Update | verkrijgbaarheid ‘the glow must go on’

Mijn palette ligt nu sinds zo’n 3 dagen in de meeste winkels, en het is bijna niet te bevatten hoeveel berichtjes, Snaps, comments, tweets en Instagram foto’s ik nog steeds krijg doorgestuurd van jullie en hoeveel dat met me doet! Ik vind het ZO ONTZETTEND GAAF om te zien hoe blij jullie worden van mijn ‘the glow must go on’ palette en mijn ‘shine bright’ lakje. Ik ontvang de liefste, hartverwarmende berichtjes en iedereen is zo enthousiast. Het maakt me echt helemaal warm en blij van binnen. Duizend maal dank voor jullie support. Het doet me ontzettend veel goeds dus keep ’em coming zou ik zeggen!

essence the glow must go on_ - 13Natuurlijk is het me ook opgevallen dat sommigen van jullie mijn palette pas te pakken krijgen na 5 of 6 filialen te hebben bezocht. Allereerst, 5 OF 6 FILIALEN?! MY GOD! Wat een doorzettingsvermogen en wat ontzettend lief dat jullie die moeite nemen! Echt, my mind is blown. Ik lees helaas ook veel comments van meiden die steeds misgrijpen en nog steeds hard op zoek zijn naar ‘the glow must go on’.

Ik heb daarom contact opgenomen met essence en Kruidvat en gevraagd waar de palettes nog allemaal verkrijgbaar zijn. Helaas hadden ze geen kant-en-klare lijst met filialen waar mijn palette nog beschikbaar is, maar ze vertelden mij wel dat de palettes niet worden aangevuld. De bloggers’ beauty secrets trend edition is een limited edition en dat betekent dus weg = weg en op = op. Ook online was mijn palette al binnen een dag uitverkocht en het wordt helaas niet meer aangevuld.

essence the glow must go on_ - 15Dus, what to do? Gelukkig zijn er meer dan 1000 Kruidvat filialen in Nederland en België en zo’n 140 Trekpleister filialen in Nederland, en mij is verteld dat zo goed als ELK filiaal de bloggers’ beauty secrets trend edition heeft ingekocht. Dat betekent dat er in totaal zo’n 1140 x 4 = 4560 palettes zouden moeten zijn. Daar is al een groot deel van verkocht, want ze vliegen over de toonbank, maar er zijn er zeker nog genoeg over! En ik heb jullie hulp nodig om erachter te komen waar de palettes nog allemaal beschikbaar zijn.

Laat hieronder in een comment weten waar je ‘the glow must go on’ palettes recentelijk hebt gespot (in welk filiaal en in welke stad) en of er nog veel over waren. Op deze manier help jij andere Beautylab bezoekers aan goede informatie, want ze kunnen de comments screenen voor een filiaal in hun buurt en hopelijk zo mijn palette te pakken krijgen!

essence the glow must go on_ - 1TIP 1: Probeer sowieso eens naar een Trekpleister te gaan, want op de één of andere manier lopen trend editions altijd iets harder bij Kruidvat en maak je bij Trekpleister dus iets meer kans.

TIP 2: woon je dicht bij de Duitse grens? Probeer het eens bij een Duitse drogist zoals Müller, Rossmann of DM.

TIP 3: het is ook mogelijk dat de bloggers’ beauty secrets collectie nog niet in jouw dichtstbijzijnde filiaal is uitgestald. In dat geval zie je nog de ‘wake up, spring!’ display staan. Vraag dan aan het personeel wanneer zijn de nieuwe limited edition verwachten. In sommige gevallen moet alles nog uitgepakt worden en kunnen ze er eentje uit het magazijn vissen voor je, of ze vertellen je wanneer alles is uitgestald zodat je weet dat je op die dag – het liefst zo vroeg mogelijk – moet terugkomen.

TIP 4: heb jij een nichtje, tante, vriendin of verre kennis in een boerengehucht wonen? De kans is groter dat er daar nog een palette beschikbaar is ten opzichte van een filiaal in de randstad. Vraag of diegene een kijkje voor je wilt nemen en mocht het palette er liggen, of ze hem voor je willen kopen. Een berichtje is zo gestuurd en voor de ander is het een kleine moeite om even langs te lopen! Ze doen het vast graag voor je.

essence the glow must go on_ - 8Ik hoop dat jullie elkaar op deze manier kunnen helpen zodat iedereen die mijn palette en nagellak graag in zijn bezit wil hebben, daar ook de kans voor krijgt. Sharing is caring! <3

GOOD LUCK Y’ALL!

Until next time,
Serena Verbon

ps. dit is gewoon even een ‘tussendoor’ artikeltje en later vandaag komt er nog een ‘echt’ artikel online, zo rond het middaguur, terwijl er in de tussentijd twee naalden vol botox mijn wenkbrauwbot in schieten. Ieks! Spannend hoor! Ik ga Snapchatten dus als je live mee wilt genieten, volg me dan via gebruikersnaam: serenaverbon. Later verschijnt er uiteraard nog een uitgebreid verslag op mijn blog, inclusief foto’s, de hele experience en het totale kostenplaatje. Wish me luck!

Volg:

180 Reacties

 1. Hilde
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Voor wie kort bij België woont, nl Limburg is er denk ik nog kans dat je de kleurtjes bij Kruidvat kan vinden. Ze lijken er nu pas in de rekken te liggen. In Sint-Truiden waren alle palettes en nagellakjes er gewoon nog! Ze zagen er allemaal supermooi uit!

 2. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  In de kruidvat van brasschaat in belgie was er nog 1, ik kocht de 2 andere van jouw palette als cadeau vr mij en mn zus. De andere paletten waren ook nog allemaal verkrijgbaar x

 3. Kaylee
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Vandaag je palet gekocht in het filiaal in de Arena in Den Bosch!

 4. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Heb er net een gekocht. Van jouw palette waren er nog maar 3. Echt super Serana.

 5. K.
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Superleuk om te horen dat het zo goed verkocht word! Ik heb mijn moeder afgelopen maandag gevraagd of ze er bij de Kruidvat naar wilde kijken. Maandag en dinsdag is ze naar meerdere filialen geweest, waar ze de gehele collectie nog niet hadden. In Duiven (Elshofpassage) hadden ze er gisteren nog een stuk of 4/5 liggen. Ik vind t palette superfijn! Keep up the good work! Liefs <3

 6. Roos Buijs
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  ik kan hem echt niet vinden denk ik ik studeer in utrech en mijn ouders wonen in amsterdam haha!

 7. Ria
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hallo,

  Allereerst mijn complimenten Serena, echt een PRACHTIG palette!!!
  In Veenendaal zijn ze nog verkrijgbaar.

  Groetjes Ria

 8. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik ben in 4 filialen geweest in Zaandam, maar helaas overal uitverkocht. De andere drie palettes zijn er wel..

 9. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Heb ‘m vanmiddag gekocht in Duitsland. Daar was nog voldoende,alleen was hier de palette van de Duitse blogster juist bijna uitverkocht.
  Het ziet er mooi uit Serena,ben er erg blij mee!!!
  Xxx

 10. Annelies
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hoi Serena, wat top dit! Ik ben dus ook al de hele week verschillende Kruitvat en Trekpleister filialen aan het aflopen. Helaas niets te vinden. Ook geen leeg display. Ik woon in een redelijk boerengehucht en het personeel van het Kruitvat filiaal hier heeft gewoon geen idee waar ik het over had toen ik er naar vroeg. Maar ik blijf gewoon nog een tijdje volhouden! En nu snel de comments door scrollen om te zien of ee nog een bruikbare tip tussen staat.

  • Manon
   3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

   Hallo!
   Als echte fan heb ik er gelukkig eentje kunnen bemachtigen. Maar er lagen er twee en ik heb ze beide meegenomen om iemand anders misschien te kunnen helpen. Dus als je echt geen eentje weet te vinden heb ik er eentje om op te sturen voor alleen extra verzendkosten.

   • Maureen
    3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

    Hoi Manon,
    Als Annelies interesse heeft gaat zij natuurlijk voor,
    Maar ik heb helaas geen pallet kunnen scoren. Ik zou hem dus heel graag van je over willen nemen, mocht je hem nog willen verkopen. Groetjes Maureen

    • Wendy Hutterd
     4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

     Heb je hem al kunnen vinden? Ik heb er ook 2 meegenomen dus kan er eventueel 1 naar je toesturen. Groetjes Wendy

    • Manon
     6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

     Ik heb hem inderdaad nog, was ook in eerste instantie als algemeen bericht bedoeld alleen per ongeluk als reactie geplaatst. Dus ik wil hem wel toesturen!

 11. Barbara
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik heb jou palette helaas niet kunnen krijgen maar ik heb wel de shape en shadows palette gekocht. En mag gezegd worden, wauw! Eindelijk mijn perfecte wenkbrauw kleur gevonden!! Met de wax erbij voor mij echt ideaal. En wat een handzame paletten, echt perfect. Sluiting met magneet, compact en ondanks het karton toch stevig. Kan niet anders zeggen dan wat een mooie lijn van essence. Je hebt echt geboft dat ze je hiervoor benaderd hebben. Super!

 12. Angela
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  In Bergen op Zoom vanmiddag eentje gescoord. Waren er nu nog twee over!

 13. Susanne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Heel leuk dat je pallet de winkels uit vliegt, maar ik merk dat ik een beetje gefrustreerd raak met het feit dat je de laatste tijd beloftes maakt naar je lezers met betrekking tot het aantal artikelen dat je online zal plaatsen die je niet na kan komen. Heb het gevoel dat dit voor het grootste deel ten koste gaat aan de artikelen die niét gesponsord zijn (en dit doet afbreuk aan de geloofwaardigheid van je blog). Heb begrip voor het feit dat je druk bent en wellicht door je break-up/zomertijd zin hebt om andere dingen te doen, maar voel me de laatste tijd te vaak misleidt..
  Sorry voor negatieve bericht, lees je blog normaal gesproken met veel plezier!

 14. Rani
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hoi Serena,
  Ik heb toevallig de laatste kunnen bemachtigen, normaal koop ik echt nooit essence make-up omdat ik de pigmentatie vaak niet mooi vind, en het blend niet mooi op de huid. Maar voor jou maak ik graag een uitzondering. ik volg je inmiddels al sinds de Secret Garden. Helaas zal jij je dit allang niet meer herinneren (we hebben ooit gemaild naar elkaar) over hoe leuk ik je blog vind echt 5 jaar terug. Je had toen nog je schattige starpedo mailadres. Oke ik dwaal af haha.

  Ik ben zelf getint, net wat donkerder als jou en MAN MAN MAN Wat een prachtige pigmentatie het pallet is echt SUPERRR mooi en ik kan niet wachten om ermee te gaan experimenteren. Eerst even mijn scriptie afmaken…zit al dagen als een kluizenaar thuis en naar de kruidvat gaan was dan even mijn uitje:)

  Het doet me denken aan de naked 3 palette, heel warm en de glow zit er dik in.
  Ben echt trots op wat jij allemaal hebt bereikt! Ik heb voorheen vaker producten van bloggers gekocht en dat viel vaak erg tegen. Maar dit is echt een pareltje.
  Jou tips kloppen 9 van de 10 keer. Zo ook jou tips tegen acne , ik heb na 9 jaar struggles eindelijk een supergave huid waar ik veel complimenten over krijg. Ben je daar echt dankbaar voor! Dus om terug te komen op je palette wist ik gewoon dat dit ook geslaagd moest zijn en dat is het zeker!
  X

 15. Marjonne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik heb er nog een paar gezien bij Scheveningen!

 16. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  In Antwerpen en Wijnegem zijn jouw palette ook al niet meer te vinden, grappig vind ik dat aangezien de andere paletten nog volop aanwezig zijn. Ik probeer het morgen even in een ander boerendorp.

 17. Lousaa
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij de kruidvat op het bruineplein in veenendaal ook.

 18. Mo
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij Kruidvat Delfzijl zijn ze uitverkocht, maar bij de Trekpleister moeten ze nog in de schappen komen (er vanuitgaande dat ze daar verkocht gaan worden).

 19. Madhvie
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij de Trekpleister Groene Hilledijk, Rotterdam hebben ze er nog eentje.

 20. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  ik heb ‘m zelf hier in mijn omgeving in Zeeland niet meer kunnen vinden, jammer maar helaas ;(

 21. Nienke
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Gefeliciteerd met dit megasucces, Serena. Mag gezegd worden :-) Well done!

 22. Daphne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Vandaag ben ik in Duitsland geweest waar ik het palette heb kunnen scoren! Het was in Bocholt, dit ligt vrij dicht bij de Nederlandse grens en zowel de DM als de Müller hadden nog vrij volle schappen!

 23. Petra
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Wauw je palette en nagellak zijn echt een succes! Hier (Peppelweg Rotterdam) is hij (en de nagellak) helaas uitverkocht. Ik hoop dat essence ook ziet wat voor een succes het id en hem opnieuw uitbrengt/bijmaakt. Of nog beter: in het vast assortiment! 😘

  • Petra
   3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

   Update 😉 ik kon het toch niet uit mijn hoofd zetten. Ik moest hem gewoon hebben. Dus toch maar weer op de fiets gesprongen. Bij Kruidvat Streksingel Rotterdam hadden ze geen paletten meer maar nog wel 2 nagellakjes. Maar bij de Kruidvat van Beethovensingel Rotterdam had ik geluk! Nu zijn er nog 2 palettes en stuk of 3 nagellakjes!

 24. Bianca Eskes
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Heb vanmiddag gelukkig nog het laatste palette kunnen bemachtigen bij het Kruidvat in Zelhem.
  Heb ook het “Touch up to Go!” palette kunnen kopen en dat is ook zeker een aanrader.
  Beide zijn prachtig! Goed gedaan Serena!!

 25. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hier in Stadspolders Dordrecht zijn het palettes van Serena uitverkocht.

 26. Gea
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Nijverdal kruitvat kruidenwijk

 27. Sanne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Net langs de Kruidvat geweest in ons dorp
  (Hoogerheide) maar hij was al uitverkocht…. De andere palette waren er nog wel. Zeer spijtig, misschien dat ik hem ergens anders toevallig nog ga tegenkomen.

 28. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik ben zo blij dat ik hem heb besteld bij kruidvat. ik had verwacht dat het snel zou gaan, maar zo snel… wow! maar ik snap het wel, het is echt nog mooier dan op de foto’s! A.s. maandag om 6.00u komt er op mijn youtube kanaal een first impressions video online :D

 29. Alana
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Wow wat leuk die enthousiasme ik begrijp het wel het is dan ook een erg leuk palletje. Ik heb het bizarre geluk gehad dat ik het vorige week donderdagavond al kon bemachtigen.

 30. Kim
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Zoeterwoude dorp

 31. Jeanine
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij Kruidvat Duiven en Zevenaar is het palette van Serena uitverkocht. De andere paletten zijn daar nog wel te koop.

 32. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij ons filiaal in de stad was ie weg, maar ik kan nog in de dorpen kijken! Ook ga ik dinsdag naar Duitsland! :) Wat goed dat je deze tips geeft, sowieso handig voor alle LE’s :)

 33. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Gelukkig heb ik hem ook kunnen scoren, had net de laatste!

 34. Emma
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Dinsdag ging ik ook naar de kruidvat om het palette te scoren, maar hij was helaas al weg! Toen zei de dame van de kruidvat dat ik even bij de trekpleister moest kijken, en ze hadden daar dus gewoon nog het hele schap vol staan! Dus ga inderdaad even bij de trekpleister kijken ipv de kruidvat! Oh en ik ben er echt super blij mee, ik draag de sandlewood oogschaduw nu elke dag in mijn crease! :)

 35. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Toen ik ging kijken was hij uitverkocht.. :-)

 36. Tanny
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hier in België waar ik woon zijn de limited editions altijd weken te laat en is het nooit zeker of ze nog wel komen. Ik blijf dus hopen dat ze binnenkort nog wel verschijnen..
  Groetjes

  • Hana
   3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

   Hey Tanny! Ik was onlangs tijdens het studeren in een kleinere stad (Geraardsbergen) eens gaan kijken in de Kruidvat en daar stonden ze al uitgestald! :) En geen enkele was verkocht, hopelijk bij jou ook dan niet!

 37. Lydia Odekerken
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Hoi Serena,

  Ik heb je palette gescoord in Kruidvat filiaal Sittard (Limburg), toen had ik het geluk dat ze daar Koopzondag hadden en dat ze daar lagen.

 38. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Zo mooi Sereen!
  Succes vandaag. xxxx

 39. Renate
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij de Kruidvat op de Schiedamseweg in Rotterdam nog een hele volle display!
  Succes!!

 40. Rutha
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Kheb hem ook gekocht, jihoeoeoe! Zo blij mee :) Bij de kruidvat in Dedemsvaart waren er nog 2 of 3.

 41. A
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ur living the dream man! Ik weet niet of je in Jezus gelooft, maar je bent echt blessed man, jy en je familie! Tof man. Gun ik je alleen maar!

 42. machteldb
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Woehoe! Moest de hele week werken maar werk vandaag thuis dus snel naar de kruitvat geweest. En ik heb de laatste hier vandaag kunnen bemachtigen. Heel blij mee, super gedaan!

 43. Esmee
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Weet iemand of er nog pallettes verkrijgbaar zijn in Nijmegen?

  • Rachelle
   6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

   Ik heb afgelopen donderdag een palette gehaald bij het filiaal in de buurt van plein 44, daar stond er toen nog eentje. Het lijkt me dat de rest van de stad ze ook nog wel heeft aangezien er in het centrum zo’n vijf zitten. (Molenpoort, Lange Hezelstraat, Burchtstraat, Mariekenstraat en die in de buurt van plein 44 dan).

 44. Claudia
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik werk zelf bij een Trekpleister en niet alle Trekpleisters hebben een essencebak (helaas)
  Ik heb hem zelf bij de kruidvat gekocht en had de laatste te pakken. Maar ik vind je pallet echt geweldig. De oogschaduw blijft heel goed zitten. Nog beter dan mijn favoriete sleekpallettes. Dus ben blij dat ik hem heb.

 45. Lindy
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Bij de Kruidvat in Laan van Vollenhove, Zeist zijn er nog een stuk of 5 the glow must go on beschikbaar.

 46. Brenda
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Woensdag mijn palette gekocht in Rotterdam bij de kruidvat bij metrohalte Ambachtsland. Daar stonden er toen nog vijf! Dus wellicht dat ze daar minder hard gaan. Succes meiden!

 47. Janna
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik heb de mijne gister gekocht in de Kruidvat in Bilgaard in Leeuwarden! Die tegenover Stenden en NHL! Ik was daar de eerste die hem kocht en de andere 3 palettes waren er ook nog allemaal!

 48. Rens
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik was afgelopen zaterdag bij DM in Kaldenkirchen, een mini dorpje bij Venlo, en daar waren een heleboel Nederlandse meiden die aan hun moeder vertelden “mijn favoriete blogger heeft dit palette ontworpen”. Toen ik daar was heb ik het laatste palette nog kunnen scoren, happy me!
  Tip: probeer naar kleine dorpjes te gaan waar een Kruidvat is, dat deed ik tenminste altijd als ik op zoek was naar een limited edition!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *