Urban Decay Naked 3

Jawel, de geruchten zijn gisteren bevestigd door Urban Decay; na het succes van de Naked en Naked 2 palettes komt er een Urban Decay Naked 3 palette aan! Er zijn foto’s uitgelekt die ik hieronder met jullie wil delen. Het zijn wazige telefoonfoto’s, maar desondanks geeft het wel een goede indruk van wat we kunnen verwachten.

naked 3 palette newHet palette zelf is van metaal en lijkt op het Naked 2 palette. Dit palette lijkt iets van reliëf te hebben aan de bovenkant. Ik neem aan dat de spiegel net zo breed is als het palette zelf, net zoals bij Naked 2. Welke kwast er bij hoort, weet ik niet.

De kleuren:

naked 3 palette part 1Factory (bruin tot donkerbruin), Mugshot (champagne beige), Darkside (mat donkergrijs met een blauwe ondertoon) en Blackheart (shimmery zwart met een cranberrykleurige ondertoon). 

naked 3 palette part 2 Buzz (taupe), Trick (goud), Nooner (mat lichtbruin) en Liar (lichtbruine taupekleur).

naked 3 palette part 3Strange (matte crèmekleur), Dust (oudroze), Burnout (oudroze met een terracotta ondertoon) en Limit (donkere oudroze/taupe tint met matte finish).

Hieronder nog een filmpje:

De kleuren zijn net zoals alle Naked palletes mooi naturel, maar Naked 3 neigt meer naar de taupe- en poederige (oud)roze tinten. Dit palette is daarom niet ‘overbodig’ mocht je al in het bezit zijn van een Naked of Naked 2 palette. De balans tussen mat, metallic en en satin finishes is prima, al had er wat mij betreft nog wel een extra mooi kleurtje tussen mogen zitten met fijne shimmers of glitters voor een feestelijke aangelegenheid.

Verder bevat dit palette slechts één lichte kleur en één donkere kleur en ‘mist’ het de handige basiskleuren zoals zwart, diep donkerbruin en een subtiele shimmery highlighter. Ik zou daarom Naked 3 niet aanraden als je voor het eerst een Naked palette gaat aanschaffen, tenzij je die basiskleuren al in een ander palette hebt zitten.

Ik baal echt dat Sephora weg is uit Nederland, maar Urban Decay is nog wel te vinden bij Sephora filialen in het buitenland, in diverse warenhuizen in London en online te bestellen via o.a. Beautybay.com.

Wat is jullie eerste indruk van het Urban Decay Naked 3 palette? Gaat het palette op je wishlist of heb je het wel gehad met de Naked hype?

Until next time,
Serena Verbon
bron foto’s: Refinery29.com

 

 

Volg:

122 Reacties

 1. ays
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super palette !! Waar kan ik nu nog de Naked1, Naked2 en Naked 3 kopen ? aub,

 2. maureen
  31 januari 2014 / vrijdag, 31 januari 2014

  echt een super mooie palette! ik wil hm heeeeel graag hebben!!
  ik vind die kleuren (roze/oudroze) echt mooii, dat wil ik al een tijdje maar had het nog niet gevonden, deze wil ik zeeeeker kopen

 3. Janou
  23 januari 2014 / donderdag, 23 januari 2014

  Ik heb nu NAKED 3 besteld dus die ligt hopelijk over een weekje op de mat.. Ik heb 1 en 2 nog niet en heb 3 puur besteld omdat dat enige was die nog niet uitverkocht was. Ik wil ze sowieso alledrie dus de basiskleuren komen wel gelukkig

 4. Faye
  9 december 2013 / maandag, 9 december 2013

  Waar o Waar kan ik nu online het naked 2 palette bestellen??
  die ook verstuurd naar nederland?

  • Janou
   23 januari 2014 / donderdag, 23 januari 2014

   dramatic-eyes.nl
   Beautybay.com
   Nonparreilboutique

   er zijn er zat, gewoon ff goed zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *