Vlog: Ibis hotel, Primark Zaandam, high tea & photoshoot!

Vrijdag op zaterdag was ik samen met heel veel andere bloggers uitgenodigd voor een event vanuit Ibis Budget Hotel. We kregen een overnachting aangeboden in Ibis Budget in Zaandam, hebben gezellig geborreld, samen geshopt bij Primark (met gratis giftcard, thank you!), er was een heerlijke high tea georganiseerd én we kregen een fotoshoot in onze nieuwe Primark kleding.

Het was erg gezellig en ik heb alles vastgelegd op film. Kijken jullie mee? Zet de kwaliteit van de video in HD voor optimaal kijkplezier.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het was heel erg leuk en wow, ik heb zo goed geshopt bij Primark. Woensdag komt de shoplog online en ik zal het speciale ‘shapewear’ nog uitgebreid reviewen hier op Beautylab, hihi!

2958_05ibisbudget_03 ibisbudget_02Meer informatie over de Ibis Budget Hotels vind je hier. De overnachtingen gaan vanaf €39 per kamer.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

55 Reacties

  1. Lucy
    14 februari 2014 / vrijdag, 14 februari 2014

    Super leuk filmpje weer! Vraagje: Waar heb je die/kan die die “pimpstok” kopen? Die je in je handen had tijdens de fotoshoot. Ik heb ze namelijk nodig voor een bruiloft 🙂 Hopelijk kan je me helpen, thanks alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *