VisaPure update #3

Vandaag de laatste update van mijn VisaPure experience alweer! Het apparaat is nu bijna zo’n 2 maanden in mijn bezit dus hoog tijd om de testperiode af te sluiten. Gelukkig mag ik de VisaPure gewoon houden natuurlijk, want ik zou niet meer zonder kunnen. Dat klinkt heel erg drastisch en wanhopig, maar ik meen het echt. De VisaPure is inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn skincare routine. Met het handige reis-etuitje sleep ik het ding overal naar toe. Zo is mijn Puurtje (ja, inmiddels heb ik haar een bijnaam gegeven) al mee geweest naar New York en reist ze elke week een paar keer op en neer naar Utrecht.

De vorige keer vertelde ik jullie dat ik wilde uitproberen hoe het aanvoelde om mijn nachtcrème in te masseren met de VisaPure. Nou, ik kan jullie vertellen dat dit pure verwennerij is! Wat ik dan wel doe is de ene borstel gebruiken om mee te reinigen en de andere borstel voor mijn crème, zodat ik mijn crème niet inmasseer met een nog vochtige borstel. Uiteindelijk is het wel wat gedoe aangezien je deze vaak volle crème flink van je borstel moet reinigen, dus snel is het niet. Maar man, wat voelde dat heerlijk luxueus. Echt alsof je een gezichtsbehandeling krijgt bij een salon. Voortaan doe ik dit dus alleen als ik er écht tijd voor heb, zoals op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Ik kan het jullie in elk geval aanraden.

philips visapure

Van te voren had ik niet verwacht dat ik zo blij zou zijn met de VisaPure, dat mogen jullie best weten. Ik vond het maar gedoe en ook een beetje overbodig. Waarom met een roterende borstel, ik heb toch handen? Nou, daar ben ik even flink op teruggekomen. Met de VisaPure reinig ik mijn huid merkbaar beter dan wanneer ik mijn handen zou gebruiken. Door het borsteltje schuimt mijn cleanser ook lekker waardoor het allemaal wat beter verdeeld. Kennelijk worden mijn serums en crèmes ook beter opgenomen nadat ik de VisaPure heb gebruikt, want mijn huid is egaler, gladder en stralender dan voorheen. Donkere acnélittekens zijn vrijwel weg, en dat na twee maanden al.

love it

Naast het feit dat de VisaPure mijn huid grondig reinigt en er merkbare huidverbetering is, vind ik het apparaat ook echt top wat betreft ontspanning. Met de VisaPure creeer je een spa moment in eigen badkamer en dit gevoel van luxe doet elke vrouw goed. Met mijn Puurtje kan ik de dag weer fris beginnen, terwijl het ‘s avonds voor het slapen gaan juist voor de nodige ontspanning zorgt. Ik ben om. VisaPure, ik houd van jou.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

152 Reacties

 1. rieke
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  Ik heb de visaPure aangeschaft na het lezen van je reviews. Ik woon sinds 2,5 jaar in oost afrika en door stof en zand gedraagde mijn huid zich als dat van een 16 jarige (en dat terwijl ik dacht er eindelijk vanaf te zijn met mijn 29 lentes!)

  Niks werkte totdat ik de Rinse-off cleanser van Clinique ging gebruiken, hoewel het alsnog niet perfect was. Nu gebruik de Visapure in combinatie met die cleanser en kan na een maand al echt zeggen dat mijn huid er de afgelopen 2,5 jaar niet beter heeft uitgezien dan nu! Dus dank vanuit rwanda!

 2. Samantha
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb! De laatste tijd is mijn huid zo erg veranderd. Afgevallen, gestopt met roken, gaan sporten en gezonder gaan eten.. Maar mijn huid krijgt ineens uitspattingen 🙁 Dus ik hoop dat VP wat voor mn huid gaat doen!

 3. Isabella
  26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

  Oh nee! Mijn berichtje is denk ik niet goed verwerkt, hij staat er niet bij! 🙁 Ik wilde je heel graag zeggen dat ik met plezier jouw goede, duidelijke en eerlijke reviews lees, je bent een Topper!! Als je nog een keer mag samenwerken met Philips, zou ik het héééél erg leuk vinden als je de Lumea Precision Plus van Philips mag testen. Ik laat mezelf nu al een tijdje laseren bij mijn schoonheidsspecialiste. Helaas is dit vrij prijzig omdat je minimaal 5 behandelingen nodig hebt. Het Philips apparaat kost €399,- en vind ik ook vrij prijzig, maar als ik het vergelijk met de behandelingen bij de schoonheidsspecialiste valt dit wel mee (als het tenminste werkt ;-)!!) Ik heb dezelfde huidskleur als jij en heb haartjes op plekken waar ik ze héééél graag voorgoed weg wil hebben!! Jammer genoeg kan ik niet veel reviews vinden over dit product, maar ik moet toegeven dat ik ze het liefst van jou lees omdat je eerlijk bent! Ik hoop dat je in de toekomst een review mag/kan schrijven over dit product! 🙂 Liefs, een grote BeautyLab Fan!

  • saartje
   30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

   ik heb de philips lumea precision plus apparaat en kan je vertellen dat de salon beter is, dat appraar behandelt maar een klein plekje per keer dus het neemt onwijs veel tijd in beslag en de haartjes blijven terug groeien ondanks na 1 jaar om de 2 weken te hebben gebruikt(zoals het moet) ik laser nu bij de salon en wat ben ik daar ontzettend blij mee, het is snel en effectief (ik laser met soprano)

 4. 23 juni 2013 / zondag, 23 juni 2013

  Als ik weer genoeg geld heb ga ik het zeker kopen…

 5. Kissyfur
  22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  Hey Sereen, lekker direct blijven hoor! Kan dat veel meer waarderen dan dat oeverloze gedraai. Bedankt voor de vogue tip want heb vorige week n abo genomen. Dankzij jou scheelt dat toch n berg centjes!

 6. Marika
  22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  Nog een tip voor als Vogue de actie niet meer heeft, in de ING rentepuntenwinkel is hij voor 89,95 te krijgen!

 7. ally
  22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  God, wat een felle reacties.. Frustraties dat jullie niet een van de winnaars van de testacties waren? Join the group, ik ook niet.. but just build a bridge, cry yourself a river and get over it!

  Thanks for the Vogue tip;)

 8. Zoë
  22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  Hele leuke update, jammer dat het de laatste is :(( ik vind je een hele leuke logger maar soms kom je een beetje nep over naar mijn gevoel maar dat is mijn mening. Het is niet vaak ofzo maar soms……
  Verder inspireer je mij heel erg 🙂

 9. B
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Het leek me eerst wel ‘lekker’, zo’n borstel. Maar bij nader inzien lijkt me dit niet zo goed voor het gelaat. Bij overmatig gebruik (dat is al 2x per dag) kan je de huidbarrière beschadigen, waardoor huidproblemen (als je die al had) erger kunnen worden of juist ontstaan. Sinds ik let op de huidproducten die ik gebruik (geen alcohol en parfum bijvoorbeeld, wel niacinamide etc.), let ik ook om hoe je gezond je gezicht kunt reinigen. Zo is een scrub bijvoorbeeld veel te grof, dit tast ook de huidbarrière aan. Een betere optie is een exfoliant. Ik gebruik elke avond een exfoliant met 2% salicylzuur, en af en toe 8% glycolzuur. De combinatie van deze zuren en een gezichtsborstel is erg slecht! Dit wordt afgeraden door dermatologen.

 10. Ilona
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Fijne review Serena mij lijkt het ook wel wat, krijg je toevallig zelf ook nog een actie van philips met korting code of zo?

  Groetjes Ilona en een knuffeltje van tiba.

 11. julia
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  SUPER TIP SERENA~~!!!!!!

  bedankt! heb nu een abonoment gekregen van me vriend 😀 . wilde het ding toch best graag hebben ook al ben ik 22 en eigenlijk “te jong” voor dat ding (haha)

 12. Jessica
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Twee weken geleden heb ik de Sonic Clean gekocht en die bevalt me ook super goed.
  Voor 33 euro welteverstaan. Bij de Kijkshop. Superding.

 13. daphney
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Bij de blokker en de kijkshop heb ik ook goedkopere gezichtsborstels gezien van rond de 30-40 euro. Nu vraag ik me alleen af of er echt veel verschil is tussen deze goedkopere en de visapure. Heeft er iemand ervaring met de goedkopere?

 14. Elke1
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Wauw, ik ga een vette aanbieding afwachten, want ik ben het ermee eens dat de prijs wel erg hoog ligt voor een roterende borstel. Maar ik vind het wel een interessant ding. Beetje lullige reacties naar Serena door sommigen. Jammer!
  Serena ik vind je altijd heel eerlijk en duidelijk en dat onderscheid jou van de andere beautybloggers.

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   Merci Elke. Momenteel is er trouwens een aanbieding, namelijk een gratis VisaPure bij een jaarabbo Vogue. Dan ben je 75 euro kwijt. Dat scheelt dus 85 euro en dan heb je ook nog een jaarabonnement op een leuk magazine! ^^

 15. bb
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Dit is echt zoiets wat ik graag wil hebben, maar dan voor 30/40 euro. Want in feite is het gewoon een roterende borstel voor je gezicht…Maar het lijkt me wel fijn om te gebruiken.

  Zeg drink jij nog bietensap? Dat vroeg ik me pas af. Want het is echt de beste tip die ik ooit van een beautysite heb gekregen, het werkt zo goed voor me.. Dus nogmaals bedankt!

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   hi BB, jazeker drink ik nog mijn bietensap! Mijn huid is er zo mooi van geworden. Ik moet zeggen ik sla het wel eens per ongeluk over, maar probeer het zo vaak mogelijk (elke dag) te doen. Fijn dat het jouw huid ook heeft geholpen. x

 16. 20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik kan niet wachten tot ik de mijne binnen krijg! <3
  Ik ben trouwens wel erg nieuwsgierig naar het verschil, heb je misschien foto's van voor-tijdens-na je testperiode die je naast elkaar kunt zetten? 😀

 17. ann
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Hi serena,

  Bedankt voor de update.
  Ik waardeer al je revieuws.
  Voor my ben je al aan de TOP!!

  Gr 😀

 18. Diana
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik heb die dus besteld met VOGUE en ben nu benieuwd naar een goede gel, zelf gebruik ik essence my skin, maar die droogt eigelijk wel een beetje uit.

  Heb je een tip voor een goede gel en creme?

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   hi Diana,

   Wat is je huidtype?

 19. Linda
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik vind het jammer dat je geen close-ups shots hebt gemaakt, before en after.
  Op de foto’s draag je make-up en ik geloof best dat je veel verschil merkt, maar ik denk dat ik wat beter overtuigd zou zijn als je foto’s van je huid voor de testperiode en na de testperiode van dichtbij zonder make-up had gemaakt.

 20. Christel
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Oeh, blijft een mooi apparaat! Ik neem hem misschien wel in combo met de vogue, maar ik denk dat mij huid er te jong voor is (17) want ja, er waren ook geen testpersonen in die groep:)

 21. Fatima
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Serena, ik hou van jouw site!
  Helemaal top, ik volg het dagelijks!

  Mijn huid is zeer vet, in de zomer lijkt ik net een glimmende discobal 🙁
  Zal ik ook zo’n apparaat aanschaffen? Ik ben bang dat ik echter veel meer sebum aanmaak en mijn huid nog vetter wordt.
  Ik overweeg ook om jouw exfoliant te halen van het merk Marbert. Zou het helpen bij een vette huid?

  xxx
  Keep up the good work!

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   hi Fatima. ik heb zelf ook een vette huid en vind de Marbert cleanser erg fijn, denk dat jouw huid er ook baat bij zal hebben. Vergeet na het reinigen geen tonic en dagcreme, die brengen je huid weer in balans (de pH) en als je een hydraterende creme gebruikt zal je huid niet uitdrogen en geen extra sebum aanmaken. liefs, Serena

 22. Seva
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik vond het weer een leuk en interessant artikel, ik heb net zelf (zoals bijna altijd) de comments even snel doorgelezen..

  En vind het nog steeds zo jammer dat mensen zo kattig moeten doen, en dat ze steeds iedereen maar met elkaar gaan vergelijken. Sorry hoor maar dat doe je ergens anders toch ook niet je gaat toch ook niet naar een Bouwmarkt en daar het personeel vergelijken of bij een Douglas, dat is gewoon te gek voor woorden. Maar goed tegenwoordig vindt iedereen wel weer eens iets om over te zeuren en te katten. Net alsof ze iets zoeken om mensen naar beneden te halen in de hoop dat andere meedoen, zodat diegene een minderwaardigheidscomplex of iets dergelijks door hun krijgen. (lekker makkelijk zo achter je schermpje)

  • Seva
   20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

   Ik had trouwens ook nog een vraagje, ik zat te kijken bij Vogue voor een abonnement maar is het niet beter en slimmer om hem jezelf cadeau te doen? in plaats dat je hem moet opzeggen (en het wellicht vergeet).

   Geen idee of er andere mensen hier ervaringen mee hebben? aangezien een cadeau abonnement automatisch stopt.

   • Serena
    Auteur
    21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

    Misschien wel, omdat je dan zeker weet dat ie na een jaar stopt! Maar een aantal comments hiervoor (vorige pagina) las ik dat je na het afsluiten ook meteen een mail kon sturen zodat ie zeker na een jaar wordt stopgezet. x

 23. Femke
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Wat grappig! Ik las telkens al de posts over de Visa Pure en telkens dacht ik “Ik had toch vroeger al zo’n ding?”… Eens op de zolder gezocht! En ja, hoor! Ook van Philips! Is dit product blijkbaar in een nieuw jasje gestoken met meer borstels en een timer. Ik zal eens zien of die ouwe nog werkt en anders bestel ik lekker de Vogue aanbieding!

 24. Ansjuh
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ja hoor ik heb dat abo maar afgesloten. Ik heb nix met de Vogue maar die Visapure lijkt me echt iets voor mij, met al die puistjes en ontstekingen, en dat op m’n 32e. En die Visapure voor dat bedrag, dat kan ik dan niet laten lopen 🙂

 25. Bodine
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Waauw dat scheelt enorm zeg met een voque abbonement! 🙂
  Ik ga gelijk het abbonement afsluiten

 26. Mandy
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Heb hem besteld!, via vogue bedankt voor de tip serena! En ben razend benieuwd naar je skin care update dit weekend. Gebruik je ook nog steeds philosophy? Die Peel heb ik toen ook gekocht, maar is nu bijna op helaas. Ik heb dezelfde huis type als jou, en jou huid ziet er stralend uit!

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   Zeker, ben er nog steeds erg dol op! Jij ook? Heb in New York een nieuwe bijgekocht 🙂

 27. Fransien
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik gebruik altijd de Kruidvat gezichtsschuim. Kan ik die ook gebruiken op de Visapure? Liefs!

 28. Sanne
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Pfff ik wil hem!!

 29. Esmee
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Hebben hebben hebben

 30. 20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik met met mijn gevoelige huid ben toch kritisch naar de Visapure vooral betreft hygiene oogpunt naar de borstels toe. Ik denk dat ik er te lang mee bezig ben om de borstels ook nog eens schoon te houden….?

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   Het schoonmaken is niet zo zeer een probleem, maar de borsteltjes drogen wat langzamer, vooral als je laat naar bed gaat en vroeg opstaat, in die tijd (7 uur) zijn ze nog niet droog. Bij mij gaan de borsteltjes niet gek ruiken, maar als je echt een gevoelige huid hebt kan dit wellicht problemen opleveren?

   • 24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

    Bedankt Serena voor je antwoord! Ik gebruik nu de Obagi Nuderm set, en ik vind het echt geweldig. Alleen gebruik ik hiervoor wel elke avond tretoine zodat de huid goed exfolieert (hierdoor heb ik ook veeeeel minder acne), maar vaak heb ik schilfertjes op mijn huid. Denk jij dat de VisaPure een aanvulling op dit ‘regime’ is of juist niet? Want ze zeggen dat als je de schilfertjes eraf haalt dat je dan kans loopt op hyperpigmentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *