VisaPure: eerste indruk testpersonen

Inmiddels hebben alle testpersonen hun eigen VisaPure mogen ontvangen en uiteraard al in gebruik genomen. Ze zijn nu ongeveer een week aan het testen, dus ik was benieuwd naar hun eerste indruk van dit apparaat. Hieronder hun bevindingen tot nu toe:

Julia, 25 jaar, huidtype: normaal
Het borsteltje voelt lekker zacht aan op je huid, net zoals de comfortabele massage die het geeft. Het systeem van 3 x 20 seconden reinigen werkt gemakkelijk en snel, echt een uitkomst! Na gebruik voelt mijn huid lekker schoon aan, maar ik moet het apparaat langer testen wil ik er echt een goede mening over kunnen vormen. De eerste indruk is in elk geval positief!

julia
Rosanne, 26 jaar, huidtype: droog
Ik vind de VisaPure heel chill, echt een relaxend apparaat. Je geeft jezelf een minimassage terwijl je je huid ook nog reinigt. Het borsteltje voelt lekker zacht aan en mijn huid voelt na gebruik superzacht en superschoon. Ik heb altijd haast, dus het is fijn dat de VisaPure al na een minuutje klaar is. Lekker snel!

rosanne
Mirjam, 58 jaar, huidtype: normaal/rijp
Het apparaat is geweldig! Het zorgt dat de huid een dieptereiniging krijgt. Ik vind dat mijn huid veel meer energie heeft en nóg schoner aanvoelt. Ik heb er ‘s avonds ook mijn crème mee ingemasseerd, ik weet niet of dat de bedoeling is van de VisaPure, maar het voelde de volgende dag geweldig. Je moet je borsteltje hierna wel goed uitspoelen. Tot nu toe geen puntjes van kritiek gevonden, iedereen zou dit moeten gebruiken!

Nina, 27 jaar, huidtype: droog
“Ik wil de Visapure elke avond onder de douche gebruiken, dus ik vind het superhandig dat dat gewoon kan! Ik heb echt het idee dat mijn huid ‘dieper’ wordt gereinigd, dan wanneer ik ditzelfde ritueel uitvoer met gewoon mijn vingers. Ik ben zeer benieuwd of mijn huid er op de langere termijn stralender uit zal gaan zien. Het enige verbeterpuntje is de ‘charging’ indicatie. Dit bleek een subtiel knipperend mini batterij-icoontje te zijn, waardoor ik niet meteen doorhad of de VisaPure nu aan het opladen was of niet. Dat had wat mij betreft wat duidelijker gemogen.”

visapure nina

Janine, 38 jaar, huidtype: droog
Mijn huid wordt veel schoner met de VisaPure wanneer ik hem hiermee reinig. Voorheen deed ik dit met een watje en gezichtsreiniger, maar nu ik de VisaPure gebruik zijn mijn poriën echt schoon. Bij mij is dit te duidelijk te merken omdat ik regelmatig een zelfbruinende crème gebruik (ik ben normaal gesproken erg wit). Wanneer ik mijn huid de dag erna weer reinigde merkte ik dat mijn huid toch niet helemaal schoon was. Nu dus wel! Anyways, ben so far helemaal happy en ben benieuwd wat ik nog meer kan ontdekken met mijn nieuwe aanwinst.

janine

Els, 42 jaar, huidtype: droog
Ben nu al in luv met de VisaPure, ik had nog nooit van het apparaat gehoord. Een makkelijk te bedienen en handzaam apparaatje dat vanaf nu overal mee naar toe gaat. De VisaPure heeft wat mij betreft het “watje” vervangen. Ik merk echt dat het een dieptereiniging effect heeft. De dagcrème heb ik er nog niet mee aangebracht, ben nog aan het experimenteren. Dit apparaat kost misschien een beetje, maar watjes per keer ook, ik ben FAN!

els

Linda, 37 jaar, huidtype: normaal
Wat een verwennerij. Eerlijk is eerlijk, het is dat ik het zelf moet vasthouden, maar ik waan me echt even in een soort van Spa. Door de roterende beweging wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en je gezicht gemasseerd. Super en ontzettend jammer eigenlijk dat het na een minuutje al klaar is. Stiekem weetje: Ik heb daarna op het borsteltje ook een klodder nachtcrème gedaan en deze middels de VisaPure aangebracht. Misschien niet helemaal de bedoeling ervan, maar het voelt echt heerlijk. De komende week ga ik het zeker twee keer per dag gebruiken. Want hé, een superschoon gevoel is mooi, maar zichtbaar resultaat is wat we uiteindelijk hopen en willen.

linda visapure

Wendy, 31 jaar, huidtype: gemengd
In het begin vond ik het een beetje raar. Moest mijn draai er nog mee vinden en ook het inschatten van de 20 seconden was even wennen. Maar gelijk al voelde mijn huid heerlijk zacht en helemaal niet pijnlijk. Hier was ik wel een beetje bang voor omdat hij erg snel beweegt. De dagen erna waren alleen maar beter omdat je dan precies weet hoe je hem het beste kunt gebruiken. En mijn huid voelt echt superzacht! Ik gebruik hem dus ook netjes twee keer per dag. De velletjes die ik had zijn helemaal verdwenen, waarschijnlijk omdat het licht scrubbend is zonder te irriteren. Ik ben in ieder geval erg benieuwd hoe mijn huid er over een paar weken uit ziet!!

foto (2)
Jolanda, 37 jaar, huidtype: gemengd
Ik gebruik de VisaPure nu bijna een week en ik vind hem echt geweldig. Ik heb echt een probleemhuid. Droge rode wangen, maar wel een vette T-zone. Ik gebruik de VisaPure in combinatie met de Mineral Face Wash van Sea Line (verkrijgbaar bij de Tuinen). Op mijn voorhoofd heb ik vaak kleine pukkeltjes en die zijn door het gebruik van de VisaPure nu helemaal weg. Je voelt ook dat je huid echt schoon is na gebruik. Omdat mijn wangen vrij gevoelig zijn, gebruik ik hem daar iets minder want zelfs het zachtste borsteltje is voor mijn wangen te ‘hard’. Maar voor de T-zone is het echt perfect. Ik vind dat de VisaPure lekker makkelijk in de hand ligt, hij is vrij licht en het is een prachtig design.”

jolanda
June, 36 jaar, huidtype: droog/gecombineerd
“De VisaPure test ik nu een kleine week. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en het apparaat is makkelijk in het gebruik. Ik ben begonnen met het normale borsteltje, maar ben toch snel overgestapt op het borsteltje voor de gevoelige huid. Deze voelt iets comfortabeler aan op mijn huid. Je ziet al duidelijk dat de huid beter wordt gereinigd. De poriën op mijn kin en neus zijn echt kleiner en schoner geworden. De huid bij mijn wangen heeft na gebruik van de VisaPure wel iets meer crème nodig om de hele dag comfortabel aan te blijven voelen. De huid voelt echt schoner en gladder aan. Ik ben heel tevreden met het apparaat en test ‘m graag verder uit.”

Michelle, 30 jaar, huidtype: gemengd tot vet
Wat een heerlijke tool! Mijn cleanser begon direct op de huid te schuimen, verwijderd perfect al mijn make-up en na gebruik voelde mijn vette huid direct zacht en schoon. Ik heb het idee dat mijn nachtcrème nog beter wordt opgenomen en de volgende dag werd ik dan ook wakker met een stralende huid. Het enige nadeel is dat het borsteltje niet zo snel droogt. De volgende ochtend voelde het nog ietwat vochtig aan.

michelle wastafel
Linda, huidtype: vet met onzuiverheden en verstopte poriën
“Terwijl ik dit typ geniet ik van een wijntje en heerlijke tapas op Malaga. Al jaloers ;-) ? Mijn eerste indruk: ziet er mooi uit en misstaat zeker niet in mijn badkamer. Oké, nu het gebruik. Wow ik kan niet anders zeggen, wat maakt dat ding goed schoon. Ik gebruik nogal wat bende op mijn gezicht (vloeibare make-up, minerale make-up, poeder, blush en bronzer) en het gaat er allemaal af. De watjes met toner komen schoon terug, dus tot zover ben ik erg tevreden. Wel even uitkijken met wondjes (inderdaad ja, ook ik ben zo’n zenuwpees die velletjes pulkt. Guilty…). Verder voelt mijn huid heerlijk zacht na gebruik. Ik ga vrolijk verder met testen! Groetjes en tot de volgende review!”

linda

Suzanne, 27 jaar, huidtype: droog/vochtarm met regelmatig wat oneffenheden
Ik gebruik de VisaPure nu vanaf woensdag. Ik houd van massages en zodra ik de VisaPure op mijn gezicht zet lijkt het alsof ik een mini gezichtsmassage krijg. Ik vind 1 minuut veel te kort om mijn hele gezicht te reinigen en gebruik het dan ook 2 minuten (dit omdat het gevoel zo lekker is). Ik reinig ook mijn nek. Mijn eerste indruk is goed. Mijn gezicht is schoon na gebruik van de VisaPure. Over een aantal weken kan ik beoordelen of ik daadwerkelijk vooruit gang zie qua oneffenheden.

1Natasja, 40 jaar, huidtype: gemengd/gevoelig met wat couperose
“In het verleden heb ik vaker een “handmatige” gezichtsreinigingsborstel gebruikt. De VisaPure leek me eigenlijk wel een beter alternatief en ik keek er echt naar uit om hem uit te testen. Toen de VisaPure eenmaal binnen was heb ik hem gelijk op de lader gezet. Nog niet eens de handleiding gelezen, het is allemaal erg foolproof. Uit de handleiding haalde ik later wel een handige tip: berg nooit een natte opzetborstel in de beschermkap op. Dus daar houd ik me dan maar aan. Het volledig opladen duurde bij mij de helft korter dan de 6 uren die ervoor werden aangegeven. Dus ik kon mooi snel mee aan de slag. Het apparaatje ziet er mooi uit en ligt goed in de hand. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed en het reishoesje maakt het helemaal af. Echt een luxe en degelijk dingetje. Op dit moment kan ik al zeggen dat het me goed bevalt..”

tasja

De testpersonen testen nog even lekker door en zullen over een tijdje weer hun bevindingen met ons delen.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

117 Reacties

 1. Sabine
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Hoi serena, en andere…
  Ik heb een vraag, hoop dat jullie me kunnen helpen..
  Ik zag op deze site dat de visa pure in de aanbieding is bij een vogue abbo
  Ik heb hem nu besteld, alleen hoefde niet betalen met ideal ofzoiets,
  Kryg je dan een acceptgiro by het eerste tijdschrift? En las dat meer mensen hem zo besteld hadden.. Duurde het lang voordat jullie de visapure binnen hadden?
  Hoop dat jullie me kunnen helpen, groetjes sabine

 2. Sanne
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Na dagenlang twijfelen en de actie van de douglas heb ik hem ook gehaald. Ding is echt fijn! Wel duur maar wat een gevoel. Bij douglas mag je hem een maand testen en als hij niet bevalt mag je hem terug sturen! Nou dan toch maar proberem!

 3. Elke1
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Mijn nicht/vriendin is ook indo, we zijn beiden 30+ en hebben een tijdje geleden ons collageen laten opmeten bij de iciparis, die van mij was 50 en die van haar was 80! extreem veel. Indos hebben dus meer elasticiteit in de huid en daarom minder snel rimpels. Mijn tante is 55 (haar moeder) en nog geen rimpels WAUW :) Natasja je ziet er mooi uit!

  • tasjimodo
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   Wat grappig. Meten is weten? :)
   Bedankt voor de complimentjes iedereen.

  • tasjimodo
   21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

   Wat grappig. Meten is weten? :)
   Bedankt voor de complimentjes iedereen.

 4. Sanne
  17 juni 2013 / maandag, 17 juni 2013

  Pff hij klinkt nu al zo fijn!

 5. 17 juni 2013 / maandag, 17 juni 2013

  Natasja is 40?! Echt waar?! Jeetje, mag ik ook wat van jouw genen, Natasja? Als er 20 jaar had gestaan, had ik het ook voor waar aangenomen haha :D

 6. 16 juni 2013 / zondag, 16 juni 2013

  Leuk!
  Jammer dat ie zo duur is… maar goed, wie weet win ik binnekort een leuke prijs, haha!

 7. Caroline
  16 juni 2013 / zondag, 16 juni 2013

  Ik heb gisteren een abonnement op de Vogue genomen, daar krijg je ‘m nu gratis bij! Bijkomend pluspuntje; Vogue is een supermooi, luxe blad. 2 vliegen in één klap dus hihi! Ik zit met spanning op ‘m te wachten…

  Wat ik me afvroeg, kun je ook je hals ermee reinigen? Ik breng vaak ook wat foundation en ook wat bronzer aan in mijn hals, dus vind ik het altijd belangrijk om mijn hals er ook mee te kunnen reinigen.

 8. Anita te Gussinklo
  15 juni 2013 / zaterdag, 15 juni 2013

  Wat een leuk en interessant artikel, ik word helemaal enthousiast over de Visapure.
  Ik ben eind Juni jarig en ik weet nu een mooi cadeau.
  Vind het leuk om al deze meningen te lezen en eigenlijk wel heel logisch van Philips dat dit bedoeld is voor 25+, dan begint de aftakeling.
  En dan al die reacties van zoveel jonge lezeressen, jullie hebben dit (nog) niet echt nodig!

 9. Edine
  15 juni 2013 / zaterdag, 15 juni 2013

  Ik heb m besteld! Ik ben ontzettend nieuwsgierig :)

 10. 15 juni 2013 / zaterdag, 15 juni 2013

  Fijn om zo ook de eerste indrukken van anderen te lezen! Ik vind het wel een plus dat er alleen mensen van boven de 25 het hebben getest, ik word binnen nu en een jaar ook 25(oh voel me oud). Ben heel erg benieuwd naar de update van deze mensen.

 11. Yasmine
  15 juni 2013 / zaterdag, 15 juni 2013

  Ik snap eigenlyk niet waarom er nog steeds geklaagd/gepraat wordt over de leeftyden?
  Het antwoord dat Philips gaf (waarom zy 25+ wilden testen) was dat VisaPure zich meer richt op het volwassen publiek/mensen die anti age skincare gebruiken.
  Ik ben blij dat de huid/textuur van -25 in een (over het algemeen) goeie conditie is ondanks wat onzuiverheden en het apparaat nog helemaal niet nodig heeft om je serum of nachtcrème beter op te nemen. En dus is een review van iemand met die leeftyd ook helemaal niet relevant… Daarom had ik me ook meteen by dit antwoord neergelegd (ben 22).
  Dit schryf ik alleen maar ter verduidelijking en absoluut niet om discussies te veroorzaken, integendeel. All this drama is niet leuk voor Serena :)
  Over de diversiteit van de de leeftyden die de VisaPure testen kan ik niks zeggen, dat heeft het BL team vast zorgvuldig (type huid/cleanser etc.) uitgezocht.
  Ik hoop dat t een beetje helder is, myn standpunt. Serena kan dr verder ook niks aan doen lykt my (t was niet haar schuld dat t niet geschikt is voor de jongere huid en dus de testers wat ouder zyn). Ik vind dat ze altyd goed werk levert. ;)

 12. 14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Leuk om van allemaal te lezen
  Je merkt dat ze allemaal erg enthousiast zijn!
  Nu ben ik echt zo benieuwd naar de werking van de visapure

 13. Vera
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Ik vind het oprecht leuk dat lezeressen de kans krijgen om een product te reviewen, zo krijgen wij lezeressen toch een eerlijker beeld van een bepaald product. Echter vind ik het jammer dat er alleen oudere vrouwen zijn om te testen, want mijn huid (20 jaar) is totaal niet te vergelijken met die van de testpersonen.

 14. Syl
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Stiekem baal ik nu dat ik mij niet heb opgegeven. Het lijkt me eigenlijk best wel een fijn apparaat.

 15. Cleo
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Natasja ziet er goed uit voor haar leeftijd!!

 16. Kim
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Als ik dit ding bij iemand in de douche zou zien staan, zou ik toch denken dat het wat anders was…

 17. 14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Klinkt erg goed! Als het niet zo duur was had ik het allang aangeschaft.

 18. Nienke
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Vraagje: is de visapure ook te gebruiken voor ‘het hele gezin’? Bv mijn moeder, zus, en ik? Moet je dan per persoon de borstels veranderen? Als meerdere personen hem kunnen gebruiken doet de prijs al wat minder zeer :)

  • Kim
   14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

   Ben geen expert natuurlijk, maar ik heb de Visapure ook en in verband met de hygiëne kun je de borstels beter niet delen. Maar ieder een eigen borsteltje is geen probleem. Dit heb ik uit de gebruiksaanwijzing.

 19. Jolieke
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Ik had graag nog een testpersoon meer gezien met een droog-gevoelige huid. Dat is de enige die ik mis. Hoewel de vrouwen met droge huid allemaal enthousiast zijn, zegt iemand met gemengde huid dat het borsteltje te hard is voor bepaalde delen van haar gezicht…
  Zegt Philips zelf iets over of dit geschikt is voor een gevoelige huid?

 20. Louise
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Heel fijn zo’n review met verschillende mensen, meningen en huidtypen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *