaad! Zelf heb ik NAKED 2 en NAKEDbasics al dus ik denk niet dat deze veel toe zou voegen, anders had ik hem zeker gekocht! Mooie foto’s ook! :)

  19. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Wat toevallig! Ik heb deze net besteld voor een vriendin. Hij is nog te koop op beauty88.

  20. t.
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb die ook. Gebruik em elke dag! Heb nu een nieuwe pallet van make up revolution. Die zijn ook echt super goed en goedkoop. 32 kleuren voor 8 pond

  21. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ziet eruit als een mooi palette! Die ooglook die je maakte is ook echt mooi!

  22. Loes
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Het is echt een mooi palette voor een goede prijs!! Weet niet of je Make up Revolution kent? Die heeft namelijk ook palettes in hun assortiment die dupes zijn van Naked palettes! Je koopt ze voor dezelfde prijs (ongeveer 8 euro) op makeupmusthaves.nl. Ik ben in ieder geval erg enthousiast! Hun vivid baked highligter (Golden Lights) is een dupe van Nars Albatros.

    Verder een leuk en handig artikel! Prachtige looks heb je ermee gemaakt! :)

  23. Miranda
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    De ooglook is mooier met een knallende lipkleur, die koraalkleur maakt de look nogal oubollig ..

  24. Inge
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ben je ook enthousiaster over de W7 versie van nakend 3? Heb je die toevallig ook getest (of een zus)? Dit is echt een leuk en handig artikel!

  25. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Goede review. Ik vind het een prachtig palette, maar omdat ik Naked 2 al bezit ga ik ‘m niet kopen. Maar de pigmentatie ziet er wel super uit! Voor mensen die ‘m nog willen kopen en niet online willen bestellen, in Eindhoven heb ik ‘m zien liggen een winkeltje genaamd ‘Boqz’ :)

  26. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Dankje voor je review.
    Ik heb het pallet al vaak zien liggen en twijfelde of ik zou kopen.
    Aangezien jij er zo over te spreken bent ga ik hem denk ik toch maar halen!
    Maar ik ga denk ik voor een andere variant.

    xx

  27. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Erg mooi! Voor die prijs meer dan prima.
    Waarschijnlijk ligt dit palette al onder de boom op me te wachten. Well, hello gorgeous! See you soon. hihi.

  28. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik kwam dit palette in de Ardennen tegen voor een 20 euro :-O Toch net iets te veel als je de prijs bij jullie in NL ziet. Verder lijk ik het in BE niet te vinden.

    • Serena
      Auteur
      23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

      Jeetje Kim, dat scheelt meer dan het dubbele! :O
      Ik zou ’em dan bestellen via een NL webshop. Ik lees in de comments dat bol.com en amazon.de ze ook verkopen! liefs, Serena

  29. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Mooie look heb je gemaakt! Ik heb dit palette ook, maar heb hem eigenlijk nog maar weinig gebruikt, snel doen!

  30. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb hem inmiddels al een paar maanden en het is inderdaad een heel mooi palette. En dat voor die prijs! Mooie look en zoals altijd zijn jouw foto’s weer een feestje om naar te kijken :)

  31. Tamara
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Toevalig gister gekocht in Bussum ben heel blij met het palette en denk dat ik de andere varianten ook ga halen. Pigment is inderdaad erg goed en de kleuren blijven eeg goed zitten

  32. Samrah
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Jeetje wat een pigmentatie! Ik begon te lezen en dacht jippie nog een goed budget product erbij, toen zag ik de swatch OMG ! Hijs idd heel goed, waar was je heel me leven hahaha

    • Samrah
      23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

      Trouwens is dit denk je een betere dupe dan de Mua undressed palettes..

      • Serena
        Auteur
        23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

        hi Samrah,
        echt he? Ik vind zelf van wel. Niet alleen matchen de kleuren beter dan MUA, ook het pigment vind ik beter en veel dichter in de buurt komen van de kwaliteit van Urban Decay. liefs, Serena

  33. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Prachtig palette. Moet ik ook eens naar uitkijken. Je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt

  34. Chaima
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb m een paar maanden geleden gekocht bij Dirx drogist.
    Ik vind m juist niet zo gepigmenteerd, misschien moet ik nog even naar kijken.

    • Serena
      Auteur
      23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

      Wow, meen je dat? Ik vind de kleuren zelfs intenser als ik ze op mijn oogleden aanbreng, het is echt heel sterk. Soms ligt het ook aan je handen of arm, hoe droger de huid hoe minder intens de swatches. Laten we hopen dat het daar aan ligt! Keep me posted! liefs, Serena.

  35. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb hem ook! Super fijn palette, vind ik :) En lekker betaalbaar, ook niet onbelangrijk

  36. Lisanne
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    ik heb afgelopen week de in the nude palette gekocht, die een dupe is van de naked 3 als ik het goed heb, hele mooie beige en roze tinten!
    ik zou de andere 2 ook nog wel graag willen hebben want ik vind ze best mooi!

    nu nog even de goede kwasten er voor halen..

  37. Nadine
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik hoopte al dat jij hierover ook een review zou plaatsen. Deze kleuren staan je enig. Deze palette moet ik aan mijn collectie toevoegen. Gelukkig zit er een D.A. bij mij in de straat.

  38. Cynthia
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Oke. Deze moet ik hebben, dus so i did. Ik moest toevallig vandaag naar de DA en heb gelijk 2 paletten ingeslagen. Die van boven en de een wat shimmeren variant. Ik werk me hele leven al met bruin tinten qua make up dus heb er maar meteen gebruik van deze post gemaakt.

    Hele fijne feestdagen!

  39. Romy
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb hem gekocht bij amazon.de met gratis verzendkosten :D

    • Serena
      Auteur
      23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

      Goede tip, dankjewel!

    • Samrah
      23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

      Heb je de link?

  40. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Zelf ben ik ook erg blij met dit palette!

  41. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Erg mooi is dit palette, toevallig net vorige week gekocht en er een review over geschreven

  42. Mariska
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Hihi een klopjacht houden. Ja soms zoek je je een bult naar dingen. Ik ben nog een beetje in dubio. Heb zelf het Naked 2 palette. Amazing! Ik zit nog wel te denken om een van W7 aan te schaffen, maar dan niet de Naked 2 dupe. Heb echter wel een cosmetica allergie, weet helaas niet voor welke stof. Ik zou me nog eens even moeten verdiepen in de ingrediënten, want daar zit geloof ik wel verschil in tussen de echte en neppe. Maar mooie dupes maken ze bij W7. Voor de prijs hoe je het niet te laten. En als de kleuren van W7 minder shiny zijn, toch wel een aanrader, want ik vind Naked 2 meer een avondpalette.

  43. Nienke
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Dit is inderdaad een erg mooi palette! Ik heb er ook alleen maar positieve dingen over gehoord.

  44. Vera
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Ik heb dit prachtige palette een paar weken terug gewonnen bij een Insta-winactie. Deze is nu, samen met mijn Undress Me Too van MUA, mijn dagelijkse palette. Geweldige pigmentatie!

  45. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Zelf heb ik al Naked 2 palette. Als ik die niet had, dan zou ik toch overwegen om dit palette aan te schaffen.

  46. Angela
    23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    Grappig, zo heb je het nergens, zo kom je het overal tegen. Ik heb dit gekocht als kerstcadeautje voor het 13-jarige nichtje van mijn vriend. Ik twijfelde om er nog een voor mijzelf mee te nemen, maar heb het niet gedaan omdat ik maar één of twee keer in het jaar oogschaduw draag.
    Goed om te weten dat het geen slechte keus is!

  47. 23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

    love die W7 palettes :D heb er zelf 3 verschillende van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *