Update | verkrijgbaarheid ‘the glow must go on’

Mijn palette ligt nu sinds zo’n 3 dagen in de meeste winkels, en het is bijna niet te bevatten hoeveel berichtjes, Snaps, comments, tweets en Instagram foto’s ik nog steeds krijg doorgestuurd van jullie en hoeveel dat met me doet! Ik vind het ZO ONTZETTEND GAAF om te zien hoe blij jullie worden van mijn ‘the glow must go on’ palette en mijn ‘shine bright’ lakje. Ik ontvang de liefste, hartverwarmende berichtjes en iedereen is zo enthousiast. Het maakt me echt helemaal warm en blij van binnen. Duizend maal dank voor jullie support. Het doet me ontzettend veel goeds dus keep ’em coming zou ik zeggen!

essence the glow must go on_ - 13Natuurlijk is het me ook opgevallen dat sommigen van jullie mijn palette pas te pakken krijgen na 5 of 6 filialen te hebben bezocht. Allereerst, 5 OF 6 FILIALEN?! MY GOD! Wat een doorzettingsvermogen en wat ontzettend lief dat jullie die moeite nemen! Echt, my mind is blown. Ik lees helaas ook veel comments van meiden die steeds misgrijpen en nog steeds hard op zoek zijn naar ‘the glow must go on’.

Ik heb daarom contact opgenomen met essence en Kruidvat en gevraagd waar de palettes nog allemaal verkrijgbaar zijn. Helaas hadden ze geen kant-en-klare lijst met filialen waar mijn palette nog beschikbaar is, maar ze vertelden mij wel dat de palettes niet worden aangevuld. De bloggers’ beauty secrets trend edition is een limited edition en dat betekent dus weg = weg en op = op. Ook online was mijn palette al binnen een dag uitverkocht en het wordt helaas niet meer aangevuld.

essence the glow must go on_ - 15Dus, what to do? Gelukkig zijn er meer dan 1000 Kruidvat filialen in Nederland en België en zo’n 140 Trekpleister filialen in Nederland, en mij is verteld dat zo goed als ELK filiaal de bloggers’ beauty secrets trend edition heeft ingekocht. Dat betekent dat er in totaal zo’n 1140 x 4 = 4560 palettes zouden moeten zijn. Daar is al een groot deel van verkocht, want ze vliegen over de toonbank, maar er zijn er zeker nog genoeg over! En ik heb jullie hulp nodig om erachter te komen waar de palettes nog allemaal beschikbaar zijn.

Laat hieronder in een comment weten waar je ‘the glow must go on’ palettes recentelijk hebt gespot (in welk filiaal en in welke stad) en of er nog veel over waren. Op deze manier help jij andere Beautylab bezoekers aan goede informatie, want ze kunnen de comments screenen voor een filiaal in hun buurt en hopelijk zo mijn palette te pakken krijgen!

essence the glow must go on_ - 1TIP 1: Probeer sowieso eens naar een Trekpleister te gaan, want op de één of andere manier lopen trend editions altijd iets harder bij Kruidvat en maak je bij Trekpleister dus iets meer kans.

TIP 2: woon je dicht bij de Duitse grens? Probeer het eens bij een Duitse drogist zoals Müller, Rossmann of DM.

TIP 3: het is ook mogelijk dat de bloggers’ beauty secrets collectie nog niet in jouw dichtstbijzijnde filiaal is uitgestald. In dat geval zie je nog de ‘wake up, spring!’ display staan. Vraag dan aan het personeel wanneer zijn de nieuwe limited edition verwachten. In sommige gevallen moet alles nog uitgepakt worden en kunnen ze er eentje uit het magazijn vissen voor je, of ze vertellen je wanneer alles is uitgestald zodat je weet dat je op die dag – het liefst zo vroeg mogelijk – moet terugkomen.

TIP 4: heb jij een nichtje, tante, vriendin of verre kennis in een boerengehucht wonen? De kans is groter dat er daar nog een palette beschikbaar is ten opzichte van een filiaal in de randstad. Vraag of diegene een kijkje voor je wilt nemen en mocht het palette er liggen, of ze hem voor je willen kopen. Een berichtje is zo gestuurd en voor de ander is het een kleine moeite om even langs te lopen! Ze doen het vast graag voor je.

essence the glow must go on_ - 8Ik hoop dat jullie elkaar op deze manier kunnen helpen zodat iedereen die mijn palette en nagellak graag in zijn bezit wil hebben, daar ook de kans voor krijgt. Sharing is caring! <3

GOOD LUCK Y’ALL!

Until next time,
Serena Verbon

ps. dit is gewoon even een ‘tussendoor’ artikeltje en later vandaag komt er nog een ‘echt’ artikel online, zo rond het middaguur, terwijl er in de tussentijd twee naalden vol botox mijn wenkbrauwbot in schieten. Ieks! Spannend hoor! Ik ga Snapchatten dus als je live mee wilt genieten, volg me dan via gebruikersnaam: serenaverbon. Later verschijnt er uiteraard nog een uitgebreid verslag op mijn blog, inclusief foto’s, de hele experience en het totale kostenplaatje. Wish me luck!

Volg:

180 Reacties

 1. Lisa
  31 augustus 2016 / woensdag, 31 augustus 2016

  Heb er vandaag één gekocht bij de Kruidvat op de Nieuwendijk in Amsterdam. En er lag er nog eentje 🙂

 2. 16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Weet iemand of er in de Kruidvat in den haag het palette wordt verkocht x

 3. Cynthia
  30 juni 2016 / donderdag, 30 juni 2016

  Nog even een tip voor de mensen die nog een pallet willen bemachtigen, ik heb ‘m net besteld via de kruidvat website! Daar zijn ze nog op voorraad en dan kan je ‘m gratis ophalen in een winkel 🙂 Misschien handig om hier nog even een aparte update van op je site te zetten Serena? Kan niet wachten om het palletje te gaan gebruiken <3

 4. Indy
  13 juni 2016 / maandag, 13 juni 2016

  Yey! ik heb de laatste kunnen krijgen in Venlo en ben er super blij mee! Love it! Ben gelijk de eerste dag na school naar de kruidvat gesneld.

 5. Carla
  12 juni 2016 / zondag, 12 juni 2016

  Het is me nog niet gelukt om The glow must go on te bemachtigen. Bij beide Kruitvat filialen in Gouda centrum was The glow must go on uitverkocht voor ze in het schap stonden. Er stonden drie in plaats van vier pallettes zeg maar. Ik vind het niet zo netjes dat Kruitvat medewerkers kennelijk first choice hadden? 🙁 Bij Trekpleister in Gouda centrum zijn de bloggers palletjes nog niet te koop; hopelijk komt dat nog?

 6. Kelly
  11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Yes! Ik heb in Heemstede gevraagd bij de Kruidvat en ze lagen nog achter. Heb er twee meegenomen dus ze heeft er sowieso nog 2 liggen! X

 7. Iris
  10 juni 2016 / vrijdag, 10 juni 2016

  Trekpleister in Roelofarendsveen heeft er ook nog twee!!

 8. Claudia
  9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

  Moesten Belgische meiden hem zoeken: in Kruidvat Tongeren in het Julianuscomplex hebben ze ze allemaal nog!

 9. Amy
  9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

  YeS!!!!! Ik heb er 1!!
  Ik had ook 1 online besteld, dus als iemand nog op zoek is, let me know.

 10. Sabrina
  9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

  Ik heb hem via marktplaats weten te bemachtigen. Bedankt voor de tip. Ben nu trouwens ook een buitenlandse site tegengekomen waar ze jouw palet en touch up to go nog verkopen. Maar daar zijn de verzendkosten naar Nederland 8,90. Maar ik heb hem, dus ik ben helemaal blij. Nu alleen vintage rose nog ergens zien te vinden, maar die kan ik echt nergens vinden. Ook niet op die buitenlandse site :(. Ben benieuwd of die er nog op komt te staan.

 11. 8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Helaas alles uitverkocht in mijn stad, en in Groningen ook in alle kruidvats uitverkocht. Dus morgen maar even alle nabije dorpjes opzoeken, hihi, ik moet het palette hebben! (:

 12. lieke
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  ik heb alle beautybloggers secrets producten gekocht, meteen de eerste dag , was om twaalf uur uit dus meteen langs de kruidvat helemaal happy mee, wat een mooie producten goed gedaan serena

 13. Soraya
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Wolvega, gisteren gekocht! Bij de trekpleister. Waren er nog drie 🙂

 14. 8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Ik heb hem afgelopen weekend ein-de-lijk weten te scoren in een (klein) naburig dorp.
  Daar trof ik een geheel maagdelijk schap.
  Ik heb er twee gekocht, één voor mezelf en één om te verloten op mijn blog.
  Tip 5: Er zijn veel bloggers die er eentje verloten. Haha.

 15. Sabrina
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Echt balen, ik kan hem gewoon niet te pakken krijgen. Ik wilde die van jou het liefst (favoriete kleurtjes) En Vintage rose lijkt me ook geweldig, maar beiden online niet meer te verkrijgen en in de winkel stond er alleen nog maar 1 ”touch up to go”. Ik baal zo hard. Ik woon ook echt in een klein dorpje waar ze geen kruidvat en trekpleister hebben. Ben ik helemaal daarheen gereden hebben ze hem niet meer. Vervelend! XD

  • Sabrina
   7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

   Oeps twee keer :$

 16. Sabrina
  7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Echt balen, ik kan hem gewoon niet te pakken krijgen. Ik wilde die van jou het liefst (favoriete kleurtjes) En Vintage rose lijkt me ook geweldig, maar beiden online niet meer te verkrijgen en in de winkel stond er alleen nog maar 1 ”touch up to go”. Ik baal zo hard. Ik woon ook echt in een klein dorpje waar ze geen kruidvat en trekpleister hebben. Ben ik helemaal daarheen gereden hebben ze hem niet meer. AAAH!

  • Serena
   Auteur
   7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

   hi Sabrina, ik zie wel dat ze op MP worden aangeboden, misschien een tip?

   • Sabrina
    7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

    Dankjewel nog niet aan gedacht. Ik ga snel kijken.

   • Sabrina
    7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

    Je nagellak heb ik in ieder geval wel al. Daar ben ik heel blij mee. Het perfecte kleurtje.

    • Amy
     9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

     Ik heb er eventueel 1 als je nog zoekt!

 17. Nabila
  6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

  Amstelveen heeft m nog!

  • Malak ali
   26 juni 2016 / zondag, 26 juni 2016

   Echt? In welke winkel? X

 18. Lies
  5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

  Ik hoop dat ze de highligter standaard Gaan uitbrengen…
  Durf hem.niet op te maken hij is geweldig ?.
  Top Serena!!

 19. Roos
  5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

  Gespot in Kruidvat Deventer!! Boreelplein en gewoon centrum!

 20. Lisa
  5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

  In Sliedrecht stond de Wakeup Spring collectie er nog, maar toen ik ernaar vroeg, zeiden ze dat de Bloggers collectie al uitverkocht was. Weird, want dat zou dus betekenen dat ze de hele display niet eens neer hebben gezet :(… In Dordrecht was jouw palette uitverkocht, alle andere palettes stonden er nog compleet, je bent duidelijk favoriet <3 🙂
  Ik lees mee en hoop 'm nog te scoren…

 21. Gerda
  5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

  Trekpleister in Hillegom was net gevuld en had ze dus nog allemaal! Ik heb je palette gescoord Serena! Ik ben er heel blij mee!

 22. Veerle
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Kruidvat Heide (Kalmthout) had er na mijn bezoek deze middag nog 2, is ook niet ver van de Nederlandse grens voor de geïnteresseerden.

 23. Merlijn
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Hah! Ik heb de laatste kunnen scoren bij een Kruidvat in een gehucht in Twente! 🙂

 24. Marloes
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Jaaa, heb er ook een…in Eelde was de hele collectie nog compleet. Heb alleen jouw geweldig mooie pallet gekocht, stond te watertanden bij alle 4 ?
  Ziet er prachtig uit Serena, ideaal om mee te nemen op vakantie. Alles zit er in ??

 25. Iris
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Trekpleister Utrecht Lunetten was het schap nog bijna vol!

 26. 4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  In Amsterdam heb ik er vandaag nog 1 gekocht, er lagen er nog twee.(dit was bij de Kruidvat Jan van Galen). Ook de Kruidvat van de jan evertsenstraat kan het nog hebben!!

 27. Saskia
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Vanmiddag (4 juni) lagen er nog twee stuks bij het kruitvat in Leersum (Utrechtse heuvelrug) succes!!

 28. Marianne
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Vandaag het pallet voor de 2e keer gekocht als back up. Ben echt helemaal verliefd!! The glow must go on is echt met stipt de mooiste!!! Echt iets om trots op te zijn Serena.

 29. Rosanne
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Mijn Kruidvat in de buurt heeft nog 2 paletten van ´The Glow must go On´

 30. Daphne
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  In Swalmen (dorp bij Roermond) lagen er gisteren nog 2!

 31. 4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Je kunt hem ook bestellen via de Duitse website Kosmetik4less.de 😉

 32. Robin
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Ik heb jou palette gisteren nog gezien in Uden bij de Trekpleister. Kruidvat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

  Ook heb ik hem deze week nog gezien bij de Kruidvat in Bladel.

  Ik hoop zo dat iedereen die jou palette graag wil hebben er een kunnen vinden.

 33. 4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  In ons boeren gehucht was het palette op 31 mei al uitverkocht voor het eind van de middag. Ik ben meteen aan et eind van de ochtend gegaan naar het kruidvat.

  Bij het trekpleister waren er nog 3 eergister. ben er verder niet meer geweest maar inderdaad gaat het bij het trekpleister minder hard! ( Aalten )

 34. Joyce
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Ik ben vandaag naar de Kruidvat in Bedum geweest (ik woon op worpafstand bij de Kruidvat vandaan namelijk), en daar hadden ze alle palletjes nog!

 35. Stephanie
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  In Alkmaar in de kruidvat vlakbij de Vondelstraat in ‘t schap zien liggen!

 36. Sofie
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Gisteren heb ik je prachtige palette kunnen bemachtigen, bij de kruidvat in Aarle-rixtel, Noord Brabant. Alles lag er nog!
  Ik vind het super om te zien hoe goed je pallete ontvangen wordt en dat is ook helemaal terecht. You go girl!

 37. Hilde
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Zojuist bij Trekpleister in Lemmer geweest, daar was de collectie nog niet uit het magazijn gehaald, dus is alles nog verkrijgbaar als je er even naar vraagt!

 38. 4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Wat lief dat je het nagevraagd hebt! Ik was zelf ook bang dat ik er geen zou kunnen bemachtigen. Ik had mijn moeder al op pad gestuurd haha. Uiteindelijk heb ik er zelf een kunnen kopen (de laatste!) en mijn moeder heeft bij DM de laatste 2 kunnen bemachtigen (ze had er ook een voor mijn beste vriendin meegenomen, super lief). Nu hebben we er eentje over maar die mag mama lekker zelf houden (:

 39. Amy
  4 juni 2016 / zaterdag, 4 juni 2016

  Ik ben nog steeds op zoek 🙁
  Kan essence niet nog een paar extra maken haha
  Of een winactie??
  Of idd een lijst waar er nog een van jouw palette te halen is..

 40. Soesa
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Breda hoge Vught zit Kruidvat klein winkelcentrum zag ik ze nog liggen ☺️ De bronzer is prachtig vind hem stiekem mooier dan me bobbi Brown ? Shimmery bricks

 41. Laura
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Zijn er dan maar vier palettes per winkel? In Antwerpen zijn ze alleszins uitverkocht.

 42. Melanie
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Regio Tilburg/Goirle nergens te bekennen 🙁

  • Sanne
   6 juni 2016 / maandag, 6 juni 2016

   idd, gister 3 kruidvat filialen langgeweest in Tilburg-centrum maar niets meer gezien. Zoek er nog een voor een vriendin dus denk, even checken of ze m hier hebben.

   • Fabienne
    7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

    Heb hem net gekocht bij Kruidvat aan Besterdplein/ring! Waren er nog 2:)

 43. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik had het geluk dat er nog 1 lag toen ik in de kruidvat binnen liep! Alle andere palettes van beautybloggers waren nog vol maar die van jou lag nog 1 speciaal voor mij!

 44. Miranda
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  In stiens (friesland) bij de Kruidvat waren donderdag (gister) nog 3 palletjes en 2 nagellakjes!

  • Wikje
   5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

   Bedankt! Ga ik daar snel heen morgen.
   In Damwoude waren ze uitverkocht 🙁

 45. Jennieke
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Plaats eigenlijk nooit iets. Lees je blog wel altijd. Maar bij het kruidvat in Scherpenzeel (gelderland). Lagen er vandaag nog 2.

 46. Renate a
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik had begrepen dat elk filiaal maar 1 display vol binnen krijgt. Volgens mij zitten er slechts 3 of 4 palettes van ieder soort in een display dus daardoor zijn ze snel uitverkocht.

  Ik heb er gelukkig 1 kunnen vinden!

 47. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  In Delft bij de grote Kruidvat naast de Jumbo liggen er sowieso nog twee! Had ik niet verwacht!

 48. Fabienne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ik heb er inderdaad een weten te bemachtigen aangezien ik in zo’n ‘boerengehucht’ woon. 😉 Toen ik hem kocht was er nog geen enkel palette uit de hele collectie verkocht haha.

 49. Sanne
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Ben echt zoo blij dat ik er 1 (en het lakje) heb kunnen bemachtigen! Vandaag bracht mijn lieve moeder de andere 3 palettes ook nog voor me mee dus heb de collectie compleet qua palletjes dan :). Jouwe was in Kruidvat Heyhoef (Tilburg) al niet meer te verkrijgen, de anderen nog wel zei ze.

 50. Wendy (B)
  3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Yippie 😀 !
  Deze morgen een blitsbezoek gebracht aan Nederland en het palette maar ook het nagellakje gevonden en gekocht 🙂
  De trip was het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *