Tong Tong Fair vlog

Afgelopen maandag ben ik samen met mijn zusje Larissa en nichtje Robin naar de Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar) geweest. De Fair staat een keer per jaar 10 dagen op het Malieveld in Den Haag. In de grote circustenten vind je kraampjes met geimporteerde spullen uit Indonesie, kun je indofood en specerijen kopen en natuurlijk ook heerlijk eten!

Ik nam de camera mee omdat het me leuk leek om aan jullie te zien wat je dan kan verwachten van de Tong Tong Fair.

Enjoy!

Mocht je enthousiast zijn geworden, de Tong Tong Fair staat er nog t/m zondag. Ik ga morgen weer even langs met Angel! Vind het er zo gezellig 🙂

Vorig jaar schreef ik een fotoverslag over de Tong Tong Fair, die lees je hier terug.

Ben jij wel eens bij een Pasar Malam of bij de Tong Tong Fair geweest? En heb jij net als ik ook Indische roots?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

 1. Rubyson
  8 juni 2014 / zondag, 8 juni 2014

  Ik ben er vandaag geweest! Het was wel enorm druk en warm binnen. Er waren wel wat deuren open gezet maar dat hielp niet echt. Ik heb spekkoek gehaald daar. Ik wilde wel wat meer rondkijken maar helaas was het daar te druk voor. Volgend jaar weer!

  Groetjes!

 2. 8 juni 2014 / zondag, 8 juni 2014

  Ik ben er nog nooit geweest, maar ben wel gek op Spekkoek <3 pure liefde voor dat.

 3. 6 juni 2014 / vrijdag, 6 juni 2014

  Toen ik in Thailand was, zag je bij sommige hotels een bord met daarop een durian met een grote streep. Je mag ze dus in veel hotels niet mee naar binnen nemen.
  Ik vind ze ook erg stinken.

 4. Suzanne
  5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

  Ah, leuk, ik krijg ook zin om erheen te gaan. En wel goed dat je toch de doerian hebt geprobeerd ondanks de geur 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *